Charlie's Angels יוני 2024 – סיכום חודש 🎥🏄‍♂️🧯🥨🛕🏎️〽️

נדירליאל

Active member
תשובות לשאלון

יד דומיננטית: ימין
כשלמדנו תנ"ך בביה"ס היסודי תמיד ריתק אותי ה" איטר יד ימינו".
סדרות וסרטי החודש: סרטים לא היו. סדרות: סטארגייט SG1 (אני לקראת סוף עונה 4) והמשרד (השידורים היומיים ביס קומדי).
צפיתי גם בעונה החדשה של דר' הו, אבל היא לא משהו :-(
אני ממש מרוצה מד"ר WHO. אני חושב שהד"ר ורובי הם זוג מוצלח, יש ביניהם כימיה, ועד עכשיו, העלילות לא חורגים מהמגוון של השנים הקודמות.
ציטוטי החודש: indeed (טילק. סתם, האמת שהיו כמה דברים משעשעים שם אבל לא כתבתי לי אז שכחתי כבר)
ספרי החודש: אין :-(
סיבה או סיבות למסיבה: לא

איך תציינו את שבוע הספר או את חודש הקריאה (האם תקנו ספרים ואיפה): בשאיפה אני אצליח למצוא ספר חדש שאני אוהב. או להתחיל משהו ממיליון הספרים שיש לי בבית וטרם קראתי. לא חושבת שאקנה ספר פיזי.
האם פרסמתם בעבר ספר או שבכוונתכם לעשות כך: לא, לצערי אין לי כשרון כתיבה מהסוג הדרוש לזה.
קשר לתעשיית הבידור העולמית או המקומית: אממ.... אני לפעמים חולמת על מפורסמים, זה נחשב? :-D
אוהבים את שבועות? אוהבת ימי שבתון...
המלצות על גלידות, ארטיקים ומאכלים אחרים לקיץ: הדבר הכי טוב שיש בקיץ זה אבטיח. נ-ק-ו-ד-ה.
הנכד שלי אוהב אבטיח, אז יש אבטיח קבוע אצלנו.
האם הפעלתם כבר מזגן: ברררררררררוווווווווווווווורררררררררררררררררררררררררררר
פנטזיה שקשורה לעולם הקולנוע, הטלוויזיה וכדומה : בצעירותי היו לי פנטזיות שאני תסריטאית ובמאית מפורסמת וזוכה באוסקר ובאמי והכל!

רוצים לשתף את הכיתה הטיפולית במשהו ? (וידיאו וכדומה, כולל סיפור החודש):

אני מאוהבת בילדה הזאת

וגם זה מאוד הצחיק אותי

Lhuna3

Well-known member
יד דומיננטית: במקור ימין, כיום שמאל
😲 איך זה קרה? כלומר, אני יודעת שיש אנשים ששתי הידיים אצלם דומיננטיות, אבל אף פעם לא שמעתי על זה שהיד הדומיננטית יכולה להתחלף במהלך החיים.
עכשיו כשאני חושבת על זה, אני מניחה שזה יכול לקרות למשל בגלל פציעה ביד הדומיננטית או משהו כזה.
ציטוטי החודש: העבריינים לא מתחשבים בחוגים של הילדים שלי (פאלו אלטו);
באמת חוצפה מצידם.
האם פרסמתם בעבר ספר? לא, אני עובד על זה
יפה, בהצלחה!
קשר לתעשיית הבידור העולמית או המקומית- בת דודה שלי מדרגה שנייה שחקנית (עופרי פרישקולניק); הבת של המפיץ לשעבר שלנו בארה"ב במאית (מירנדה ג'ולי)
מגניב.
האם הפעלתם כבר מזגן? מדהים, אבל היום 1.6 וטרם.
לחלוטין מדהים.

Lhuna3

Well-known member
|פרח|סדרות החודש:
The Morning Show - בתחילת החודש צפיתי בכמה פרקים נבחרים כדי שיהיה לי שמח בלב|לב|
:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: חמודי!
Baby Reindeer - וואו זה מרגיש כל כך מזמן שראיתי את זה. אין לי כל כך מה להגיב על זה, אני שמחה שראיתי כדי לדעת על מה הבאז אבל לא הייתי ממליצה עליה.
כנ"ל.
Dark Matter - נראה לי שלונה דיברה על זה פה (על הספר אולי?)
אכן, אני מאוד אהבתי את הספר. עוד לא ניסיתי את הסדרה.
Under the Bridge - אחרי שהסדרה הקודמת הכניסה אותי לדיכאון היה נראה לי הולם לראות עוד סדרה דכאונית. היא מבוססת על סיפור אמיתי של ילדה בת 14 שעבררה התעללות ע"י ילדים מהכיתה שלה והם רצחו אותה.
😨
|פרח|סרטי החודש:

Without Limits - עוד סרט שמבוסס על סיפור אמיתי, הפעם על סטיב פריפונטיין, אצן אמריקאי מפורסם בשנות ה-70 שהיה אמור להיות אחד הטובים בתחום שנהרג בתאונת דרכים. לא חשבתי שאני אהנה מבייבי בוי בלונדיני אבל גאד הוא כל כך יפה|מאוהב||מאוהב|
אוי איזה מוזר לו השיער הזה :-D נראה כמו פיאה.
Stolen Baby: The Murder of Heidi - אין פה בייבי בוי, אבל זה עוד סרט שמבוסס על סיפור אמיתי. ואני באמת חייבת להפסיק לצפות בדברים האלה כי הם סתם מכניסים אותי לדיכאון. אם זה סתם היה סיפור מפוברק, העלילה שלו לא הייתה מפריעה לי. אבל לחשוב שקיימת במציאות בחורה שרצחה את החברה הכי טובה שלה. חברה שהיא אהבה, חברה שהייתה לצידה ותמכה בה כל הזמן, רק בשביל לגנוב לה את התינוקת זה דבר מחריד בעיני. אנשים זה פיכסה. אין פלא שלונה רוצה להשמיד את כולנו.
THANK YOU!!
|פרח|ספרי החודש: אני לא קוראת ספרים, אם כבר אז מאזינה לאודיובוק אבל החודש לא יצא לי להאזין לשום ספר, מה שכן, בעקבות השרשור של ניק יצא לי להאזין לכמה פודקאסטים. 2 מהם היו של ריס ווית'רספון ו-4 מהם היו עם בייבי בוי. באחד מהם הוא התארח בפודקאסט של ג'סטין לונג ואח שלו ובמשך איזה רבע שעה ג'סטין ואח שלו רק דיברו על כמה שבייבי בוי חתיך. הם נשמעו כמו איזה שתי פנגירליות טיפוסיות שמקומן בפורום הזה:-D
:-D:-D:-D גדול!
|פרח|ציטוט חודשי: "מי כתב את הכרזת העצמאות?" -"מרטין קינגדום לות'ן"
:-D של מי זה?
|פרח|סיבה למסיבה: יש כמה דברים קטנים שעדין לא התחברו למשהו קוהרנטי אז כשהם יהיו יותר רלוונטיים אני אוכל לספר.
סיקרנת!
|פרח|למה אתם מצפים בחודש יוני: לשמוע חוויות של עדימון מההופעה של טיילור.
|כן| בהחלט!

Lhuna3

Well-known member
|טנא|קשר לתעשיית הבידור העולמית או המקומית: אני נשואה באושר לדבר היפה הזה|מאוהב|
רגע אם גם פנטזיות נחשבות אז אני נשואה לשני דוקטורים מהתעשייה.
|טנא|אוהבים את שבועות? מאוד! הצלע השלישית בשילוש הקדוש של חגי ישראל|לב| חוץ מזה שמה יש לא לאהוב בגבינות ועל האש?
את הריח של העל האש |שפם|
|טנא|המלצות על גלידות, ארטיקים ומאכלים אחרים לקיץ: גומיגם זו הגלידה הכי טובה בעולם ומי שלא מסכים טועה ומטעה.
:rolleyes:
|טנא|האם הפעלתם כבר מזגן: הוא פועל אצלנו קבוע כל השנה (ז"א יש לו טמפרטורה קבועה שהוא צריך להגיע אליה, אם הוא יורד או עולה ממנה הוא פועל עד שמגיעה אליה)
ומה הטמפרטורה הזאת? (בצלזיוס אם אפשר)
|טנא|רוצים לשתף את הכיתה הטיפולית במשהו ? (וידיאו וכדומה, כולל סיפור החודש):
כל מיני תמונות ששמורות לי בטלפון-

צפה בקובץ המצורף 105160
:-D זאת נאמנות.
:-D
(במגש הפתעות הזה נתקלתי כבר גם איפשהו)

didalf

Well-known member
|סיר|שם:|קדימה|עדי|חזיר| וואנקרו סטיילס הפליימקיפה (Taylor's Version)
|סיר|גיל:|קדימה|32
|סיר|יד דומיננטית:|קדימה|ימין

|פרח|סדרות החודש:|קדימה|המצב קשה:
X-MEN 97 - כאילו היא ממש טובה ואהבתי אבל גם ראיתי אנשים סופרררררר נלהבים ואני לא שם.
ברידג'רטון עונה 3 חלק א' - MEH. איפה קולין העציץ ואיפה אנתוני ההורס???
הטירון - חחח אוקי זה הכי מוזר נדפקתי לגמרי תשמעו. צפיתי בכמה פרקים רנדומלים ביס ואז התאבססתי על איזה שיפ ספציפי ופשוט כל החודש צפיתי במלאאאאאאא סרטונים שלהם ביוטיוב. אפילו לא צפיתי בסדרה צפיתי בסרטונים של זוג ספציפי ביוטיוב וזה לגמרי סדרת החודש שלי:-D
The Eras Tour - בשלב הזה לדעתי צפיה כמה פעמים בשבוע בלייב של טיילור לראות מה שירי הפתעה כבר הפכה לסוג של סדרה.
|פרח|סרטי החודש:|קדימה|במה שחסר בסדרות פיציתי בסרטים:
The Idea Of You - רומקום חמוד מאד.
All Of Us Strangers - לאדעת קצת התאכזבתי ציפיתי למשהו יותר מרגש.
העיר הזאת - זה מחזמר ראפ ישראלי בלשי. זה נשמע הזיה וזה ממש טוב! כולל שיר ממש מגניב שמורכב ממלא שירים ישראלים מוכרים. כדאי. יש ביס. וגם תתמכו בקולנוע ישראלי.
משאלה אירית - אוקי זה סתם רומקום של נטפליקס כי שעמם לי.
Challengers - הסרט המדובר של זנדאיה. מצליח לגרום לטניס להראות מעניין.
|פרח|שירי החודש:|קדימה|עדיין חורשת את האלבום החדש של טיילור.
עריכה: הנה אפל יגידו לנו בשמי:
1717354081102.png
|פרח|ספרי החודש: |קדימה||X| יום אחד אני אחזור לקרוא, באט נו טודיי.
|פרח|דמויות (אהובות) החודש: |קדימה|הטירון - טים ולוסי, חמודים שכמותם|מאוהב|
|פרח|דמויות שנואות/מעיקות של החודש: |קדימה|ברידג'רטון - פנלופי. בלתי נסבלת בסדרה ובחיים.
|פרח|שחקני החודש: |קדימה|טיילור משחקת לי בלבבבבבבבבב
|פרח|קראשי החודש:|קדימה|בעלי האבוד מסתובב לו באיטליה ומשחק נינג'ה עם מעריצים למה לא איתי???
הנה גיף מההופעה שהייתי בה לפני שנה;-( איך כבר שנה???

|פרח|ציטוט חודשי: |קדימה| "And my friends all smell like weed or little babies" - תיאור מדויק לאנשים בסוף שנות ה20 ותחילת שנות ה30 לחייהם.
|פרח|סיבה למסיבה: |קדימה|במאי? שהוא נגמר
|פרח|[למתקדמים] סיפור החודש: |קדימה|אוקי זה סיפור די מטומטמם אבל בתחילת החודש טיילור התחילה את הטור האירופאי בפריז וישבתי איזה 3+ שעות בלי לזוז עם הווטספ והפייסבוק והלייב עם החברות הסוופטיות שלי והיינו 3 שעות בהיסטריה עקבנו בדריכות אחרי השינויים מה היא הורידה מה היא הוסיפה תלבושות חדשות. סיימתי את הערב מזיעה ומותשת בלי לזוז מהספה|פנים|:-D (ואז פתאום שמעתי צרחות מבחוץ והבנתי שעדן עלתה לגמר ובכלל שכחנו כולנו מהחצי גמר אירווזיון:-D).
|פרח|למה אתם מצפים בחודש יוני: |קדימה|טיילוררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר אעאהאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

|טנא|איך תציינו את שבוע הספר או את חודש הקריאה (האם תקנו ספרים ואיפה):|קדימה|חחחחחחח
|טנא|האם פרסמתם בעבר ספר או שבכוונתכם לעשות כך: |קדימה|נראה לי בגן. אפילו כרכתי אותו בחוטים. אהה אני אגיד לכם מתי - כשהיינו ילדים סבתא שלי הייתה מספרת על ילד בגן שלה שהיה מופרע. (כשגדלתי גיליתי שהיא המציאה אותו ותפיסת המציאות שלי התערערה לתקופה). אניוואי לאחד מימי ההולדת האחרונים שלה לקחנו את אחד הסיפורים האלה וביקשנו מחברה של אחותי שמציירת ממש יפה שתעשה איורים וכרכנו את זה לספר של ממש והבאנו לה מתנה, היא ממש התרגשה.
|טנא|קשר לתעשיית הבידור העולמית או המקומית: |קדימה|לפני חודשיים ראיתי את אופירה בקניון.
|טנא|אוהבים את שבועות? |קדימה|יש אוכל? יש חופש? וואטס נוט טו לייק?
|טנא|המלצות על גלידות, ארטיקים ומאכלים אחרים לקיץ:|קדימה|יש לנו בעבודה מקרר גלידות ויש גלידה סניקרס זה אחד הטעימים.
|טנא|האם הפעלתם כבר מזגן: |קדימה|כן. עדין לא דולק 24/7 אבל בהחלט היו ימים ולילות שכבר כן.
|טנא|פנטזיה שקשורה לעולם הקולנוע, הטלוויזיה וכדומה : |קדימה|שטיילור תכתוב מחזמר. וואי והיו לי כל מיני שילובים של שחקנים שרציתי אבל שכחתי הייתה פעם שאלה והבאתי איזה שבעמאות.
|טנא|רוצים לשתף את הכיתה הטיפולית במשהו ? (וידיאו וכדומה, כולל סיפור החודש)|קדימה|
וידאו מושלם של באפי|מאוהב|

בדיחה מאד מפגרת סליחה

נערך לאחרונה ב:

dilly snake

Active member
יד דומיננטית: ימין.
סדרות וסרטי החודש: FBI, ראיון עם ערפד.
ציטוטי החודש: תפוזבל!!
ספרי החודש:פרפר בענבר, בליינד דייט, אל תשכחי לכתוב, מעגל הנשים של הגבירה טאן, אנשים שאנחנו פוגשים בחופשה, אחותי והים, כל קיץ שיבוא, הלייף סטייל, כמה פרקים מדרך המלכים, אגם טום(שייכנס גם לחודש הבא).*אני תוהה אם פספסתי משהו, אבל נראה לי שלא*
סיבה או סיבות למסיבה: אני יכולה לכתוב בתפוז!!!
איך תציינו את שבוע הספר או את חודש הקריאה (האם תקנו ספרים ואיפה): אני הולכת להזמין ממודן ואני אלך ליריד בהמעפן של סטימצקי בעיר שלי כמו כל שנה.
האם פרסמתם בעבר ספר או שבכוונתכם לעשות כך: לא.
קשר לתעשיית הבידור העולמית או המקומית: אין, אבל טכנית אני נשואה לצ'רלי קוקס.
אוהבים את שבועות? יש חגים גרועים יותר.
המלצות על גלידות, ארטיקים ומאכלים אחרים לקיץ: אין לי ואני לא אוהבת את הרוב בכול מקרה.
האם הפעלתם כבר מזגן: שונאת מזגנים.
פנטזיה שקשורה לעולם הקולנוע, הטלוויזיה וכדומה : לכתוב לדרמה משטרתית פרוצדורלית! או להיות שואורנרית.
רוצים לשתף את הכיתה הטיפולית במשהו ? (וידיאו וכדומה, כולל סיפור החודש): ברוח חודש הספר.
426747970_3678511932421876_7711573346282651730_n.jpg

Lhuna3

Well-known member
|פרח|סדרות החודש:|קדימה|המצב קשה:
אכן :(
הטירון - חחח אוקי זה הכי מוזר נדפקתי לגמרי תשמעו. צפיתי בכמה פרקים רנדומלים ביס ואז התאבססתי על איזה שיפ ספציפי ופשוט כל החודש צפיתי במלאאאאאאא סרטונים שלהם ביוטיוב. אפילו לא צפיתי בסדרה צפיתי בסרטונים של זוג ספציפי ביוטיוב וזה לגמרי סדרת החודש שלי:-D
:-D:-D:-D
העיר הזאת - זה מחזמר ראפ ישראלי בלשי. זה נשמע הזיה וזה ממש טוב! כולל שיר ממש מגניב שמורכב ממלא שירים ישראלים מוכרים. כדאי. יש ביס. וגם תתמכו בקולנוע ישראלי.
אוקיי, יש מצב שאנסה.
Challengers - הסרט המדובר של זנדאיה. מצליח לגרום לטניס להראות מעניין.
אמממ קשה להאמין, אבל אם את אומרת.
|פרח|קראשי החודש:|קדימה|בעלי האבוד מסתובב לו באיטליה ומשחק נינג'ה עם מעריצים למה לא איתי???
מה זה אומר משחק נינג'ה? יש לזה יותר מידי פרשנויות אפשריות.
|פרח|ציטוט חודשי: |קדימה| "And my friends all smell like weed or little babies" - תיאור מדויק לאנשים בסוף שנות ה20 ותחילת שנות ה30 לחייהם.
חחחחח אוי ויי.
|פרח|[למתקדמים] סיפור החודש: |קדימה|אוקי זה סיפור די מטומטמם אבל בתחילת החודש טיילור התחילה את הטור האירופאי בפריז וישבתי איזה 3+ שעות בלי לזוז עם הווטספ והפייסבוק והלייב עם החברות הסוופטיות שלי והיינו 3 שעות בהיסטריה עקבנו בדריכות אחרי השינויים מה היא הורידה מה היא הוסיפה תלבושות חדשות. סיימתי את הערב מזיעה ומותשת בלי לזוז מהספה|פנים|:-D (ואז פתאום שמעתי צרחות מבחוץ והבנתי שעדן עלתה לגמר ובכלל שכחנו כולנו מהחצי גמר אירווזיון:-D).
וואו. אבל לא היית מעדיפה להגיע להופעה שלה בלי ספוילרים כאלו?
|פרח|למה אתם מצפים בחודש יוני: |קדימה|טיילוררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר אעאהאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
אני כבר מתרגשת בשבילך! באיזה תאריך הטיסה וההופעה? ומתי את חוזרת?
|טנא|האם פרסמתם בעבר ספר או שבכוונתכם לעשות כך: |קדימה|נראה לי בגן. אפילו כרכתי אותו בחוטים. אהה אני אגיד לכם מתי - כשהיינו ילדים סבתא שלי הייתה מספרת על ילד בגן שלה שהיה מופרע. (כשגדלתי גיליתי שהיא המציאה אותו ותפיסת המציאות שלי התערערה לתקופה). אניוואי לאחד מימי ההולדת האחרונים שלה לקחנו את אחד הסיפורים האלה וביקשנו מחברה של אחותי שמציירת ממש יפה שתעשה איורים וכרכנו את זה לספר של ממש והבאנו לה מתנה, היא ממש התרגשה.
לא בדיוק הבנתי. כתבתם בספר את אחד הסיפורים שהיא המציאה על הילד המופרע?
בכל אופן זה ממש מקסים וחמוד מה שעשיתם! |כן|
|טנא|קשר לתעשיית הבידור העולמית או המקומית: |קדימה|לפני חודשיים ראיתי את אופירה בקניון.
חחחחח
זה מזכיר לי שכמעט כל פעם שזה קרה לי שראיתי איזה סלבריטי אז לא זיהיתי אותו כמובן ואז מי שאיתי (פעם זה עם חברה, פעם עם משפחה) אומרים לי "הנה X" ומצביעים עליו, ואני כזה "איפה?" ומסתכלת לאן שמצביעים ועדיין לא מזהה חחחח
|טנא|רוצים לשתף את הכיתה הטיפולית במשהו ? (וידיאו וכדומה, כולל סיפור החודש)|קדימה|
וידאו מושלם של באפי|מאוהב|
אין מספיק ספייק בוידאו הזה |שפם|
בדיחה מאד מפגרת סליחה
את באמת צריכה להתנצל על זה :-D

didalf

Well-known member
|סיר|יד דומיננטית: אני יכולה לזרוק פוטבול רק ביד ימין. אבל לתפוס אני יכולה גם בשמאל:-P:
מוכשרת:-D
|פרח|סדרות החודש:
The Good Wife - ברגיל סדרת האליפטיקל שלי. אני כבר בסוף עונה 6 וחרדה ממה יקרה כשאסיים אותה ועדין לא מצאתי תחליף. אני מקווה שזה לא יוריד לי מהמוטיבציה ללכת לחדר כושר|חבול|
וואי גם ככה לא הייתי לי מוטיבציה וכשסיימתי את סדרת האליפטיקל שלי היא נעלמה לחלוטין אני מקווה שתהיי יותר טובה ממני.
Under the Bridge - אחרי שהסדרה הקודמת הכניסה אותי לדיכאון היה נראה לי הולם לראות עוד סדרה דכאונית.
Daisy Jones & The Six - אז ראיתי בשביל ריילי והיא לא אכזבה. אם כי מודה שזה לא היה בדיוק מה שציפיתי מהסדרה ומהדמות שלה. ז"א, היה לי בראש איזה דימוי של איך הדמות שלה תהיה בסדרה אבל היא הרבה יותר מעניינת ועגולה ממה שחשבתי אז ממש נהנתי ממנה.
יופי אולי אני אראה את זה סופסוף כשאני אחזור. זה ברשימת ה"אולי" שלי כבר נצח.
|פרח|סרטי החודש:
אני אוהבת את הקריטריונים שלך לבחירת סרטים:-D
וגם מתרשמת האמת אפילו כשאני ממש אוהבת שחקן אני לא טורחת לצפות בכ-ל הסרטים שלו אם הם לא נשמעים לי לטעמי. לפעמים אני קצת יוצאת מגדרי אבל לא תמיד.
The Father - בהמלצתה של מיקי ראיתי וממש אהבתי וכולכם צריכים גם להקשיב לה ולצפות בזה. סרט מעולה!
וואי קראתי מה כתבתן עליו ואין פאקינג סיכוי. קרוב מידי לבית. גם לסבתא שלי הייתה אמנזיה בחודשים האחרונים וזה היה קשה.
|פרח|ספרי החודש: אני לא קוראת ספרים, אם כבר אז מאזינה לאודיובוק אבל החודש לא יצא לי להאזין לשום ספר, מה שכן, בעקבות השרשור של ניק יצא לי להאזין לכמה פודקאסטים. 2 מהם היו של ריס ווית'רספון ו-4 מהם היו עם בייבי בוי. באחד מהם הוא התארח בפודקאסט של ג'סטין לונג ואח שלו ובמשך איזה רבע שעה ג'סטין ואח שלו רק דיברו על כמה שבייבי בוי חתיך. הם נשמעו כמו איזה שתי פנגירליות טיפוסיות שמקומן בפורום הזה:-D מודה שבאיזשהו שלב זה היה קצת מביך אבל כמובן שהסכמתי עם כל מה שהם אמרו אז אני סולחת להם:-P:
|פרח|ציטוט חודשי: "מי כתב את הכרזת העצמאות?" -"מרטין קינגדום לות'ן"
הבוסית שלך?
|פרח|סיבה למסיבה: יש כמה דברים קטנים שעדין לא התחברו למשהו קוהרנטי אז כשהם יהיו יותר רלוונטיים אני אוכל לספר.
יאאא סקרנית.
|פרח|[למתקדמים] סיפור החודש: אענה בהמשך.
מחכה לסיפור דילן מזמן לא היה.
|פרח|למה אתם מצפים בחודש יוני: לשמוע חוויות של עדימון מההופעה של טיילור.
אני אתרגש שוב - יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא|מאוהב||חיבוק||מאוהב||חיבוק||מאוהב||חיבוק||מאוהב||חיבוק|
|טנא|איך תציינו את שבוע הספר או את חודש הקריאה (האם תקנו ספרים ואיפה): אולי אצפה בסדרה שמבוססת על ספר וזה הכי קרוב שלי ללחגוג את זה.
תכלס:-D
|טנא|האם פרסמתם בעבר ספר או שבכוונתכם לעשות כך: אני כל חודש מפרסמת לכם פה מיני ספר, זה לא מספיק??
הגיע הזמן לכרוך אותו לספר של ממש.
ואז יעבדו את זה לסדרה עם אוברי פלאזה.
|טנא|קשר לתעשיית הבידור העולמית או המקומית: אני נשואה באושר לדבר היפה הזה|מאוהב|
כמובן:-D אם ככה גם אני נשואה לאחד מהכוכבים הגדולים בעולם.
|טנא|אוהבים את שבועות? מאוד! הצלע השלישית בשילוש הקדוש של חגי ישראל|לב| חוץ מזה שמה יש לא לאהוב בגבינות ועל האש?
מי השניים הנוספים?
כאילו זה אחד משלושת הרגלים אבל לא נראה לי שלזה התכוונת.
|טנא|המלצות על גלידות, ארטיקים ומאכלים אחרים לקיץ: גומיגם זו הגלידה הכי טובה בעולם ומי שלא מסכים טועה ומטעה.
תלוי כמה גומי יש.
|טנא|פנטזיה שקשורה לעולם הקולנוע, הטלוויזיה וכדומה : הפנטזיה של החודש הנוכחי שלי זה שת"פ בין שני קראשי החודש שלי (בילי קרודאפ וריילי קיו) אבל זה כבר הולך לקרות אז הפנטזיה האחרת שלי שעוד לא התגשמה זה סרט עם דרו ברימור, ריס ווית'רספון ואנה קנדריק|הלוואי||חרדי|
שיעשו כבר סרט למה הן מחכות???????
|טנא|רוצים לשתף את הכיתה הטיפולית במשהו ? (וידיאו וכדומה, כולל סיפור החודש):
כל מיני תמונות ששמורות לי בטלפון-

