Beauty
the Beast

Brombit

New member
אפשר הסבר מה זה מורבידי? ../images/Emo122.gif ../images/Emo115.gif

Brombit

New member
אני כותבת בפורום הזה=אני משועממת ../images/Emo122.gif

וזה בהחלט נכון... הרבה גם היו יכולים להגיד שאני "חסרת חיים"

Super Alonit

New member
בואנה, אני כותבת פה הכי הרבה ויש לי חיים!

אז אתם יצאתם אפילו יותר טוב ממני:]

מורבידית?

יענו, מהשם "מורביד אנג'ל"? בתור מורבידית=מכורה למורביד אנג'ל? P:

blacknwhite

New member
טוב, מכיוון שהמצב פה די עגמומי...

היה כ"כ כיף!!!!!!!!!!!!
זאת אומרת, חוץ מהחלקים הברורים מאליהם של האוכל והצחוקים (שהיה אחלה
) וחוץ מהעובדה שאני וחבר שלי הבאנו גיטרות, וחברה שלי שרה במקהלה ויש לה קול מהמם
אז היא שרה ואני וחר שלי מצאנו לשירים אקורדים ספונטניות וניגנו לכיתה מסביב למדורה
. חוץ מכל זה- הייתה לי שיחה ממש טובה עם חבר שלי (חבר טוב שלי) ואני ממש שמחה שדיברנו כי אני חושבת שהוא היה צריך לדבר עם מישהו, והאמת שגם אני. תתעודדו!!

בואנה ל"ג בעומר היה אחד הטובים!

לחבר שלי היה יומולדת יום שישי, אז עשינו לו מסיבת הפתעה לפני המדורה והוא ממש אבל ממש התרגש, כי האמת שזה היה ממש מושקע וממש מגיע לו, וזה היה כזה כיף. ואז התחלנו לשים מוזיקה ממש מפגרת, אבל ממש
וזה היה מצחיק לגמרי, ועשינו מדורה אדירה, והיה אחלה בשר, וחבר שלי עשה שטויות עם צמר פלדה, וזה היה ממש יפה:O אין, אני פשוט אוהב את האנשים האלו, פשוט החברים הכי טובים שאני יכול לבקש.. אני כ"כ שמח הבוקר..

Super Alonit

New member
אני מרגישה ממש איכסה.

אתמול השתכרנו וכל זה במדורה ואז הציעו לי נרגילה וסיגריה ועישנתי. ואולי זה לא ביג דיל, אבל לי זה מרגיש ממש פויה. אני לא טיפוס שנוגע בשטויות האלה, ועוד היה לי קרוב משפחה שנפטר מסרטן ריאות בגלל שהוא עישן והחלטתי אחרי זה שאני בחיים לא נוגעת בסיגריה. ועכשיו זה מרגיש מלוכלך כזה, גם שהכנסתי את האיכסה הזה לתוך הגוף שלי וגם שעשיתי משהו שהחלטתי שאני לא אעשה. אני מרגישה חסרת עמוד שדרה, קצת אלכוהול ואני שוכחת כל מה שהבטחתי לעצמי.

blacknwhite

New member
../images/Emo201.gif

זה נשמע די קשה, אבל... לפחות תקחי את זה בתור זיכרון רע, שיעזור לך להשאר חזקה בפעם הבאה. ואגב- מפעם אחת הנזק נטו הוא לא גדול, נראה לי, אבל אני לגמרי מבינה למה את מרגישה כ"כ רע. אין לי שום ספק שאת לא חסרת עמוד שדרה כמו שאת אולי מרגישה- את בחורה חזקה!
ובאמת, החוויה הכל כך שלילית הזאת אולי תעזור לך אם שוב תהיי באותה סיטואציה- אם תזכרי איך הרגשת היום, אין סיכוי שתעשי את זה שוב. ואם את רוצה לדבר- אני פה.

Super Alonit

New member
תודה בובה../images/Emo24.gif

אני יודעת שהנזק הוא כלום מפעם אחת, אבל אני מרגישה רע עם העובדה שעישנתי למרות שזה משהו שאמרתי שאני לא אעשה. כמו כניעה ללחץ חברתי בהשפעת אלכוהול... הייתי שיכורה והציעו לי אז לקחתי, לא חשבתי על מה שאני עושה ולא היה לי אכפת ממה החלטתי או לא החלטתי. זה גורם לי להרגיש שיש לי אופי חלש, וזה מה שהכי מציק לי.

en li shem 7

New member
אין לך אופי חלש.

כששותים לא מרגישים כלום, אין תחושה לכלום ולא עושים שום דבר הגיוני...זה העניין בלשתות אלכוהול "לדפוק את הראש"...זה בכלל לא אומר שיש לך אופי חלש, כי אם לא הרגשת כלום לא יכולת לדעת... אז פעם אחת מנסים, ואת רואה שזה לא בשבילך ועוד יותר טוב שהחלטת על זה גם לפני כן! תרגישי טוב קוק
י
|חיבוקגדולגדולגדול!|

למעלה