LeAnnDyIan
Well-known member
מה, אני לגמרי הייתי לוקחת את רג׳ינה בתור אמא. להנרי לא הגיע אמא כזאת! הוא היה ילד חראזכור לי שבסופו של דבר היא הייתה לא רעה בשביל הנרי. אם כי אני לא בטוח עד כמה אני זוכר טוב וגם ראיתי רק 3 עונות.
מה, אני לגמרי הייתי לוקחת את רג׳ינה בתור אמא. להנרי לא הגיע אמא כזאת! הוא היה ילד חראזכור לי שבסופו של דבר היא הייתה לא רעה בשביל הנרי. אם כי אני לא בטוח עד כמה אני זוכר טוב וגם ראיתי רק 3 עונות.
כן אבל ההפרדה שאני עשיתי זה כדי להפריד בין Pin לבין Finn וכשאתה רואה פ׳ין אין סיכוי שתקרא את זה כ-Pin גם אם אתה לא מבין את ההיגיון שבלשים גרש.שכחתי לחלוטין שהיית עושה את זה.
אבל זה בכלל לא אותו דבר?
נכון שאני הייתי כותב אוניל בלי הגרש, אבל ברור לי שלונה כותבת עם כי באנגלית יש גרש - O'Neill
אבל מעבר לזה חיפוש מהיר גילה לי שגם באמת כותבים את זה ככה בעברית בדף ויקיפדיה של הדמות (גם אני הופתעתי שלדמות הזאת יש דף ויקיפדיה משלו).
לעומת זאת לפין אין דגש. לא בעברית ולא באנגלית.
פחחח זה בקושי מה שאני עושה עם הקפה של הבוקר.זה מה שעדי קוראת בהפסקת צהריים שלה.
גם דודה שלי אומרת שזה מאוד עוזר לה לישון, אז אבא שלי גם ניסה כמה פעמים ולא עזר לו בכלל.כן וכן. אני לא אוהבת לעשן. למעשה אני גם לא אוהבת וויד באופן כללי או את הטעם שלו. אבל אמרו לי שיש גומי עם וויד שעוזר לישון אז עשיתי מחקר ומצאתי את זה עם החומרים הפעילים שאני צריכה כדי שיעזור לי לישון. בדקתי גם עם אחרים שניסו וזה עזר להם רק כדי לגלות שזה קשקוש במיץ. במקסימום נתן לי קצת באז כאילו שתיתי שתי כוסות יין. מעבר לזה שום דבר.
נתחיל מזה שאין בישראל מקום רשמי שקונים בו וויד, כי זה לא חוקי למכור את זה, פרט לבתי מרקחת עם אישור למכור קנביס רפואי.דיספנסרי זה מקום שקונים בו וויד באופן כללי. בכל הצורות שלו. יש לזה שם אחר בעברית?
האמת נראה טעים.מה שכיף בזה זה שהחוטים של זה נשארים יחסים קשים אז זה תחליף טוב לספגטי (כי נגיד בניגוד לנודלס זוקיני [זודלס] שנהיה רך מידי ומפריש מלא נוזלים, זה נשאר עמיד)
הכנו את זה כי היה איתנו מישהו שרגיש לגלוטן. והבוסית שלי טבעונית אז הכנו רוטב ״אלפרדו״ טבעוני עם שום קונפי, קשיו ואגוז מוסקט. יצא מושלם
לגמרי, וואי השירה שלה במיוחד בשיר הזה היא פשוט כל כך מושלמת!לא מכירה את השנים החדשים ששמת וגם פחות התחברתי (קולות גבריים פחות מעניינים אותי) אבל עפרה חזה זה שלמות
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחזה מזכיר לי שבשבוע שעבר כשאני וסהר הטרלנו את אלכסה וביקשנו ממנה שתנגן שירים של אמנים ישראליים והיא נכשלה. בסוף התייאשתי ואמרה לה שתנגן עפרה חזה (במבטא אמריקאי) והיא הבינה אותי ואז התנגנו איזה כמה שירים והשותפה שלי בדיוק נכנסה הביתה. עדין הייתי עם סהר בטלפון והיא שאלה אותי מה זה השירים האלה אז עניתי לה "זו אמא של סהר שרה" והיא כזה "מה באמת?? יש לסהר אמא מפורסמת??" ואני כזה "כן בטח. איזה קול יפה יש לה, נכון?" לשניה אחת היא לא פקפקה בזה ואז פתאום היא כזה "אהה, אז בגלל זה סהר מרשה לעצמו לא לעבוד. כי יש לו אמא מפורסמת שמשלמת על הכל!" (סהר הפרזיט הזה מובטל כבר שנה+) ואז התחלף שיר והתנגן איזה דואט של עפרה חזה וזוהר ארגוב והחלטתי שזה דאבל דאון או כלום ואז אני כזה "את יודעת, זה אבא של סהר!" אם לא הייתי נקרעת מצחוק תוך כדי, היא לגמרי הייתה מאמינה לזה. כי גם אז היא לא הייתה לגמרי בטוחה שאני משקרת ורק אמרה "מה הסיכוי שיש לו 2 הורים מפורסמים?!" ואני כזה "לא אמרתי שאבא שלו גם מפורסם. הוא סתם שר עם אמא שלו בשיר הזה..." הצלחתי לשמור על פרצוף רציני לשלוש שניות בדיוק עד שנקרעתי מצחוק ואז היא כזה, "די את עובדת עליי, נכון. זה לא אבא שלו באמת...?"
