Reutk
Active member
בדקתי מתוך סקרנות את מס' העמודים וזה רק 46. יש פאנפיקים ארוכים מזה בהרבה.או וואו זה ארוך מה זה ספר בפני עצמו.
בדקתי מתוך סקרנות את מס' העמודים וזה רק 46. יש פאנפיקים ארוכים מזה בהרבה.או וואו זה ארוך מה זה ספר בפני עצמו.
אני עם לונהאת גם מתכוונת לרמי פתוח הזה שלונה המציאה?
באופן מפתיע לא יודעת למה לא חשבתי שזאת תהיה התשובה שלךחח ברור שזה של ליאן
הייתה תקופה שרציתי לראות את הסרט הזה אבל הוא לא היה זמין ליהוא בהחלט חמוד. כל השירים שלה מחופשיות על הבר טובים
אולי היא אוהבת אותו יותרכשהייתי בנאשוויל שבוע שעבר ביקשתי מאחת הזמרות בברים שם לשיר איזה שיר של ליאן שהיא רוצה/מכירה. והיא שרה את Right Kind of Wrong וחשבתי שזה ממש נחמד שהיא לא הלכה על המובן מאליו (Can't Fight The Moonlight / How Do I Live / Blue)
הזכרת לי שאחרי שראיתי הבית הלבן גיליתי שבראדלי שיחק בתפקיד די משמעותי בהמנטליסט (סדרה שראיתי כמובן לפני הבית הלבן)מגניב! לא זכרתי, כנראה כי אז עוד לא הכרתי את זה.
בדיוקשומר זה החיים
הציטוט מאבודים?
הוא מהסדרה שיי טאוןחחח את עדין יכולה לרשום מאיזו סדרה גם אם אני לא רואה
אבל אין להם חופש בבחירותתלמדו מאיתנו לעשות בחירות פעם בשנה כי זה עוד יום חופש
בצדק פרשת ממנה (למרות שאני עדיין רואה אותה )שלדון הצעיר
הוא משחק את האח הבכור בריבוט של שולחן לחמישהברנדון לרקואנטה
LOL בטופ 10 של הציטוטים שלו.Sawyer : It's a good thing I'm traveling with my doctor then
אני אוהבת את ההומור של סעיד
נשאלת השאלה אם יש שיר יותר בלתי נסבל מהשיר הזהשיר החודש:
געגועים לתאומים וזילי
אני לא מאמינה ששכחתי שהוא עורך דיןמה עדיף? פיראט או עורך דין? סול גודמן
עדי אל תפילי למחילת הארנב הזאתאו וואו זה ארוך מה זה ספר בפני עצמו.
כן גם אותי זה הפתיעהתמונה הראשונה איך תפוז הרשה לך לעלות גיף באורך הגלות ?
פתאום הם חמודיםהתמונה השניה חמודים .
יאי כיף לשמועאה, אהבתי אותה מאוד. היא וג'ק היו האהובים עליי בסדרה.
מעניין ומפתיעראיתי פעם כשזה שודר ובאמת לא אהבתי את בריאן.
אבל ראיתי שוב לפני איזה שנה שנתיים ואז כן אהבתי את בריאן. למעשה נראה לישהוא היחיד שאהבתי בפעם השניה כי כולם היו כאלה מאוסים והוא דווקא היה הכי רילטאבול.
