Charlie's Angels יוני 2024 – סיכום חודש 🎥🏄‍♂️🧯🥨🛕🏎️〽️

keren or5

Well-known member
האמת שמרגיש לי יותר מוזר לראות את זה לא ביום השואה
זה מה שניסיתי להגיד, אבל אולי הניסוח יצא לי מוזר.
כן, זו סדרה מקורית של הולו. גם לילי גלדסטון משחקת בה (לא זוכרת אם זו את שאמרת שאת אוהבת אותה? אולי אני מתבלבלת עם מישהי אחרת).
את נראה לי מתבלבלת, אני לא מכירה את השחקנית (אני רק יודעת שהרבה אנשים חשבו שהיא תזכה באוסקר במקום אמה סטון), אבל לא ראיתי אפילו את הסרט שהיא הייתה בו.
אני חושבת שמה שאהבתי בה במיוחד זה [ספוילרים קלים, לא משהו גדול] שאומנם יש את הקורבנות ואת הפושעים ולרוב זה ברור בעד מי אנחנו אמורים להיות, אבל פה, לאורך כל הסדרה הייתי בעד ונגד כל דמות. לכולן היו רגעים שאפשר להתחבר אליהן ורגעים שבא לי לזרוק עליהם משהו מרוב שהם נוראיים.
זה גורם לי באמת לרצות לראות את זה, אולי אני בכל זאת אתעסק עם דודים.
את זוכרת מה חשבת על הסרט כשראית אותו?
ממה שאני זוכרת בסרט הסוהרים בסוף הרגו חלק מהם, וזה לא קרה במציאות, כלומר הם הגיעו למצב שהם דיי איבדו צלם אנוש אבל אני דיי בטוחה שהם לא הרגו אף אחד. אבל חוץ מזה אהבתי אותו, כי אני אוהבת את הסיפור של הניסוי באופן כללי
אגב, סתם מענין אותי - אם היית צריכה להשתתף בניסוי כזה, היית בוחרת להיות אסירה או סוהרת?
ברור שסוהרת, אבל נראה לי שהחוקים היו שזה הנבחר רנדומלי. למה לבחור להיות אסיר?
האמת שתיכננתי לראות את זה כי זה זמין לי בחינם, אבל אז ראיתי שזה 3 שעות ואמרתי שאשמור את זה לאיזה סופ"ש. אבל גם אני קצת מהססת כי ראיתי ביוטיוב את הקטע שהוא אנושי בו ואז שאר בשאר הסרט הוא יצור כחול שלא דומה לעצמו וזה קצת יעציב אותי לראות אותו ככה:-(
אה נכון, הוא כחול רוב הסרט, מעניין מה תחשבי על הדמות שלו.
יש לי אפל, אמזון פריים, נטפליקס, הולו, פרמאונט, HBO MAX, פיקוק, שואוטיים, סטארז ודיסני.
:-0 וואו, איזה כייף לך! יש שירות סטרימינג שאין לך גישה אליו?
הלוואי שהיו מכריחים אותי להשתמש בשתי הידיים כשהייתי ילדה. וגם הלוואי שהיו מכריחים אותי לדבר בעוד שפות.
למה? (על הידיים?)
אומרים באמת שיש איזה יתרון בילדים שגדלים דו לשוניים, כאילו פעם שמעתי איפשהו שאם יש הברה מסויימת שלא לומדים לעשות בילדות כחלק מהשפה, בגיל מאוד מבוגר קשה לעשות את ההבהרה הזאת (כמו שהרבה דוברי אנגלית כמעט לא מצליחים להגיד ח' כשהם גדולים כי אין את זה באנגלית. והם לא למדו להגות את זה בילדות).
את מתכוונת בתקופה שהדינוזאורים שלטו בעולם ולא היו טלוויזיות או טקסים בכלל?
:-D
לגיטימי לגמרי. האם מדובר בזוג גאה? שימי לנו לפחות תמונה שנשטוף את העיניים גם.
wait a minute
זה נשמע שם של זוג סטרייטי|שפם|
:-D זה היה בדיוק המחשבות שלי

LeAnnDyIan

Well-known member
זה מה שניסיתי להגיד, אבל אולי הניסוח יצא לי מוזר.
אה אוי, קראתי שוב מה שכתבת. את כתבת בסדר זה אני שקראתי לא נכון|חבול|
את נראה לי מתבלבלת, אני לא מכירה את השחקנית (אני רק יודעת שהרבה אנשים חשבו שהיא תזכה באוסקר במקום אמה סטון), אבל לא ראיתי אפילו את הסרט שהיא הייתה בו.
גם אני לא ראיתי את Killers of the Flower Moon אבל היא זכתה בכל כך הרבה פרסים והייתה בכל כך הרבה טקסים שישר זיהיתי את הפרצוף שלה בסדרה גם מבלי לדעת שהיא משחקת בה.
אני מנסה להיזכר עכשיו מי כן אמרה שהיא אוהבת אותה ואני לא מצליחה וזה הולך לשגע אותי😂
זה גורם לי באמת לרצות לראות את זה, אולי אני בכל זאת אתעסק עם דודים.
אם תראי, ספרי מה חשבת.
ממה שאני זוכרת בסרט הסוהרים בסוף הרגו חלק מהם, וזה לא קרה במציאות, כלומר הם הגיעו למצב שהם דיי איבדו צלם אנוש אבל אני דיי בטוחה שהם לא הרגו אף אחד. אבל חוץ מזה אהבתי אותו, כי אני אוהבת את הסיפור של הניסוי באופן כללי
אממ [‏The Stanford Prison Experiment] אז אולי כן ראית סרט אחר כי בסרט הם לא הרגו אף אחד. או שאולי זכרת לא נכון? היה איזה שלב שהם חשבו שמישהו מת כי הוא עזב אבל הם לא הרגו אף אחד.
ברור שסוהרת, אבל נראה לי שהחוקים היו שזה הנבחר רנדומלי. למה לבחור להיות אסיר?
אה, אממ בתחילת הסרט שואלים אותם מה הם מעדיפים להיות- סוהרים או אסירים וכולם ענו אסירים.
חשבתי שבגלל שכולם (או לפחות רובם, כי טכנית לא הראו לנו את הראיונות של כולם) בחרו להיות אסירים, עשו את ההגרלה הזאת ובחרו את חלקם כסוהרים.
מענין אם נגיד הייתה חלוקה די שווה של סטודנטים שרצו להיות אסירים וכאלו שרצו להיות סוהרים האם היו נותנים להם להיות מה שבחרו.
אה נכון, הוא כחול רוב הסרט, מעניין מה תחשבי על הדמות שלו.
אנסה לראות את הסרט סופ״ש הבא כנראה.
:-0 וואו, איזה כייף לך! יש שירות סטרימינג שאין לך גישה אליו?
אממ לפעמים אני מחפשת איזה סרט והולו או אמזון אומרים לי שאני צריכה איזה add on של איזה סטרימינג מונפץ שאין לי.
אבל בעיקרון יש לי את כל הגדולים בארה״ב. תכנים שהם לא אמריקאים או משודרים ברשתות אמריקאיות אני כמעט ולא יכולה להשיג:-/
למה? (על הידיים?)
כי נראה לי מאוד פרקטי להיות מסוגלת לתפקד עם שתי הידיים.
(זה מזכיר לי את המם הזה)
IMG_5458.jpeg
אומרים באמת שיש איזה יתרון בילדים שגדלים דו לשוניים, כאילו פעם שמעתי איפשהו שאם יש הברה מסויימת שלא לומדים לעשות בילדות כחלק מהשפה, בגיל מאוד מבוגר קשה לעשות את ההבהרה הזאת (כמו שהרבה דוברי אנגלית כמעט לא מצליחים להגיד ח' כשהם גדולים כי אין את זה באנגלית. והם לא למדו להגות את זה בילדות).
זה נכון.
אני זוכרת שקראתי ספר שמסביר גם על Neural pathway ועל איך זה שכשאנחנו צעירים ולומדים שפה, המסלולים האלו גמישים ויכולים להתרחב אם משתמשים בהם וככל שהם בשימוש גבוה יותר הם נשארים ״מורחבים״ ואז כמבוגר יהיה לך קל יותר לקלוט שפות. אבל אם מגיל צעיר הם כבר לא בשימוש, הם מצטמצמים ואז כמבוגרים אי אפשר להרחיב אותם שוב. זה כמובן לא אומר שלא ניתן ללמוד שפה חדשה כמבוגרים, אבל זה יהיה הרבה יותר קשה, וכמו שציינת ההגייה תמיד תהיה ״גסה״.