קיצר אנחנו כבר שבוע אחרי והיא עדין מאמינה שעפרה חזה זו אמא של סהר
אתם כבר צריכים לדעת שלא מומלץ לחלוק עלי בענייני לשון ודקדוק...אני רוצה להתלונן על זה שניק כל הזמן צעק עליי שאני כותבת פ'ין ונראה שאין לו שום בעיה עם זה שאת כותבת או'ניל. שניהם לא תקינים בעברית באותה המידה
אבל הוא חייזר וזה לא דבר רגיל בשבילם!הסימון של הספוילר זה כדי שמי שלא צופה בסדרה לא יספויילר. אני יכולה להרגיע אותך שאין שום דבר מספיילר במה שרשמת אפילו לא קצת
האלגוריתם של קינדל אמר לי שכדאי לי. (פעם ראשונה שאני מנסה להקשיב לו, נראה אם זה ישתלם).מתה לדעת איך ראית כותרת של ספר בשם ארנבים וחשבת לעצמך שזה משהו שאת מעוניינת לקרוא. לייק, מה..?
אני ממש רוצה! במיוחד בסיוט של החום הנוכחי.כנען יכולה להיות גם במקרר אם את ממש רוצה.
חחחח לא, מתארים שם תמיד ארוחות מדהימות שמופיעות בקסם על השולחנות!אני לא זוכרת הרבה מהספר הראשון שקראתי ומהקצת שראיתי מהסרטים אבל לא זכור לי שהיה בחדר אוכל הזה איזה משהו טעים. להיפך זה נשמע כמו מקום שאוכלים בו שיקויים עם נחשים. אבל נו אחרי שאכלת תולעת מה זה כבר נחש בשבילך...
כי גם ליד זה סבבה לי.את רואה למה זה היה מבלבל. רשמת "ליד זה" למה שהקרואסון יהיה ליד אם את רוצה את החביתה בתוכו?
עדיין כן (כי זה לא שאני שונאת מישהו מהם/ן), אבל הייתי קצת מתבאסת.ואם דוקטור שאת לא אוהבת היה שואל אותך את זה, מה הייתה התשובה שלך?
וואי זה כמו הדבילים האלה מה-NSA של האישה הטובה שכל פעם היו שולחים אחד לשני סרטונים של עיזים ואז מתחילים במקהלת מהעעהעהעהעהההה
סדרות החודש: תרגיע ועל פיות וילדים אבודים
שחקן החודש: לארי דיוויד
שחקנית טובה, אבל הדמות די בלתי נסבלתשחקנית החודש: סוזי גרין מתרגיע
דמות החודש: אנדי מעל פיות וילדים אבודים.
ברור למה!זוג או זוגות החודש: גייב ואנדי מעל פיות וילדים אבודים. שיין ואיליה מהספרים Heated Rivalry ו-The Long Game
סופר גיבור החודש: סופרמן
ו- תשובות טובות.דמויות טלויזיוניות שהיית רוצה לשחק איתם מונופול\מבוכים ודרקונים: ג'ואי מחברים כי אני רוצה לנצח. או את בן מפארקס' כי זה בן מפארקס' .
