Charlie's Angels יוני 2024 – סיכום חודש 🎥🏄‍♂️🧯🥨🛕🏎️〽️

Lion_Heart

Well-known member
אני יודע
דוסטויבסקי כתב גם FANFICTION? 😲
(והוא בפורום שלנו ולא ידענו??)
א: לא שאלתם
ב: כתבתי פעם FANFIC על "באפי" שהייתי מאוד גאה בו...עכשיו פחות, ולא , אי אפשר למצוא אותו :-D
נראה לי שכן.
הידד
לא הבנתי
מההההההההההה
לא הבנתי

Lion_Heart

Well-known member
גיל ראוי בהחלט למלאך גן עדן יהודי
נו, זאת עבודה מלוכלכת , אבל משום מה שמו את זה עלי
לא מכיר ולו אחת מהן
לא מפתיע בכלל|מרובע|
קדימה, קבע מקום+זמן+גובה מחיר מתנה, ונחגוג
lets not and say we didnt, but thank you
נדמה לי שיקח לך הרבה זמן לעשות "בינג' קריאה" של מלחמה ושלום מבינג' בסדרה בת 6 פרקים, 50 דקות כל אחד..
אני אוהב את האתגר:-D
למה זה כל כך מפתיע אנשים? זה ממש ממש טעים!
בגוש של דן, במיוחד ליד הים, כבר קשה ללא מזגן
שוב , אני אוהב את האתגר :-D

נדירליאל

Active member
נו, זאת עבודה מלוכלכת , אבל משום מה שמו את זה עלי
אני בטוח שאתה עושה חיל ♥♥♥
לא מפתיע בכלל|מרובע|
חחחח

lets not and say we didnt, but thank you
ברור, ברור ;-)
אני אוהב את האתגר:-D
אני בעד. קראתי לפני המון שנים. לקח את הזמן שלו.
למה זה כל כך מפתיע אנשים? זה ממש ממש טעים!
כי הקישור טחינה לגלידה... בכל מקרה אין בי חיבה לטחינה.
שוב , אני אוהב את האתגר :-D
העיקר באחד הבלוגים שאני קורא מישהי כתבה: הפכתי לסחי'סטית, אין הפתעות-ריגושים. אמליץ לה על השניים שלך: מלחמה ושלום, חיים ללא מזגן.

keren or5

Well-known member
יד דומיננטית: ימין
סדרות וסרטי החודש:
- Before I Go to Sleep
- The Place Beyond the Pines
- המומיה (המקורי הניינטיז)
- משפחה מודרנית
תופסת בשח"ים:
- משחקי הכס
- הסופרנוס
HIMYM
- עמק הסיליקון
ציטוטי החודש: מה שעדי שמה מהשיר של טיילור
ספרי החודש:
סיבה או סיבות למסיבה: בילי הוציאה אלבום |מאוהב|
איך תציינו את שבוע הספר או את חודש הקריאה (האם תקנו ספרים ואיפה):
האם פרסמתם בעבר ספר או שבכוונתכם לעשות כך: לא
קשר לתעשיית הבידור העולמית או המקומית:
אוהבים את שבועות? לא במיוחד
המלצות על גלידות, ארטיקים ומאכלים אחרים לקיץ:
האם הפעלתם כבר מזגן: לא
פנטזיה שקשורה לעולם הקולנוע, הטלוויזיה וכדומה : הייתי רוצה לעבוד בכל מה שקשור למאחורי הקלעים של סרט או סדרה
רוצים לשתף את הכיתה הטיפולית במשהו ? (וידיאו וכדומה, כולל סיפור החודש):
סיינפלד חמוד-
שיר השבוע (לא היה):

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
- Before I Go to Sleep
- The Place Beyond the Pines
ככה לא מספרת לנו על מה זה ומה דעתך?
(למרות שסביר להניח זה דברים מקריפים שאני לא ארצה לראות:-D)

ציטוטי החודש: מה שעדי שמה מהשיר של טיילור
יאאאאאאא|זורו||לב||מאוהב|

סיבה או סיבות למסיבה: בילי הוציאה אלבום |מאוהב|
אהבת?

קשר לתעשיית הבידור העולמית או המקומית:
עבדת באאולם הופעות לא? נראה לי מספיק קשר.

keren or5

Well-known member
ככה לא מספרת לנו על מה זה ומה דעתך?
(למרות שסביר להניח זה דברים מקריפים שאני לא ארצה לראות:-D)
הראשון אימה, השני לא, אבל לא נראה לי שתרצי לראות גם אותו.
Before I Go to Sleep- סרט אימה/מתח עם ניקול קידמן, בייסקלי ממשיך מאיפה שהסרט "50 דייטים ראשונים נגמר"- אישה קמה בבוקר ומגלה קלטת שאומרת לה שיש לה מצב רפואי שאומר שכל לילה נמחק לה כל הזיכרונות מאז התאונה כלשהי שהיא עברה ויש לה בעל והוא משאיר לה את הקלטות האלה.
The Place Beyond the Pines - כאילו לא הייתי ממש ממליצה על הסרט הזה כי לא מרגיש לי שאף אחד פה יהנה ממנו ממש, אבל הוא היה ברשימה שלי איזה מלא זמן כי אני לאט לאט משלימה את כל הסרטים של ריאן גוסלינג וזה מהבמאי של בלו ולנטיין שממש אהבתי!. העלילה לא ממש מעניינת, ויש לו תחושה קצת כזה של סרט פסטיבלים. אה ועוד סיבה שרציתי לראות את זה כי אני יודעת שבסרט הה ריאן פגש את אווה מנדז שהיא אישתו עכשיו.
נשבעת שהשורה הזאת ישר קפצה לי כשהקשבתי לשיר ההוא, אני אפילו לא זוכרת איזה שיר.
בנתיים כן!!
עבדת באאולם הופעות לא? נראה לי מספיק קשר.
אהה.. לא חשבתי על זה