חחחח זה מזכיר לי את הפעם הזאת שמישהו הזמין המבורגר ילדים במקדונלדס וביקש שישימו רק קטשופ. ואז הביאו לו לחמניה רק עם קטשופ
תראי אותו!!! זה סרט כזה חמוד!!הייתה תקופה שרציתי לראות את הסרט הזה אבל הוא לא היה זמין לי
וברור שעכשיו שעבר לי חשק הוא זמין לי
חח וואי ראיתי את הסרט הזה מיליון פעם אבל אני לא יודעת להגיד לך דקה מדויקת אני זוכרת שזה אחרי הקטע שהיא באה אליו לדירה ואומרת לו Have a nice day Mr. O'Donnellבכל אופן מתי בסרט יש את שיר Right Kind of Wrong ? כי הרציתי את הסרט בשביל לשמוע את שני השירים שלה שאני אוהבת
אבל לא הצלחתי להבין מתי הוא היה
אז חשבתי שהעדיף לשאול אותך ( כי אני שונאת את הרצה של דיסני )
וואי אני חולה על אלבומי כריסטמס יש לי פלייליסט באורך הגלות של שירי כריסמטס שאני אוהבת. חלק משירים אני כל כך אוהבת שיש לי באיזה 5 גרסאות שונות (הבעיה היא שרוב השירים שליאן שרה אני לא יכולה לשמוע בגרסה אחרת כי היא מושלמת)נ.ב איך שנאתי שאומנים שאני אוהבת היו מוציאים אלבום כריסמס בעיניי זה המקבילה לפרק לקט
נשאלת השאלה אם יש שיר יותר בלתי נסבל מהשיר הזה
יש גרסה שהיא לא של אלטון ג'ון בסרט?אגב בקשר לשיר can you feel the love tonight
את אוהבת יותר את הגרסה של אלטון ג'ון או הגרסה מהסרט (אני מניחה שהגרסה השנייה היא מהסרט) ?
16 שניות לגיף זה דבר שלא נראה. לא יודעת לאיפה בכלל העלו דבר שכזה.כן גם אותי זה הפתיע
מצד שני זה לא כזה ארוך
זה בערך 16 שניות
מהסרט כמובן.אגב בקשר לשיר can you feel the love tonight
את אוהבת יותר את הגרסה של אלטון ג'ון או הגרסה מהסרט (אני מניחה שהגרסה השנייה היא מהסרט) ?
ברור, הדמויות שרות.יש גרסה שהיא לא של אלטון ג'ון בסרט?
אותךמהסרט כמובן.
למה? דיברנו על זה קודם בשרשור?
רגע שאלת אותי או את דילן?
לי קרה הפוךאני הופתעתי אחרי כמה שנים לגלות שיש גרסה של אלטון ג'ון.
אההההה נכון נכוןאותך
אני בחרתי בו כאחד משירי החודש שלי
ואת הגבת לי
אויש זה נוראברור, הדמויות שרות.
אני הופתעתי אחרי כמה שנים לגלות שיש גרסה של אלטון ג'ון.
אני לא אוהבת לראות סרטיםתראי אותו!!! זה סרט כזה חמוד!!
תודה על התשובה אני אבדוק את זהחח וואי ראיתי את הסרט הזה מיליון פעם אבל אני לא יודעת להגיד לך דקה מדויקת אני זוכרת שזה אחרי הקטע שהיא באה אליו לדירה ואומרת לו Have a nice day Mr. O'Donnell
שניה אני אחפש לך את הדקה בדיוק.
אוקיי מצאתי, זה מתחיל ב- 53:10 (אבל קחי בחשבון שיש כל מיני גרסאות שונות אז יש מצב שזה לא בדיוק באותה דקה אצלך)
נו אז שיחזור לך! הם באמת חמודים!!אז הזוג מהסרט נראה לי חמוד כזה אז רציתי לראות בגללו
לא היה לי כוח לעוד סיפור ממש ארוך, אבל הבת שלה נראתה קצת מעצבנת כבר מההתחלה. אבל ממש לא חשבתי שהיא מסוגלת לכזה רועהמשפט האחרון שלך
אבל ברצינות, זה נשמע מבאס כי כשהתחלת את הסיפור חשבתי שהן מסתדרות
וואו, כנראה שלא הגבתי פה מלא זמן כי זה כבר לא רלוונטימצד אחד, כן בא לי להמשיך, מצד שני, זה דווקא בא לי בטוב עכשיו שהפסקנו.
אני לא במצב של לצפות במשהו כדי ליהנות, אני בעיקר צופה בדברים עכשיו כדי להעסיק את עצמי. ובא לי לצפות בפרינג' וליהנות מהסדרה.