גם אני רוצה הארי פוטר.באיזה יקום מדב"י\ אנימה הייתם רוצים לחיות (אפשר גם בתור הדמות הראשית) ולמה?פרינס אוף טניס כי הייתי רוצה להיות טובה בטניס או בהארי פוטר כי הייתי רוצה שיהיו לי כוחות קסם.
תמורת כסף יש אנשים שישאלו אותך את זה (לא שאני מעודדת דברים כאלה)שאלה שאתם רוצים שישאלו אותכם: 'את רוצה שאני אכתוב בשבילך את העבודה המסכמת בקורס?'
נראה לי שהמושג גיבור על עדיף כי בשאלון אני בהתחלה חשבתי שצריך לציין סופר (מישהו שכותב ספרים) שהוא גיבור.מה יותר נכון לומר - סופר גיבור או גיבור על?
אני אף פעם לא מזהה אותו. הוא כל זמן נראה לי שונה.אוי, לא קלטתי שזה השחקן הזה שאת אוהבת
אז אנחנו אשמים שאין לך טעם?קצת מאכזב אחרי הבילדאפ שעשו לי פה
אבל זה לא באמת מה שחשוב. גם אני לא זוכרת את זה.וגם לא זכרתי מה שחשוב (כלומר את הפתרון לתעלומה
הוא גם משחק פוטבול שזה גם מספיק משחק (אבל טכנית הוא לא שיחק החודש).שחקן החודש:טראוויס קלסי [הוא עלה למערכון קצר בהופעה של טיילור זה מספיק משחק] [לא זאת שהייתי בה]
זה השחקן משותפים למסע?דמות החודש:אנתוני בשניה וחצי זמן מסך שנתנו לו בברידג'רטון
בהחלט. הקצב שהיא מחליפה תלבושות באמת נראה לא אנושי.סופר גיבור החודש:טיילור סוויפט. תראו את ההופעה שלה ותגידו לי שהיא לא גיבורת על!
מויות טלויזיוניות שהיית רוצה לשחק איתם מונופול\מבוכים ודרקונים:משפחת גלאגר. זה יהיה מבוכים ושיכורים מהר מאד.
מה תעדיפו, מסע בזמן , או מסע בין מימדים מקבילים? (אם תיסעו בזמן, אתם יכולים לשנות דברים)מימדים מקבילים אני מתנגדת לשינוי זמן. עריכה: בעצם מסע בזמן ואני אחזור שוב ושוב להופעה של טיילור!
רק שלא יהיו אנטישמיםבאיזה יקום מדב"י\ אנימה הייתם רוצים לחיות (אפשר גם בתור הדמות הראשית) ולמה?וואי אף אחד מהם תמיד קורים שם אסונות?. נגיד העולם של המאה? זוועה. העולם של באפי? לא תודה. אני רוצה לחיות ביקום הפנטזיה של הספר אדום לבן כחול מלכותי שבו יש נשיאה אישה עם בן ביסקסואל חצי לטיני והעולם תומך בזה. עכשיו זאת פנטזיה נחמדה.
מה התספורת/תסרוקת שלה שאת הכי מעדיפה?שאלה שאתם רוצים שישאלו אותכם:חחחחחחחח ליטרלי כל דבר על טיילור סוויפט
לא הבנתי. את רוצה שרון סוונסון יאמץ אותך?דמות טלויזיונית שהייתם רוצים שתאמץ אותכם:ג'יילס. לא אבל אני רוצה להתחתן איתו לא תשובה טובה. רון סוונסון.
אתם שקרנים.אז אנחנו אשמים שאין לך טעם?
כן נו התכוונתי שחשוב לא לזכור את זה כי אז אני מופתעת מחדש. ברור שזה לא מה שבאמת חשוב.אבל זה לא באמת מה שחשוב. גם אני לא זוכרת את זה.
נכון מאדהוא גם משחק פוטבול שזה גם מספיק משחק (אבל טכנית הוא לא שיחק החודש).
כן. ראית את זה?זה השחקן משותפים למסע?
כן גם זה.בהחלט. הקצב שהיא מחליפה תלבושות באמת נראה לא אנושי.
כן אה?רק שלא יהיו אנטישמים
האמת אני אוהבת מה שעכשיו חלק ארוךמה התספורת/תסרוקת שלה שאת הכי מעדיפה?
כן אבל כמו אפריללא הבנתי. את רוצה שרון סוונסון יאמץ אותך?
