כן אין בעיה מתוקה
D danduuu New member 8/6/07 #82 וואי אם את ככה נפגעת ממה שאומרים בפורום הזה שזה ממש כלי נשק קלים מה שמציעים פה, אז לא כדאי לך אפילו להתקרב לפורום נייטוויש
וואי אם את ככה נפגעת ממה שאומרים בפורום הזה שזה ממש כלי נשק קלים מה שמציעים פה, אז לא כדאי לך אפילו להתקרב לפורום נייטוויש
S Super Alonit New member 8/6/07 #86 ../images/Emo45.gif תכלס!../images/Emo6.gif אנחנו מסוכנים../images/Emo123.gif
A Amir Noy New member 8/6/07 #88 XDDDDDD תראו מה פורום נייטוויש מעולל לי ומסכן איתי...הוא עוד בטראומה על הקשת הורודה
B blacknwhite New member 8/6/07 #89 הי, אנחנו לא *כאלה* מסוכנים../images/Emo189.gif כן, קפצתי כדי לקרוא את הניתוח של מאיה (כי דיברנו במסנ ) אז היי לכם חבר'ה, ואני עכשיו אלך לי למקום שממנו באתי... אה, ו-וית'ין לא רעים בכלל. טובים אפילו
הי, אנחנו לא *כאלה* מסוכנים../images/Emo189.gif כן, קפצתי כדי לקרוא את הניתוח של מאיה (כי דיברנו במסנ ) אז היי לכם חבר'ה, ואני עכשיו אלך לי למקום שממנו באתי... אה, ו-וית'ין לא רעים בכלל. טובים אפילו
B blacknwhite New member 9/6/07 #92 הי, כוונותי טהורות../images/Emo10.gif אני פשוט לא מכירה כ"כ הרבה שירים בינתיים... אבל אני אוהבת אתמול כל היום חרשתי עליהם חופשי. בקיצור, אני לא משמיצה אותם בכלל בכלל. ההפך. אהבתי (וחוצמזה, גם אם לא אהבתי להקה מסוימת זה לא אומר שהם רעים )
הי, כוונותי טהורות../images/Emo10.gif אני פשוט לא מכירה כ"כ הרבה שירים בינתיים... אבל אני אוהבת אתמול כל היום חרשתי עליהם חופשי. בקיצור, אני לא משמיצה אותם בכלל בכלל. ההפך. אהבתי (וחוצמזה, גם אם לא אהבתי להקה מסוימת זה לא אומר שהם רעים )