אה חח, לא, ממש לא מקשה עליי ליהנות משיר בגלל שאני מזדהה איתו. מצד שני זה גם לא בהכרח יגרום לי לאהוב שיר יותר אם אני מזדהה איתו. אני אוהבת מאוד שירים שגם אין לי שום דבר במשותף איתם.התכוונתי שרציתי לדעת האם התחושה של שיר שאת מרגישה שמדבר עלייך קשה יותר להאזנה בגלל התוכן שלו או שאת בסדר עם זה.
חח זה לא שוט עם חמאת בוטנים. פשוט הוודקה עצמה הייתה בטעם של חמאת בוטנים וריבה.איזה קטע שהייתה לו בעיה עם להכין ביצת עין שרופה אבל לאמריקאים באופן כללי אין בעיה עם הרבה דברים מוזרים אחרים (נניח שוט של ואן גוך עם חמאת בוטנים? זכרתי נכון?)
חח רק אנשים בלי ילדים יחשבו שבמבה זה לא מלכלך
מילא את מדברת על מבוגרים (לא אכלתי במבה כבר הרבה זמן אבל זה אחד מהחטיפים שאני מרשה לעצמי מבלי להרגיש רע)
אבל למה להגביל ילדים מעל גיל חצי שנה? אין לי ילדים (אובייסלי) אבל נראה לי שזה דווקא פרקטי לצאת עם במבה כי זה לא מלכלך ממש.
אין לי מושג האמת. מאז שאני לא בארץ אני לא מתעניינת במה מגישים לאכול אצלי בבית אבל האמת שסביר להניח שהיא עדין מנסה להכין את זה.היא הפסיקה?
בעע, אני לא רוצה לחשוב על זה בכלל.לחלוטין, גם אותי זה מטריד. זה נשמע אולי מצחיק בגלל הגיל שלי אבל זה באמת מטריד אותי שעוד עשר שנים "לפני שלושים שנה" יהיה תחילת שנות האלפיים
מה היה מענין בו?!אני לא מאמינה, אפילו הסיפור גורי אלפי שלך הרבה יותר מעניין משלי!
אין הסבר, הוא הסתיים עם כל האינפורמציה שהייתה לי. אין לי מושג מה הקטע שלה. לא ראינו את האמא או הבת אחרי זה.מהההה מה הקטע של הבת?? ציפיתי שהסיפור יסתיים בהסבר עכשיו אני במתח!!!
לא יודעת מה זה בבל טי אבל אני מניחה שזה אכן אותו הדבר. אבל זה כאילו איכס, תה עם חלב שקדים שמלכתחילה זה פוי. ואז להוסיף לזה את הכדורי תועבה האלהרגע מה הבבל טי? אוי זה טעים. יש אחד בטיילת מושלם
כאילו אני גם לא עפה על הכדורים האלה הם לא החלק החשוב, אבל אני בסדר איתם.
אז אולי כדאי שיתחילו להיות לך סיפורים!! טסת לאיזה חודש, למה לא חזרת אלינו עם סיפורים?!כי אני מוכשרת.
וכי אני לא מספרת סיפורים שיש לה סיפור לספר על כל שורה בכל הודעה.
כולם בכל גיל צריכים לבחור בבמבה (רק להרחיק אותה מכוסות תה)
מצטערת אבל שני הסיפורים היו סתמיים באותה מידה.חחח אפילו בזה הצלחת להתעלות על הסיפור של לונה.
אויש טוב. תודה, אם כך אני אוותר.באמת היה שיפור באמצע, אבל עם פרק סיום סביר. בשורה תחתונה, אפשר לוותר.
אוי בעע. השותפה שלי כל הזמן קונה את הגועל הזה. ובכלל כל הממתקים המקסיקנים מגיעים עם צ'ילי. מי לעזאזל רוצה שוקולד עם צ'ילי או סוכריות גומי עם צ'ילי?! מה זה החרא הזהגם תפוצ'יפס מקסיקני הולך. לא רק שצריך ללעוס זה אפילו פיקנטי
אני לא אוהבת קובנה בכלל. זה מאכל לא טעים פשוט.ב'קרית ענבים', קיבוץ לא רחוק מירושלים יש מסעדה בשם 'מומא'. נסי את הקובנה שלהם ואז נדבר
אצלנו כבר קפוא רוב הזמן.הספקתי להפשיר, כי הקיץ עדיין כאן
חשבתי שכבר הגבתי לך אבל מסתבר שלא או שכן וכבר הספקתי להדחיקשם:עדי וואנקרן סטאן הפליימקיפה (Taylor’s version ).