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
Before I Go to Sleep- סרט אימה/מתח עם ניקול קידמן, בייסקלי ממשיך מאיפה שהסרט "50 דייטים ראשונים נגמר"- אישה קמה בבוקר ומגלה קלטת שאומרת לה שיש לה מצב רפואי שאומר שכל לילה נמחק לה כל הזיכרונות מאז התאונה כלשהי שהיא עברה ויש לה בעל והוא משאיר לה את הקלטות האלה.
אויי לאאאא ככה להפוך את הסרט החמוד הזה לאימה??;-(

The Place Beyond the Pines - כאילו לא הייתי ממש ממליצה על הסרט הזה כי לא מרגיש לי שאף אחד פה יהנה ממנו ממש, אבל הוא היה ברשימה שלי איזה מלא זמן כי אני לאט לאט משלימה את כל הסרטים של ריאן גוסלינג וזה מהבמאי של בלו ולנטיין שממש אהבתי!. העלילה לא ממש מעניינת, ויש לו תחושה קצת כזה של סרט פסטיבלים. אה ועוד סיבה שרציתי לראות את זה כי אני יודעת שבסרט הה ריאן פגש את אווה מנדז שהיא אישתו עכשיו.
אה מגניב חמודים.
לא כזה אהבתי את בלו ולנטיין.

נשבעת שהשור הזאת ישר קפצה לי כשהקשבתי לשיר ההוא, אני אילו לא זוכרת איזה שיר.
פלורידההההההההה|תוף||תוף||תוף||תוף||תוף||תוף||תוף|
וכן חח לכולנו היא קפצה כבר בשמיעה ראשונה כי היא מצחיקה, מפתיעה (מטיילור) ורילייטבל.

בנתיים כן!!
יאיי שמחה בשבילך.
את שומעת הכל או כל פעם שיר רנדומלי?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הרגע הפעלתי לראשונה הקיץ. כנראה שפיתחתי חסינות לחום ולא ידעתי.
אני גם עדיין לא הפעלתי מזגן בבית בקיץ הזה.
במכונית כמובן שכן (במכונית גם רוב החורף אני מפעיל מזגן על קור אם האוטו יושב תחת שמש)
וגם בעבודה (יותר מידי אנשים, לא מספיק אוורור)
אבל בבית מספיק לי המאוורר.
נראה לי שגם שנה שעברה הפעלתי מזגן לראשונה רק ביולי. בשלב הזה הלחות היא בכזאת רמה ששום רמה של מאוורר לא מאפשרת לחיות.

אגב, בעבודה בגלל שלי תמי חם יותר משאר האנשים בחדר צוות, חיברתי מאוורר קטן בקליפס לשולחן ככה שאני יכול להפעיל מאוורר ישירות עלי. בנתיים זה מאפשר לי לשבת לעבוד גם בלי מיזוג.

keren or5

Well-known member
אני קומיקאי כשהם צוחקים ואומן כשלא (אייל קטן)
:-D
האם פרסמתם בעבר ספר? לא, אני עובד על זה
בהצלחה!
Maniac - החלטתי להמשיך עם הצפייה של זה אבל אז נפלתי על שני פרקים הזויים שגרמו לי לקחת הפסקה מזה. אני בטח אחזור לזה החודש.
מיני סדרה אני תמיד מסיימת כי זה קצר אז אם התחלתי אני לא יכולה לא לסיים וזה מוזר לי שלא כולם עושים את זה. אני עדיין לא ראיתי!
The Tattooist of Auschwitz - בשבוע של יום השואה זה קפץ לי בהמלצות וחשבתי שאם יש פעם בשנה שאני אצפה במשהו כזה- זה הזמן. סדרה מטלטלת ועשויה ממש טוב. ועדין מחרידה ביותר. ובכל זאת ממליצה לצפות בה, גם אם יש לכם לב חלש.
ראיתי את רוב הסדרה הזאת מסטולה אז אני בקושי זוכרת משהו, אבל ממה שאני זוכרת דיי אהבתי, אני שוקלת לראות את זה שוב, אבל לא יודעת, לא ביום השואה זה מרגיש כזה מוזר.
Under the Bridge - אחרי שהסדרה הקודמת הכניסה אותי לדיכאון היה נראה לי הולם לראות עוד סדרה דכאונית. היא מבוססת על סיפור אמיתי של ילדה בת 14 שעבררה התעללות ע"י ילדים מהכיתה שלה והם רצחו אותה. הסדרה נוראית (ז"א היא טובה, אבל העלילה שלה מזעזעת) הדמויות שם נוראיות ומרתקות בו זמנית וריילי קיו מעולה בה אז היא עשתה לי חשק לראות דייזי ג'ונס אחרי שהיא הייתה ברשימה של "אולי" במשך שנה.
כמובן שהתיאור הזה גורם לי לרצות לראות את זה |פנים| אבל לא מצאתי בנטפליקס, דיסני או הוט ויאודי. ראיתי עכשיו שזה הולו הוציאו ולפעמים דברים של הולו מגיעים לדיסני אז אם זה יגיע לשם אני אראה |הלוואי|
Almost Famous - קצת חששתי מלראות את הסרט הזה כי הוא אומנם נחשב לסרט הכי מוכר של בייבי בוי, אבל מהתמונות שלו מהסרט הוא נראה לא יפה ולא רציתי בייבי בוי לא יפה:-( אבל הדמות שלו בסרט כזאת חמודה שפתאום הוא לא מרגיש לא יפה:-P:
ראיתי את זה כ"כ מזמן שאני בקושי זוכרת. וואו הוא נראה ממש צעיר בגיף הזה. את אוהבת אותו כשהוא מבוגר? זה ממש מוזר לי, בכל התמונות ששמת הוא תמיד יותר יפה לדעתי כשהוא צעיר!
The Stanford Prison Experiment - אז אם בסרט הקודם בייבי בוי היה לא יפה אבל חמוד, פה הוא לא חמוד ולא יפה. אבל הסרט עצמו שמבוסס על מקרה אמיתי מעולה!
אה, שכחתי להגיב על זה שהמלצת לי על זה פעם קודמת. אז הקטע שאני זוכרת שראיתי סרט שמבוסס על הניסוי הזה פעם ממש מזמן, אני לא יודעת אם יש רק סרט אחד על המקרה הזה ואם לא אז אם מה שראיתי זה הסרט שאת מתכוונת אליו, אני כמובן מכירה את הניסוי האמיתי (וגם שמעתי הרצאה פעם ממי שיצר את הניסוי). טוב חיפשתי קצת, מצאתי רק סרט אחד עם השם הזה והוא מ-2015 שזה מרגיש לי הגיוני שזה בערך הזמן שראיתי את זה.

אבל נכנסתי לעמוד של בילי וראיתי שהוא שיחק בסרט "השומרים" של זאק סניידר (שבאופן מוזר גם ראיתי לאחרונה). את הולכת לראות גם את זה?
Stolen Baby: The Murder of Heidi - אין פה בייבי בוי, אבל זה עוד סרט שמבוסס על סיפור אמיתי. ואני באמת חייבת להפסיק לצפות בדברים האלה כי הם סתם מכניסים אותי לדיכאון. אם זה סתם היה סיפור מפוברק, העלילה שלו לא הייתה מפריעה לי. אבל לחשוב שקיימת במציאות בחורה שרצחה את החברה הכי טובה שלה. חברה שהיא אהבה, חברה שהייתה לצידה ותמכה בה כל הזמן, רק בשביל לגנוב לה את התינוקת זה דבר מחריד בעיני. אנשים זה פיכסה. אין פלא שלונה רוצה להשמיד את כולנו.
וכמובן שאותי התקציר מעניין, אבל גם נראה לי שאין לי איפה לראות את זה.

איפה את רואה את הדברים שאת רואה? באפל? יש לך רק אפל?
The Father - בהמלצתה של מיקי ראיתי וממש אהבתי וכולכם צריכים גם להקשיב לה ולצפות בזה. סרט מעולה!
|לב||לב||לב| בהחלט! סרט מעולה. תראו כולכם, עכשיו זה לא רק אני אומרת!
|טנא|האם פרסמתם בעבר ספר או שבכוונתכם לעשות כך: אני כל חודש מפרסמת לכם פה מיני ספר, זה לא מספיק??
:-D תכלס
וגם זה מאוד הצחיק אותי
:-D:-D
😲 איך זה קרה? כלומר, אני יודעת שיש אנשים ששתי הידיים אצלם דומיננטיות, אבל אף פעם לא שמעתי על זה שהיד הדומיננטית יכולה להתחלף במהלך החיים.
עכשיו כשאני חושבת על זה, אני מניחה שזה יכול לקרות למשל בגלל פציעה ביד הדומיננטית או משהו כזה.
אני יודעת שהיה נוהג בחלק מהמדינות (נראה לי בעיקר בעבר), להכריח ילדים שמאליים לעשות דברים ביד ימין. בגלל זה אישתו של אחי יכולה לכתוב בשתי הידיים כי היא נולדה שמאלית אבל הכריחו אותה ללמוד לעשות הכל ביד ימין כולל לכתוב (שזה מאוד מוזר בעיני שבכלל עשו את זה פעם). אבל לעבור מיד ימין לשמאל, זה גם אני תוהה איך זה קרה.
העיר הזאת - זה מחזמר ראפ ישראלי בלשי. זה נשמע הזיה וזה ממש טוב! כולל שיר ממש מגניב שמורכב ממלא שירים ישראלים מוכרים. כדאי. יש ביס. וגם תתמכו בקולנוע ישראלי.
שמעתי באמת שזה ממש טוב.
|פרח|ציטוט חודשי: |קדימה| "And my friends all smell like weed or little babies" - תיאור מדויק לאנשים בסוף שנות ה20 ותחילת שנות ה30 לחייהם.
זה באמת משפט גאוני, אבל את כבר יודעת שגנבתי לך אותו!
|פרח|למה אתם מצפים בחודש יוני: |קדימה|טיילוררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר אעאהאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
תהני הרבה!!!
וידאו מושלם של באפי|מאוהב|
יפה אהבתי, אבל לונה גם צודקת ש-
אין מספיק ספייק בוידאו הזה |שפם|
!
אני אוהבת את הקריטריונים שלך לבחירת סרטים:-D
וגם מתרשמת האמת אפילו כשאני ממש אוהבת שחקן אני לא טורחת לצפות בכ-ל הסרטים שלו אם הם לא נשמעים לי לטעמי. לפעמים אני קצת יוצאת מגדרי אבל לא תמיד.
זה באמת מרשים!
וואי קראתי מה כתבתן עליו ואין פאקינג סיכוי. קרוב מידי לבית. גם לסבתא שלי הייתה אמנזיה בחודשים האחרונים וזה היה קשה.
|נחמה|
חחחחחחחחחחחחח:-D
אני תוהה אם זה מצחיק יותר או פחות כשמבינים גם את הספרדית או שאין הבדל.
אני לא מבינה ספרדית וזה עדיין דיי הצחיק אותי (אבל אולי פספסתי משהו)
וואי האמת שלא הבנתי. זה מה שכתבו באינטרנט. אני ממש תוהה מה זה אומר:-D
חחחח איזה מצחיקה שגם את לא מבינה את זה :-D
הסדרה ברמה אחרת לגמרי.
אני גם רציתי לנסות את הסדרה [ראיון עם ערפד], אבל גם את זה אי לי איפה לראות ואין לי כוח לדודים :-/

LeAnnDylan

Well-known member
מיני סדרה אני תמיד מסיימת כי זה קצר אז אם התחלתי אני לא יכולה לא לסיים וזה מוזר לי שלא כולם עושים את זה. אני עדיין לא ראיתי!
האמת שגם אני. כל דבר שהוא עד 10 פרקים אני בדר"כ רואה באיזה סופ"ש ומסיימת הכל בבת אחת. אבל בגלל שלא יצא לי לצפות בזה בסופ"ש, במהלך השבוע אני יכולה לראות רק פרק אחד בלילה לפני השינה אז יצא שראיתי יומיים ברציפות פרק וביומיים האלה נפלתי על שני פרקים קצת מעצבנים אז לא התחשק לי להמשיך ללילה שלישי.
[המקעקע מאושוויץ] ראיתי את רוב הסדרה הזאת מסטולה אז אני בקושי זוכרת משהו, אבל ממה שאני זוכרת דיי אהבתי, אני שוקלת לראות את זה שוב, אבל לא יודעת, לא ביום השואה זה מרגיש כזה מוזר.
האמת שמרגיש לי יותר מוזר לראות את זה לא ביום השואה (או בשבוע של יום השואה לפחות). אבל גם בעיקר מרגיש לי מוזר לצפות בתכנים "רגילים" ביום השואה אז זה די הסתדר.
[מתחת לגשר] כמובן שהתיאור הזה גורם לי לרצות לראות את זה |פנים| אבל לא מצאתי בנטפליקס, דיסני או הוט ויאודי. ראיתי עכשיו שזה הולו הוציאו ולפעמים דברים של הולו מגיעים לדיסני אז אם זה יגיע לשם אני אראה |הלוואי|
כן, זו סדרה מקורית של הולו. גם לילי גלדסטון משחקת בה (לא זוכרת אם זו את שאמרת שאת אוהבת אותה? אולי אני מתבלבלת עם מישהי אחרת).
אני חושבת שמה שאהבתי בה במיוחד זה [ספוילרים קלים, לא משהו גדול] שאומנם יש את הקורבנות ואת הפושעים ולרוב זה ברור בעד מי אנחנו אמורים להיות, אבל פה, לאורך כל הסדרה הייתי בעד ונגד כל דמות. לכולן היו רגעים שאפשר להתחבר אליהן ורגעים שבא לי לזרוק עליהם משהו מרוב שהם נוראיים.
ראיתי את זה כ"כ מזמן שאני בקושי זוכרת. וואו הוא נראה ממש צעיר בגיף הזה. את אוהבת אותו כשהוא מבוגר? זה ממש מוזר לי, בכל התמונות ששמת הוא תמיד יותר יפה לדעתי כשהוא צעיר!
זה לא בהכרח שאני אוהבת אותו כשהוא מבוגר, פשוט התאהבתי בו בתוכנית הבוקר כשהוא כבר מבוגר, ועכשיו כשאני רואה תכנים ישנים איתו אני בהחלט חושבת שהוא היה די קרוב לשלמות בצעירותו. אבל מבחינת דמות, הדמות של קורי אליסון זו עדין הדמות הכי טובה שהוא גילם. בלי תחרות בכלל.
אה, שכחתי להגיב על זה שהמלצת לי על זה פעם קודמת. אז הקטע שאני זוכרת שראיתי סרט שמבוסס על הניסוי הזה פעם ממש מזמן, אני לא יודעת אם יש רק סרט אחד על המקרה הזה ואם לא אז אם מה שראיתי זה הסרט שאת מתכוונת אליו, אני כמובן מכירה את הניסוי האמיתי (וגם שמעתי הרצאה פעם ממי שיצר את הניסוי). טוב חיפשתי קצת, מצאתי רק סרט אחד עם השם הזה והוא מ-2015 שזה מרגיש לי הגיוני שזה בערך הזמן שראיתי את זה.
את זוכרת מה חשבת על הסרט כשראית אותו? אגב, סתם מענין אותי - אם היית צריכה להשתתף בניסוי כזה, היית בוחרת להיות אסירה או סוהרת?
אבל נכנסתי לעמוד של בילי וראיתי שהוא שיחק בסרט "השומרים" של זאק סניידר (שבאופן מוזר גם ראיתי לאחרונה). את הולכת לראות גם את זה?
האמת שתיכננתי לראות את זה כי זה זמין לי בחינם, אבל אז ראיתי שזה 3 שעות ואמרתי שאשמור את זה לאיזה סופ"ש. אבל גם אני קצת מהססת כי ראיתי ביוטיוב את הקטע שהוא אנושי בו ואז שאר בשאר הסרט הוא יצור כחול שלא דומה לעצמו וזה קצת יעציב אותי לראות אותו ככה:-(
(אבל סביר להניח שאני כן אראה את זה באיזשהו שלב, כי אני כן מתכננת לראות את כל הסרטים שהוא היה בהם).
וכמובן שאותי התקציר מעניין, אבל גם נראה לי שאין לי איפה לראות את זה.
ראיתי את זה בהולו אבל לדעתי זה סרט של לייפטיים. הבעיה בסרטים מסוג זה (כאלה שמבוססים על סיפורים אמיתיים) זה שאני צופה באחד ואז פתאום הולו ממליצים לי רק על סרטים באותו סגנון ולא שום דבר אחר|חבול|
איפה את רואה את הדברים שאת רואה? באפל? יש לך רק אפל?
יש לי אפל, אמזון פריים, נטפליקס, הולו, פרמאונט, HBO MAX, פיקוק, שואוטיים, סטארז ודיסני.
אני יודעת שהיה נוהג בחלק מהמדינות (נראה לי בעיקר בעבר), להכריח ילדים שמאליים לעשות דברים ביד ימין. בגלל זה אישתו של אחי יכולה לכתוב בשתי הידיים כי היא נולדה שמאלית אבל הכריחו אותה ללמוד לעשות הכל ביד ימין כולל לכתוב (שזה מאוד מוזר בעיני שבכלל עשו את זה פעם). אבל לעבור מיד ימין לשמאל, זה גם אני תוהה איך זה קרה.
הלוואי שהיו מכריחים אותי להשתמש בשתי הידיים כשהייתי ילדה. וגם הלוואי שהיו מכריחים אותי לדבר בעוד שפות.

LeAnnDylan

Well-known member
סדרות וסרטי החודש: סרטים לא היו. סדרות: סטארגייט SG1 (אני לקראת סוף עונה 4)
כמה עונות יש לדבר הזה? יחסית להיותך לונה, את צופה בזה יותר מידי זמן...
צפיתי גם בעונה החדשה של דר' הו, אבל היא לא משהו :-(
אויש באסה:-/
איך תציינו את שבוע הספר או את חודש הקריאה (האם תקנו ספרים ואיפה): בשאיפה אני אצליח למצוא ספר חדש שאני אוהב. או להתחיל משהו ממיליון הספרים שיש לי בבית וטרם קראתי. לא חושבת שאקנה ספר פיזי.
איך תקראי שיש לך סדרה עם חמשתלאפים עונות??
האם פרסמתם בעבר ספר או שבכוונתכם לעשות כך: לא, לצערי אין לי כשרון כתיבה מהסוג הדרוש לזה.
נתקלתי במספיק ספרים שנראה שגם לכותבים שלהם אין שום כישרון כתיבה אני אומרת לכי על זה.
קשר לתעשיית הבידור העולמית או המקומית: אממ.... אני לפעמים חולמת על מפורסמים, זה נחשב? :-D
זה תלוי באיזה מפורסמים מדובר.
המלצות על גלידות, ארטיקים ומאכלים אחרים לקיץ: הדבר הכי טוב שיש בקיץ זה אבטיח. נ-ק-ו-ד-ה.
זה לא.
פנטזיה שקשורה לעולם הקולנוע, הטלוויזיה וכדומה : בצעירותי היו לי פנטזיות שאני תסריטאית ובמאית מפורסמת וזוכה באוסקר ובאמי והכל!
את מתכוונת בתקופה שהדינוזאורים שלטו בעולם ולא היו טלוויזיות או טקסים בכלל? אולי באמת היית צריכה לכתוב תסריט על העתיד שדמיינת. או לפחות להשקיע קצת במניות. היית יכולה להיות מילארדרית היום.
אני מאוהבת בילדה הזאת
אני לא מצליחה להבין חצי ממה שהיא אומרת:-D:-D
וגם זה מאוד הצחיק אותי
זה מעולה:-D
3 פריקות בכתף ימין, האחרונה לפני שנתיים וחצי.
אאוץ' ;-#
יד דומיננטית: במקור ימין, כיום שמאל
טוב, זה מסביר את זה אבל בכל זאת זה מרשים!
אני קומיקאי כשהם צוחקים ואומן כשלא (אייל קטן)
זה באמת היה ציטוט טוב!
איך תציינו את שבוע הספר או חודש הקריאה- אקנה ארבעה ספרים במבצע בצומת ספרים
אתה כבר יודע איזה ספרים אתה רוצה לקנות ופשוט מחכה שהם יהיו במבצע או שאתה פשוט הולך ובוחר במקום ארבעה ספרים שנראים לך מעניינים?
האם פרסמתם בעבר ספר? לא, אני עובד על זה
יש צפי לפרסום שלו? באיזה שלב אתה נמצא?
המלצות על ארטיקים או גלידות: סולרו בעיקר
סולרו זה בהחלט טעים!

dory30

Well-known member
זה באמת היה ציטוט טוב!
אני זוכר שלפני שנים ציטטו את וודי אלן שאמר - שכדי שקומיקאי יילקח ברצינות הוא צריך לזכות באוסקר על דרמה. מאז הקולנוע בשקיעה אבל לא מעט בישראל ובחו"ל מנסים את מזלם בדרמות כשהם במקור קומיקאים. כריס רוק שיחק בפארגו ובישראל שלום אסייג במנאייכ.

LeAnnDylan

Well-known member
[Dark Matter] אכן, אני מאוד אהבתי את הספר. עוד לא ניסיתי את הסדרה.
האמת שהיא התחילה ממש מענין אבל השני פרקים האחרונים היו פחות טובים. בדיוק קיבלתי התראה מאפל שיצא פרק חדש אז תכף אלך לצפות בו. מקווה שהוא יהיה מוצלח יותר.
אוי איזה מוזר לו השיער הזה :-D נראה כמו פיאה.
סביר להניח שזו פאה אבל באמת היה לו שיער ארוך בתקופה ההיא. הוא פשוט היה אמור להיות דומה לסטיב פריפונטיין. מה שמצחיק זה שבזמן כתיבת התסריט היו לכותבים חילוקי דעות שהם לא הצליחו להתגבר עליהם ואז הם החליטו להתפצל והם יצרו שני סרטים על אותו נושא ואז הייתה איזו מיני תחרות על מי ישחרר את הסרט קודם. הקבוצה של הסרט השני שיחררה את שלהם כמה חודשים קודם ולהם היה את ג'רד לטו בתפקיד הראשי. אבל הסרט שלהם היה הרבה פחות טוב (מסתבר שגם מבחינת ביקורות ולא רק לפי דעתי המשוחדת:-P:)
וגם בייבי בוי היה סטיב יפה יותר!

(למקרה שזה לא ברור- בייבי בוי מימין, ג'רד לטו באמצע וסטיב פריפונטיין האמיתי משמאל)
רגע אם גם פנטזיות נחשבות אז אני נשואה לשני דוקטורים מהתעשייה.
שובבה!!:sneaky:
את הריח של העל האש |שפם|
אני האמת מתגעגעת לריח של על האש. אמריקאים לא משתמשים בגחלים בכלל ואין לברביקיו שלהם ריח מגרה (או ריח באופן כללי).
ומה הטמפרטורה הזאת? (בצלזיוס אם אפשר)
72 בקיץ ו-78 בחורף (סירי אומרת שזה בערך 22 ו-25)
|פרח|סדרות החודש:|קדימה|המצב קשה:
באיזה חודש המצב שלך לא קשה? אני לא זוכרת תקופה שהיו לך יותר מ-3-4 סדרות:-D
X-MEN 97 - כאילו היא ממש טובה ואהבתי אבל גם ראיתי אנשים סופרררררר נלהבים ואני לא שם.
את לא מספיק חננה כנראה. תחזירי בבקשה את רישיון הגיקים שלך.
ברידג'רטון עונה 3 חלק א' - MEH. איפה קולין העציץ ואיפה אנתוני ההורס???
אויש איזה מבאס זה עונות חדשות של סדרות בלי שחקנים יפים. בשביל מה אנחנו צופים בטלוויזיה אם לא בשביל לשטוף את העיניים?!??!
הטירון - חחח אוקי זה הכי מוזר נדפקתי לגמרי תשמעו. צפיתי בכמה פרקים רנדומלים ביס ואז התאבססתי על איזה שיפ ספציפי ופשוט כל החודש צפיתי במלאאאאאאא סרטונים שלהם ביוטיוב. אפילו לא צפיתי בסדרה צפיתי בסרטונים של זוג ספציפי ביוטיוב וזה לגמרי סדרת החודש שלי:-D
לגיטימי לגמרי. האם מדובר בזוג גאה? שימי לנו לפחות תמונה שנשטוף את העיניים גם.
The Eras Tour - בשלב הזה לדעתי צפיה כמה פעמים בשבוע בלייב של טיילור לראות מה שירי הפתעה כבר הפכה לסוג של סדרה.
נו ויש שירי הפתעה שווים? לאיזה שירים את הכי מחכה?
|פרח|סרטי החודש:|קדימה|במה שחסר בסדרות פיציתי בסרטים:
The Idea Of You - רומקום חמוד מאד.
שמתי ברשימת צפייה אבל כל פעם שאני נכנסת לפריים אני מתפתה לראות דייזי ג'ונס שוב|חבול|
העיר הזאת - זה מחזמר ראפ ישראלי בלשי. זה נשמע הזיה וזה ממש טוב! כולל שיר ממש מגניב שמורכב ממלא שירים ישראלים מוכרים. כדאי. יש ביס. וגם תתמכו בקולנוע ישראלי.
נשמע מוזר ואין לי טלוויזיה ישראלית אבל אולי בראשון כשאהיה אצל הבוסית שלי אני אנסה את זה.
Challengers - הסרט המדובר של זנדאיה. מצליח לגרום לטניס להראות מעניין.
לא נראה לי שיש משהו שיגרום לטניס להיראות מענין:-D
|פרח|שירי החודש:|קדימה|עדיין חורשת את האלבום החדש של טיילור.
עריכה: הנה אפל יגידו לנו בשמי:
חשבתי לרגע שזה מלא והייתי גאה בך, ואז הלכתי לבדוק את האפל שלי ושיניתי את דעתי:-D
thumbnail_IMG_5432.png
|פרח|ספרי החודש: |קדימה||X| יום אחד אני אחזור לקרוא, באט נו טודיי.

|פרח|דמויות (אהובות) החודש: |קדימה|הטירון - טים ולוסי, חמודים שכמותם|מאוהב|
wait a minute
זה נשמע שם של זוג סטרייטי|שפם|
הנה גיף מההופעה שהייתי בה לפני שנה;-( איך כבר שנה???
בסדר לא נורא, יש לך טיילור וזה לכל הדעות שווה יותר. חודש הבא תוכלי לחזור להתלונן.
|פרח|ציטוט חודשי: |קדימה| "And my friends all smell like weed or little babies" - תיאור מדויק לאנשים בסוף שנות ה20 ותחילת שנות ה30 לחייהם.
זה די מדויק.
|פרח|[למתקדמים] סיפור החודש: |קדימה|אוקי זה סיפור די מטומטמם אבל בתחילת החודש טיילור התחילה את הטור האירופאי בפריז וישבתי איזה 3+ שעות בלי לזוז עם הווטספ והפייסבוק והלייב עם החברות הסוופטיות שלי והיינו 3 שעות בהיסטריה עקבנו בדריכות אחרי השינויים מה היא הורידה מה היא הוסיפה תלבושות חדשות. סיימתי את הערב מזיעה ומותשת בלי לזוז מהספה|פנים|:-D (ואז פתאום שמעתי צרחות מבחוץ והבנתי שעדן עלתה לגמר ובכלל שכחנו כולנו מהחצי גמר אירווזיון:-D).
חח גרועההההה
|פרח|למה אתם מצפים בחודש יוני: |קדימה|טיילוררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר אעאהאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
אהעהאעהאהעהאהעהאהעהאהעהאההעאהעהאהעהאהא!!!!!!!!!#$@#$#@$!#@!#$#@#
|טנא|האם פרסמתם בעבר ספר או שבכוונתכם לעשות כך: |קדימה|נראה לי בגן. אפילו כרכתי אותו בחוטים. אהה אני אגיד לכם מתי - כשהיינו ילדים סבתא שלי הייתה מספרת על ילד בגן שלה שהיה מופרע. (כשגדלתי גיליתי שהיא המציאה אותו ותפיסת המציאות שלי התערערה לתקופה). אניוואי לאחד מימי ההולדת האחרונים שלה לקחנו את אחד הסיפורים האלה וביקשנו מחברה של אחותי שמציירת ממש יפה שתעשה איורים וכרכנו את זה לספר של ממש והבאנו לה מתנה, היא ממש התרגשה.
זה מזכיר לי שכשאחי הקטן נולד (היום הוא חוגג 32 אז הוא כבר לא כזה קטן...) אחי הגדול, בת דודה שלי ואני רצינו להכין לכבודו ספר. ישבנו במשך שעות וציירנו מלא ציורים כדי להביא לאמא שלי בבית חולים. כרכנו אותו בחוטים יפים וקישטנו עם מדבקות והכל ועל הכריכה כתבנו יפה "מזל טוב להולדת אור" ואז אבא שלי ראה את זה ואמר בכעס שלבן שלו לא יקראו אור והוא סירב להסתכל בספר או להביא אותו לאמא שלי:-D:-D היום זה מצחיק אותי אבל אז זה היה טראומתי למדי:-D
|טנא|אוהבים את שבועות? |קדימה|יש אוכל? יש חופש? וואטס נוט טו לייק?
בדיוק! ואנחנו בגולה אז יש לנו אפילו אקסטרה יום חופש אז בכלל מה יש לא לאהוב:-P:
|טנא|המלצות על גלידות, ארטיקים ומאכלים אחרים לקיץ:|קדימה|יש לנו בעבודה מקרר גלידות ויש גלידה סניקרס זה אחד הטעימים.
אוי לא. זה הרעלת סוכר.
|טנא|פנטזיה שקשורה לעולם הקולנוע, הטלוויזיה וכדומה : |קדימה|שטיילור תכתוב מחזמר. וואי והיו לי כל מיני שילובים של שחקנים שרציתי אבל שכחתי הייתה פעם שאלה והבאתי איזה שבעמאות.
וואי לגמרי מתאים לה לכתוב מחזמר.
בדיחה מאד מפגרת סליחה
:-D

