יד דומיננטית: אני יכולה לזרוק פוטבול רק ביד ימין. אבל לתפוס אני יכולה גם בשמאל
סדרות החודש:
The Morning Show - בתחילת החודש צפיתי בכמה פרקים נבחרים כדי שיהיה לי שמח בלב
(טוב שיקרתי, לא רציתי שמח בלב, רציתי לבכות)
The Good Wife - ברגיל סדרת האליפטיקל שלי. אני כבר בסוף עונה 6 וחרדה ממה יקרה כשאסיים אותה ועדין לא מצאתי תחליף. אני מקווה שזה לא יוריד לי מהמוטיבציה ללכת לחדר כושר
Baby Reindeer - וואו זה מרגיש כל כך מזמן שראיתי את זה. אין לי כל כך מה להגיב על זה, אני שמחה שראיתי כדי לדעת על מה הבאז אבל לא הייתי ממליצה עליה.
Maniac - החלטתי להמשיך עם הצפייה של זה אבל אז נפלתי על שני פרקים הזויים שגרמו לי לקחת הפסקה מזה. אני בטח אחזור לזה החודש.
SVU - עוד משהו שמרגיש לי שראיתי מזמן, נראה לי הם משדרים רק איזה פרק בחודש
The Tattooist of Auschwitz - בשבוע של יום השואה זה קפץ לי בהמלצות וחשבתי שאם יש פעם בשנה שאני אצפה במשהו כזה- זה הזמן. סדרה מטלטלת ועשויה ממש טוב. ועדין מחרידה ביותר. ובכל זאת ממליצה לצפות בה, גם אם יש לכם לב חלש.
Dark Matter - נראה לי שלונה דיברה על זה פה (על הספר אולי?) אז שיערתי לעצמי שזה משהו טוב. ממש אהבתי את ההתחלה של זה. הפרק האחרון שראיתי היה קצת מעצבן אבל בגדול זו הסדרה היחידה כרגע שאני מחכה לה מהסדרות השבועיות שיש לי.
Sugar - מישהו בעבודה המליץ לי עליה אז ניסיתי, איזה רבע שעה לתוך הפרק הראשון החלטתי כבר שהיא לא בשבילי. למרות שאני אוהבת סדרות משטרה וחקירות, זה הרגיש לי קצת מציק פתאום. אבל אמרתי שאתן לזה צ'אנס לפחות עד סוף הפרק. ואז איכשהו סיימתי את הסדרה באותו היום. אז נראה לי שאהבתי
גם ראיתי שהרבה התלוננו על הטוויסט שיש בה אבל אני חשבתי שזה דווקא מה שגרם לה להיות מעניינת.
Class of 09 - סדרה שכל השחקנים בה נודניקים ולא אהבתי אף אחד, אבל בכל זאת נהניתי מהעלילה שלה מאוד. אבל היא גם קצת הכניסה אותי לדכאון.
Under the Bridge - אחרי שהסדרה הקודמת הכניסה אותי לדיכאון היה נראה לי הולם לראות עוד סדרה דכאונית. היא מבוססת על סיפור אמיתי של ילדה בת 14 שעבררה התעללות ע"י ילדים מהכיתה שלה והם רצחו אותה. הסדרה נוראית (ז"א היא טובה, אבל העלילה שלה מזעזעת) הדמויות שם נוראיות ומרתקות בו זמנית וריילי קיו מעולה בה אז היא עשתה לי חשק לראות דייזי ג'ונס אחרי שהיא הייתה ברשימה של "אולי" במשך שנה.
Daisy Jones & The Six - אז ראיתי בשביל ריילי והיא לא אכזבה. אם כי מודה שזה לא היה בדיוק מה שציפיתי מהסדרה ומהדמות שלה. ז"א, היה לי בראש איזה דימוי של איך הדמות שלה תהיה בסדרה אבל היא הרבה יותר מעניינת ועגולה ממה שחשבתי אז ממש נהנתי ממנה.
סרטי החודש:
Almost Famous - קצת חששתי מלראות את הסרט הזה כי הוא אומנם נחשב לסרט הכי מוכר של בייבי בוי, אבל מהתמונות שלו מהסרט הוא נראה לא יפה ולא רציתי בייבי בוי לא יפה
אבל הדמות שלו בסרט כזאת חמודה שפתאום הוא לא מרגיש לא יפה
The Stanford Prison Experiment - אז אם בסרט הקודם בייבי בוי היה לא יפה אבל חמוד, פה הוא לא חמוד ולא יפה. אבל הסרט עצמו שמבוסס על מקרה אמיתי מעולה!
Dedication - בייבי בוי לא חמוד פה אבל כן יפה. וגם מנדי מור יפה אז אפילו שהעלילה קצת מעצבנת יש לי שני שחקנים יפים שאני אוהבת ולא אכפת לי מכל השאר
Where'd You Go, Bernadette - טוב אז כמובן שצפיתי בשביל בייבי בוי, למרות שהתפקיד שלו פה לא משמעותי. אבל זה סרט יחסית חדש אז הוא לפחות נראה כמו בייבי בוי שאני מכירה אז היה לי כיף בעיניים
+קייט בלאנשט מעולה בסרט!