מה סבבה מה?! אין לך כרטיס לטיילורמצברוח:סבבה
היום סהר בפריז. זה לא קשור לתשובה שלך אבל חשבתי שאת צריכה לדעתמרחק מדיסנילנד פריז :רחוק
רציתי ללכת אבל אף אחד לא רוצה לבוא איתי כי כולם פה הומופוביםBros - רוםקום גיי חביבה למדי. אבל לא וואו.
את בהחלט הבעיה.ציטוט החודש:
"I'm the problem it's me" -גם. וגם אני.
גם על ליאן אז אני מאשרת לך.שיר החודש:אלבום חדש לטיילוררררררררררר אבל בינתיים האהוב עליי זה Anti Hero:
לפחות יש לו טעם טובקראש החודש:עדיין החבר היפה שלי הארי שהתחפש לדני זוקו לכבוד הופעת הלוואין שלו:
צפה בקובץ המצורף 66889
משום מה קראתי את זה לא נכון וחשבתי שהגבת "עגבניה" לשאלת 'חטיף החודש' ורציתי לזרוק עליך משהוירק החודש:עגבניה
חטיף החודש:M&M
מי הדמות הכי WHOLSOME שאת\ה מכיר\ה?לזלי נופ
איזה שיט תענוגות תעשי שם בדיוק?! תשני בקריו ותאכלי אצות של מונטי?!על איזה ספינת חלל היית רוצה לערוך שיט תענוגות?הארק של המ100
נראה לי שאת היחידה שענתה משהו קשוראיך נלחמים בפיראטים?מנגישים סטרימינג במחיר סביר, הרבה תוכן וממשק נוח.
היה נראה ממש יפה שם!
לא יודעת למה אבל צחקתי ממש בקול מזהאת... אוהבת ירידות חדות ברכבת הרים?? הדבר הכי מפחיד שיש??
את שמפחדת מהמלכה המצוירת בשלגיה??
יש מצב. אבל חיפשנו משהו חמוד לראות ואני תמיד מעדיפה לראות משהו שכבר ראיתי כשזה מגיע לסרטים כי אני מוזרה. אז הצעתי את סיסטרס ואחרי זה את זה.לא ראית איזי A לא מזמן? בכל מקרה מתה על הסרט הזה
אני גרמתי לך לראות. אל תשליכי עליי את כל הפורום! האחרים ראו כי הם רצו לראותאת גרמת לפורום שלם לצפות בסדרה שהתחילה בספינת חלל.
אבל לא הפעלת. ואין לך אפשרות לבדוק. אז הפסדת. וזהו.הלכנו כ"כ הרבה!!!!!!!!!!! אמרתי לדילן שאם הייתי מפעילה צעדים בטלפון הייתי מנצחת אותה בגדול בשבוע וחצי הזה.
אני מניחה שזה טעים יותר מאיך שזה נראה, כי זה נראה ממש דוחה.אממ לאדעת, בצק, סוכר וקרם כלשהו?
אסטריד קראה להם ככה ולא שמעתי אף אחד לפניה קורא להן ככה אז מבחינתי זה ציטוט שמיוחס להיש המכנים אותן עכברושים מעופפים
זה נשמע מוכר אבל נראה לי שהדחקתי את כל העלילה של אבודים.ציטוט החודש:
ומ-Lost:
הוא עצמו קצת מעצבן אבל זכור לי שאהבתי את השיר שלו 1973 (אבל בעיקר כי זה היה מספר הפורום של קרי אנדרווד בתפוז והרגשנו שזה מחייב אותנו לאהוב אותו)שיר החודש:
חח זה תמיד ציטוט שמשייכים לזאטוטים בני שנתיים
תוסיפי מלפפון וכרוב לבן ויש לך אחלה סלטירק החודש: גזר ועגבניה
אוי לא. תמיד תהיתי לעצמי מי חוץ מאמריקאים אוהב את הגועל הזהחטיף החודש: סניקרס.