צפה בקובץ המצורף 105160
:-D:-D
ממש!:-D
חחחחחחחחחחחחחח מהההההההה:-D
דייט שנגמר בצנתור, בטח.

Lhuna3

Well-known member
ציטוטי החודש: תפוזבל!!
|כן||שפם|
ספרי החודש:פרפר בענבר, בליינד דייט, אל תשכחי לכתוב, מעגל הנשים של הגבירה טאן, אנשים שפוגשים בחופשה, אחותי והים, כל קיץ שיבוא, הלייף סטייל, כמה פרקים מדרך המלכים, אגם טום(שייכנס גם לחודש הבא).*אני תוהה אם פספסתי משהו, אבל נראה לי שלא*
טוב שחזרת להציל את כבודנו.
🥳🥳🥳
😲 אבל אבל... איך את חיה בקיץ הישראלי?
פנטזיה שקשורה לעולם הקולנוע, הטלוויזיה וכדומה : לכתוב לדרמה משטרתית פרוצדורלית! או להיות שואורנרית.
די בטוחה שהיית עושה עבודה טובה יותר מרובם.
רוצים לשתף את הכיתה הטיפולית במשהו ? (וידיאו וכדומה, כולל סיפור החודש): ברוח חודש הספר.
צפה בקובץ המצורף 105203
:-D:-D

didalf

Well-known member
סדרות וסרטי החודש: סרטים לא היו. סדרות: סטארגייט SG1 (אני לקראת סוף עונה 4) והמשרד (השידורים היומיים ביס קומדי).
אני גם רואה חלקית ועדיין לא מצאתי את זה מספיק שווה להשלים כמו שצריך.
אני מניחה אז שאני צריכה להוסיף את איך פגשתי את אמא חח.
האם פרסמתם בעבר ספר או שבכוונתכם לעשות כך: לא, לצערי אין לי כשרון כתיבה מהסוג הדרוש לזה.
תהיי העורכת לספר של ניק.
קשר לתעשיית הבידור העולמית או המקומית: אממ.... אני לפעמים חולמת על מפורסמים, זה נחשב? :-D
אני גם:-D
אוהבים את שבועות? אוהבת ימי שבתון...
כמובן.
המלצות על גלידות, ארטיקים ומאכלים אחרים לקיץ: הדבר הכי טוב שיש בקיץ זה אבטיח. נ-ק-ו-ד-ה.
לאדעת אם הכי, אבל כן אבטיח זה טעים.
פנטזיה שקשורה לעולם הקולנוע, הטלוויזיה וכדומה : בצעירותי היו לי פנטזיות שאני תסריטאית ובמאית מפורסמת וזוכה באוסקר ובאמי והכל!
אל תשכחי להודות לי בנאום הזכיה שלך.

