שם:
עדי
וואנקרו סטיילס הפליימקיפה (Taylor's Version)
יד דומיננטית:
ימין
סדרות החודש:
המצב קשה:
X-MEN 97 - כאילו היא ממש טובה ואהבתי אבל גם ראיתי אנשים סופרררררר נלהבים ואני לא שם.
ברידג'רטון עונה 3 חלק א' - MEH. איפה קולין העציץ ואיפה אנתוני ההורס???
הטירון - חחח אוקי זה הכי מוזר נדפקתי לגמרי תשמעו. צפיתי בכמה פרקים רנדומלים ביס ואז התאבססתי על איזה שיפ ספציפי ופשוט כל החודש צפיתי במלאאאאאאא סרטונים שלהם ביוטיוב. אפילו לא צפיתי בסדרה צפיתי בסרטונים של זוג ספציפי ביוטיוב וזה לגמרי סדרת החודש שלי
The Eras Tour - בשלב הזה לדעתי צפיה כמה פעמים בשבוע בלייב של טיילור לראות מה שירי הפתעה כבר הפכה לסוג של סדרה.
סרטי החודש:
במה שחסר בסדרות פיציתי בסרטים:
The Idea Of You - רומקום חמוד מאד.
All Of Us Strangers - לאדעת קצת התאכזבתי ציפיתי למשהו יותר מרגש.
העיר הזאת - זה מחזמר ראפ ישראלי בלשי. זה נשמע הזיה וזה ממש טוב! כולל שיר ממש מגניב שמורכב ממלא שירים ישראלים מוכרים. כדאי. יש ביס. וגם תתמכו בקולנוע ישראלי.
משאלה אירית - אוקי זה סתם רומקום של נטפליקס כי שעמם לי.
Challengers - הסרט המדובר של זנדאיה. מצליח לגרום לטניס להראות מעניין.
שירי החודש:
עדיין חורשת את האלבום החדש של טיילור.
עריכה: הנה אפל יגידו לנו בשמי:
ספרי החודש:
יום אחד אני אחזור לקרוא, באט נו טודיי.
דמויות (אהובות) החודש:
הטירון - טים ולוסי, חמודים שכמותם
דמויות שנואות/מעיקות של החודש:
ברידג'רטון - פנלופי. בלתי נסבלת בסדרה ובחיים.
שחקני החודש:
טיילור משחקת לי בלבבבבבבבבב
קראשי החודש:
בעלי האבוד מסתובב לו באיטליה ומשחק נינג'ה עם מעריצים למה לא איתי???
הנה גיף מההופעה שהייתי בה לפני שנה
איך כבר שנה???
ציטוט חודשי:
"
And my friends all smell like weed or little babies" - תיאור מדויק לאנשים בסוף שנות ה20 ותחילת שנות ה30 לחייהם.
סיבה למסיבה:
במאי? שהוא נגמר
[למתקדמים] סיפור החודש:
אוקי זה סיפור די מטומטמם אבל בתחילת החודש טיילור התחילה את הטור האירופאי בפריז וישבתי איזה 3+ שעות בלי לזוז עם הווטספ והפייסבוק והלייב עם החברות הסוופטיות שלי והיינו 3 שעות בהיסטריה עקבנו בדריכות אחרי השינויים מה היא הורידה מה היא הוסיפה תלבושות חדשות. סיימתי את הערב מזיעה ומותשת בלי לזוז מהספה
(ואז פתאום שמעתי צרחות מבחוץ והבנתי שעדן עלתה לגמר ובכלל שכחנו כולנו מהחצי גמר אירווזיון
).
למה אתם מצפים בחודש יוני:
טיילוררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר אעאהאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
איך תציינו את שבוע הספר או את חודש הקריאה (האם תקנו ספרים ואיפה):
חחחחחחח
האם פרסמתם בעבר ספר או שבכוונתכם לעשות כך:
נראה לי בגן. אפילו כרכתי אותו בחוטים. אהה אני אגיד לכם מתי - כשהיינו ילדים סבתא שלי הייתה מספרת על ילד בגן שלה שהיה מופרע. (כשגדלתי גיליתי שהיא המציאה אותו ותפיסת המציאות שלי התערערה לתקופה). אניוואי לאחד מימי ההולדת האחרונים שלה לקחנו את אחד הסיפורים האלה וביקשנו מחברה של אחותי שמציירת ממש יפה שתעשה איורים וכרכנו את זה לספר של ממש והבאנו לה מתנה, היא ממש התרגשה.
קשר לתעשיית הבידור העולמית או המקומית:
לפני חודשיים ראיתי את אופירה בקניון.
אוהבים את שבועות?
יש אוכל? יש חופש? וואטס נוט טו לייק?
המלצות על גלידות, ארטיקים ומאכלים אחרים לקיץ:
יש לנו בעבודה מקרר גלידות ויש גלידה סניקרס זה אחד הטעימים.
האם הפעלתם כבר מזגן:
כן. עדין לא דולק 24/7 אבל בהחלט היו ימים ולילות שכבר כן.
פנטזיה שקשורה לעולם הקולנוע, הטלוויזיה וכדומה :
שטיילור תכתוב מחזמר. וואי והיו לי כל מיני שילובים של שחקנים שרציתי אבל שכחתי הייתה פעם שאלה והבאתי איזה שבעמאות.
רוצים לשתף את הכיתה הטיפולית במשהו ? (וידיאו וכדומה, כולל סיפור החודש)
וידאו מושלם של באפי
בדיחה מאד מפגרת סליחה
129K likes, 558 comments - central.23 on May 28, 2024: "Love a Dad joke🤣🫎 #dadjokes #dadjokesoftheday #moose audio credit: free__tech on TikTok".
www.instagram.com