הממ כן התכוונתי לכתוב את השם של השחקנית ובטעות כתבתי את השם של הדמות. לא הצלחתי לחשוב על שחקנית אחרת. בקשר לדמות היא באמת הרבה פעמים בלתי נסבלת אבל הוויכוחים שלה עם לארי מצחיקים אותי לרוב. הבגדים שהיא לובשת הם באמת בלתי נסבלים היה את הפרק שהיא הלבישה לכלב שלה חליפה עם קוצים כדי למגן אותו מפני זאבי ערבות ולארי שאל אם גם מה שהיא לובשת זה בגדי הגנה. ובקשר לכלב עצמו, ג'ף הבעל של סוזי לא אמור להיות בכלל אלרגי לכלבים?.שחקנית טובה, אבל הדמות די בלתי נסבלת
אני יודעת. אבל אני חנונית מידי בשביל זה,אפילו שאני לוקחת מידע ממקורות אז אני עורכת את זה במילים שלי ולא מעתיקה, ועל שימוש בAI אין בכלל מה לדבר (אין לי מושג איך משתמשים בזה בכלל או אם אני אומרת את זה נכון).תמורת כסף יש אנשים שישאלו אותך את זה (לא שאני מעודדת דברים כאלה)
. לא.אתם שקרנים.
ניק??כן. ראית את זה?
רק להבהיר שאני לא חלקתי עליךאתם כבר צריכים לדעת שלא מומלץ לחלוק עלי בענייני לשון ודקדוק...
למעשה ביקום המקביל שבו הבן של נשיאת ארה"ב הוא במערכת יחסים עם הנסיך של אנגליה אין יהודים. אני לא יודע אם יש קורולציה בין העובדות, אבל זה המצב.רק שלא יהיו אנטישמים
לא הבנתי. את רוצה שרון סוונסון יאמץ אותך?
אוי נכון, לא קלטתי בהחלה אבל הוא באמת אב מאמץ טוב.כן אבל כמו אפריל
הי, השם שלי הוא מילת תואר למשהו לא טוב.ניק??
ראיתי וגם כתבתי וגם הגבת לי
או שהתכוונת לברידג'רטון? שבמקרה הזה התשובה היא לא ותתעלמי ממה שנכתב למעלה.
אני גם רוצה, אז תמצאי לנו משהו!טוב לונה אני רוצה שתראי משהו שאני מכירה לא כיף לי.
ציפיתי שזה יהיה אחים ומישהו יגיד לאח שלו הנה אתה
מישהו פעם בכלל ראה את אוסטרליה וניו זילנד ביחד באותו חדר?מה מבחינתך אוסטרליה כן אבל ניו-זילנד לא. זה כמעט אותו דבר.
אני לא חושבת ששבועת דם זה משהו שאפשר לעשות עם עצמך.אגב, החלטתי לעשות שבועת דם להגיב לכל הודעה בשרשור הזה.
וואי נכון יצאתי ממש ניק סליחה הלכתי לעמוד בפינה ולחשוב על מה שעשיתיניק??
ראיתי וגם כתבתי וגם הגבת לי
או שהתכוונת לברידג'רטון? שבמקרה הזה התשובה היא לא ותתעלמי ממה שנכתב למעלה.
לא רק שיש, אפילו מוזכר שיש לנשיאה שיחה עם ראש הממשלה נתניהו ואין לה כוח אליו (לצערי אפילו בעולם הפנטזיה הזה ביבי עדיין ראש ממשלה, אז צריך עולם קצת יותר פנטזיה).למעשה ביקום המקביל שבו הבן של נשיאת ארה"ב הוא במערכת יחסים עם הנסיך של אנגליה אין יהודים. אני לא יודע אם יש קורולציה בין העובדות, אבל זה המצב.
נכון!אוי נכון, לא קלטתי בהחלה אבל הוא באמת אב מאמץ טוב.
וואי אתה ממש בריטה.הי, השם שלי הוא מילת תואר למשהו לא טוב.
אני מרגיש הזדהות עם בריטה מקומיוניטי.
