Reutk
Active member
לא ברור לי איך אני אמורה להגיב לזה.אוקי אבל בחיים לא שמעתי עליהם אז אני לא חושבת שהם משמעותיים כמו היורו/מונדיאל.
אבל אם את חושבת שאליפות NBA נחשבת יותר אז זה לא הגיוני שטורנירים שבהם שחקני NBA משתתפים נחשבים יותר (מבחינת הקושי ורמת ההישג)?התכוונתי יורוליג לעומת אולימפיאדה לעומת יורובסקט. אני יודעת שNBA נחשב יותר
כבר התחברתי לראשונה לקומיקס שקראתי את זבנג. זה לא שאני בכלל לא אוהבת אבל פחות מתחברת. התחלתי לקרוא כמה עמ' אבל אני לא בטוחה שהבנתי. בכל דף הוא אומר משפט אחד? וזאת רק דמות אחת או שתיים?אז זאת הזדמנות מעולה להתחבר לקומיקס לראשונה. זה כאילו קומיקס שנכתב במיוחד בשבילך.
כמו בהארטסטופר אתה מתכוון. אני מתבלטת אם לקנות את הספרים כי שניסיתי לקרוא בקישור ששלחת לי לקח לדפים הרבה זמן להיטען ,אבל מצד שני את הקומיקס של הארטסטופר היה לי יותר נוח לקרוא באתר מאשר בקינדל. אולי הכי נוח זה לקנות את הספרים פיזית.ואם כולנו נקנה את הספרים ונשלח עצומות אז אולי יהפכו את הקומיקס לסדרת טלוויזיה.
לי אכפת מכדורסל באולימפיאדה.למי אכפת מכדורגל או כדורסל באולימפיאדה.
נכון .אני ממש לא רוצה ללכת עם קארל לבית ספר צבאי הוא פסיכופט קטן
במלקולם באמצע הילד הבכור גם הולך לפנימייה צבאית, ואם הייתה שאלה כזאת לא הייתה לי בעיה לבחור אותו. אני לא מבינה למה זה רמאות.
אני בקושי מומחית לקבוצה שלי עכשיו, וזה עצוב לי.כן זה מה שאני חושבת אז ניסיתי להבין מרעות המומחית לכדורסל אם זה באמת ככה.
אבל לפי איך שנראה לי האליפות אולימפית בכדורסל היא כן משמעותית יותר מאליפות אולימפית בכדורגל אבל היא לא משמעותית כמו בענפים אחרים שבהם זכיה באולימפיאדה זה ההישג הכי גבוה.
נערך לאחרונה ב: