Charlie's Angels יוני 2024 – סיכום חודש 🎥🏄‍♂️🧯🥨🛕🏎️〽️

טוני החתול

Well-known member
מנהל
החופש הגדול החופש הגדול ראיתי בגדול בית אבא הגדול

בחודש מאי
טיילנו ל38 כוכבים חדשים

זזנו 2,345,549 שניות אור
ראינו 10,769 דקות של טלוויזיה
ישנו 3,182 שעות
חיכינו 31 ימים

ונחסמה מישהי אחת

למה יש לנו לצפות לחודש יוני:
סדרות חוזרות (The Boys, Prisma, Sweet Tooth, מופע שנות ה90, הדוב, בית הדרקון)

סדרות חדשות (The Acolyte, Clipped, My Lady Jane, Presumed Innocent, Hotel Cocaine, Lost Boys and Fairies)
סרטי קולנוע חדשים כמו הקול בראש 2, מועדון הרוכבים, מקום שקט: היום הראשון ועוד
בנוסף נקבל רשמית את הקיץ
ואת החופש הגדול
נחגוג את שבועות
וננסה להבין את משמעות הקיום האנושי

|נרות| חוץ מזה נציין ימי הולדת של פייפר האליוול, דון דרייפר, גארפילד, קארי בראדשו, סו סילבסטר וסרינה ואן דר וודסן.

שאלון יעלה מאוחר יותר (דורי יעלה)

אבל לבנתיים: עדשה או פלך טוויה?

didalf

Well-known member
ווי בדיוק באתי ללכת לישון כבר.

הכותרת מוקדשת לדילן?:-D

שום דבר מהדברים האלה לא באמת חשוב $%#$#$^%$@!$%#@%$@#%#@

פלך טוויה מרדים אותך ל100 שנה, עדשה מפריע לך לישון. ברור שהפלך.

נערך לאחרונה ב:

dory30

Well-known member
הנה השאלון שלי (הסטיילינג יטופל ע"י המערכת ואענה בעצמי מאוחר יותר):
סדרות וסרטי החודש:
ציטוטי החודש:
ספרי החודש:
סיבה או סיבות למסיבה:
איך תציינו את שבוע הספר או את חודש הקריאה (האם תקנו ספרים ואיפה):
האם פרסמתם בעבר ספר או שבכוונתכם לעשות כך:
קשר לתעשיית הבידור העולמית או המקומית:
אוהבים את שבועות?
המלצות על גלידות, ארטיקים ומאכלים אחרים לקיץ:
האם הפעלתם כבר מזגן:
פנטזיה שקשורה לעולם הקולנוע, הטלוויזיה וכדומה :
רוצים לשתף את הכיתה הטיפולית במשהו ? (וידיאו וכדומה, כולל סיפור החודש):

dory30

Well-known member
יד דומיננטית: במקור ימין, כיום שמאל
סדרות וסרטי החודש: סדרות- בודקין, רוח צפונית, אייל קטן, פאלו אלטו. סרטים- מעשייה אמריקאית, גן קופים (פעם שנייה), אמילי הפושעת.
ציטוטי החודש: זה כיף, הייתי בלוויות שלא הכרתי בהן אף אחד (בודקין), אני קומיקאי כשהם צוחקים ואומן כשלא (אייל קטן); העבריינים לא מתחשבים בחוגים של הילדים שלי (פאלו אלטו); ככל שאני עשיר יותר, כך אני נהיה יותר מטומטמם (מעשייה אמריקאית); לדוקטורנטיות לא נכנס הגרביון לתחת? (גן קופים).
ספרי החודש: ארץ המנזרים.
סיבות למסיבה: נישואין של ההורים (45 שנה ב-26.6), גמר ליגת האלופות (היום) ויורו מ-15 בחודש.
איך תציינו את שבוע הספר או חודש הקריאה- אקנה ארבעה ספרים במבצע בצומת ספרים
האם פרסמתם בעבר ספר? לא, אני עובד על זה
קשר לתעשיית הבידור העולמית או המקומית- בת דודה שלי מדרגה שנייה שחקנית (עופרי פרישקולניק); הבת של המפיץ לשעבר שלנו בארה"ב במאית (מירנדה ג'ולי)
אוהבים את שבועות? כן!
המלצות על ארטיקים או גלידות: סולרו בעיקר
האם הפעלתם כבר מזגן? מדהים, אבל היום 1.6 וטרם.
פנטהזיה שקשורה לעולם הקולנוע: להפוך את הספר העתידי לסרט או סדרה
רוצים לשתף את הכיתה הטיפולית במשהו? אני חושב שזה מספיק להיום.
אה, ושכחתי לשאול על קראש החודש. מגי אזרדר. פעם לא הערכתי אותה, בעקבות פאלו אלטו דעתי השתנתה דרסטית ולחיוב.

נדירליאל

Active member
יד דומיננטית: במקור ימין, כיום שמאל
סדרות וסרטי החודש: סדרות- בודקין, רוח צפונית, אייל קטן, פאלו אלטו. סרטים- מעשייה אמריקאית, גן קופים (פעם שנייה), אמילי הפושעת.
ציטוטי החודש: זה כיף, הייתי בלוויות שלא הכרתי בהן אף אחד (בודקין), אני קומיקאי כשהם צוחקים ואומן כשלא (אייל קטן); העבריינים לא מתחשבים בחוגים של הילדים שלי (פאלו אלטו); ככל שאני עשיר יותר, כך אני נהיה יותר מטומטמם (מעשייה אמריקאית); לדוקטורנטיות לא נכנס הגרביון לתחת? (גן קופים).
ספרי החודש: ארץ המנזרים.
סיבות למסיבה: נישואין של ההורים (45 שנה ב-26.6), גמר ליגת האלופות (היום) ויורו מ-15 בחודש.
איך תציינו את שבוע הספר או חודש הקריאה- אקנה ארבעה ספרים במבצע בצומת ספרים
האם פרסמתם בעבר ספר? לא, אני עובד על זה
קשר לתעשיית הבידור העולמית או המקומית- בת דודה שלי מדרגה שנייה שחקנית (עופרי פרישקולניק); הבת של המפיץ לשעבר שלנו בארה"ב במאית (מירנדה ג'ולי)
אוהבים את שבועות? כן!
המלצות על ארטיקים או גלידות: סולרו בעיקר
לפחות בענין הארטיקים, אנחנו בראש אחד.
האם הפעלתם כבר מזגן? מדהים, אבל היום 1.6 וטרם.
פנטהזיה שקשורה לעולם הקולנוע: להפוך את הספר העתידי לסרט או סדרה
רוצים לשתף את הכיתה הטיפולית במשהו? אני חושב שזה מספיק להיום.
אה, ושכחתי לשאול על קראש החודש. מגי אזרדר. פעם לא הערכתי אותה, בעקבות פאלו אלטו דעתי השתנתה דרסטית ולחיוב.
ראינו אותה בתיאטרון - בהחלט שחקנית טובה. צריכה עוד להשתפשף רבות ע"מ להפוך לשחקנית גדולה ממש.

נדירליאל

Active member
הנה השאלון שלי (הסטיילינג יטופל ע"י המערכת ואענה בעצמי מאוחר יותר):
יד דומיננטית: ימין ולפעמים שמאל
סדרות וסרטי החודש: פאולין [דיסני +], בלשי רפאים [נטפליקס], נפילה איטית - סרט, כפתן כחול - סרט
ציטוטי החודש: "שימי בצד את העובדות, מה את מרגישה אליי" - אלזה לבקי בהצגה "אנפרנד" של הבימה
ספרי החודש: חיות מטאפיזיות, ספר מרתק על 4 פילוסופיות
סיבה או סיבות למסיבה: אין
איך תציינו את שבוע הספר או את חודש הקריאה (האם תקנו ספרים ואיפה): בתקווה שספרי "טאמהארי" יתפרסם ויוצג לראווה בדוכני המכירה
האם פרסמתם בעבר ספר או שבכוונתכם לעשות כך: בוודאי, שלושה ספרי שירה, אחד דיגיטלי: שלוש שורות, שירת האלים, רגע דק מלטף
קשר לתעשיית הבידור העולמית או המקומית: בת זוגי - בובנעית, החבר הכי טוב שלי, הבן שלו, וסדרה של שחקנים-ניות בגילאי ה- 50 ++
אוהבים את שבועות? זכרונות מדליי מים בעלייה לירושלים
המלצות על גלידות, ארטיקים ומאכלים אחרים לקיץ: אני אוהב ארטיקים, סולרו בעיקר
האם הפעלתם כבר מזגן: כן
פנטזיה שקשורה לעולם הקולנוע, הטלוויזיה וכדומה : מסאז' אירוטי במגרש פתוח מול הפגנה של מטורללי בנגביר

LeAnnDylan

Well-known member
|סיר|גיל: 37
|סיר|יד דומיננטית: אני יכולה לזרוק פוטבול רק ביד ימין. אבל לתפוס אני יכולה גם בשמאל:-P:

|פרח|סדרות החודש:
The Morning Show - בתחילת החודש צפיתי בכמה פרקים נבחרים כדי שיהיה לי שמח בלב|לב|

(טוב שיקרתי, לא רציתי שמח בלב, רציתי לבכות)
The Good Wife - ברגיל סדרת האליפטיקל שלי. אני כבר בסוף עונה 6 וחרדה ממה יקרה כשאסיים אותה ועדין לא מצאתי תחליף. אני מקווה שזה לא יוריד לי מהמוטיבציה ללכת לחדר כושר|חבול|
Baby Reindeer - וואו זה מרגיש כל כך מזמן שראיתי את זה. אין לי כל כך מה להגיב על זה, אני שמחה שראיתי כדי לדעת על מה הבאז אבל לא הייתי ממליצה עליה.
Maniac - החלטתי להמשיך עם הצפייה של זה אבל אז נפלתי על שני פרקים הזויים שגרמו לי לקחת הפסקה מזה. אני בטח אחזור לזה החודש.
SVU - עוד משהו שמרגיש לי שראיתי מזמן, נראה לי הם משדרים רק איזה פרק בחודש |חבול|
The Tattooist of Auschwitz - בשבוע של יום השואה זה קפץ לי בהמלצות וחשבתי שאם יש פעם בשנה שאני אצפה במשהו כזה- זה הזמן. סדרה מטלטלת ועשויה ממש טוב. ועדין מחרידה ביותר. ובכל זאת ממליצה לצפות בה, גם אם יש לכם לב חלש.
Dark Matter - נראה לי שלונה דיברה על זה פה (על הספר אולי?) אז שיערתי לעצמי שזה משהו טוב. ממש אהבתי את ההתחלה של זה. הפרק האחרון שראיתי היה קצת מעצבן אבל בגדול זו הסדרה היחידה כרגע שאני מחכה לה מהסדרות השבועיות שיש לי.
Sugar - מישהו בעבודה המליץ לי עליה אז ניסיתי, איזה רבע שעה לתוך הפרק הראשון החלטתי כבר שהיא לא בשבילי. למרות שאני אוהבת סדרות משטרה וחקירות, זה הרגיש לי קצת מציק פתאום. אבל אמרתי שאתן לזה צ'אנס לפחות עד סוף הפרק. ואז איכשהו סיימתי את הסדרה באותו היום. אז נראה לי שאהבתי:-P: גם ראיתי שהרבה התלוננו על הטוויסט שיש בה אבל אני חשבתי שזה דווקא מה שגרם לה להיות מעניינת.
Class of 09 - סדרה שכל השחקנים בה נודניקים ולא אהבתי אף אחד, אבל בכל זאת נהניתי מהעלילה שלה מאוד. אבל היא גם קצת הכניסה אותי לדכאון.
Under the Bridge - אחרי שהסדרה הקודמת הכניסה אותי לדיכאון היה נראה לי הולם לראות עוד סדרה דכאונית. היא מבוססת על סיפור אמיתי של ילדה בת 14 שעבררה התעללות ע"י ילדים מהכיתה שלה והם רצחו אותה. הסדרה נוראית (ז"א היא טובה, אבל העלילה שלה מזעזעת) הדמויות שם נוראיות ומרתקות בו זמנית וריילי קיו מעולה בה אז היא עשתה לי חשק לראות דייזי ג'ונס אחרי שהיא הייתה ברשימה של "אולי" במשך שנה.
Daisy Jones & The Six - אז ראיתי בשביל ריילי והיא לא אכזבה. אם כי מודה שזה לא היה בדיוק מה שציפיתי מהסדרה ומהדמות שלה. ז"א, היה לי בראש איזה דימוי של איך הדמות שלה תהיה בסדרה אבל היא הרבה יותר מעניינת ועגולה ממה שחשבתי אז ממש נהנתי ממנה.

|פרח|סרטי החודש:
Almost Famous - קצת חששתי מלראות את הסרט הזה כי הוא אומנם נחשב לסרט הכי מוכר של בייבי בוי, אבל מהתמונות שלו מהסרט הוא נראה לא יפה ולא רציתי בייבי בוי לא יפה:-( אבל הדמות שלו בסרט כזאת חמודה שפתאום הוא לא מרגיש לא יפה:-P:

The Stanford Prison Experiment - אז אם בסרט הקודם בייבי בוי היה לא יפה אבל חמוד, פה הוא לא חמוד ולא יפה. אבל הסרט עצמו שמבוסס על מקרה אמיתי מעולה!

Dedication - בייבי בוי לא חמוד פה אבל כן יפה. וגם מנדי מור יפה אז אפילו שהעלילה קצת מעצבנת יש לי שני שחקנים יפים שאני אוהבת ולא אכפת לי מכל השאר:-P:

Where'd You Go, Bernadette - טוב אז כמובן שצפיתי בשביל בייבי בוי, למרות שהתפקיד שלו פה לא משמעותי. אבל זה סרט יחסית חדש אז הוא לפחות נראה כמו בייבי בוי שאני מכירה אז היה לי כיף בעיניים|לב| +קייט בלאנשט מעולה בסרט!

Spotlight - עוד סרט שמבוסס על סיפור אמיתי על פרשת הכמרים האנסים. אין לבייבי בוי תפקיד גדול בסרט אבל הסרט בהחלט שווה צפייה.

Without Limits - עוד סרט שמבוסס על סיפור אמיתי, הפעם על סטיב פריפונטיין, אצן אמריקאי מפורסם בשנות ה-70 שהיה אמור להיות אחד הטובים בתחום שנהרג בתאונת דרכים. לא חשבתי שאני אהנה מבייבי בוי בלונדיני אבל גאד הוא כל כך יפה|מאוהב||מאוהב|

Too Big to Fail - עוד סיפור אמיתי, הפעם על המשבר הכלכלי ב-2008 שכמעט הביא לקריסת הבנקים בארה"ב. סרט מאוד ארוך עם מאוד קצת בייבי בוי. אבל היה לו תפקיד חשוב בסרט אז אני אסלח להם שלא נתנו לו יותר מידי זמן מסך.

Jesus' Son - עד שהגעתי לסרט הזה חשבתי לעצמי שבייבי בוי הצליח לעשות קריירה לא רעה מלהיות רק בסרטים מוצלחים. ואז הגיע הדבר הדבילי הזה. נטול כל עלילה. לקחו ערימה סצנות לא קשורות וחיברו בניהם. אין התחלה אמצע וסוף. אין עלילה. אין פואנטה. אין מוסר השכל. אין כלום.
בעצם זה לא נכון שאין כלום- יש להם את הבייבי בוי הכי יפה שראיתי מעודי|מאוהב| נכון שהוא כמעט תמיד יפה, אבל בסרט הזה הוא בשיא שלו!! כל הסרט רק התמוגגתי מהקלואז אפים שעושים עליו|מאוהב||מאוהב||מאוהב|

Alien: Covenant - טוב סרט עם חייזרים בשם שלו לא עשה לי חשק לצפות בו אבל גם לא רציתי לצפות בסרט על כמרים פדופילים ונפילת הבורסה.. אחח התכנים שבייבי בוי גורם לי לצפות בהם...

Stolen Baby: The Murder of Heidi - אין פה בייבי בוי, אבל זה עוד סרט שמבוסס על סיפור אמיתי. ואני באמת חייבת להפסיק לצפות בדברים האלה כי הם סתם מכניסים אותי לדיכאון. אם זה סתם היה סיפור מפוברק, העלילה שלו לא הייתה מפריעה לי. אבל לחשוב שקיימת במציאות בחורה שרצחה את החברה הכי טובה שלה. חברה שהיא אהבה, חברה שהייתה לצידה ותמכה בה כל הזמן, רק בשביל לגנוב לה את התינוקת זה דבר מחריד בעיני. אנשים זה פיכסה. אין פלא שלונה רוצה להשמיד את כולנו.
The Father - בהמלצתה של מיקי ראיתי וממש אהבתי וכולכם צריכים גם להקשיב לה ולצפות בזה. סרט מעולה!

|פרח|שירי החודש:
חוץ מהפסקול של דייזי ג'ונס גם אלו-
thumbnail_IMG_5417.jpg
|פרח|ספרי החודש: אני לא קוראת ספרים, אם כבר אז מאזינה לאודיובוק אבל החודש לא יצא לי להאזין לשום ספר, מה שכן, בעקבות השרשור של ניק יצא לי להאזין לכמה פודקאסטים. 2 מהם היו של ריס ווית'רספון ו-4 מהם היו עם בייבי בוי. באחד מהם הוא התארח בפודקאסט של ג'סטין לונג ואח שלו ובמשך איזה רבע שעה ג'סטין ואח שלו רק דיברו על כמה שבייבי בוי חתיך. הם נשמעו כמו איזה שתי פנגירליות טיפוסיות שמקומן בפורום הזה:-D מודה שבאיזשהו שלב זה היה קצת מביך אבל כמובן שהסכמתי עם כל מה שהם אמרו אז אני סולחת להם:-P:
|פרח|דמויות (אהובות) החודש: כל הדמויות של בילי, גם אלו שהוא היה פיכסי בהם כי בכל זאת כפרעליו|לב| חוץ ממנו גם ברדלי ג'קסון (תוכנית הבוקר) אלישיה, פיטר, לאנה, איליי ומריסה (האישה הטובה) דייזי, קארן, קמילה, סימון (דייזי ג'ונס והסיקס)
|פרח|דמויות שנואות/מעיקות של החודש: קלי (מתחת לגשר), והדמות של מארק רפאלו בספוטלייט8-{
|פרח|שחקני החודש: בילי קרודאפ, ריילי קיו, אנתוני הופקינס, ג'וליאנה מרגוליס.
|פרח|קראשי החודש: בייבי בוי |לב| וריילי קיו

|פרח|ציטוט חודשי: "מי כתב את הכרזת העצמאות?" -"מרטין קינגדום לות'ן"
|פרח|סיבה למסיבה: יש כמה דברים קטנים שעדין לא התחברו למשהו קוהרנטי אז כשהם יהיו יותר רלוונטיים אני אוכל לספר.
|פרח|[למתקדמים] סיפור החודש: אענה בהמשך.
|פרח|למה אתם מצפים בחודש יוני: לשמוע חוויות של עדימון מההופעה של טיילור.

נדירליאל

Active member
|סיר|גיל: 37
|סיר|יד דומיננטית: אני יכולה לזרוק פוטבול רק ביד ימין. אבל לתפוס אני יכולה גם בשמאל:-P:

|פרח|סדרות החודש:
The Morning Show - בתחילת החודש צפיתי בכמה פרקים נבחרים כדי שיהיה לי שמח בלב|לב|

(טוב שיקרתי, לא רציתי שמח בלב, רציתי לבכות)
The Good Wife - ברגיל סדרת האליפטיקל שלי. אני כבר בסוף עונה 6 וחרדה ממה יקרה כשאסיים אותה ועדין לא מצאתי תחליף. אני מקווה שזה לא יוריד לי מהמוטיבציה ללכת לחדר כושר|חבול|
Baby Reindeer - וואו זה מרגיש כל כך מזמן שראיתי את זה. אין לי כל כך מה להגיב על זה, אני שמחה שראיתי כדי לדעת על מה הבאז אבל לא הייתי ממליצה עליה.
Maniac - החלטתי להמשיך עם הצפייה של זה אבל אז נפלתי על שני פרקים הזויים שגרמו לי לקחת הפסקה מזה. אני בטח אחזור לזה החודש.
SVU - עוד משהו שמרגיש לי שראיתי מזמן, נראה לי הם משדרים רק איזה פרק בחודש |חבול|
The Tattooist of Auschwitz - בשבוע של יום השואה זה קפץ לי בהמלצות וחשבתי שאם יש פעם בשנה שאני אצפה במשהו כזה- זה הזמן. סדרה מטלטלת ועשויה ממש טוב. ועדין מחרידה ביותר. ובכל זאת ממליצה לצפות בה, גם אם יש לכם לב חלש.
Dark Matter - נראה לי שלונה דיברה על זה פה (על הספר אולי?) אז שיערתי לעצמי שזה משהו טוב. ממש אהבתי את ההתחלה של זה. הפרק האחרון שראיתי היה קצת מעצבן אבל בגדול זו הסדרה היחידה כרגע שאני מחכה לה מהסדרות השבועיות שיש לי.
Sugar - מישהו בעבודה המליץ לי עליה אז ניסיתי, איזה רבע שעה לתוך הפרק הראשון החלטתי כבר שהיא לא בשבילי. למרות שאני אוהבת סדרות משטרה וחקירות, זה הרגיש לי קצת מציק פתאום. אבל אמרתי שאתן לזה צ'אנס לפחות עד סוף הפרק. ואז איכשהו סיימתי את הסדרה באותו היום. אז נראה לי שאהבתי:-P: גם ראיתי שהרבה התלוננו על הטוויסט שיש בה אבל אני חשבתי שזה דווקא מה שגרם לה להיות מעניינת.
Class of 09 - סדרה שכל השחקנים בה נודניקים ולא אהבתי אף אחד, אבל בכל זאת נהניתי מהעלילה שלה מאוד. אבל היא גם קצת הכניסה אותי לדכאון.
Under the Bridge - אחרי שהסדרה הקודמת הכניסה אותי לדיכאון היה נראה לי הולם לראות עוד סדרה דכאונית. היא מבוססת על סיפור אמיתי של ילדה בת 14 שעבררה התעללות ע"י ילדים מהכיתה שלה והם רצחו אותה. הסדרה נוראית (ז"א היא טובה, אבל העלילה שלה מזעזעת) הדמויות שם נוראיות ומרתקות בו זמנית וריילי קיו מעולה בה אז היא עשתה לי חשק לראות דייזי ג'ונס אחרי שהיא הייתה ברשימה של "אולי" במשך שנה.
Daisy Jones & The Six - אז ראיתי בשביל ריילי והיא לא אכזבה. אם כי מודה שזה לא היה בדיוק מה שציפיתי מהסדרה ומהדמות שלה. ז"א, היה לי בראש איזה דימוי של איך הדמות שלה תהיה בסדרה אבל היא הרבה יותר מעניינת ועגולה ממה שחשבתי אז ממש נהנתי ממנה.

|פרח|סרטי החודש:
Almost Famous - קצת חששתי מלראות את הסרט הזה כי הוא אומנם נחשב לסרט הכי מוכר של בייבי בוי, אבל מהתמונות שלו מהסרט הוא נראה לא יפה ולא רציתי בייבי בוי לא יפה:-( אבל הדמות שלו בסרט כזאת חמודה שפתאום הוא לא מרגיש לא יפה:-P:

The Stanford Prison Experiment - אז אם בסרט הקודם בייבי בוי היה לא יפה אבל חמוד, פה הוא לא חמוד ולא יפה. אבל הסרט עצמו שמבוסס על מקרה אמיתי מעולה!

Dedication - בייבי בוי לא חמוד פה אבל כן יפה. וגם מנדי מור יפה אז אפילו שהעלילה קצת מעצבנת יש לי שני שחקנים יפים שאני אוהבת ולא אכפת לי מכל השאר:-P:

Where'd You Go, Bernadette - טוב אז כמובן שצפיתי בשביל בייבי בוי, למרות שהתפקיד שלו פה לא משמעותי. אבל זה סרט יחסית חדש אז הוא לפחות נראה כמו בייבי בוי שאני מכירה אז היה לי כיף בעיניים|לב| +קייט בלאנשט מעולה בסרט!

Spotlight - עוד סרט שמבוסס על סיפור אמיתי על פרשת הכמרים האנסים. אין לבייבי בוי תפקיד גדול בסרט אבל הסרט בהחלט שווה צפייה.

Without Limits - עוד סרט שמבוסס על סיפור אמיתי, הפעם על סטיב פריפונטיין, אצן אמריקאי מפורסם בשנות ה-70 שהיה אמור להיות אחד הטובים בתחום שנהרג בתאונת דרכים. לא חשבתי שאני אהנה מבייבי בוי בלונדיני אבל גאד הוא כל כך יפה|מאוהב||מאוהב|

Too Big to Fail - עוד סיפור אמיתי, הפעם על המשבר הכלכלי ב-2008 שכמעט הביא לקריסת הבנקים בארה"ב. סרט מאוד ארוך עם מאוד קצת בייבי בוי. אבל היה לו תפקיד חשוב בסרט אז אני אסלח להם שלא נתנו לו יותר מידי זמן מסך.

Jesus' Son - עד שהגעתי לסרט הזה חשבתי לעצמי שבייבי בוי הצליח לעשות קריירה לא רעה מלהיות רק בסרטים מוצלחים. ואז הגיע הדבר הדבילי הזה. נטול כל עלילה. לקחו ערימה סצנות לא קשורות וחיברו בניהם. אין התחלה אמצע וסוף. אין עלילה. אין פואנטה. אין מוסר השכל. אין כלום.
בעצם זה לא נכון שאין כלום- יש להם את הבייבי בוי הכי יפה שראיתי מעודי|מאוהב| נכון שהוא כמעט תמיד יפה, אבל בסרט הזה הוא בשיא שלו!! כל הסרט רק התמוגגתי מהקלואז אפים שעושים עליו|מאוהב||מאוהב||מאוהב|

Alien: Covenant - טוב סרט עם חייזרים בשם שלו לא עשה לי חשק לצפות בו אבל גם לא רציתי לצפות בסרט על כמרים פדופילים ונפילת הבורסה.. אחח התכנים שבייבי בוי גורם לי לצפות בהם...

Stolen Baby: The Murder of Heidi - אין פה בייבי בוי, אבל זה עוד סרט שמבוסס על סיפור אמיתי. ואני באמת חייבת להפסיק לצפות בדברים האלה כי הם סתם מכניסים אותי לדיכאון. אם זה סתם היה סיפור מפוברק, העלילה שלו לא הייתה מפריעה לי. אבל לחשוב שקיימת במציאות בחורה שרצחה את החברה הכי טובה שלה. חברה שהיא אהבה, חברה שהייתה לצידה ותמכה בה כל הזמן, רק בשביל לגנוב לה את התינוקת זה דבר מחריד בעיני. אנשים זה פיכסה. אין פלא שלונה רוצה להשמיד את כולנו.
The Father - בהמלצתה של מיקי ראיתי וממש אהבתי וכולכם צריכים גם להקשיב לה ולצפות בזה. סרט מעולה!

|פרח|שירי החודש:
חוץ מהפסקול של דייזי ג'ונס גם אלו-
צפה בקובץ המצורף 105150
|פרח|ספרי החודש: אני לא קוראת ספרים, אם כבר אז מאזינה לאודיובוק אבל החודש לא יצא לי להאזין לשום ספר, מה שכן, בעקבות השרשור של ניק יצא לי להאזין לכמה פודקאסטים. 2 מהם היו של ריס ווית'רספון ו-4 מהם היו עם בייבי בוי. באחד מהם הוא התארח בפודקאסט של ג'סטין לונג ואח שלו ובמשך איזה רבע שעה ג'סטין ואח שלו רק דיברו על כמה שבייבי בוי חתיך. הם נשמעו כמו איזה שתי פנגירליות טיפוסיות שמקומן בפורום הזה:-D מודה שבאיזשהו שלב זה היה קצת מביך אבל כמובן שהסכמתי עם כל מה שהם אמרו אז אני סולחת להם:-P:
|פרח|דמויות (אהובות) החודש: כל הדמויות של בילי, גם אלו שהוא היה פיכסי בהם כי בכל זאת כפרעליו|לב| חוץ ממנו גם ברדלי ג'קסון (תוכנית הבוקר) אלישיה, פיטר, לאנה, איליי ומריסה (האישה הטובה) דייזי, קארן, קמילה, סימון (דייזי ג'ונס והסיקס)
|פרח|דמויות שנואות/מעיקות של החודש: קלי (מתחת לגשר), והדמות של מארק רפאלו בספוטלייט8-{
|פרח|שחקני החודש: בילי קרודאפ, ריילי קיו, אנתוני הופקינס, ג'וליאנה מרגוליס.
|פרח|קראשי החודש: בייבי בוי |לב| וריילי קיו

|פרח|ציטוט חודשי: "מי כתב את הכרזת העצמאות?" -"מרטין קינגדום לות'ן"
|פרח|סיבה למסיבה: יש כמה דברים קטנים שעדין לא התחברו למשהו קוהרנטי אז כשהם יהיו יותר רלוונטיים אני אוכל לספר.
|פרח|[למתקדמים] סיפור החודש: אענה בהמשך.
|פרח|למה אתם מצפים בחודש יוני: לשמוע חוויות של עדימון מההופעה של טיילור.
קראתי - העולם שלך זר לי ברמות מטורפות.

dory30

Well-known member
וואו זה מרגיש כל כך מזמן שראיתי את זה. אין לי כל כך מה להגיב על זה, אני שמחה שראיתי כדי לדעת על מה הבאז אבל לא הייתי ממליצה עליה.
זאת לא סדרת פיל גוד. אבל נהניתי ממנה מאוד.

LeAnnDylan

Well-known member
תפוז לא רצה להכניס הכל בהודעה אחת|שפם|

|טנא|איך תציינו את שבוע הספר או את חודש הקריאה (האם תקנו ספרים ואיפה)
: אולי אצפה בסדרה שמבוססת על ספר וזה הכי קרוב שלי ללחגוג את זה.
|טנא|האם פרסמתם בעבר ספר או שבכוונתכם לעשות כך: אני כל חודש מפרסמת לכם פה מיני ספר, זה לא מספיק??
|טנא|קשר לתעשיית הבידור העולמית או המקומית: אני נשואה באושר לדבר היפה הזה|מאוהב|

|טנא|אוהבים את שבועות? מאוד! הצלע השלישית בשילוש הקדוש של חגי ישראל|לב| חוץ מזה שמה יש לא לאהוב בגבינות ועל האש?
|טנא|המלצות על גלידות, ארטיקים ומאכלים אחרים לקיץ: גומיגם זו הגלידה הכי טובה בעולם ומי שלא מסכים טועה ומטעה.
|טנא|האם הפעלתם כבר מזגן: הוא פועל אצלנו קבוע כל השנה (ז"א יש לו טמפרטורה קבועה שהוא צריך להגיע אליה, אם הוא יורד או עולה ממנה הוא פועל עד שמגיעה אליה)
|טנא|פנטזיה שקשורה לעולם הקולנוע, הטלוויזיה וכדומה : הפנטזיה של החודש הנוכחי שלי זה שת"פ בין שני קראשי החודש שלי (בילי קרודאפ וריילי קיו) אבל זה כבר הולך לקרות אז הפנטזיה האחרת שלי שעוד לא התגשמה זה סרט עם דרו ברימור, ריס ווית'רספון ואנה קנדריק|הלוואי||חרדי|
|טנא|רוצים לשתף את הכיתה הטיפולית במשהו ? (וידיאו וכדומה, כולל סיפור החודש):
כל מיני תמונות ששמורות לי בטלפון-

thumbnail_IMG_5294.jpg
thumbnail_IMG_5247.jpg
thumbnail_IMG_5298.jpg
thumbnail_IMG_5315.jpg
thumbnail_IMG_5324.png
thumbnail_IMG_5338.jpg

dory30

Well-known member
המלצות על גלידות, ארטיקים ומאכלים אחרים לקיץ: גומיגם זו הגלידה הכי טובה בעולם ומי שלא מסכים טועה ומטעה.
אכלתי בעבר. אבל המסטיק נתקע לי בשיניים והרופא המליץ שלא לאכול אותו (זה כבר גרם לי לטיפולים שכידוע הם לא בחינם).