(מזל שעובדות מסדרות אני עדיין לא שוכח)
הוא היה מופע חימום לטיילור בוומבליBeautiful Things של בנסון בון
שיר כיף לרדיווגם קלאסיקה אלמותית:
זה לא טובסיבה או סיבות למסיבה: עברנו את נקודת שיוויון הקיץ וזה אומר שמעכשיו הימים מתקצרים
אף אחד לא מבקש ממך להיות מקורי בשאלות האלה אלא להיות כן. אם כולם ראו אותה סדרה והתלהבו מאותן דמויות ראוי שכולם יבחרו בהן.זוג או זוגות החודש: אני אהיה לא מקורי ואבחר באנדי וגייב מLost Boys and Fairies
חמודקומיקס החודש: יש ווב-קומיק עלילתי שאני קורא באופן יומי כבר 14 שנה(!) בשם Dumbing of Age. ואני לא יודע אם אי פעם כתבתי עליו.
Miserable
התחלתי עכשיו דייזי ג'ונס אנד דה סיקס וזה חמוד אבל זה לא לאורך זמן חח זה רק עשרה פרקים.אני גם רוצה, אז תמצאי לנו משהו!
יפה.שאלון חודשי (המשך)
שיר החודש:
אני כבר שמתי כאן את Another Love של Tom Odell.
בכל מקרה הוא לא מפסיק להדהים אותי
בשיר הזה אני במיוחד מאוהבת בגלל פרק במראה שחורה.וגם קלאסיקה אלמותית:
סיבה או סיבות למסיבה: עברנו את נקודת שיוויון הקיץ וזה אומר שמעכשיו הימים מתקצרים
נו כבר ושתדע שהספר השלישי ממש טוב, אז תתקדם!ספר החודש: עדיין עם Children of Ruin
אי אפשר לדעת אצלך אם זה בשביל לעשות דווקא כי הרוב פה כתבו עגבניה, או שזה באמת, כי זה בטח הירק היחידי שאתה מוכן לאכול או משהו.ירק החודש: מלפפון
חחחחחחחחחחחחח וואי ממשאי אפשר לדעת אצלך אם זה בשביל לעשות דווקא כי הרוב פה כתבו עגבניה, או שזה באמת, כי זה בטח הירק היחידי שאתה מוכן לאכול או משהו.
מישהו פעם בכלל ראה את אוסטרליה וניו זילנד ביחד באותו חדר?
קיבלתי רושם כזה מהאינטרנט אבל אני לא מבין למה לא.אני לא חושבת ששבועת דם זה משהו שאפשר לעשות עם עצמך.
ביקום הזה ביבי הוא לא יהודי.לא רק שיש, אפילו מוזכר שיש לנשיאה שיחה עם ראש הממשלה נתניהו ואין לה כוח אליו (לצערי אפילו בעולם הפנטזיה הזה ביבי עדיין ראש ממשלה, אז צריך עולם קצת יותר פנטזיה).
יש לקסיקון שלם שהשם שלי הוא חלק קריטי בו.וואי אתה ממש בריטה.
אל תשכח שהשם שלך מתאר גם דברים לא אמינים (ניק סטרייט)
אני לא רוצה להיות כן, אני רוצה להיות לאאף אחד לא מבקש ממך להיות מקורי בשאלות האלה אלא להיות כן. אם כולם ראו אותה סדרה והתלהבו מאותן דמויות ראוי שכולם יבחרו בהן.
אני כמובן בחרתי סטריפ שיש בו נשיקה בין גברים. הם דמויות משנה ולא רואים אותם כל כך הרבה.חמוד
נכון, זה פרק מדהים.בשיר הזה אני במיוחד מאוהבת בגלל פרק במראה שחורה.
הוא הרבה פחות זורם מהראשון. אבל אני מתקדם.נו כבר ושתדע שהספר השלישי ממש טוב, אז תתקדם!
(להגנתך אני אגיד ששני חברים מהעבודה שגם המלצתי להם על הסדרה הזאת, גם הם תקועים בספר השני, והרבה יותר זמן ממך.)
האופציה השניה.אי אפשר לדעת אצלך אם זה בשביל לעשות דווקא כי הרוב פה כתבו עגבניה, או שזה באמת, כי זה בטח הירק היחידי שאתה מוכן לאכול או משהו.
יש מצב שאני אנסה את גוסיפ גירל בקרוב... זה סדרה שאהבת?התחלתי עכשיו דייזי ג'ונס אנד דה סיקס וזה חמוד אבל זה לא לאורך זמן חח זה רק עשרה פרקים.
(למרות שאני לא עושה איתך בינג'ים ארוכים יותר עם הקצב טורבו שלך)
אני לא חושבת שיש סדרה שאני אוהבת ממש שעוד לא ראית או לפחות ניסית.