LeAnnDylan

Well-known member
אני גם חושבת:-D
וואי גם ככה לא הייתי לי מוטיבציה וכשסיימתי את סדרת האליפטיקל שלי היא נעלמה לחלוטין אני מקווה שתהיי יותר טובה ממני.
אוי לא כיף:-(
החלטתי לנסות את Rizzoli & Isles כשאסיים את TGW כי גם לזה יש 7 עונות ואני די אוהבת את סאשה אלכסנדר אז אני מקווה שזו סדרה מספיק מעניינת כדי שלא אאבד מוטיבציה|הלוואי|
[דייזי ג'ונס והסיקס] יופי אולי אני אראה את זה סופסוף כשאני אחזור. זה ברשימת ה"אולי" שלי כבר נצח.
טוב אני צריכה להעלות את רמת ההמלצה שלי. סיימתי אותה ונפער לי בור ענק בלב אז עכשיו אני צופה בה שוב מההתחלה ומתמוגגת מכל פרק כמו שצריך (לא כמו בפעם הראשונה שצפיתי בהכל בבת אחת בלי להעריך כמו שצריך!!|שפם|)
אני מאוהבת בהם לגמרי!!!
אגב, השותפה שלי הביאה אתמול כלבה הביתה ושאלה אותי מה אני חושבת עליה ואני כזה "אל תגידי לי שהיא שלנו..."|פנים| והיא כזה "לא, לא! אנחנו רק פוסטרינג לכמה ימים. היא צריכה בית חדש" ואני, שכבר מספיק מנוסה, אומרת לה "אז היא שלנו..."
ואז שאלתי איך קוראים לה והיא אמרה שאין לה שם אז כמובן שישר אמרתי לה שאם אנחנו שומרים אותה קוראים לה דייזי ג'ונס. השותפה ממש התלהבה, לא כי יש לה מושג מי זו דייזי ג'ונס אלא כי היא רצתה במילא לבחור לה שם של פרח אז דייזי נשמע לה מעולה. זה נראה לי כמו ווין ווין לכולם.
אני אוהבת את הקריטריונים שלך לבחירת סרטים:-D
אני לא בטוחה שאני יודעת לאיזה קריטריונים את מתכוונת. אלא אם כן התכוונת לקריטריון של מי משחק בסרט אבל לייק, איזה עוד קריטריון צריך להיות?
וגם מתרשמת האמת אפילו כשאני ממש אוהבת שחקן אני לא טורחת לצפות בכ-ל הסרטים שלו אם הם לא נשמעים לי לטעמי. לפעמים אני קצת יוצאת מגדרי אבל לא תמיד.
אני האמת עשיתי את זה רק בשביל דרו, ריס ועכשיו- בייבי בוי.
בדר"כ אני אחפש סרטים של שחקנים שאני אוהבת כשאני בתקופת התאבססות אבל אצפה רק בכאלה שזמינים לי ונראים לי מעניינים.
במקרה של דרו, ריס ובילי החלטתי לצפות בהכל, גם אם זה לא נשמע לי מענין וגם אם זה לא זמין לי בחינם. על סרטים של דרו הוצאתי איזה $500 כדי לצפות בהכל|חבול| ריס עלתה לי רק איזה $80 (והרוב היה על איזה סרט שלא קיים בסטרימינג והייתי צריכה לרכוש אותו בדיוידי מאיזה אידיוט שמכר אותו ב-$45:-[), ועל בייבי בוי בינתיים הוצאתי רק $28 אבל יש לו עוד מלא סרטים שעוד לא ראיתי, אז נראה מה יהיה הנזק בסוף:-P:
מחכה לסיפור דילן מזמן לא היה.
אוקיי אז הנה סיפור הדילן השבועי-
כשהייתי בניו יורק לפני חודש וחצי נפגשתי עם חברות והלכנו לאיזה piano bar ממש חמוד. אם למישהו מכם יוצא להיות במנהטן אני ממש ממליצה עליו! זה בר ממש קטן וכל יום יש שם מישהו אחר שמנגן בפסנתר ויש ברמן ומלצרית אחת ושלושתם שרים. אפשר לבקשר איזה שיר שרוצים מכל אחד מהם. הם ישירו בשביל טיפים אבל גם אם לא תשלמו להם הם ישירו (אבל ככה הם עושים את הכסף שלהם אז תהיו נחמדים ותיתנו להם טיפ) וזה הזכיר לי את דאונטאון נאשוויל ששם כל הברים זה בדיוק על אותו עיקרון של להקות ששרות מה שרוצים בשביל טיפים. וזה אחד המקומות האהובים עליי (שדרת בורדווי בנאשוויל) אז אמרתי לחברה שלי שזה מזכיר לי את נאשוויל והיא כזה "יואו בואי נלך לשם!!!" שתינו היינו שיכורות אבל התכוונו לזה אז אמרנו שננסה למצוא תאריכים כשנהיה פיכחות.