Spotlight - עוד סרט שמבוסס על סיפור אמיתי על פרשת הכמרים האנסים. אין לבייבי בוי תפקיד גדול בסרט אבל הסרט בהחלט שווה צפייה.
Without Limits - עוד סרט שמבוסס על סיפור אמיתי, הפעם על סטיב פריפונטיין, אצן אמריקאי מפורסם בשנות ה-70 שהיה אמור להיות אחד הטובים בתחום שנהרג בתאונת דרכים. לא חשבתי שאני אהנה מבייבי בוי בלונדיני אבל גאד הוא כל כך יפה
Too Big to Fail - עוד סיפור אמיתי, הפעם על המשבר הכלכלי ב-2008 שכמעט הביא לקריסת הבנקים בארה"ב. סרט מאוד ארוך עם מאוד קצת בייבי בוי. אבל היה לו תפקיד חשוב בסרט אז אני אסלח להם שלא נתנו לו יותר מידי זמן מסך.
Jesus' Son - עד שהגעתי לסרט הזה חשבתי לעצמי שבייבי בוי הצליח לעשות קריירה לא רעה מלהיות רק בסרטים מוצלחים. ואז הגיע הדבר הדבילי הזה. נטול כל עלילה. לקחו ערימה סצנות לא קשורות וחיברו בניהם. אין התחלה אמצע וסוף. אין עלילה. אין פואנטה. אין מוסר השכל. אין כלום.
בעצם זה לא נכון שאין כלום- יש להם את הבייבי בוי הכי יפה שראיתי מעודי
נכון שהוא כמעט תמיד יפה, אבל בסרט הזה הוא בשיא שלו!! כל הסרט רק התמוגגתי מהקלואז אפים שעושים עליו
Alien: Covenant - טוב סרט עם חייזרים בשם שלו לא עשה לי חשק לצפות בו אבל גם לא רציתי לצפות בסרט על כמרים פדופילים ונפילת הבורסה.. אחח התכנים שבייבי בוי גורם לי לצפות בהם...
Stolen Baby: The Murder of Heidi - אין פה בייבי בוי, אבל זה עוד סרט שמבוסס על סיפור אמיתי. ואני באמת חייבת להפסיק לצפות בדברים האלה כי הם סתם מכניסים אותי לדיכאון. אם זה סתם היה סיפור מפוברק, העלילה שלו לא הייתה מפריעה לי. אבל לחשוב שקיימת במציאות בחורה שרצחה את החברה הכי טובה שלה. חברה שהיא אהבה, חברה שהייתה לצידה ותמכה בה כל הזמן, רק בשביל לגנוב לה את התינוקת זה דבר מחריד בעיני. אנשים זה פיכסה. אין פלא שלונה רוצה להשמיד את כולנו.
The Father - בהמלצתה של מיקי ראיתי וממש אהבתי וכולכם צריכים גם להקשיב לה ולצפות בזה. סרט מעולה!
שירי החודש:
חוץ מהפסקול של דייזי ג'ונס גם אלו-
צפה בקובץ המצורף 105150
ספרי החודש: אני לא קוראת ספרים, אם כבר אז מאזינה לאודיובוק אבל החודש לא יצא לי להאזין לשום ספר, מה שכן, בעקבות השרשור של ניק יצא לי להאזין לכמה פודקאסטים. 2 מהם היו של ריס ווית'רספון ו-4 מהם היו עם בייבי בוי. באחד מהם הוא התארח בפודקאסט של ג'סטין לונג ואח שלו ובמשך איזה רבע שעה ג'סטין ואח שלו רק דיברו על כמה שבייבי בוי חתיך. הם נשמעו כמו איזה שתי פנגירליות טיפוסיות שמקומן בפורום הזה
מודה שבאיזשהו שלב זה היה קצת מביך אבל כמובן שהסכמתי עם כל מה שהם אמרו אז אני סולחת להם
דמויות (אהובות) החודש: כל הדמויות של בילי, גם אלו שהוא היה פיכסי בהם כי בכל זאת כפרעליו
חוץ ממנו גם ברדלי ג'קסון (תוכנית הבוקר) אלישיה, פיטר, לאנה, איליי ומריסה (האישה הטובה) דייזי, קארן, קמילה, סימון (דייזי ג'ונס והסיקס)
דמויות שנואות/מעיקות של החודש: קלי (מתחת לגשר), והדמות של מארק רפאלו בספוטלייט
שחקני החודש: בילי קרודאפ, ריילי קיו, אנתוני הופקינס, ג'וליאנה מרגוליס.
קראשי החודש: בייבי בוי
וריילי קיו
ציטוט חודשי: "מי כתב את הכרזת העצמאות?" -"מרטין קינגדום לות'ן"
סיבה למסיבה: יש כמה דברים קטנים שעדין לא התחברו למשהו קוהרנטי אז כשהם יהיו יותר רלוונטיים אני אוכל לספר.
[למתקדמים] סיפור החודש: אענה בהמשך.
למה אתם מצפים בחודש יוני: לשמוע חוויות של עדימון מההופעה של טיילור.