היא. לא. ראתה. את. זה.יש מצב שאני אנסה את גוסיפ גירל בקרוב... זה סדרה שאהבת?
סדרות החודש: תרגיע ועל פיות וילדים אבודים
שיר החודש:סיבה או סיבות למסיבה: הספרס כנראה הולכים להחתים את כריס פול שהוא אחד השחקנים אהובים עלי. זאת לא בדיוק סיבה למסיבה כי זה קצת מורכב אבל אני כבר מצפה שתתחיל העונה (יותר מבדרך כלל) ומקווה לא להתאכזב.
שחקן החודש: לארי דיוויד
שחקנית החודש: סוזי גרין מתרגיע
דמות החודש: אנדי מעל פיות וילדים אבודים.
זוג או זוגות החודש: גייב ואנדי מעל פיות וילדים אבודים. שיין ואיליה מהספרים Heated Rivalry ו-The Long Game
הוא אכן נהדר!סופר גיבור החודש: סופרמן
את לפחות כתבת משהו...זה מעמיד אותך מעל כל השאר!דמות אנימה\מנגה החודש: האיקרו, מאיקרו נו גו, אנימה ישנה שגם שודרה בפעם האחרונה שצפיתי בסדרות מהסוג הזה.
אני אוהב חציל קלוי!ספר החודש: האורחת המושלמת, היפותזה על אהבה, כולם לחייך, the long game ובאמצע של wayward son.
ציטוט החודש: "אתה מתכנן לי פה אירוע?" לירז ליוני מכולם לחייך.
ירק החודש: חציל
אי אפשר "לנצח" במכוכים ודרקונים"...אלא אם כן אתה לורה ביילי האגדיתדמויות טלויזיוניות שהיית רוצה לשחק איתם מונופול\מבוכים ודרקונים: ג'ואי מחברים כי אני רוצה לנצח. או את בן מפארקס' כי זה בן מפארקס' .
ברצינות, התלהבתי מהשאלה שלך! וכן, את יכולה לקבוע לאיזה מימד, כי אני כתבתי את השאלה, אז אני קובעבאיזה מסעדה היית רוצה לאכול? תקציב זה לא בעיה וזאת לא חייבת להיות מסעדה אמיתית:ב-Alamo Freeze הדינר מאורות ליל שישי.
מה תעדיפו, מסע בזמן , או מסע בין מימדים מקבילים? (אם תיסעו בזמן, אתם יכולים לשנות דברים) בממד המקביל אני בוחרת לאיזה ממד אני עוברת, או שזה אקראי? אם אני בוחרת אז מסע בין ממדים, אם לא אז מסע בזמן.
קבלי אקסטרא נקודות על פרינס אוף טניס!באיזה יקום מדב"י\ אנימה הייתם רוצים לחיות (אפשר גם בתור הדמות הראשית) ולמה?פרינס אוף טניס כי הייתי רוצה להיות טובה בטניס או בהארי פוטר כי הייתי רוצה שיהיו לי כוחות קסם.
בתיאבון!איך אתם אוהבים את החביתה שלכם? בלחם.
תשובה ישירה ותמציתית!גבינה(לא חייב צהובה) אהובה: צהובה.
כן...גם אני לא הייתי רוצה אותה בתור אמא...שאלה שאתם רוצים שישאלו אותכם: 'את רוצה שאני אכתוב בשבילך את העבודה המסכמת בקורס?'
fair point
דמות טלויזיונית שהייתם רוצים שתאמץ אותכם: מה שבטוח לא רג'ינה מעד עצם היום הזה.
אני לא רוצה להיות כן, אני רוצה להיות לא
אה כמובן. אז פחות מעניין.אני כמובן בחרתי סטריפ שיש בו נשיקה בין גברים. הם דמויות משנה ולא רואים אותם כל כך הרבה.
לא צפיתי.יש מצב שאני אנסה את גוסיפ גירל בקרוב... זה סדרה שאהבת?
היא. לא. ראתה. את. זה.
WHAT!היא. לא. ראתה. את. זה.
טוב אז אני מתכוונת להתחיל אולי אפילו הערב.לא צפיתי.
לא מזמן היה לנו דיון על זה שדילן חושבת שזה מפתיע שלא ראיתי כי זאת סדרה שנועדה לי וכולכם הסכמתם איתה משומה
(ואת מוכיחה את זה שוב עכשיו)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.