Dead Boy's Poam- עריכה מחודשת. מפרי מוחי המשועמם. מה דעתכם?! תהיו עדינים. לחצו פה לקישור
T TheImpactBoy New member 19/11/06 #1 Dead Boy's Poam- עריכה מחודשת. מפרי מוחי המשועמם. מה דעתכם?! תהיו עדינים. לחצו פה לקישור
T The legendary DuDe New member 19/11/06 #6 נצל"ש, אביעד סלח לי, מי פה רצה אותי מנגן את ראין אוף א טאוסנד פליימס? אמיר נכון? רצית שאני אקליט את אשיר ואעלה ליוטיוב או משהו?
נצל"ש, אביעד סלח לי, מי פה רצה אותי מנגן את ראין אוף א טאוסנד פליימס? אמיר נכון? רצית שאני אקליט את אשיר ואעלה ליוטיוב או משהו?
T The legendary DuDe New member 19/11/06 #29 הי! לא ביקשת ישירות!../images/Emo12.gif ברור שאת מספיקה את אישתי
T The Young Amyrlin New member 22/11/06 #144 ../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif אחלה הקלטה ( ובהצלחה בשנת הגיטרה הרביעית שלך אותו מורה כל הזמן, נכון?
../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif אחלה הקלטה ( ובהצלחה בשנת הגיטרה הרביעית שלך אותו מורה כל הזמן, נכון?
A Amir Noy New member 19/11/06 #28 יאפ? פשוט היו לי פה *עיניינים* D: יודעים מה... מהיום תקראו לי AN... P:
A Amir Noy New member 19/11/06 #35 חחח... אוץ'? לכי לחדרך עכשיו.. יש לך ריתוק של שעה לצלילי שירים של שרית חדד... תתחילי מחגיגת ותדפקי את הראש ביאללה לך מוטי... XD
חחח... אוץ'? לכי לחדרך עכשיו.. יש לך ריתוק של שעה לצלילי שירים של שרית חדד... תתחילי מחגיגת ותדפקי את הראש ביאללה לך מוטי... XD