יאמימאכל החודש: מרק שעועית
לא הייתי שם אבל ראיתי תמונות של חברים שהיו ובאמת נראה יפה שם ממש.אם היית יכול לבחור כל יעד לשיט, מהו? פרט\י והסבר\י קרואטיה כי זה לא כל כך רחוק ויפה שם.
מקווה שלא פיטר פן של וואנס. כי הוא לא יעיל נגד פירטיםאיך נלחמים בפיראטים? קוראים לפיטר פן.
צר לי לאכזב אותך אבל עדי עדין קטנה!אוי עדי הקטנה אהבה את השיר הזה
גלידה זה אכן טעים כל השנה. אבל דווקא החודש הלכתי עם הבוסים שלי לאכול באיזו מסעדה טבעונית דוחה (רעיון של הבוסית שלי) וליד אמרו שפתחו איזו גלידריה חדשה שראינו מלא אנשים יוצאים משם עם גביעים ענקיים של גלידה אז אמרנו שנלך לבדוק. אבל היה לי ממש קר ולא היה בא לי גלידהאני לא כל כך מסכימה עם טענה מספר 1 אבל כן עם טענה 2. מה קשור חורף? זה גלידה! זה טעים בכל עונה גם אם יורד שלג בחוץ.
אני אוהבת מאוד שירים שגם אין לי שום דבר במשותף איתם.
זה נכון. לכן רק אנשים בוגרים צריכים לאכול במבה.ברגע שאת נותנת את זה לילד קטן, נגיד בן שנתיים כזה, הם אוכלים די לאט ואז זה נמס ביד ונהיה דביק והם מורחים את זה על הכל זה חטיף נוראי.
אין לי מושג מה יש שם, קוראים לזה "טייגר" לזה שאני לוקחת תמיד והוא טעים ממש נראה לי אבל שזה עם חלב אמיתי כי אפשר לבחור ואני בוחרת רגיל תמיד.לא יודעת מה זה בבל טי אבל אני מניחה שזה אכן אותו הדבר. אבל זה כאילו איכס, תה עם חלב שקדים שמלכתחילה זה פוי. ואז להוסיף לזה את הכדורי תועבה האלה
כי אני לא מספרת סיפורים טובה כמוךאז אולי כדאי שיתחילו להיות לך סיפורים!! טסת לאיזה חודש, למה לא חזרת אלינו עם סיפורים?!
לא הגבת, הרגשתי נטושהחשבתי שכבר הגבתי לך אבל מסתבר שלא או שכן וכבר הספקתי להדחיק
בכל מקרה אני אגיב עכשיו ואם כבר הגבתי אז שיהיה, תתעלמי
כן בואי תדרכי לי על הפצעים כאילו אפשרי בכלל להשיג כרטיס לטיילור פאקינג ביטלו את המכירה הכללית בגלל הבלגן.מה סבבה מה?! אין לך כרטיס לטיילור
כן אמרת לי שהיא השיגה, גוד פור הר. תגידי לה שאם כבר תרחם על אינטרנשייונל סוויפטיז שטיילור בכלל לא מגיעה למדינה שלהם, וצריכים להתפלל לתאריכים באירופה ואז חוץ מלהשיג כרטיס שזה בעיה בפני עצמה גם לשלם על טיסה ומלון.לבסטי החדשה שלי יש, למקרה שתהית. והיא ממש חמודה כי היא ממש בדיכאון מזה שסוויפטים אחרים לא הצליחו לקנות כרטיסים. ולייק, אפילו לא חברים שלה. סתם סוויפטים אחרים ברחבי ארה"ב שלא היה להם מזל אמרתי לה מה אכפת לך מהם? העיקר שלך יש כרטיס! (אבל כנראה שהיא נחמדה יותר ממני).