נערך לאחרונה ב:

LeAnnDylan

Well-known member
וואו. אבל לא היית מעדיפה להגיע להופעה שלה בלי ספוילרים כאלו?
וואי לא.
כאילו אני לא צופה בהכל, זה על מיוט ואני מציצה לעקוב מה קורה וצופה רק בשירי הפתעה. אפילו לא ראיתי סרטונים מלאים של שירים רק חלקיים. וגם לא צפיתי בסרט אבל אני בהחלט רוצה לדעת מה יהיה ברמת הלדעת.
נגיד היא הורידה כמה שירים ועשתה שינויים בשביל להכניס סט של האלבום החדש. רמת ההיסטריה שלי מלראות בלייב מעפן באינטרנט שירד אחד השירים האהובים עליי שהכי ציפיתי לו הייתה בשמיים!!!!!!!!!!! אם הייתי מגלה את זה בהופעה עצמה הייתי כ"כ מתבאסת שיש מצב שהייתי מתקשה להנות מההמשך. עכשיו לפחות היה לי זמן לעכל את זה ולהשלים עם זה.
ואז גם ממש חששתי לחייו של שיר נוסף שאני אוהבת ולא נרגעתי עד שהיא שרה אותו. מה אם לא הייתי יודעת והייתי מעבירה את כל הסט הזה בציפיה לשיר אחד ולא נהנית מהשאר?????
בתור אחת שהולכת הרבה להופעות, גם אני ככה. אני חייבת לדעת בדיוק מה יש בסט. בגלל זה האתר setlist.fm הוא החבר הטוב ביותר שלי.
לפני כל הופעה אני מכינה פלייליסט של השירים שיהיו בהופעה כדי להתכונן נפשית. אצל חלק מהאמנים זה כדי לוודא שאני מכירה את כל השירים, כי הרבה פעמים אני מכירה רק את הלהיטים של אמן מסוים אז אני שמה כל מה שבסטליסט כדי שבהופעה אני אוכל לשיר בסבבה שלי עם כל השירים.
מה שכן, אני לא טורחת לעשות את זה עם ליאן כי אני מכירה את כל השירים שלה במילא וכי הסטליסטים שלה משתנים לפי המצב רוח שלה, אז זה לא בהכרח משהו קבוע.
אל תשכחי להודות לי בנאום הזכיה שלך.
על מה בדיוק היא אמורה להודות לך?|תוהה|
אני אוהבת איך חלק הבינו מזה מה הם רוצים לראות וחלק הבינו מזה להיות חלק מהתעשיה:-D
אני הנחתי מראש שזה יכול להיות גם וגם. במקרה שלי להיות על סט של סדרה נשמע לי מעייף. תני לי לראות את התוצר הסופי וזהו.
אני לא יודעת למה כל סיכום חודש אני מופתעת מחדש שאת בגילי:-D
סיבה או סיבות למסיבה: בילי הוציאה אלבום |מאוהב|
ומה דעתך עליו? יש לך כבר פייבוריטים ממנו?
איך תציינו את שבוע הספר או את חודש הקריאה (האם תקנו ספרים ואיפה):
האם פרסמתם בעבר ספר או שבכוונתכם לעשות כך: לא
קשר לתעשיית הבידור העולמית או המקומית:
אוהבים את שבועות? לא במיוחד
המלצות על גלידות, ארטיקים ומאכלים אחרים לקיץ:
האם הפעלתם כבר מזגן: לא
באת היום במצב רוח חופר במיוחד אני מבינה.
פנטזיה שקשורה לעולם הקולנוע, הטלוויזיה וכדומה : הייתי רוצה לעבוד בכל מה שקשור למאחורי הקלעים של סרט או סדרה
ברמה מקצועית של במאית/תסריטאית/מפיקה וכאלה או גם ברמה של נערת מים רק כדי לראות מה קורה מאחורי הקלעים של סדרה שאת אוהבת?
כי נגיד אני לגמרי מוכנה להיות נערת מים, אין לי כוח לעבודה של ממש:-D וואי להיות נערת מים על הסט של ביג ליטל לייז 3|מאוהב| (אגב באיזו פנטזיה אני חיה שאני מלהקת את עצמי לתפקיד "נערה" :-D|פנים| אתם חושבים שיקחו אותי בתור אליהו-ית מים?)
שיר השבוע (לא היה):
זה.. לא רע
Before I Go to Sleep- סרט אימה/מתח עם ניקול קידמן, בייסקלי ממשיך מאיפה שהסרט "50 דייטים ראשונים נגמר"- אישה קמה בבוקר ומגלה קלטת שאומרת לה שיש לה מצב רפואי שאומר שכל לילה נמחק לה כל הזיכרונות מאז התאונה כלשהי שהיא עברה ויש לה בעל והוא משאיר לה את הקלטות האלה.
אלוהים ישמור, איך הפכו את זה לסרט אימה?8-*
זה שניקול שם קצת עושה לי חשק לראות אבל אני פחדנית. זה ממש מפחיד או שזה יותר כמו מותחן כזה?
זהו שאני צריכה לשמוע שיר באיזה יומיים כזה. לא יודעת, בד"כ אני לא אוהבת לשמוע שירים של אומן אחד רצוף.
את מזכירה לי איזו חברה שלי. פעם היה לנו פורום של מוזיקת קאנטרי בתפוז והיינו עושים השמעות משותפות של אלבומים חדשים והיא כל פעם הייתה שומעת איזה שיר בשבוע וכששאלתי אותה למה היא לא שומעת איתנו ביחד את הכל כדי שהיא תוכל להגיב בלייב היא כזה "אני לא רוצה לבזבז את כל השירים בבת אחת":-D

השאלה אבל האם את שומעת שיר אחד שנגיד ממש אהבת ואז את חורשת עליו קצת עד שאת עוברת לבא כדי לתת לשיר את הכבוד הראוי לו, או שסתם אין לך כוח להתחייב לאלבום שלם בבת אחת? כי אם נגיד מדובר באופציה הראשונה - מה את עושה כשאת נופלת על שיר שאת לא אוהבת? האם את תאזיני לו עד שתאהבי אותו או שמראש את מחליטה שאם לא התלהבת בכמה האזנות הראשונות את לא תנסי אותו שוב?
הסיבה שאני שואלת זה כי זה מרגיש לי כמו משהו שעשיתי פעם. את מהתקופה שלי אז אולי גם אצלך זה היה ככה אבל נגיד אני זוכרת שבשנות התשעים כשהיינו קונים דיסק, בגלל שהם היו יקרים היינו קונים רק איזה אחד לתקופה ואז היינו חייבים להאזין לו מההתחלה עד הסוף בלי לדלג על שירים. ככה שגם אם היו שירים שלא הכי עפנו עליהם היה איזה חוק לא כתוב כזה שחייבים להקשיב לאלבום מההתחלה עד הסוף בלי לדלג.
והיום למשל אם לא התלהבתי משיר בהאזנה ראשונה הסיכוי שאני אתן לו עוד צ'אנס הוא כמעט אפסי.

Lhuna3

Well-known member
סדרות וסרטי החודש:
- Before I Go to Sleep
- The Place Beyond the Pines
- המומיה (המקורי הניינטיז)
- משפחה מודרנית
בא לי גם צפיה חוזרת במשפחה מודרנית.
האם הפעלתם כבר מזגן: לא
עוד אחת, מה זה כולכם מוזרים!
סיינפלד חמוד-
❤️❤️❤️

Lhuna3

Well-known member
אני יודעת שהיה נוהג בחלק מהמדינות (נראה לי בעיקר בעבר), להכריח ילדים שמאליים לעשות דברים ביד ימין. בגלל זה אישתו של אחי יכולה לכתוב בשתי הידיים כי היא נולדה שמאלית אבל הכריחו אותה ללמוד לעשות הכל ביד ימין כולל לכתוב (שזה מאוד מוזר בעיני שבכלל עשו את זה פעם).
זה נכון, לסבתא שלי עשו את זה. אח"כ פסיכולוגים הגיעו למסקנה שזו טעות.
כנראה שהיו לזה כמה סיבות במקומות שונים, חלקן דתיות ושמרניות וחלקן פרקטיות יותר (כמו מקומות וזמנים שהיו משתמשים ביד שמאל בשביל לנגב... אני חושבת שבהודו יש מקומות שזה עדיין הנוהג, אז הגיוני שמחשיבים את יד שמאל כ"לא נקייה" ולא משמשת לדברים אחרים).