אני מאוהבת בילדה הזאת
וואי כן ראיתי אותה. המבטא שלה הורס:-D
וגם זה מאוד הצחיק אותי
חחחחחחחחחחחחח:-D
אני תוהה אם זה מצחיק יותר או פחות כשמבינים גם את הספרדית או שאין הבדל.

didalf

Well-known member
אווווו|חיבוק||לב||מאוהב|
רגע אם גם פנטזיות נחשבות אז אני נשואה לשני דוקטורים מהתעשייה.
כמובן:-D
שני ד"ר כמובן איזה אישה מכובדת.
את הריח של העל האש |שפם|
מהההההההההההההה זה ריח מדהים.
אפילו חבר של אחותי שהוא צמחוני אוהב את הריח של על האש.

didalf

Well-known member
סדרות וסרטי החודש: FBI, ראיון עם ערפד.
ראית גם את הסרט?

הלל-פאקינג-לויה!!!

איך תציינו את שבוע הספר או את חודש הקריאה (האם תקנו ספרים ואיפה): אני הולכת להזמין ממודן ואני אלך ליריד בהמעפן של סטימצקי בעיר שלי כמו כל שנה.
זה כבר יותר מכולנו כל הכבוד.
קשר לתעשיית הבידור העולמית או המקומית: אין, אבל טכנית אני נשואה לצ'רלי קוקס.
כולנו נשואות לתעשיה מקסים.
אוהבים את שבועות? יש חגים גרועים יותר.
מה בתור צמחונית זה לא החג שלך?

אז איך את שורדת בקיץ???

אני אוהבת איך חלק הבינו מזה מה הם רוצים לראות וחלק הבינו מזה להיות חלק מהתעשיה:-D

426747970_3678511932421876_7711573346282651730_n.jpg

didalf

Well-known member
אמממ קשה להאמין, אבל אם את אומרת.
כי כאילו טניס זה העיקר, וגם ממש לא. זה יותר מערכת היחסים המורכבת בין שלושת הדמויות הראשיות.

מה זה אומר משחק נינג'ה? יש לזה יותר מידי פרשנויות אפשריות.
וואי האמת שלא הבנתי. זה מה שכתבו באינטרנט. אני ממש תוהה מה זה אומר:-D

חחחחח אוי ויי.
אבל מדויק.
אחותי איזה סופש נפגשה עם קבוצת חברים אחת בשישי ואחרת בשבת ואמרה שזה היה התגלמות של המשפט הזה:-D

וואו. אבל לא היית מעדיפה להגיע להופעה שלה בלי ספוילרים כאלו?
וואי לא.
כאילו אני לא צופה בהכל, זה על מיוט ואני מציצה לעקוב מה קורה וצופה רק בשירי הפתעה. אפילו לא ראיתי סרטונים מלאים של שירים רק חלקיים. וגם לא צפיתי בסרט אבל אני בהחלט רוצה לדעת מה יהיה ברמת הלדעת.
נגיד היא הורידה כמה שירים ועשתה שינויים בשביל להכניס סט של האלבום החדש. רמת ההיסטריה שלי מלראות בלייב מעפן באינטרנט שירד אחד השירים האהובים עליי שהכי ציפיתי לו הייתה בשמיים!!!!!!!!!!! אם הייתי מגלה את זה בהופעה עצמה הייתי כ"כ מתבאסת שיש מצב שהייתי מתקשה להנות מההמשך. עכשיו לפחות היה לי זמן לעכל את זה ולהשלים עם זה.
ואז גם ממש חששתי לחייו של שיר נוסף שאני אוהבת ולא נרגעתי עד שהיא שרה אותו. מה אם לא הייתי יודעת והייתי מעבירה את כל הסט הזה בציפיה לשיר אחד ולא נהנית מהשאר?????

אני כבר מתרגשת בשבילך! באיזה תאריך הטיסה וההופעה? ומתי את חוזרת?
תודה אעהאההההההההההההההההההה
טסה ב6.6
הופעה ב9.6
חוזרת 13.6

לא בדיוק הבנתי. כתבתם בספר את אחד הסיפורים שהיא המציאה על הילד המופרע?
כן. מתישהו אמא שלי טרחה לכתוב אותם לטקסט במחשב שיהיה לעתיד אז היה לנו מאיפה להביא.
בכל אופן זה ממש מקסים וחמוד מה שעשיתם! |כן|
תודה:-]
זה מזכיר לי שכמעט כל פעם שזה קרה לי שראיתי איזה סלבריטי אז לא זיהיתי אותו כמובן ואז מי שאיתי (פעם זה עם חברה, פעם עם משפחה) אומרים לי "הנה X" ומצביעים עליו, ואני כזה "איפה?" ומסתכלת לאן שמצביעים ועדיין לא מזהה חחחח
חחחח ברור את לא מזהה פרצופים:-D

אין מספיק ספייק בוידאו הזה |שפם|
זה נכון אבל זה מה שלקחת מזה???????????
לא איך המילים מתאימות לבאפי באופן מושלם והעריכה פגעה בול???????????
שום הערכה אין בבית הזה|שפם|
מזל שיש לי חברה שהיא גם סוויפטית וגם באפיסטית שידעה להתלהב מזה כמו שצריך.

dilly snake

Active member
ונחסמה מישהי אחת
אאוץ'
עדשה או פלך טוויה?
פלך טוויה מרדים אותך ל100 שנה, עדשה מפריע לך לישון. ברור שהפלך.
בהתחלה חשבתי שעדשה כמו במשקפיים או מצלמה |חבול|.