יש לי שיר בשבילוהיום סהר בפריז. זה לא קשור לתשובה שלך אבל חשבתי שאת צריכה לדעת
יצא כבר מזמן לדודים אז כנראה לאחד השירותים שאת מנויה עליהם.רציתי ללכת אבל אף אחד לא רוצה לבוא איתי כי כולם פה הומופובים
אני יודעתאת בהחלט הבעיה.
כפרעל ליאןגם על ליאן אז אני מאשרת לך.
יאאי גם אלי כל הבנות של דילן סוויפטיזזזזאוי אני צריכה לשלוח לך משהו של אלי שקשור לשיר הזה. תזכירי לי בווטסאפ כי אני אשכח עד שאסיים לענות על זה
.לפחות יש לו טעם טוב
משום מה קראתי את זה לא נכון וחשבתי שהגבת "עגבניה" לשאלת 'חטיף החודש' ורציתי לזרוק עליך משהו
חחח זאת הספינת חלל היחידה שאני מכירה. אני אמנע מבלאמי לגדל זקן זה מה שאני אעשה.איזה שיט תענוגות תעשי שם בדיוק?! תשני בקריו ותאכלי אצות של מונטי?!
דווקא חשבתי שזאת התחכמות ניקית מצידי.נראה לי שאת היחידה שענתה משהו קשור
תודההיה נראה ממש יפה שם!
אני אתן לך להנות מהספק.אבל לא הפעלת. ואין לך אפשרות לבדוק. אז הפסדת. וזהו.
זה מושלםאני מניחה שזה טעים יותר מאיך שזה נראה, כי זה נראה ממש דוחה. [פסטל דה נאטה]
עדי זקנהצר לי לאכזב אותך אבל עדי עדין קטנה!
לא הבנתי גלידה בטעם טרקי????
את רוצה להגיד לנו שאת לא מחביאה גופות בזמנך הפנוי?אין לי שום דבר במשותף עם רוב השירים של טיילור, זה לא מפריע לי להתאהב בהם.
אנשים בוגרים מאוד בלי שיניים, כן.זה נכון. לכן רק אנשים בוגרים צריכים לאכול במבה.
זה נשמע חשוד.אין לי מושג מה יש שם, קוראים לזה "טייגר"
זה לא חייב להיות סיפור טוב, זה פשוט צריך להיות סיפור! אין פה תחרות מספרי סיפורים. פשוט תספרי חוויות מהטיול.כי אני לא מספרת סיפורים טובה כמוך
למה לא צעקת עליי להגיב?לא הגבת, הרגשתי נטושה
אני תמיד אהיה פה בשבילך לדרוך לך על הפצעיםכן בואי תדרכי לי על הפצעים כאילו אפשרי בכלל להשיג כרטיס לטיילור פאקינג ביטלו את המכירה הכללית בגלל הבלגן.
עדיין מחכה ומתפללת לתאריכים באירופה.
היא בשלב שהיא מרחמת על מלא אנשים שלא מגיע להם שירחמו עליהם אז סביר להניח שהיא מרחמת גם עליך. למרות שלא מגיע לך שירחמו עליך. את סתם מעריצה מתרשלת. כבר קבענו לפני איזה שנתיים שנלך לראות את טיילור ביחד. את סתם משתפנת וזה מה שמגיע לךכן אמרת לי שהיא השיגה, גוד פור הר. תגידי לה שאם כבר תרחם על אינטרנשייונל סוויפטיז שטיילור בכלל לא מגיעה למדינה שלהם, וצריכים להתפלל לתאריכים באירופה ואז חוץ מלהשיג כרטיס שזה בעיה בפני עצמה גם לשלם על טיסה ומלון.
כמובן שיש לך שיר...יש לי שיר בשבילו
נראה לי חוצפה אבל שהוא עלה על מטוס ולא בא אלייך.
כן אבל רציתי בקולנוע. בקטעים כאלה אני מתגעגעת לארץ שם כל מי שאני מכירה היה גיי או גיי פרנדלי. פה כל הסביבה שלי הומופוביםיצא כבר מזמן לדודים אז כנראה לאחד השירותים שאת מנויה עליהם.
