LeAnnDylan
Well-known member
היא מעריצה יותר טובה כי הארי עקף את טיילור באפל שלך, אזוהיא לא מעריצה יותר טובה אין לי ספוטיפיי לעשות כזה אם היה לי את יודעת שטיילור והארי היו כל הפוסטר
היא מעריצה יותר טובה כי הארי עקף את טיילור באפל שלך, אזוהיא לא מעריצה יותר טובה אין לי ספוטיפיי לעשות כזה אם היה לי את יודעת שטיילור והארי היו כל הפוסטר
ידעתי שאסור היה לי לשלוח לך את זה כי מתישהו תשתמשי בזה נגדיהיא מעריצה יותר טובה כי הארי עקף את טיילור באפל שלך, אז
האמת שזה בדיוק 3 שירים שלהם שקצת חרשתי עליהם בעיקר אוליביהועניתי לכולם איך שחזרתי!!
גוד גירל ליאורה @limors2
וואי וחוץ מטיילור בהכי גדול כמובן הרבה דברים נפלאים.
אולסו יש לי שאלה? - וואן דירקשיין? ועוד יחסית בגדול?? (לא שופטת הם מותקים, שאלתי היא אם יש 1D למה אין הארי?)
והיא לא מעריצה יותר טובה אין לי ספוטיפיי לעשות כזה אם היה לי את יודעת שטיילור והארי היו כל הפוסטר
מי האחרים?האמת שזה בדיוק 3 שירים שלהם שקצת חרשתי עליהם
בעיקר אוליביה
No Control, Fireproofמי האחרים?
אני די "גיליתי" אותם לאחרונה ויש להם שירים כאלה חמודימים.
No Control
לא מכירה, בודקת., Fireproof
אנחנו לא צריכות את הפורום כדי לדבר על טיילוראיף, שלפנו את ליאורה מהבוידעם כדי שתדברו על הארי?!
אין, אמרתי לכן שאתן סוופטיות מזויפות.
לא רק שאת מעריצת טיילור בלויה, את גם מעריצת הארי בלויהלא מכירה, בודקת.
אתן צריכות משהו שיעלה לכן את הדירוג, כי בינתיים אתן רק שליש סוויפטית כל אחתאנחנו לא צריכות את הפורום כדי לדבר על טיילור
לא רק שאת מעריצת טיילור בלויה, את גם מעריצת הארי בלויה
אתן צריכות משהו שיעלה לכן את הדירוג, כי בינתיים אתן רק שליש סוויפטית כל אחת
אין על טיילור סוויפט בעולםםםםםםאיף, שלפנו את ליאורה מהבוידעם כדי שתדברו על הארי?!
אין, אמרתי לכן שאתן סוופטיות מזויפות.
אולי משירי בלוק תגיע הישועה...
@Shiri from the block
יו אם היא הייתה אליסון היא הייתה כמו האהבה החדשה שליאין על טיילור סוויפט בעולםםםםםם
כמעט וקראנו לתינוקת שלנו טיילור, או אליסון (שם אמצעי של טיילור) מרוב שהיא מושלמת
לא לא לאיו אם היא הייתה אליסון היא הייתה כמו האהבה החדשה שלי
אבל מזל שהיא קרויה על שם אהבה אחרת שלי
קוראים לה ליב!
כמו ליב טיילר
חכי, נראה מה יקרה בסיכום השנה האמיתי של ספוטיפיי. זה היה סתם משהו מתחזהאתן צריכות משהו שיעלה לכן את הדירוג, כי בינתיים אתן רק שליש סוויפטית כל אחת
אם יש לך stat.fm את יכולה מעכשיו כבר לראות מה יהיה לך בסיכום השנתי.חכי, נראה מה יקרה בסיכום השנה האמיתי של ספוטיפיי. זה היה סתם משהו מתחזה
חח נראה אבל כדאי בשרשור אוף או שאלה בסיכום של מחר כבר, השרשור הזה כבר זהו.אגב, אם כבר אינסטפסט, מי שמשתמש בספוטיפיי, תשתפו גם את שלכם.
אבל זה היה שהייתי בין אובססיותנו אז שיחזור לך! (חשק לראות חופשיות על הבר)
את ראית את זה כשזה ששודר?זה נשמע מוכר אבל נראה לי שהדחקתי את כל העלילה של אבודים.
זה גם שיר מרגיזהוא עצמו קצת מעצבן אבל זכור לי שאהבתי את השיר שלו 1973 (אבל בעיקר כי זה היה מספר הפורום של קרי אנדרווד בתפוז והרגשנו שזה מחייב אותנו לאהוב אותו)
LOLחח זה תמיד ציטוט שמשייכים לזאטוטים בני שנתיים
(I Solemnly Swear I Am Up to No Good)
תזכירי לי מה הוא עשה ?מקווה שלא פיטר פן של וואנס
בקשר לאתר של גיפים אז תודה על התשובה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.