Lhuna3

Well-known member
כמה עונות יש לדבר הזה? יחסית להיותך לונה, את צופה בזה יותר מידי זמן...
[סטארגייט SG1] יש לזה בעקרון 10 עונות, אולי בהתחלה באמת התקדמתי קצת לאט יחסית לעצמי, אבל עכשיו מתקדמת מאוד מהר.
אח"כ יש לזה סדרת המשך, אבל עוד לא החלטתי אם אצפה בה.
איך תקראי שיש לך סדרה עם חמשתלאפים עונות??
לפני השינה במיטה ;-#
נתקלתי במספיק ספרים שנראה שגם לכותבים שלהם אין שום כישרון כתיבה אני אומרת לכי על זה.
:-D יש בזה משהו.
את מתכוונת בתקופה שהדינוזאורים שלטו בעולם ולא היו טלוויזיות או טקסים בכלל? אולי באמת היית צריכה לכתוב תסריט על העתיד שדמיינת. או לפחות להשקיע קצת במניות. היית יכולה להיות מילארדרית היום.
מי אמר שאני לא? :p
אני לא מצליחה להבין חצי ממה שהיא אומרת:-D:-D
כן, גם לקח לי מיליון צפיות לקלוט שהאמא בהתחלה שואלת אותן
Girls, what just happened?
כי נשמע לי כמו
Girls, what'd you step in?
|פנים|
ורק אחרי שמצאתי גרסה עם כתוביות הבנתי הכל.
אבל אני מתה כל פעם מחדש כשהיא אומרת HE SHOULD KNOW!
:-D:-D:-D
וגם מהסוף BET HE CAN HEAR ME!

וגם בייבי בוי היה סטיב יפה יותר!

(למקרה שזה לא ברור- בייבי בוי מימין, ג'רד לטו באמצע וסטיב פריפונטיין האמיתי משמאל)
חחח באמת תהיתי מי משני המכוערים האלו הוא האמיתי.
בלי ספק בילי הכי יפיוף!! |מאוהב|
זה מזכיר לי שכשאחי הקטן נולד (היום הוא חוגג 32 אז הוא כבר לא כזה קטן...) אחי הגדול, בת דודה שלי ואני רצינו להכין לכבודו ספר. ישבנו במשך שעות וציירנו מלא ציורים כדי להביא לאמא שלי בבית חולים. כרכנו אותו בחוטים יפים וקישטנו עם מדבקות והכל ועל הכריכה כתבנו יפה "מזל טוב להולדת אור" ואז אבא שלי ראה את זה ואמר בכעס שלבן שלו לא יקראו אור והוא סירב להסתכל בספר או להביא אותו לאמא שלי:-D:-D היום זה מצחיק אותי אבל אז זה היה טראומתי למדי:-D
אגב, השותפה שלי הביאה אתמול כלבה הביתה ושאלה אותי מה אני חושבת עליה ואני כזה "אל תגידי לי שהיא שלנו..."|פנים| והיא כזה "לא, לא! אנחנו רק פוסטרינג לכמה ימים. היא צריכה בית חדש" ואני, שכבר מספיק מנוסה, אומרת לה "אז היא שלנו..."
חחחחחחחח אוי |פנים|
כמה כלבים יש אצלכם עכשיו? ומה השמות שלהם?
שאלתי את החברה פה והיא לא הביעה שום התנגדות לחבורת ניו יורק (למרות שהיא לא מכירה אותן) וחבורת ניו יורק לא הביעה התנגדות לחברה שלי. היו לי מלא הוצאות בחודש מאי אז אמרתי שנסגור הכל בתחילת יוני. ואז מגיע יוני ואני באה לחפש לנו טיסות ומלון ותוך כדי בודקת מה קורה באינסטוש. ואז אני רואה שליאן החליטה בשעה טובה לסיים את הצילומים של The Voice אוסטרליה ואנגליה ולשוב הביתה לעשות פה סיבוב הופעות וחשבתי שזה יוצא טוב כי יש לבוסית שלי יומולדת ביום שני ואני לא יודעת מה לקנות לה אבל עכשיו אני יכולה לקנות לנו כרטיסים לליאן ושתינו יוצאות מרוצות. ואז הסתכלתי על תאריכים רק כדי לגלות שהיא באה להופיע 20 דקות ממני בחמישי לאוקטובר. FML.
אויש! אז מה תעשי בסוף - ניו יורק בכל זאת?

Lhuna3

Well-known member
כי נגיד אני לגמרי מוכנה להיות נערת מים, אין לי כוח לעבודה של ממש:-D וואי להיות נערת מים על הסט של ביג ליטל לייז 3|מאוהב| (אגב באיזו פנטזיה אני חיה שאני מלהקת את עצמי לתפקיד "נערה" :-D|פנים| אתם חושבים שיקחו אותי בתור אליהו-ית מים?)
לא |אליהו|
אליהו-ים לא מביאים מים לאף אחד |שפם| יש לנו כבוד עצמי.
אבל אני דווקא שיערתי ש"נערת מים" זה בטח איזה עבודה פיזית מעייפת, כאילו אני מניחה שהיא לא באמת רק מביאה מים לאנשים... בטח מטרטרים אותה כל הזמן למלא שליחויות מעצבנות.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
[סטארגייט SG1] יש לזה בעקרון 10 עונות, אולי בהתחלה באמת התקדמתי קצת לאט יחסית לעצמי, אבל עכשיו מתקדמת מאוד מהר.
יש שתי סדרות המשך
סטארגייט אטלנטיס עם 5 עונות
וסטארגייט יוניברס עם שתי עונות

אטלנטיס רצה במקביל לSG1 לאיזה 3 עונות, אבל ממש לא צריך לראות במקביל (כלומר בטח לא ברמה של פרק פרק)
יוניברס היא אחרי ששתי האחרות הסתיימו.
ויש סיכוי גדול שאם תראי את יוניברס אז שאני אראה גם שוב כי די רציתי לעשות לה צפייה חוזרת.
כנראה שהיו לזה כמה סיבות במקומות שונים, חלקן דתיות ושמרניות וחלקן פרקטיות יותר (כמו מקומות וזמנים שהיו משתמשים ביד שמאל בשביל לנגב... אני חושבת שבהודו יש מקומות שזה עדיין הנוהג, אז הגיוני שמחשיבים את יד שמאל כ"לא נקייה" ולא משמשת לדברים אחרים).
זה נחשב סימן למשהו רע להיות שמאלי.
לא סתם במקור למילה sinister בלטינית המשמעות היא "שמאל".

LeAnnDylan

Well-known member
אז החלטת לפחות אם את כבר בשלב שאת נהנית מסטארגייט או שאת עדין מעמידה פנים שאת סתם סוחבת בחוסר הנאה?:-P:
לפני השינה במיטה ;-#
מה? אבל זה הזמן שרואים בו טלוויזיה!! אני לא מבינה, מתי את רואה טלוויזיה אם ככה?
מי אמר שאני לא? :p
אם את מילארדרית ולא קנית עדין את תפוז כדי לדאוג לנו כמו שצריך את בן אדם קר ומרושע!
כן, גם לקח לי מיליון צפיות לקלוט שהאמא בהתחלה שואלת אותן
Girls, what just happened?
כי נשמע לי כמו
Girls, what'd you step in?
|פנים|
ורק אחרי שמצאתי גרסה עם כתוביות הבנתי הכל.
אבל אני מתה כל פעם מחדש כשהיא אומרת HE SHOULD KNOW!
וגם מהסוף BET HE CAN HEAR ME!
אה חח היא לא הצחיקה אותי עד כדי כך שאטרח לצפות בזה מיליון פעמים:-D
יש לי איזה חברה אוסטרלית שכל פעם שולחת לי סרטונים של אנשים שמדברים במבטא אוסטרלי כבד. אני נכנסת, צוחקת להם על המבטא, לא מבינה כלום וממשיכה בדרכי:-D אז הסרטון שלך היה אותו הדבר:-D
חחח באמת תהיתי מי משני המכוערים האלו הוא האמיתי.
בלי ספק בילי הכי יפיוף!! |מאוהב|
חח חשבתי שג'רד לטו די דומה לעצמו (כלומר - מכוער) אבל כן, את בהחלט צודקת.
חחחחחחחח אוי |פנים|
כמה כלבים יש אצלכם עכשיו? ומה השמות שלהם?
כלבים שהם באמת שלנו? יש לנו את לקסה, אבי וקוקו (שהשותפה מתעקשת לקרוא לה טי בריידי) הייתה לנו גם פרנצ'י בשם אנהבל שהייתה של האקס של השותפה אבל בסופו של דבר הוא הסכים לקחת אותה אז עכשיו יש לנו רק את השלוש שלנו והתוספת החדשה - דייזי ג'ונס.
כלבים שהם לא שלנו יש מלא ואני לא יודעת איך קוראים להם:-D
אויש! אז מה תעשי בסוף - ניו יורק בכל זאת?
אה, זו לא שאלה בכלל. ליאן מעל כולם.
וזה לא ניו יורק, זה נאשוויל (לא שזה היה משנה משהו).

Lhuna3

Well-known member
אז החלטת לפחות אם את כבר בשלב שאת נהנית מסטארגייט או שאת עדין מעמידה פנים שאת סתם סוחבת בחוסר הנאה?:-P:
אני חצי נהניית, בעיקר כי פיתחתי קראש על ג'ק (הגיבור הראשי) :-D ובגדול בגלל שכבר התרגלתי לדמויות אז זה מן סדרה מנחמת כזאת בשבילי. אבל אני באמת לא מחזיקה ממנה באותה רמה של סדרות שממש ממש אהבתי. כאילו אם הייתי חוזרת בזמן כנראה הייתי אומרת לעצמי שאפשר לוותר עליה.
לכן אני גם לא בטוחה בכלל אם אמשיך לסדרות ההמשך שלה.
מה? אבל זה הזמן שרואים בו טלוויזיה!!
כבר שנים שאין לי טלויזיה בחדר השינה (או מחשב לצורך העניין), בכוונה.
אני לא מבינה, מתי את רואה טלוויזיה אם ככה?
כי לא סיפרתי לכם את הסוד שלי שביממה שלי יש הרבה יותר שעות משלכם! :p
אם את מילארדרית ולא קנית עדין את תפוז כדי לדאוג לנו כמו שצריך את בן אדם קר ומרושע!
מי אמר שאני לא? איך אתם חושבים שתפוז עדיין קיים בכלל?
אבל יתכן שאני גם בן אדם קר ומרושע. the jury's still out on that
כלבים שהם באמת שלנו? יש לנו את לקסה, אבי וקוקו (שהשותפה מתעקשת לקרוא לה טי בריידי) הייתה לנו גם פרנצ'י בשם אנהבל שהייתה של האקס של השותפה אבל בסופו של דבר הוא הסכים לקחת אותה אז עכשיו יש לנו רק את השלוש שלנו והתוספת החדשה - דייזי ג'ונס.
כלבים שהם לא שלנו יש מלא ואני לא יודעת איך קוראים להם:-D
אני כל פעם נדהמת מחדש מסיפורי הכלבים שלכם.

LeAnnDylan

Well-known member
אני חצי נהניית, בעיקר כי פיתחתי קראש על ג'ק (הגיבור הראשי) :-D ובגדול בגלל שכבר התרגלתי לדמויות אז זה מן סדרה מנחמת כזאת בשבילי. אבל אני באמת לא מחזיקה ממנה באותה רמה של סדרות שממש ממש אהבתי. כאילו אם הייתי חוזרת בזמן כנראה הייתי אומרת לעצמי שאפשר לוותר עליה.
לכן אני גם לא בטוחה בכלל אם אמשיך לסדרות ההמשך שלה.
אוי, זה כנראה כמו צפייה באנטומיה בשבילי. אבל נו, שרדת כבר 5 עונות (אולי 6 עד לכתיבת שורות אלה. מי יודע) מה זה כבר עוד 5?
כבר שנים שאין לי טלויזיה בחדר השינה (או מחשב לצורך העניין), בכוונה.
מהה?? אני לא מסוגלת לצפות בטלוויזיה בשום מקום אחר. למעשה בדיוק אתמול החלטנו להעיף את הטלוויזיה שהייתה לנו בסלון כדי לפנות מקום (כנראה שלעוד כלבים כי אני לא בטוחה שאני יודעת מקום למה אנחנו עוד צריכים) כי אף אחת מאיתנו לא הדליקה אותה כבר יותר משנתיים.
כי לא סיפרתי לכם את הסוד שלי שביממה שלי יש הרבה יותר שעות משלכם! :p
עם המזל שלי, עוד שעות ביממה פשוט יהפכו לעוד שעות בעבודה. אז תשמרי את הסוד שלך לעצמך:-D
מי אמר שאני לא? איך אתם חושבים שתפוז עדיין קיים בכלל?
אבל יתכן שאני גם בן אדם קר ומרושע. the jury's still out on that

אני כל פעם נדהמת מחדש מסיפורי הכלבים שלכם.
תאכלס גם אני. לא יודעת איך לא השמדתי את כולם עדין.

