זה מסביר את העטיפה של הסינגל...
T The Cat Woman New member 14/6/07 #45 האמת- אני לא מבינה מה קשור הפרח הזה amaranth זה "עשב שוטה". זה אפילו לא פרח... זה סתם עשב כזה שהתפרחת שלו זה מעין פרחים ממש פצפוניים על עמוד ארוך. (איזה עילג זה נשמע) הפרח בעטיפה של הסינגל נראה קצת כמו אורכידיאה (orchid - סחלב בעברית), פרח מדהים לכשעצמו- אבל גם לא ממש...
האמת- אני לא מבינה מה קשור הפרח הזה amaranth זה "עשב שוטה". זה אפילו לא פרח... זה סתם עשב כזה שהתפרחת שלו זה מעין פרחים ממש פצפוניים על עמוד ארוך. (איזה עילג זה נשמע) הפרח בעטיפה של הסינגל נראה קצת כמו אורכידיאה (orchid - סחלב בעברית), פרח מדהים לכשעצמו- אבל גם לא ממש...
T TheImpactBoy New member 14/6/07 #51 הם משתמשים הרבה באורכידיאה בשירים שלהם... Orchid kids Blinded stare....
B BrowN EyeD GirL1 New member 14/6/07 #11 תודה! אהבתי את שתי העטיפות.הן ממש יפות לדעתי השמות של השירים מעניינים,ואני מקווה שגם השירים יהיו מעניינים. השם של האלבום ממש מסקרן אותי...למה צריך לחכות עד ספטמבר? תומאס..גראולים?מה נסגר? חחח מעניין איך הוא יישמע. אני תוהה למה הגראולים נחוצים לנייטוויש(לא שיש לי בעיה עם גראולים..אבל עדיין..למה?כדי לחפות על הקול של אנט? )
תודה! אהבתי את שתי העטיפות.הן ממש יפות לדעתי השמות של השירים מעניינים,ואני מקווה שגם השירים יהיו מעניינים. השם של האלבום ממש מסקרן אותי...למה צריך לחכות עד ספטמבר? תומאס..גראולים?מה נסגר? חחח מעניין איך הוא יישמע. אני תוהה למה הגראולים נחוצים לנייטוויש(לא שיש לי בעיה עם גראולים..אבל עדיין..למה?כדי לחפות על הקול של אנט? )
L Lily SonataArctica New member 14/6/07 #14 אם כבר יש גראולים אז למה מרקו לא עושה אותם במקום תומאס.... זה קצת מפחיד אותי למען האמת..... תארו לעצמכם את תומאס בהופעה עושה גראולים.....
אם כבר יש גראולים אז למה מרקו לא עושה אותם במקום תומאס.... זה קצת מפחיד אותי למען האמת..... תארו לעצמכם את תומאס בהופעה עושה גראולים.....
B BrowN EyeD GirL1 New member 14/6/07 #16 שאלה טובה../images/Emo3.gif ניסיתי לדמיין את תומאס עושה גראולים ולא הצלחתי..חחח
א אטומיק בייגל New member 14/6/07 #32 מארקו לא עושה גראולים! נו אתם לא זוכרים את PSTO? יש שם איזה אחד שעושה סוגשל גראולים, וגם בDATDDO ונראה לי עוד שיר... אז כן היו להם גראולים בעברם ומה, בתמונה ההיא רואים ברנש ליד תואומס שהוא בטח עושה את הגראולים, אם בכלל P:
מארקו לא עושה גראולים! נו אתם לא זוכרים את PSTO? יש שם איזה אחד שעושה סוגשל גראולים, וגם בDATDDO ונראה לי עוד שיר... אז כן היו להם גראולים בעברם ומה, בתמונה ההיא רואים ברנש ליד תואומס שהוא בטח עושה את הגראולים, אם בכלל P:
« «Adrienne» New member 14/6/07 #64 זה לא סאמי שעשה את הקול העמוק-מפחיד הזה בשירים האלה? קשה לדמיין שטואומס ממש יצליח...