אז פלך, כי לישון זה החיים.
טוב שחזרת להציל את כבודנו.
בדיוק בזמן!
😲 אבל אבל... איך את חיה בקיץ הישראלי?
מאווררים.
ראית גם את הסרט?
לפני מיליון שנה.
מה בתור צמחונית זה לא החג שלך?
כן וזה החג עם האוכל הכי נורמלי.
אני אוהבת איך חלק הבינו מזה מה הם רוצים לראות וחלק הבינו מזה להיות חלק מהתעשיה:-D
כן :-D :-D .

didalf

Well-known member
בהתחלה חשבתי שעדשה כמו במשקפיים או מצלמה |חבול|.
בהתחלה לקח לי זמן להבין מה הוא רוצה ואז הבנתי את המילים פלך טוויה וקישרתי לאגדות:-D
ההורים שלי תמיד קראו לי נסיכה על עדשה כי קשה לי להרדם במקומות שהם לא המיטה שלי.

מאווררים.
זה... לא מספיק!

לפני מיליון שנה. [ראיון עם ערפד]
ואהבת?
כי אני שנאתי את הסרט וזה די מוריד לי את החשק לצפות בסדרה.

כן וזה החג עם האוכל הכי נורמלי.
אז זה צריך להיות החג האהוב עלייך!

Lion_Heart

Well-known member
הנה השאלון שלי (הסטיילינג יטופל ע"י המערכת ואענה בעצמי מאוחר יותר):
יד דומיננטית:
סדרות וסרטי החודש:critical role, candela obscura, farming life in another world, tomo chan is a girl, beastars
ציטוטי החודש:"ice cream is waiting, now make us proud"
פלוס
" you are usfull , im glad i let you live"
ספרי החודש:בחודש הבא
סיבה או סיבות למסיבה:אני עדיין פה, בואו נחגוג
איך תציינו את שבוע הספר או את חודש הקריאה (האם תקנו ספרים ואיפה): לעשות בינג' קריאה ל |מלחמה ושלום"
האם פרסמתם בעבר ספר או שבכוונתכם לעשות כך: חוץ מ "מלחמה ושלום" ? רק FANFICTION אחד לפני 18 שנה
קשר לתעשיית הבידור העולמית או המקומית: פעם גר לידי המנצח של הפילהרמונית. זה נחשב?
אוהבים את שבועות?אוהב עוגות גבינה!
המלצות על גלידות, ארטיקים ומאכלים אחרים לקיץ: יוגורט קפוא עם טחינה
האם הפעלתם כבר מזגן:ממש לא
פנטזיה שקשורה לעולם הקולנוע, הטלוויזיה וכדומה : שיעשו סדרה מהמנגה האהובה עלי שאין עליה כבר סדרה

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
🥳 🥳
איך תציינו את שבוע הספר או את חודש הקריאה (האם תקנו ספרים ואיפה): לעשות בינג' קריאה ל |מלחמה ושלום"
מרשים!
האם פרסמתם בעבר ספר או שבכוונתכם לעשות כך: חוץ מ "מלחמה ושלום" ? רק FANFICTION אחד לפני 18 שנה
דוסטויבסקי כתב גם FANFICTION? 😲
(והוא בפורום שלנו ולא ידענו??)
קשר לתעשיית הבידור העולמית או המקומית: פעם גר לידי המנצח של הפילהרמונית. זה נחשב?
נראה לי שכן.
WAIT... WHAT?
מההההההההההה

נדירליאל

Active member
הנה השאלון שלי (הסטיילינג יטופל ע"י המערכת ואענה בעצמי מאוחר יותר):
גיל ראוי בהחלט למלאך גן עדן יהודי
יד דומיננטית:
סדרות וסרטי החודש:critical role, candela obscura, farming life in another world, tomo chan is a girl, beastars
לא מכיר ולו אחת מהן
ציטוטי החודש:"ice cream is waiting, now make us proud"
פלוס
" you are usfull , im glad i let you live"
ספרי החודש:בחודש הבא
קדימה, קבע מקום+זמן+גובה מחיר מתנה, ונחגוג
נדמה לי שיקח לך הרבה זמן לעשות "בינג' קריאה" של מלחמה ושלום מבינג' בסדרה בת 6 פרקים, 50 דקות כל אחד..
אוהבים את שבועות?אוהב עוגות גבינה!
|V|
רציני?
בגוש של דן, במיוחד ליד הים, כבר קשה ללא מזגן
פנטזיה שקשורה לעולם הקולנוע, הטלוויזיה וכדומה : שיעשו סדרה מהמנגה האהובה עלי שאין עליה כבר סדרה

למעלה