keren or5

Well-known member
אממ [‏The Stanford Prison Experiment] אז אולי כן ראית סרט אחר כי בסרט הם לא הרגו אף אחד. או שאולי זכרת לא נכון? היה איזה שלב שהם חשבו שמישהו מת כי הוא עזב אבל הם לא הרגו אף אחד.
וואלה בדקתי עכשיו ובאמת ראיתי סרט אחר שמבוסס על אותו ניסוי. מסתבר שראיתי את הסרט הזה, כי אני זוכרת שפורסט וויטיקר היה בסרט שראיתי.
אה, אממ בתחילת הסרט שואלים אותם מה הם מעדיפים להיות- סוהרים או אסירים וכולם ענו אסירים.
חשבתי שבגלל שכולם (או לפחות רובם, כי טכנית לא הראו לנו את הראיונות של כולם) בחרו להיות אסירים, עשו את ההגרלה הזאת ובחרו את חלקם כסוהרים.
מענין אם נגיד הייתה חלוקה די שווה של סטודנטים שרצו להיות אסירים וכאלו שרצו להיות סוהרים האם היו נותנים להם להיות מה שבחרו.
וואלה? זה מוזר שבסרט נתנו להם לבחור כי לפי ויקיפדיה זה באמת נבחר באקראי במציאות. עוד יותר מוזר שבסרט הרוב העדיפו להיות אסירים. למה שמישהו יעדיף להיות אסיר בניסוי הזה? כאילו לא הייתי מצפה שזה יגיע לאיפה שזה הגיע, אבל עדיין אם הייתי יכולה לבחור הייתי מעדיפה להיות זאת עם הכוח ולא הפוך, אפילו רק אם זה ליתר ביטחון, אז הייתי מצפה דווקא שהרוב יבחרו להיות סוהרים ולא אסירים.
באת היום במצב רוח חופר במיוחד אני מבינה.
:-D אני לא כזה אוהבת שאלונים אני קצת מכריחה את עצמי לענות רוב הזמן. וגם לפעמים קשה לי להגיב או לתקשר במיוחד כשיש לי ימים רעים (בגלל זה לקח לי זמן להגיב, סורי על זה).
ברמה מקצועית של במאית/תסריטאית/מפיקה וכאלה או גם ברמה של נערת מים רק כדי לראות מה קורה מאחורי הקלעים של סדרה שאת אוהבת?
אם זה על יצירה שאני ממש אוהבת בעצמי, אז כמובן שהכי הייתי מעדיפה להיות קשורה באיזושהי צורה לצד שיוצר אותה. כאילו אני חושבת נגיד על סרטים שאני ממש אוהבת או סדרות שאני ממש אוהבת, והמחשבה להיות איכשהו קשורה ליצירה שלהם מרגיש כמו חלום. אפילו להגיד את המילה במאית מרגיש לי כזה גדול שאני אפילו לא מעזה לחשוב על זה ברמות האלה (פלוס כשאני חושבת על דברים שכבר קיימים ושאני חושבת שהם מושלמים אני רק חושבת איך בטח הייתי כותבת או מביימת את זה פחות טוב, אז זה אפילו גורם לי קצת לא לרצות לעשות את זה). כמובן שאני כ"כ אוהבת את התעשייה הזאת שהייתי מוכנה להיות או להתחיל בלהיות נערת מים או משהו רק כדי לראות איך הדברים עובדים, אבל כמובן שזה לא החלום, אלא להיות קשורה איכשהו לתהליך היצירה. אבל החלט יש מקרים שהייתי מסתפקת בלהיות נערת מים.
אלוהים ישמור, איך הפכו את זה לסרט אימה?8-*
זה שניקול שם קצת עושה לי חשק לראות אבל אני פחדנית. זה ממש מפחיד או שזה יותר כמו מותחן כזה?
[על הסרט Before I Go to Sleep]. לא זה לא ממש אימה יותר מותחן, ככה הייתי מגדירה את זה.
השאלה אבל האם את שומעת שיר אחד שנגיד ממש אהבת ואז את חורשת עליו קצת עד שאת עוברת לבא כדי לתת לשיר את הכבוד הראוי לו, או שסתם אין לך כוח להתחייב לאלבום שלם בבת אחת? כי אם נגיד מדובר באופציה הראשונה - מה את עושה כשאת נופלת על שיר שאת לא אוהבת? האם את תאזיני לו עד שתאהבי אותו או שמראש את מחליטה שאם לא התלהבת בכמה האזנות הראשונות את לא תנסי אותו שוב?
האמת אין לי ממש שיטה מדויקת, אני פשוט בד"כ מרגישה שכשאני שומעת יותר מדי שירים של אותו אומן בבת אחת (בטח אם זה בפעם הראשונה), קשה לי להעריך לפעמים חלק מהשירים, אז במיוחד עם אלבום אני יותר מפרקת את זה, זה בד"כ קורה מעצמו, לפעמים אני מתחילה לשמוע ואחרי -3-4 שירים אני יודעת שאני לא אצליח כ"כ להינות מההמשך באותו יום, אז אני מעצמי מפסיקה ועוברת ליום אחר, ואז ממשיכה. וכן לפעמים שומעת שירים כמה פעמים כי יש הרבה שירים שלא אהבתי בשמיעה ראשונה אבל אחרי כמה שמיעות משהו התחבר ואני ממש אוהבת. אני לא יודעת בדיוק להסביר אבל יש איזה שלב שאני מרגישה שאני ממצה שיר (לטוב ולרע) כאילו שאני או אוהבת או לא ואם לא, אני בספק עם עוד שמיעות ישנו משהו ואז אני לא ממשיכה לשמוע אותו בכוונה. אבל לו'ידעת יש שירים שאני מרגישה שאני צריכה לתת להם עוד כמה שמיעות כי אני פשוט מרגישה שלא שמעתי מספיק פעמים כדי להחליט אם אני אוהבת או לא.
הסיבה שאני שואלת זה כי זה מרגיש לי כמו משהו שעשיתי פעם. את מהתקופה שלי אז אולי גם אצלך זה היה ככה אבל נגיד אני זוכרת שבשנות התשעים כשהיינו קונים דיסק, בגלל שהם היו יקרים היינו קונים רק איזה אחד לתקופה ואז היינו חייבים להאזין לו מההתחלה עד הסוף בלי לדלג על שירים. ככה שגם אם היו שירים שלא הכי עפנו עליהם היה איזה חוק לא כתוב כזה שחייבים להקשיב לאלבום מההתחלה עד הסוף בלי לדלג.
זה מזכיר לי איזה סטטוס שקראתי בפייסבוק שמישהי כתבה שפעם בגלל שבעיקר היינו שומעים מדיסקים ולא הייתה כ"כ הרבה מוזיקה זמינה כמו היום, אז היו נותנים צ'אנס ליותר שירים, ולפעמים רק ששומעים איזה שיר מס' 9 בפעם העשירית פתאום מגלים שהוא יפה, והיום בגלל שיש מבחר כ"כ גדול (שזה רלוונטי גם לסרטים וסדרות), ויותר קל להשיג, בהחלט פחות עושים את זה. אבל אני גם אז בד"כ לא הייתי שומעת דיסק מההתחלה עד הסוף כי כל הכייף בדיסק שאפשר להעביר שירים ולשמוע באיזה סדר שרוצים (בניגוד לקלטת אם מישהו זוכר את זה בכלל). אפילו עם הלהקות האהובות עלי בתקופה ההיא (רדיוהד ופרל ג'אם למשל), לא הייתי כמעט שומעת פשוט את כל האלבום רצוף, וגם אם כן, בד"כ את השירים האחרונים כבר לא היו נרשמים לי במוח, אבל הייתי חוזרת אליהם יום אחרי או כמה ימים אחרי לשמוע רק אותם כדי שאני ארגיש שמיציתי באמת את כל השירים והייתי נותנת כבוד גם לשיר מס' 10 שהוא רק קטע אינסטרומנטלי נניח, אבל היה מקבל כבוד ממני כמו כל שאר השירים, שזה בעצם לא שונה מאיך שאני מתייחסת לאלבום החדש של בילי, ההבדל הוא שאני פשוט עושה את זה עכשיו עם הרבה פחות דיסקים מהתקופה שבה באמת היה אפשר בעיקר לקנות כדי לשמוע, כי פשוט המבחר כ"כ גדול שזה אני פחות משקיעה באלבומים ויותר אוהבת ליצור אוספים בספוטיפיי.
ומה דעתך עליו? יש לך כבר פייבוריטים ממנו?
[האלבום החדש של בילי]. אוהבת מאוד בנתיים, כן יש לי פייבוריטים נראה לי אלו שלושת האהובים עלי בנתיים:

didalf

Well-known member
זה באמת משפט גאוני, אבל את כבר יודעת שגנבתי לך אותו!
אני מאשרת בשמחה!
תהני הרבה!!!
נהניתי תודהההההההההההההההה
יפה אהבתי, אבל לונה גם צודקת ש-
זה נכון אבל כאילו זה וידאו כ"כ מדהים שסלחתי על זה.

אני לא מבינה ספרדית וזה עדיין דיי הצחיק אותי (אבל אולי פספסתי משהו)
זה מה שאמרתי שאני לא בטוחה אם יש הבדל.

כמה עונות יש לדבר הזה? יחסית להיותך לונה, את צופה בזה יותר מידי זמן...
וואי ממש:-D

אני האמת מתגעגעת לריח של על האש. אמריקאים לא משתמשים בגחלים בכלל ואין לברביקיו שלהם ריח מגרה (או ריח באופן כללי).
נכון ברביקיו זה לא אותו דבר.

באיזה חודש המצב שלך לא קשה? אני לא זוכרת תקופה שהיו לך יותר מ-3-4 סדרות:-D
זה לא הכמות זה האיכות:-D היו חודשים שראיתי רק באפי וזה היה נהדר.
את לא מספיק חננה כנראה. תחזירי בבקשה את רישיון הגיקים שלך.
אני אצטרך כנראה:-(
אויש איזה מבאס זה עונות חדשות של סדרות בלי שחקנים יפים. בשביל מה אנחנו צופים בטלוויזיה אם לא בשביל לשטוף את העיניים?!??!
נכון??????????$@# ועוד בריד'רטון שנועדה אך ורק וזה.
לגיטימי לגמרי. האם מדובר בזוג גאה? שימי לנו לפחות תמונה שנשטוף את העיניים גם.
לא. סתם סטרייטים אפילו:-0
נו ויש שירי הפתעה שווים? לאיזה שירים את הכי מחכה?
האמת לא כ"כ|מובך| בשתי ההופעות שלפני היא גנבה לי איזה 5 שירים מהרשימה ואז בהופעה שלי הצליחה לעשות 4 שאפילו לא קרובים לטופ שלי! אבל עדיין היה יפה מאד כי היא מושלמת|מאוהב|

שמתי ברשימת צפייה אבל כל פעם שאני נכנסת לפריים אני מתפתה לראות דייזי ג'ונס שוב|חבול|

לא נראה לי שיש משהו שיגרום לטניס להיראות מענין:-D
גייז, דה.
חשבתי לרגע שזה מלא והייתי גאה בך, ואז הלכתי לבדוק את האפל שלי ושיניתי את דעתי:-D
thumbnail_IMG_5432.png
כן נו זה הרבה בשבילי!

wait a minute
זה נשמע שם של זוג סטרייטי|שפם|
חחח כןכן. אני מקולקלת ממש.
בסדר לא נורא, יש לך טיילור וזה לכל הדעות שווה יותר. חודש הבא תוכלי לחזור להתלונן.
זה נכון|מאוהב|
עכשיו אני רוצה להתלונן שאין לי הופעה של אף אחד מהם באופק;-(
זה די מדויק.
איי נואו רייט?:-D

אהעהאעהאהעהאהעהאהעהאהעהאההעאהעהאהעהאהא!!!!!!!!!#$@#$#@$!#@!#$#@#
בדיוק!!!!!!!!

