אגב איך כולנוו יצאנו סתומים ולא ענינו את התשובה הנכונה - החבורה מקומיוניטי.
נכון שזאת התשובה המתבקשת, ושלא חשבתי עליה,
אבל זה גם מרגיש לי רמאות כי ממש ראינו את זה.
זה כמו לבחור את קארל לגבי עם איזו דמות היינו רוצים ללכת לבית ספר צבאי.
אבל מעניין אותי איך תהיה עלילה של החברה של קומיוניטי משחקים מונופול, כי את זה לא ראינו. ועל פניו זה לא נשמע כל כך מעניין, אבל מעניין מה הם יעשו עם זה.
*השיחה הזאת גורמת לי לתהות האם משהו קורה עם הסרט של קומיוניטי. תנו לי לבדוק.
המממ...
לפי ויקיפדיה בינואר 23 ג'ואל מקהייל אמר שצילומי הסרט יתחילו באותה שנה. אבל אז זה נדחה בגלל שהשביתות.
במרץ 24 מקהייל אמר שהצילומים יתחילו בקיץ של 24.
ובכתבה שמצאתי מאתמול כתוב שהצילומים יתחילו שנה הבאה. וגם טוען שהסרט ממומן לחלוטין והתסריט מוכן.
[URL unfurl="true"]https://collider.com/community-movie-update/[/URL]
אני מופתעת שיש לך תשובה בכלל
אני תמיד מופתע
אני יכולה לשאול אותך אבל זה לא אומר שאם תגיד כן תקבל.
אז למה את סתם שואלת אותי?
ואיפה היא באמת???????????
@keren or5 מדובר על הסדרה Lost boys and fairies, מצופה ממך לצפות בה בהקדם ולספק לנו חפירה ראויה!
(או לפחות לקפוץ להגיד לנו שאת עוד חיה ולא עזבת אותנו)
אני בהחלט מצפה ממנה לצפות בסדרה ולתת ביקורת.
אבל, ביקשתי סדרה בטלוויזיה.
בכל מקרה, תודה על המלצה אני פחות מתחברת לקומיקס אבל אני אנסה אותה (תודה על המדריך קריאה).
אז זאת הזדמנות מעולה להתחבר לקומיקס לראשונה. זה כאילו קומיקס שנכתב במיוחד בשבילך.
ואם כולנו נקנה את הספרים ונשלח עצומות אז אולי יהפכו את הקומיקס לסדרת טלוויזיה.
וואו איזה רעיון מעולה. בעיקר הקטע שאין כאבי בטן. כי אני בדרך כלל נהיית שבעה מהר מאוד, וזה לא כל כך מפריע לי עד שיש משהו שממש טעים לי ואחרי כמה ביסים אני מרגישה שאני מתפוצצת ולא מסוגלת להמשיך לאכול, אבל אז כואב לי לזרוק את מה שנשאר כי זה טעים.
כן.
מרגיש שיש משהו ממש לא הוגן בכך שהחוויה של אכילה חייבת להיות מחוברת לכל כך הרבה דברים שליליים.
התכוונתי יורוליג לעומת אולימפיאדה לעומת יורובסקט. אני יודעת שNBA נחשב יותר.
למי אכפת מכדורגל או כדורסל באולימפיאדה.
אולימפיאדה זה בשביל דברים כמו ריצה, שחייה, קפיצה לגובה, ג'ודו (כי זה משומה הדבר שישראל טובה בו).
אגב, איזה מצחיק זה יהיה אם יהפכו "קרב מגע" לקטגוריה באולימפיאדה והיפאנים יתחילו לזכות במדליות בזה.