זהו. לא צריך המשך.כפרעל ליאן
חח אלי אמרה שהיא למדה גיטרה רק כי היא רצתה לדעת לשיר ולנגן את כל השירים מפירלס ואחרי שהיא למדה לנגן את כל השירים שם היא נטשה את שיעורי הגיטרה כי החליטה שזה כל מה שהיא צריכה בחייםיאאי גם אלי כל הבנות של דילן סוויפטיזזזז
גם תרחיקי אותו מאקו כדי שאני לא אצטרך לשנוא אותהחחח זאת הספינת חלל היחידה שאני מכירה. אני אמנע מבלאמי לגדל זקן זה מה שאני אעשה.
וול, בהתחשב בזה שאת היחידה שענתה על משהו פירטי, זה נראה לי כמו התשובה הכי לגיטימית וכל השאר היו ניקים.דווקא חשבתי שזאת התחכמות ניקית מצידי.
גם אני לא הבנתי.לא הבנתי גלידה בטעם טרקי????
אה זה כן, כמובן. דיברתי על שירי האהבה.את רוצה להגיד לנו שאת לא מחביאה גופות בזמנך הפנוי?
מביך אותי לדרוש תשומת לבלמה לא צעקת עליי להגיב?
אני תמיד אהיה פה בשבילך לדרוך לך על הפצעים
החברה הסוופטית האמריקאית שלך בקושי הצליחה!!! אמרת שחברים קנו לה!! איך יצור מסכן כמוני בישראל אמור להשיג כרטיס???היא בשלב שהיא מרחמת על מלא אנשים שלא מגיע להם שירחמו עליהם אז סביר להניח שהיא מרחמת גם עליך. למרות שלא מגיע לך שירחמו עליך. את סתם מעריצה מתרשלת. כבר קבענו לפני איזה שנתיים שנלך לראות את טיילור ביחד. את סתם משתפנת וזה מה שמגיע לך
מסתומרת?וכן. הוא בהחלט חצוף. הוא קונה לעצמו מתנות ליומולדת ואז הולך עם חברים מונפצים להופעות ומפספס חצי מהן כי הם טמבלים.
זה שמחביאים בו גופה?באמת מזל שהוא לא בא לפה כי אם הוא היה גורם לי לאחר להופעה הייתי צריכה שיר אחר של טיילור
באסהכן אבל רציתי בקולנוע. בקטעים כאלה אני מתגעגעת לארץ שם כל מי שאני מכירה היה גיי או גיי פרנדלי. פה כל הסביבה שלי הומופובים
יאיי אלייייייחח אלי אמרה שהיא למדה גיטרה רק כי היא רצתה לדעת לשיר ולנגן את כל השירים מפירלס ואחרי שהיא למדה לנגן את כל השירים שם היא נטשה את שיעורי הגיטרה כי החליטה שזה כל מה שהיא צריכה בחיים
בסדר מוכנה שבלאמי יהיה איתי ולא עם אקוגם תרחיקי אותו מאקו כדי שאני לא אצטרך לשנוא אותה
חח כיוון שמדובר בליון השאלה המקורית הייתה על פירטים אמיתיים לא?וול, בהתחשב בזה שאת היחידה שענתה על משהו פירטי, זה נראה לי כמו התשובה הכי לגיטימית וכל השאר היו ניקים.
לא קלטתי איוואני האמת יותר נחרדתי מהגלידות בטעם שמן זית או בלסמי ופלפל שחור
את רוצה להגיד לי שלא גנבת לשום אקס את הצעיף? (זה מה שהיא שרה, נכון? לאדעת נו אני לא הבעיה)אה זה כן, כמובן. דיברתי על שירי האהבה.
אז תצעקי עליי בפרטי. אני לגמרי הייתי צועקת עליך.מביך אותי לדרוש תשומת לב
חח גיף מושלם
אם יצור מסכן כמוך בישראל היה מנסה, אולי היה ליצור סיכוי.החברה הסוופטית האמריקאית שלך בקושי הצליחה!!! אמרת שחברים קנו לה!! איך יצור מסכן כמוני בישראל אמור להשיג כרטיס???