בדיוק! ואנחנו בגולה אז יש לנו אפילו אקסטרה יום חופש אז בכלל מה יש לא לאהוב:-P:
אוו כיף
אוי לא. זה הרעלת סוכר.
אבל טעים
וואי לגמרי מתאים לה לכתוב מחזמר.
נכון?? נו כבר!!

החלטתי לנסות את Rizzoli & Isles כשאסיים את TGW כי גם לזה יש 7 עונות ואני די אוהבת את סאשה אלכסנדר אז אני מקווה שזו סדרה מספיק מעניינת כדי שלא אאבד מוטיבציה|הלוואי|
בהצלחה!!

טוב אני צריכה להעלות את רמת ההמלצה שלי. סיימתי אותה ונפער לי בור ענק בלב אז עכשיו אני צופה בה שוב מההתחלה ומתמוגגת מכל פרק כמו שצריך (לא כמו בפעם הראשונה שצפיתי בהכל בבת אחת בלי להעריך כמו שצריך!!|שפם|)
אני מאוהבת בהם לגמרי!!!
או יאיי אני אתחיל שבוע הבא נראה לי.
אגב, השותפה שלי הביאה אתמול כלבה הביתה ושאלה אותי מה אני חושבת עליה ואני כזה "אל תגידי לי שהיא שלנו..."|פנים| והיא כזה "לא, לא! אנחנו רק פוסטרינג לכמה ימים. היא צריכה בית חדש" ואני, שכבר מספיק מנוסה, אומרת לה "אז היא שלנו..."
ואז שאלתי איך קוראים לה והיא אמרה שאין לה שם אז כמובן שישר אמרתי לה שאם אנחנו שומרים אותה קוראים לה דייזי ג'ונס. השותפה ממש התלהבה, לא כי יש לה מושג מי זו דייזי ג'ונס אלא כי היא רצתה במילא לבחור לה שם של פרח אז דייזי נשמע לה מעולה. זה נראה לי כמו ווין ווין לכולם.
כמובן:-D

אני לא בטוחה שאני יודעת לאיזה קריטריונים את מתכוונת. אלא אם כן התכוונת לקריטריון של מי משחק בסרט אבל לייק, איזה עוד קריטריון צריך להיות?
לקריטריון הזה בדיוק התכוונתי:-D

על סרטים של דרו הוצאתי איזה $500 כדי לצפות בהכל|חבול|
:-0:-0:-0

שאלתי את החברה פה והיא לא הביעה שום התנגדות לחבורת ניו יורק (למרות שהיא לא מכירה אותן) וחבורת ניו יורק לא הביעה התנגדות לחברה שלי. היו לי מלא הוצאות בחודש מאי אז אמרתי שנסגור הכל בתחילת יוני. ואז מגיע יוני ואני באה לחפש לנו טיסות ומלון ותוך כדי בודקת מה קורה באינסטוש. ואז אני רואה שליאן החליטה בשעה טובה לסיים את הצילומים של The Voice אוסטרליה ואנגליה ולשוב הביתה לעשות פה סיבוב הופעות וחשבתי שזה יוצא טוב כי יש לבוסית שלי יומולדת ביום שני ואני לא יודעת מה לקנות לה אבל עכשיו אני יכולה לקנות לנו כרטיסים לליאן ושתינו יוצאות מרוצות. ואז הסתכלתי על תאריכים רק כדי לגלות שהיא באה להופיע 20 דקות ממני בחמישי לאוקטובר. FML.
אז מה עשית בסוף???????

גם אני מתרגשת בשבילך!!!!!@#$@#$R
תודהההההההההההההההה
חח תדעי לך שאחת הסיבות לנסיעה שלי לניו יורק זה כי השתי חברות שלי שם רצו לשמוע סיפור דילן בלייב כדי שהן יוכלו לחבר אותם לספר של ממש:-D
צודקות:-D

כמובן שאת נשואה. לא יודעת אם הוא נחשב לאחד הכוכבים הגדולים בעולם אבל...:-P:
מה הכי כן. השנה הוא הוריד פרופיל לחלוטין אבל הוא כוכב הפופ הגברי המוביל כרגע.

חח תחליפי את סוכות בראש השנה ואני אקח את הרגלים:-P: (לחסרי התרבות מבניכם השלישיה שלי זה ראה"ש, פסח ושבועות)
כאילו החגים האהובים עלייך?

שלפחות ילכו לתוכנית של דרו כדי שהיא תוכל לשבת עליהן או משהו.

didalf

Well-known member
:-D זה היה בדיוק המחשבות שלי
אני ממש מתנצלת בפני כולם שהתאבססתי על זוג סטרייטי ובגדתי בערכי הפורום ובערכי המותג שלי.

(זה מזכיר לי את המם הזה)
IMG_5458.jpeg
:-D:-D

בתור אחת שהולכת הרבה להופעות, גם אני ככה. אני חייבת לדעת בדיוק מה יש בסט. בגלל זה האתר setlist.fm הוא החבר הטוב ביותר שלי.
לפני כל הופעה אני מכינה פלייליסט של השירים שיהיו בהופעה כדי להתכונן נפשית. אצל חלק מהאמנים זה כדי לוודא שאני מכירה את כל השירים, כי הרבה פעמים אני מכירה רק את הלהיטים של אמן מסוים אז אני שמה כל מה שבסטליסט כדי שבהופעה אני אוכל לשיר בסבבה שלי עם כל השירים.
מה שכן, אני לא טורחת לעשות את זה עם ליאן כי אני מכירה את כל השירים שלה במילא וכי הסטליסטים שלה משתנים לפי המצב רוח שלה, אז זה לא בהכרח משהו קבוע.
כאילו אני לא באמת צריכה להתכונן על שירים של טיילור ובאמת לא טרחתי להקשיב לפלייליסט סטליסט שהכנתי (כי הכנתי אותו לאחותי כי היא לא מכירה הכל).
אבל אני צריכה לדעת מה יהיה. (ומה לא יהיה).

על מה בדיוק היא אמורה להודות לך?|תוהה|
על קיומי, דה.
אני הנחתי מראש שזה יכול להיות גם וגם. במקרה שלי להיות על סט של סדרה נשמע לי מעייף. תני לי לראות את התוצר הסופי וזהו.
נכון?:-D

(אגב באיזו פנטזיה אני חיה שאני מלהקת את עצמי לתפקיד "נערה" :-D|פנים| אתם חושבים שיקחו אותי בתור אליהו-ית מים?)

:-D:-D
אבל אני דווקא שיערתי ש"נערת מים" זה בטח איזה עבודה פיזית מעייפת, כאילו אני מניחה שהיא לא באמת רק מביאה מים לאנשים... בטח מטרטרים אותה כל הזמן למלא שליחויות מעצבנות.
זהו אני גם חושבת.

