Beauty
the Beast

Super Alonit

New member
אם הייתי מתחילה לשמוע את הפליליסט שלך עכשיו,

הייתי מסיימת עם שיערות שיבה.

כן? רוצה לראות את שלי??

וזה עוד בלי הדיסקוגרפיה של RUSH שעוד לא סיימתי להעביר.

Super Alonit

New member
אוהו... אם הייתי מתחילה לשמוע את הפלייליסט

שלך עכשיו, הייתי מסיימת בגילגול התשיעי שלי בערך... וזה בהנחה שחייתי חיים ארוכים מאוד.
דאמ, כמה שירים! אולי ההגדרה שלי לפלייליסט שונה משלכם... אצלי זה לא כל השירים שיש לי על המחשב אלא קובץ מצומצם שאני בדיוק חורשת עליו. משהו כמו 30-40 שירים. ואני לא יכולה לספור כמה שירים יש לי על המחשב בכללי כי הכל מסודר בתיקות לפי אומנים.

זה דיסק שיצא עם מלא קאברים לאבבא

זה מצויין. אני מכיר עוד כמה שעשו קאברים לאבבא ולא מופיעים בדיסק, קאברים לאבבא זה אדיר. יש חבורה ישראלית שעושה גרסאות מטאל לאבבא, הייתי בהופעה שלהם, זה פשוט ענק.

Super Alonit

New member
קאברים של מטאל, לפי מה שהבנתי.

דווקא נשמע מעניין... איך קוראים לאלבום? אני אשיג אותו בדרך חוקית כלשהי

The Cat Woman

New member
לא ראיתי שזה כתוב איפשהו... ../images/Emo4.gifdon't shoot me

גם אתה במצב רוח חרא? או שזו סתם אני שלוקחת קשה היום?

האמת? אחד הימים היותר הפכפכים..

התעוררתי מאושר כ"כ, ואז אחרי זה נהרס לי המצב רוח ממש, ואז השתפר קצת, ושוב נהרס.. אבל כרגע אני בסדר. בכל מקרה את לוקחת את זה קשה, אין לך למה לקחת את ההודעות שלי קשה
יו נואו מי לאבז יו.. תרגישי טוב

The Cat Woman

New member
בע

התעוררתי במצב-רוח הרוס, אח"כ הוא נהרס לי עוד יותר, אח"כ היה טיפה יותר טוב... אבל אז שוב נהרס. אני לא מאמינה על עצמי שאני ככה בכלל, אני מזה לא בנאדם דיכאוני
ואני משתדלת לא לקחת קשה, אבל אני אהיה ממש אימואית בזמן הקרוב, ראה התנצלות מראש. וכמובן- יו נואו מי לאבז יו טו...
יהיה בסדר. אני מתעלת את הבאסה לדברים שימושיים- עכשיו למשל סידרתי חצי מהמחשב (שים לב- 2 בלילה!)

למעלה