לאדעת, היו להם כרטיסים לאוונסנס אבל משהו משהו עם הרכבת והם פספסו חצי הופעה. לא הקשבתי לו כי זה היה נשמע לי כמו אוי אוי אוימסתומרת?
בדיוק.זה שמחביאים בו גופה?
סתמי, אני לא שונאת אותה ואני חברה של 2 סוויפטיות. זו התקדמות! פעם גם זה לא היהיאיי אליייייי
דילן תלמדי כבר מכל הבנות שלךךךךך
חח יאק, תהניבסדר מוכנה שבלאמי יהיה איתי ולא עם אקו
כשמדובר בליון אי אפשר להיות בטוחים בשום דבר.חח כיוון שמדובר בליון השאלה המקורית הייתה על פירטים אמיתיים לא?
לא קלטתי איוו
את רוצה להגיד לי שלא גנבת לשום אקס את הצעיף? (זה מה שהיא שרה, נכון? לאדעת נו אני לא הבעיה)
גם בפרטיאז תצעקי עליי בפרטי. אני לגמרי הייתי צועקת עליך.
חחחחח כשלון.לאדעת, היו להם כרטיסים לאוונסנס אבל משהו משהו עם הרכבת והם פספסו חצי הופעה. לא הקשבתי לו כי זה היה נשמע לי כמו אוי אוי אוי
יפה, יום אחד נעביר אותך לצד שלנו. (ו3, שכחת שהמרתי את ליאורה)סתמי, אני לא שונאת אותה ואני חברה של 2 סוויפטיות. זו התקדמות! פעם גם זה לא היה
חחחחח זה תמיד הבעיה בלהמליץ לאנשים על סדרות אהובות. הם עלולים לטעות בדעות שלהם. (לא שאני טועה כמובן אבל אנחנו לא נכסים לזה למען שלום בית)חח יו זה מזכיר לי ששלחתי לסוויפטית השניה איזה גיף של ג'וזי והיא שאלה מאיזה סרט/סדרה זה אז כמובן שהתפנגרלתי כראוי ואז היא כזה "אוי שמעתי על זה אני צריכה לראות את זה!" אז אמרתי לה שתראה אבל אם היא הולכת לאהוב אנשים לא נכונים אנחנו לא יכולות להיות חברות יותר. מספיק לי סוויפטית אחת עם טעם מפוקפק
נכוןכשמדובר בליון אי אפשר להיות בטוחים בשום דבר.
נראה לי ראוי בשביל הטעמים האלה.
*מזמן לא שמתי גיף של דרו, הרגיש לי שהגיע הזמן
פוטטו פוטאטו
הוא גנב לה את הצעיף!!!
אמרה הבעיה.ואת תמיד הבעיה.
מה את מתביישת ממני את רוצה מכות?גם בפרטי
יש שיגידו שהזנחת אותנו במשך חצי חודש.וזה נכון את היית צועקת עליי, אבל לעולם לא היינו מגיעות לזה כי אני לעולם לא מזניחה את הסיכום החודשי.
חח נכון בסיכום השנתי שלך יש רק את הארי וטיילור? אז אצל סהר זה קרי אנדרווד ואוונסנסאולסו אוונסנס?
אני לא מחשיבה את ליאורה או שירי בלוק. הן סוויפטיות בלויות כמוךיפה, יום אחד נעביר אותך לצד שלנו. (ו3, שכחת שהמרתי את ליאורה)
ועניתי לכולם איך שחזרתי!!יש שיגידו שהזנחת אותנו במשך חצי חודש.
חח נכון בסיכום השנתי שלך יש רק את הארי וטיילור? אז אצל סהר זה קרי אנדרווד ואוונסנס
גוד גירל ליאורה @limors2למרות שבלי לעשות אאוטינג (סתם, עלק בלי. אני חיה בשביל זה) זה האינסטפסט של ליאורה, אז היא מעריצה יותר טובה ממך (רקאומרת)
(@limors2 )
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.