LeAnnDylan

Well-known member
טוב במקומות שאין גישה יציבה למים או לאמצעי היגיינה זה נשמע הגיוני שתהיה יד אחת מלוכלכת. אבל אני חושבת שזה מאוד פרקטי לדעת להשתמש בשתי הידיים. במיוחד במקרה של פציעה ביד הדומיננטית. אבל גם בלי קשר לפציעה זה נראה לי מאוד נוח אם שתי הידיים היו מועילות באותה מידה.
לא |אליהו|
אני לא שמעתי על המונח הזה "כבוד עצמי". ובנינו, אני מכירה המון אליהוים שגם לא שמעו על זה:-D
דווקא הכרתי פעם מישהי שעבדה על סט של כל מיני סרטים (שום דבר ממש מוכר) בתור כפילת גוף/פעלולנית והיא סיפרה לי שיש על הסט אנשים שזה התפקיד שלהם - להביא מים. אני יודעת שנגיד גם בפוטבול יש אנשים שזה התפקיד שלהם - כל פעם שיש הפסקה במשחק הם רצים למגרש עם בקבוקי מים ומשקים את השחקנים- שזה הויז'ואל הכי מגוחך שיש כשרואים גבר בגובה 2 מטר ששוקל יותר מ-200 קילו עומד כמו איזה טמבל עם פה פתוח ומישהו עומד שם עם בקבוק מים ומשפריץ לו מים לפה:-D
אבל גם הגיוני שבחלק מסטים מנסים לחסוך עליות ואז נערת המים מסונג'רת לעשות גם דברים אחרים.
זה מזכיר לי שבאישה הטובה באיזשהו שלב איליי ביקש ממריסה להיות ה-body woman של אלישיה והיא פשוט הלכה אחריה לכל מקום ושאלה אותה אם היא רוצה פרי כל כמה דקות:-D
וואלה בדקתי עכשיו ובאמת ראיתי סרט אחר שמבוסס על אותו ניסוי. מסתבר שראיתי את הסרט הזה, כי אני זוכרת שפורסט וויטיקר היה בסרט שראיתי.
איזה קטע שראית סרט אחר על אותו הניסוי. טוב אז לא יודעת אם אני עדין ממליצה על זה כי אני לא רואה את הפואנטה בלראות שני סרטים אותו הדבר. גם אם אחד מהם קצת יותר טוב מהשני, זה נראה לי על אותו העיקרון.
וואלה? זה מוזר שבסרט נתנו להם לבחור כי לפי ויקיפדיה זה באמת נבחר באקראי במציאות. עוד יותר מוזר שבסרט הרוב העדיפו להיות אסירים. למה שמישהו יעדיף להיות אסיר בניסוי הזה? כאילו לא הייתי מצפה שזה יגיע לאיפה שזה הגיע, אבל עדיין אם הייתי יכולה לבחור הייתי מעדיפה להיות זאת עם הכוח ולא הפוך, אפילו רק אם זה ליתר ביטחון, אז הייתי מצפה דווקא שהרוב יבחרו להיות סוהרים ולא אסירים.
אני לא זוכרת במדויק איך הם הסבירו את זה אבל בעיקרון הם חשבו שהסוהרים זה כמו תפקיד של שוטר או מורה- משהו שמבחינתם נתפס כמשעמם או "מרובע" והם חשבו שיותר מגניב להיות אסיר כי אז הם לא צריכים לשים "זין". מה שהם חשבו שיקרה זה שהם יקבלו 3 ארוחות ביום, מקום לישון וזמן חצר עם האסירים האחרים - מה שנשמע להם כמו משימה די פשוטה ומאוד משתלמת.
בתאכלס אני חושבת שהם חשבו שלסוהרים יהיה קשה יותר כי הם יצטרכו לאכוף את כל הכללים בעוד שהאסירים יכולים להיות כמו התלמידים המופרעים של הכיתה. אני מניחה שבעיקר מהסיבה שהם ידעו שזה רק ניסוי ו"לא אמיתי".
:-D אני לא כזה אוהבת שאלונים אני קצת מכריחה את עצמי לענות רוב הזמן. וגם לפעמים קשה לי להגיב או לתקשר במיוחד כשיש לי ימים רעים (בגלל זה לקח לי זמן להגיב, סורי על זה).
אה, אין לך מה להתנצל. נראה לי שחוץ מעדימון לכולנו לוקח שנה להגיב פה. כל אחד והסיבות שלו. אני ממש לא מצפה שתגיבי באופן מיידי.
ובכל זאת קחי |חיבוק| מקווה שאת לא חווה יותר מידי ימים רעים|נחמה|
אם זה על יצירה שאני ממש אוהבת בעצמי, אז כמובן שהכי הייתי מעדיפה להיות קשורה באיזושהי צורה לצד שיוצר אותה. כאילו אני חושבת נגיד על סרטים שאני ממש אוהבת או סדרות שאני ממש אוהבת, והמחשבה להיות איכשהו קשורה ליצירה שלהם מרגיש כמו חלום. אפילו להגיד את המילה במאית מרגיש לי כזה גדול שאני אפילו לא מעזה לחשוב על זה ברמות האלה (פלוס כשאני חושבת על דברים שכבר קיימים ושאני חושבת שהם מושלמים אני רק חושבת איך בטח הייתי כותבת או מביימת את זה פחות טוב, אז זה אפילו גורם לי קצת לא לרצות לעשות את זה). כמובן שאני כ"כ אוהבת את התעשייה הזאת שהייתי מוכנה להיות או להתחיל בלהיות נערת מים או משהו רק כדי לראות איך הדברים עובדים, אבל כמובן שזה לא החלום, אלא להיות קשורה איכשהו לתהליך היצירה. אבל החלט יש מקרים שהייתי מסתפקת בלהיות נערת מים.
אז זהו שגם אני מרגישה כאילו אני רק אהרוס יצירה שאני אוהבת אז הייתי מעדיפה לתת לאחרים לעבוד קשה ואני אביא מים ואתחפ"שן :-D
[על הסרט Before I Go to Sleep]. לא זה לא ממש אימה יותר מותחן, ככה הייתי מגדירה את זה.
אוקיי אז יש מצב שאני אתן לזה צ'אנס.
*עריכה - נראה שיש את זה בפריים אז אני אצפה בזה עוד מעט.
האמת אין לי ממש שיטה מדויקת, אני פשוט בד"כ מרגישה שכשאני שומעת יותר מדי שירים של אותו אומן בבת אחת (בטח אם זה בפעם הראשונה), קשה לי להעריך לפעמים חלק מהשירים, אז במיוחד עם אלבום אני יותר מפרקת את זה, זה בד"כ קורה מעצמו, לפעמים אני מתחילה לשמוע ואחרי -3-4 שירים אני יודעת שאני לא אצליח כ"כ להינות מההמשך באותו יום, אז אני מעצמי מפסיקה ועוברת ליום אחר, ואז ממשיכה. וכן לפעמים שומעת שירים כמה פעמים כי יש הרבה שירים שלא אהבתי בשמיעה ראשונה אבל אחרי כמה שמיעות משהו התחבר ואני ממש אוהבת. אני לא יודעת בדיוק להסביר אבל יש איזה שלב שאני מרגישה שאני ממצה שיר (לטוב ולרע) כאילו שאני או אוהבת או לא ואם לא, אני בספק עם עוד שמיעות ישנו משהו ואז אני לא ממשיכה לשמוע אותו בכוונה. אבל לו'ידעת יש שירים שאני מרגישה שאני צריכה לתת להם עוד כמה שמיעות כי אני פשוט מרגישה שלא שמעתי מספיק פעמים כדי להחליט אם אני אוהבת או לא.
אני מבינה מה את אומרת ובתאכלס זה נשמע הגיוני.
כשיוצא אלבום חדש שאני מעוניינת להאזין לו אני בדר"כ אצא להליכה ואאזין לכולו בבת אחת. הבעיה היא שבדר"כ כמו שציינת, קשה לי להישאר מרוכזת ליותר מ-3-4 שירים בבת אחת. המוח שלי נוטה לנדוד לכל מיני מחשבות אחרות ואז אני לא מרוכזת בשיר. אבל מצד שני אני כן אוהבת להמשיך להאזין להכל בבת אחת כי אז אם יש שיר שתופס אותי גם כשאני לא מרוכזת זה מדד מבחינתי לשיר טוב. כמובן שאם זה אמן שאני אוהבת אז אני אתן צ'אנס לכל האלבום כמה פעמים אבל לרוב זה התהליך שלי.
למרות שבשנים האחרונות יש לאמנים נטייה לשחרר שיר אחד כל שבוע עד לתאריך יציאת האלבום. ואז כשיוצא האלבום יצא לך לשמוע כבר 5-6 שירים מתוכו ואז נשאר לך להשלים רק איזה חצי אלבום או אפילו פחות מזה. בהתחלה שנאתי את זה כי זה היה יוצר לי שני קבצים שונים של אותו השיר באייטונס (אחד שהוא כאילו הסינגל והשני אותו השיר כחלק מהאלבום) אבל היום אני אוהבת את זה כי זה נותן לי שבוע שלם להאזין לשיר כמו שצריך.
זה מזכיר לי איזה סטטוס שקראתי בפייסבוק שמישהי כתבה שפעם בגלל שבעיקר היינו שומעים מדיסקים ולא הייתה כ"כ הרבה מוזיקה זמינה כמו היום, אז היו נותנים צ'אנס ליותר שירים
זה בהחלט נכון. כל הדיסקים שהיו לי פעם הייתי יודעת את המילים של כל השירים מההתחלה עד הסוף. גם כאלו שלא היו משהו.
היום גם אם מדובר באמן שאני אוהבת - אם יש שיר שהאזנתי לו כמה פעמים והוא לא תפס אותי - אני מוחקת מהספרייה ומעמידה פנים שהוא לא קיים. וכמובן שלא טורחת בכלל ללמוד את המילים שלו:-D
ולפעמים רק ששומעים איזה שיר מס' 9 בפעם העשירית פתאום מגלים שהוא יפה, והיום בגלל שיש מבחר כ"כ גדול (שזה רלוונטי גם לסרטים וסדרות), ויותר קל להשיג, בהחלט פחות עושים את זה.
נכון. קרה לי עם האלבום של קרלי פירס. האזנתי לו בשלמותו בהתחלה והיו איזה 3-4 שירים שממש תפסו אותי והיו משמעותית יותר טובים משאר השירים באלבום. הוספתי אותם לספרייה שלי והייתי חורשת רק עליהם. ואז בעבודה בגלל שיש ספוטיפיי שונה, לא היה לי זמן ליצור פלייליסט קפדני אז "זרקתי" את כל השירים שלה (ושל עוד 2 זמרות שאני אוהבת) לתוך פלייליסט אחד ושמתי על שאפל שיתגנן ברקע כל היום. ואז אחרי איזה שבועיים שהפלייליסט הזה מתנגן אני פתאום קולטת שיש איזה שיר אחד בו שאני מאוד אוהבת שורה ממנו ואז ניגנתי אותו שוב ואני כזה וואי, זה דווקא שיר טוב! ואז כבר התאבססתי עליו לגמרי. וככה קרה לי עם עוד כל מיני שירים שביטלתי בהאזנות הראשונות של האלבום אבל אחרי שהם התנגנו ברקע כמה פעמים פתאום קלטתי שהם ממש טובים.
קורה לי גם לפעמים שיש שירים שאני ממש לא אוהבת ואז פתאום אני שומעת את האמן שר אותם בלייב ואני מתאהבת בהם בטירוף ואז אני כועסת על עצמי שלא אהבתי אותם מההתחלה:-D
אבל אני גם אז בד"כ לא הייתי שומעת דיסק מההתחלה עד הסוף כי כל הכייף בדיסק שאפשר להעביר שירים ולשמוע באיזה סדר שרוצים
:-0:-0 איזו מורדת!!!
אפילו עם הלהקות האהובות עלי בתקופה ההיא (רדיוהד ופרל ג'אם למשל), לא הייתי כמעט שומעת פשוט את כל האלבום רצוף
אמאל'ה. זה היה חילול קודש להעביר שיר באלבומים של האמנים האהובים עליי:-0 אין ספק שהקדמת את זמנך!
[האלבום החדש של בילי]. אוהבת מאוד בנתיים, כן יש לי פייבוריטים נראה לי אלו שלושת האהובים עלי בנתיים:
הראשון ממש טוב. אל השנים האחרים פחות התחברתי.

