Amaranth-הסינגל השני!

Super Alonit

New member
רגע רגע רגע...

לא יכול להיות שבגלל שהם מקליטים במקום כה גדול, יש לתומאס מקרופון פרטי כדי לצעוק הוראות לשאר האנשים? אני מעדיפה להאמין שהוא רודן מאשר שהוא עושה גראולים. :|

האמת גאמני חושבת שזה יהיה טוב

אבל בהחלט ישמע בטח בהתחלה מוזר P: כי זה תומאס XD

danduuu

New member
OMG!!!!!!!!

העטיפות כל כך יפות
והשם של האלבום נשמע גם מיוחד כזה, וגם השמות של השירים
לא יכולה לחכות שהוא ייצא כבררררררררררררר למרות שאני לא אשמע את הסינגל עד שיצא האלבום
והם לא אמרו שאיווה לא יכלל באלבום?
תומאס XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
אני מפחדת ממנו XDD תודה רבה אוהבת'ותך
!!!!!!!!!!

blacknwhite

New member
אעעעע!! איזה כיף!D:

תודה על העדכונים
ו.. תומאס -באמת- עושה גראולים? או או...
ודבר אחרון- השיר של ה14 דקות... נראה לכם הגיוני שהוא ראשון באלבום?!?

כמו ירח

New member
גם אני חשבתי על זה...

הייתי בטוחה שהוא יהיה יחסית בסוף.... עדיין לא שמעתי אפילו לא שיר אחד שתומאס שר, אבל לפי הסיפורים כנראה שאני גם לא רוצה. חוץ מהעניין שלפי מה ששמעתי בשירים האלה טאריה במיטבה... עניין פעוט... פצפון.... NOT!

כמו ירח

New member
חחח

אני מדברת על שירים ישנים, ששמעתי שתומאס שר בהם ושזו הייתה חוויה לא נעימה לשמוע אותו...

lacrimosa girl

New member
ווווהההו!!!^____^

איזו דרך נהדרת להתחיל את היום!!:) לא כ"כ אהבתי את העטיפה של האלבום, היה חסר לי האלמנט האנושי שיש בד"כ על העטיפות של נייט אבל הו וול :) והעטיפה של ארמנת' מקסימה. :) תומאס עושה גראולים??אני רוצה לראות את זה
[כי לכו תדעו, אולי לשמוע זה לא הרעיון הכי טוב בעולם
]

blacknwhite

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif לראות זה הכי בטוחXD

ואגב, אני היחידה שחושבת על ההקבלה בין שם האלבום-dark passion play ושם השיר (המדהים
) ghost love score? love~passion score~play חח מסכן האלבום... רק יצא וכבר אני חופרת עליו

ממ..

לדעתי המילה play היא דווקא במשמעות של מחזה.זה הדבר הראשון שחשבתי עליו כשקראתי את שם האלבום. אבל נו...נחיה ונראה.ימים יגידו:)

blacknwhite

New member
כן, זו גם היתה הכוונה שלי

וscore אם אני לא טועה זה כמו פרטיטורה או מה שזה לא יהיה- מה שיש למנצח של התזמורת שכתוב בו התוים לכל הכלים. מבינה את הקשר?

פרטיטורה, יצירה, משהו בסגנון../images/Emo45.gif

אין לזה ממש מילה קונקרטית בעברית...

Super Alonit

New member
הו, מגניב.

אבל יותר הגיוני שיעשו הקבלה בין שירים ולא בין שיר לאלבום... טוב, בכל מקרה יש הקבלות בין כל השירים של נייט.
חוץ מאיווה, הוא מנודה.

וואוווווו

העטיפות נראות מדהים וגם השמות של השירים קסומים כאלה..... אין לי כוח לחכות!! רק.. משהו יודע מה זה Amaranth? בדקתי במורפיקס והוא אמר שזה חיעד אבל מה זה לעזאזל חיעד??

lacrimosa girl

New member
נראה לי שזה סוג של פרח

בדקתי וזה אמר לי "ארגמן"
אולי זה פרח בצבע ארגמן?

למעלה