Beauty
the Beast

בובה../images/Emo201.gif../images/Emo25.gif

הנזק מפעם אחת שמעשנים הוא אפסי וכמעט לא קיים, זה רק קצת יותר מנזק מצטבר של עישון פסיבי. וכולם לפעמים עושים דברים שמתחרטים עליהם :/ יהיה טוב מתוקה, פשוט אל תחשבי על זה יותר מידי, ובפעם הבאה שמציעים לך תגידי לא

Super Alonit

New member
תודה קוקי../images/Emo24.gif

אני יודעת שאין נזק אבל אני מרגישה רע עם עצמי שהסכמתי למרות שאני נגד זה. הבעיה היא שכשאני שיכורה אני לא יודעת לומר לא
זו הסיבה שזה קרה...

dralan

New member
../images/Emo24.gif

אין לי ממש מה להוסיף לאלו שמעלי - הן צודקות לגמרי. מחוויות רעות לומדים, וחבל סתם להתעצב בגללן.

אני מבין אותך, האמת שיש לי המון דעה בנושא,

אני מכיר אותו מאוד מקרוב, אם בא לך לדבר שלחי מסר או משהו, אני תמיד שמח לעזור

../images/Emo24.gif

היי,כולנו בני אדם.אל תקחי את זה קשה מדי.אמנם הבטחת לעצמך,אבל כשעשית את זה לא היית במצב שמאפשר לך ממש לחשוב בבהירות.אל תחמירי עם עצמך בגלל זה.

Super Alonit

New member
תנקס בובה../images/Emo24.gif

אבל זה שהייתי שיכורה זה לא תירוץ, יש גבול לכמה אאוט אני יכולה להיות

זה לא תירוץ,

אבל את לא יכולה להחמיר עם עצמך כך.כמו שאמרתי,לא היית במצב שמאפשר לך לחשוב בביהרות ולשקול את המעשים שלך.להבא תנסי פשוט לשמור על שליטה.

ש נ י1

New member
אל תדאגי../images/Emo24.gif

כל אחד עושה טעויות לפעמים... סביר להניח שפעם הבאה זה כבר לא יקרה לך.

אלאנקה

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo211.gif

אל תרגישי רע. היית שתוייה, ולא עישנת מלחץ חברתי. עישנת ממוח לא צלול. ואל תרגישי כאילו הפרת לעצמך את מה שהבטחת, כי לא עשית את זה במכוון, ואת יודעת שזה לא טוב, ולא תעשי את זה שוב. אז באמת, כל מה שחכמי השבט אמרו מעלי, ואל תרגישי רע. אני באמת מבינה על מה את מדברת, ואת יכולה לדבר איתי תמיד:)

The Cat Woman

New member
כ"כ מכירה את זה.... ../images/Emo201.gif

עוד אחת מהשטויות והטעויות שעשיתי בחיי. הלוואי והייתי נאמנה לכל דבר, אבל יש מצבים שזה פשוט לא בשליטתך. אל תכעסי על עצמך- תעשי כמוני. תקבלי את זה שעשית טעות, תכירי בטעות שלך ותלמדי ממנה. לעולם אין להתחרט על מעשים שלך. קחי עליהם אחריות, תלמדי מהם ותמשיכי הלאה... העיקר שאת מודעת לכך שזו הייתה טעות. אם לא היית מודעת לזה- אז הייתי מודאגת. את בסדר אחות
כל הכבוד לך על ייסורי המצפון! כי זה אומר שיש לך אחד כזה...

Super Alonit

New member
תודה לכולכם!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

ואתם צודקים, אפשר להסתכל על זה בצורה חיובית וללמוד מזה. מה שבטוח שזה לא יקרה שוב. תודה על התמיכה והכל:)

OMG! גם את מכירה את זה?../images/Emo6.gif

הסוף הכי קורע הקטע של ה"איייייייייי"

למעלה