טוב נמאס לי מהמחשב. אני הולכת לראות את הסרט שהמלצת עליו.

keren or5

Well-known member
איזה קטע שראית סרט אחר על אותו הניסוי. טוב אז לא יודעת אם אני עדין ממליצה על זה כי אני לא רואה את הפואנטה בלראות שני סרטים אותו הדבר. גם אם אחד מהם קצת יותר טוב מהשני, זה נראה לי על אותו העיקרון.
כן נכון? למרות שאני זוכרת את השני מאוד מעומעם אני מכירה את הניסוי ממש טוב, אז לא יודעת אם הגיוני לי לראות את הסרט השני.
אני לא זוכרת במדויק איך הם הסבירו את זה אבל בעיקרון הם חשבו שהסוהרים זה כמו תפקיד של שוטר או מורה- משהו שמבחינתם נתפס כמשעמם או "מרובע" והם חשבו שיותר מגניב להיות אסיר כי אז הם לא צריכים לשים "זין". מה שהם חשבו שיקרה זה שהם יקבלו 3 ארוחות ביום, מקום לישון וזמן חצר עם האסירים האחרים - מה שנשמע להם כמו משימה די פשוטה ומאוד משתלמת.
וואלה, זה מעניין לחשוב על זה ככה.
אה, אין לך מה להתנצל. נראה לי שחוץ מעדימון לכולנו לוקח שנה להגיב פה. כל אחד והסיבות שלו. אני ממש לא מצפה שתגיבי באופן מיידי.
ובכל זאת קחי |חיבוק| מקווה שאת לא חווה יותר מידי ימים רעים|נחמה|
|לב| |חיבוק||לב| כפרה עליך!
למרות שבשנים האחרונות יש לאמנים נטייה לשחרר שיר אחד כל שבוע עד לתאריך יציאת האלבום. ואז כשיוצא האלבום יצא לך לשמוע כבר 5-6 שירים מתוכו ואז נשאר לך להשלים רק איזה חצי אלבום או אפילו פחות מזה. בהתחלה שנאתי את זה כי זה היה יוצר לי שני קבצים שונים של אותו השיר באייטונס (אחד שהוא כאילו הסינגל והשני אותו השיר כחלק מהאלבום) אבל היום אני אוהבת את זה כי זה נותן לי שבוע שלם להאזין לשיר כמו שצריך.
וואלה, זאת נשמעת שיטה דיי טובה בעיני. לא ידעתי שעושים את זה
נכון. קרה לי עם האלבום של קרלי פירס. האזנתי לו בשלמותו בהתחלה והיו איזה 3-4 שירים שממש תפסו אותי והיו משמעותית יותר טובים משאר השירים באלבום. הוספתי אותם לספרייה שלי והייתי חורשת רק עליהם. ואז בעבודה בגלל שיש ספוטיפיי שונה, לא היה לי זמן ליצור פלייליסט קפדני אז "זרקתי" את כל השירים שלה (ושל עוד 2 זמרות שאני אוהבת) לתוך פלייליסט אחד ושמתי על שאפל שיתגנן ברקע כל היום. ואז אחרי איזה שבועיים שהפלייליסט הזה מתנגן אני פתאום קולטת שיש איזה שיר אחד בו שאני מאוד אוהבת שורה ממנו ואז ניגנתי אותו שוב ואני כזה וואי, זה דווקא שיר טוב! ואז כבר התאבססתי עליו לגמרי. וככה קרה לי עם עוד כל מיני שירים שביטלתי בהאזנות הראשונות של האלבום אבל אחרי שהם התנגנו ברקע כמה פעמים פתאום קלטתי שהם ממש טובים.
קורה לי גם לפעמים שיש שירים שאני ממש לא אוהבת ואז פתאום אני שומעת את האמן שר אותם בלייב ואני מתאהבת בהם בטירוף ואז אני כועסת על עצמי שלא אהבתי אותם מההתחלה:-D
כן, כל הדברים האלה קרו לי! אה ושאמרת שבפורום אחר כלשהו בתפוז של מוזיקה הייתם עושים קטע כזה שהייתם פותחים שרשור כל פעם שמוקדש לשיר אחר, אז גם אני זוכרת שעשו כאלה בכל מיני פורום שעקבתי אחריהם בקטנה פעם (אני היה פורום לרדיוהד והם היו עושים את זה).
:-0:-0 איזו מורדת!!!
אני חיה על הקצה! :cool:

LeAnnDyIan

Well-known member
אוי מיקי, הזכרת לי שראיתי את הסרט שדיברת עליו (עם ניקול קידמן) ותכננתי לבוא להגיב פה אבל הטלפון היה בהטענה ואז כבר שכחתי מזה|חבול|
אבל למרות ההיסוס הראשוני שלי מהרעיון של הסרט הוא דווקא היה מאוד מענין. אהבתי את הטוויסט שלו, למרות שחשדתי בזה מההתחלה זה עדין היה עשוי טוב|כן|

למעלה