ואז כשחזרתי הביתה חברה שלי שגרה פה גם דיברה איתי על נאשוויל ועל זה שאנחנו צריכות ללכת לשם שוב כי עברה כבר שנה מאז הפעם האחרונה שהיינו שם. אז אמרתי לה שאני אחפש מתי יש הופעה של מישהו שבא לי לראות ונתכנן את הטיול לתאריכים האלה וחשבתי שאז גם אשאל את החברה מניו יורק אם התאריכים שנבחר מתאימים גם לה ואז יהיה מגניב אם כולנו נטוס יחד. הגדרתי באפליקצית ה-bandsintown שלי את נאשוויל כמיקום וחיכיתי שישלחו לי התראות על אמנים שאני אוהבת. כעבור חודש קיבלתי התראה על הופעה של מירנדה למברט (הזמרת השניה שאני הכי אוהבת בעולם!) ב-5 לאוקטובר. חשבתי שזה מושלם כי זה בסופ"ש של ראש השנה ככה שאני אפילו לא צריכה לבקש חופש כי אנחנו במילא לא עובדים בימים האלה. סיפרתי בהתלהבות לחברה שלי פה שגם אוהבת את מירנדה והחלטנו שאנחנו סוגרות את החופשה הזאת. יום למחרת, החברה מניו יורק שולחת לי הודעה שהיא יצאה יום לפני עם איזה שתי חברות והן דיברו על לטוס לנאשוויל. והיא אמרה שאני ממש אוהב אותן כי הן ממש מצחיקות ובאותו ווייב שלי, ויש להן יומולדת בהפרש של יום והן רצו לטוס לנאשוויל לחגוג שם יום הולדת והיא שאלה אם אני רוצה להצטרף אליהן לסופ"ש הזה. הסופ"ש שהיא דיברה עליו זה הסופ"ש של ה-5 באוטובר. חשבתי שהכוכבים לא יכולים להסתדר בצורה יותר מושלמת מזה!!
שאלתי את החברה פה והיא לא הביעה שום התנגדות לחבורת ניו יורק (למרות שהיא לא מכירה אותן) וחבורת ניו יורק לא הביעה התנגדות לחברה שלי. היו לי מלא הוצאות בחודש מאי אז אמרתי שנסגור הכל בתחילת יוני. ואז מגיע יוני ואני באה לחפש לנו טיסות ומלון ותוך כדי בודקת מה קורה באינסטוש. ואז אני רואה שליאן החליטה בשעה טובה לסיים את הצילומים של The Voice אוסטרליה ואנגליה ולשוב הביתה לעשות פה סיבוב הופעות וחשבתי שזה יוצא טוב כי יש לבוסית שלי יומולדת ביום שני ואני לא יודעת מה לקנות לה אבל עכשיו אני יכולה לקנות לנו כרטיסים לליאן ושתינו יוצאות מרוצות. ואז הסתכלתי על תאריכים רק כדי לגלות שהיא באה להופיע 20 דקות ממני בחמישי לאוקטובר. FML.
אני אתרגש שוב - יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא|מאוהב||חיבוק||מאוהב||חיבוק||מאוהב||חיבוק||מאוהב||חיבוק|
גם אני מתרגשת בשבילך!!!!!@#$@#$R
הגיע הזמן לכרוך אותו לספר של ממש.
חח תדעי לך שאחת הסיבות לנסיעה שלי לניו יורק זה כי השתי חברות שלי שם רצו לשמוע סיפור דילן בלייב כדי שהן יוכלו לחבר אותם לספר של ממש:-D
ואז יעבדו את זה לסדרה עם אוברי פלאזה.
יו כפרות|מאוהב||מאוהב|
כמובן:-D אם ככה גם אני נשואה לאחד מהכוכבים הגדולים בעולם.
כמובן שאת נשואה. לא יודעת אם הוא נחשב לאחד הכוכבים הגדולים בעולם אבל...:-P:
מי השניים הנוספים?
כאילו זה אחד משלושת הרגלים אבל לא נראה לי שלזה התכוונת.
חח תחליפי את סוכות בראש השנה ואני אקח את הרגלים:-P: (לחסרי התרבות מבניכם השלישיה שלי זה ראה"ש, פסח ושבועות)
תלוי כמה גומי יש.
יש תמיד 3 גומי. לא? ז"א שמעתי סיפורים על כאלה שהיו להם יותר אבל לי אף פעם לא היו יותר או פחות מ-3 לכן אני נוטה להאמין שאנשים אחרים משקרים.
שיעשו כבר סרט למה הן מחכות???????
להתעלל בי עוד קצת;-(
שלפחות ילכו לתוכנית של דרו כדי שהיא תוכל לשבת עליהן או משהו.

טוב אני הולכת לראות דייזי ג'ונס. אני אמשיך להגיב מחר.

למעלה