Amaranth-הסינגל השני!

LadySilkworm

New member
קוראים לו ווילסקה

והוא ניגן פעם עם תומאס בלהקה והוא מופיע בדוקומנטרי אנד אוף אינוסנס. סאמי היה רק הבאסיסט והוא אף פעם לא שר עם הלהקה.

LadySilkworm

New member
ועכשיו שמתי לב!

או פורטונה! בחתימה שלך!! קארל אורף! [או ת'ריון! שחידשו את זה..].

O__X

הכל מתחבר בצורה מאוד מוזרה ליום הולדת שלי. האלבום יוצא יום לפני, ההופעה כמה ימים אחרי..
כמה מגניב D: עטיפה ממש יפה לסינגל ובאמת נשמע כמו אלבום טוב, נקווה שהוא באמת יהיה טובD=

Shusho

New member
וואו, אני חייבת לציין שהעטיפות

נראות מעולות!! במיוחד הראשונה, היא גם מזכירה את המוטיב של הפרח ב"החומה", הצד הנשי ש, אה, בולע את הצד הגברי. השניה גם נהדרת. נראה לי שהשינוי עשה להם טוב מהבחינה הזו P: ממתי שמים שיר של 14 דקותב תחילת האלבום?! הם מנסים להרוג אותי?

Itay Simons

New member
תודה רבה על העדכון!

Amaranth מדהים לפי מה ששמעתי באתר
והעטיפות חזקות!

תודה על העידכונים../images/Emo24.gif

אוי העטיפות ממש יפות, בעיקר של הסינגל
השירים נשמעים מעניינים, רק מה לעזאזל? Bye Bye Beautiful?|
ובאמת מוזר ששמו את השיר של ה14 דקות על ההתחלה...

mary06

New member
יאיי ט`נקס :)

עטיפות יפות ומסתוריות כאלה, השמות של השירים נייטווישיים ביותר(מה עוד שם של בחורה?! תומאס מתוסכל??) ורק מגבירים את הציפייה, והגראולינג..ממ אולי זה סגנון השירה היחיד שהוא כן מסוגל לבצע D: חוץ מזה אני מאמינה שהם השקיעו הרבה באלבום הזה והם חייבים למעריצים משהו טוב, אז אני מקווה שהם לא היו מכניסים את זה אם זה היה הורס (דגש על מקווה)..אוף סוף ספטמבר רחוק ): אבל האלבום יוצא בסוכות, מפגש! מי מביא רמקולים?

The Cat Woman

New member
חשים* ותגובה לעטיפות וזה-

השיר השביעי נקרא Sahara.... אורפנד לנד? מישהו?
חוצמזה, השמות של השירים בהחלט שילוב רציני של תומאס עם מרקו... העטיפות- מדהימות!!! כל הכבוד באמת על השינוי. פחדתי שהעטיפות יהיו כמו של EVA... בקשר לשם האלבום- Dark Passion Play- נשמע לי כאילו הם מתאמצים להיות גות'יים או משהו ועדיין להשאר נייטוויש.

עזבי אורפנד לנד...

מה הקשר לאפריקה עכשיו?! מסכימה איתך בקשר לשם של האלבום.

jackmo

New member
אורפנד לנד- מטאל מזרחי../images/Emo3.gif

הכי מצחיקה זו הסולנית שלהם... תיימנייה ממורמרת

Shusho

New member
הלוואי עלי להיות תימניה ממורמרת

כמוה, היא פשוט מעולה...

A Hilit

New member
אני תמניה ../images/Emo9.gif

אבל לא ממורמרת