Lhuna3

Well-known member
אל תאמינו לו |שפם|
בחודש מאי טיילנו ל38 כוכבים חדשים
טילק מוסר: indeed
זזנו 2,345,549 שניות אור
זה כלום
זה כלום
ישנו 3,182 שעות
חיכינו 31 ימים

ונחסמה מישהי אחת
:-(
סרטי קולנוע חדשים כמו הקול בראש 2,
אמן שיהיה טוב!!
בנוסף נקבל רשמית את הקיץ

ואת החופש הגדול
פיכס, ילדים בכל מקום.
אני כבר הבנתי.
|נרות| חוץ מזה נציין ימי הולדת של פייפר האליוול, דון דרייפר, גארפילד, קארי בראדשו, סו סילבסטר וסרינה ואן דר וודסן.
אני אציין רק לגארפילד.
אני חייבת להצטרף לתשובה של עדי|חזיר|

Lion_Heart

Well-known member

בחודש מאי טיילנו ל38 כוכבים חדשים
זזנו 2,345,549 שניות אור
ישנו 3,182 שעות
חיכינו 31 ימים

ונחסמה מישהי אחת

סדרות חוזרות (The Boys, Prisma, Sweet Tooth, מופע שנות ה90, הדוב, בית הדרקון)

סדרות חדשות (The Acolyte, Clipped, My Lady Jane, Presumed Innocent, Hotel Cocaine, Lost Boys and Fairies)
סרטי קולנוע חדשים כמו הקול בראש 2, מועדון הרוכבים, מקום שקט: היום הראשון ועוד
בנוסף נקבל רשמית את הקיץ
ואת החופש הגדול
נחגוג את שבועות

מה רע בנעל זכוכית? חוץ מהזכוחית,אני משער...את העדשה אפשר לאכול?

"וננסה להבין את משמעות הקיום האנושי"
לא הפסקתי לצחוק מאז שקראתי את זה :-D

Lhuna3

Well-known member
תשובות לשאלון

יד דומיננטית: ימין

סדרות וסרטי החודש: סרטים לא היו. סדרות: סטארגייט SG1 (אני לקראת סוף עונה 4) והמשרד (השידורים היומיים ביס קומדי).
צפיתי גם בעונה החדשה של דר' הו, אבל היא לא משהו :-(
ציטוטי החודש: indeed (טילק. סתם, האמת שהיו כמה דברים משעשעים שם אבל לא כתבתי לי אז שכחתי כבר)
ספרי החודש: אין :-(
סיבה או סיבות למסיבה: לא

איך תציינו את שבוע הספר או את חודש הקריאה (האם תקנו ספרים ואיפה): בשאיפה אני אצליח למצוא ספר חדש שאני אוהב. או להתחיל משהו ממיליון הספרים שיש לי בבית וטרם קראתי. לא חושבת שאקנה ספר פיזי.
האם פרסמתם בעבר ספר או שבכוונתכם לעשות כך: לא, לצערי אין לי כשרון כתיבה מהסוג הדרוש לזה.
קשר לתעשיית הבידור העולמית או המקומית: אממ.... אני לפעמים חולמת על מפורסמים, זה נחשב? :-D
אוהבים את שבועות? אוהבת ימי שבתון...
המלצות על גלידות, ארטיקים ומאכלים אחרים לקיץ: הדבר הכי טוב שיש בקיץ זה אבטיח. נ-ק-ו-ד-ה.
האם הפעלתם כבר מזגן: ברררררררררוווווווווווווווורררררררררררררררררררררררררררר
פנטזיה שקשורה לעולם הקולנוע, הטלוויזיה וכדומה : בצעירותי היו לי פנטזיות שאני תסריטאית ובמאית מפורסמת וזוכה באוסקר ובאמי והכל!

אני מאוהבת בילדה הזאת

וגם זה מאוד הצחיק אותי

dory30

Well-known member
פנטזיה שקשורה לעולם הקולנוע, הטלוויזיה וכדומה : בצעירותי היו לי פנטזיות שאני תסריטאית ובמאית מפורסמת וזוכה באוסקר ובאמי והכל!
יש דבר כזה, רשימת TGEA. אנשים בודדים שזכו בפרסי הטוני (תיאטרון), גראמי (מוזיקה), אמי ופרסי האקדמיה (אוסקר).

dory30

Well-known member
😲 איך זה קרה? כלומר, אני יודעת שיש אנשים ששתי הידיים אצלם דומיננטיות, אבל אף פעם לא שמעתי על זה שהיד הדומיננטית יכולה להתחלף במהלך החיים.
עכשיו כשאני חושבת על זה, אני מניחה שזה יכול לקרות למשל בגלל פציעה ביד הדומיננטית או משהו כזה.
3 פריקות בכתף ימין, האחרונה לפני שנתיים וחצי.

למעלה