Dead Boy's Poam- עריכה מחודשת.

אז אל תצחקי יותר:(

שלא תצטרכי להתענות משיריה העמוקים עד להחריד של שרית חדד שמלמדת אותנו מה בחורה מבית טוב צריכה לעשות... חחח סתם...

Amir Noy

New member
XD

"שמלמדת אותנו מה בחורה מבית טוב צריכה לעשות..." קרעת אותי XD חחחח

../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

היא מלמדת אותנו גם עוד כמה דברים..למשל,על החום של ת"א

LadySilkworm

New member
ואני חושבת שעברי לידר כתב לה את

השיר הזה XD זה מזכיר לי שהיינו בפעם האחרונה בקנדה, ודוד שלי אוהב שרית חדד ושמענו את הדיסק וכל הזמן צחקנו על השירים. קנדה.. :(

טוב אני מניחה...

שבתור מישהו שיש לו שיר בשם "מרי לנצח" הוא אמורה לדעת מה בחורה מבית טוב(או לפחות בחורה) צריכה לעשות
(אגב,חבר'ה,הכל בהומור,אין לי כוונה לפגוע במישהו ואם פגעתי במישהו עמכם הסליחה
) איפ,נכון שהשירים שלה מטרידים?מזכיר לי כשאמא של חברה שלי הייתה מסיעה אותנו לים היא הייתה שמה תמיד את השיר הזה..מזל שהנסיעה לים היא 2 דקות..חחח

Amir Noy

New member
חחחח XD

נפגענו? נופ D: אבל הכי מצחיק..ששמים את שרית חדד בחתונות.. תמיד יש את אלו שקופצים ומשתגעים בשירים שלה..XD

היי אני אחת מהם!

NOT!
בחודש ספטמבר הייתי ב3 חתונות ובשלושתן ניגנו שירים שלה לפחות 3 פעמים!זה מחריד!X_X..(מה לעשות שאני הולכת לחתונות של מרוקאים ואיפה שיש מרוקאים יש מזרחית?
)..מילא,אני לא בדיוק מפסיקה לרקוד כשמנגנים שרית חדד(או סתם מזרחית למרות שזו מוזיקה מזוויעה לדעתי)אני פשוט זורמת:)..חחח

נעעע../images/Emo3.gif

הכי כיף לרקוד,אפילו אם את נתקלת בבני דודים שיכורים משוטטים על הרחבXD אני מאלה שרוקדים בצד ובכיף הרחק מעיני המצלמות..

LadySilkworm

New member
לא הייתי בכ"כ הרבה חתונות P:

אז מה אני מבינה? D: חוצמזה שאין לי כ"כ הרבה קרובי משפחה שמתחתנים. וואו, איך התחלנו לדבר על זה בכלל? XD

אממ התחלנו בשרית חדד..

והגענו לחתונות... בזמן האחרון הרבה אנשים שאני מכירה התחתנו(כולל חברה טובה שלי) אז יצא לי להיות בהרבה חתונות
אני ממש אוהבת חתונות..זה יותר כיף מבר מצווה או ברית מילה או משו כזה...

Amir Noy

New member
חחחחח....

הפעם נסלח לך..
רק כי ^הילדה עם העירים ה"חומיות"(המצאה של המורה לצרפית שלי...P:)^ [שמצטער שלא זוכר את שמה..עקב בעית סניליות קשה..] פעם הבאה...נוסיף לך גם עוד שעה עם מושיק עפיה בטברנה... XD עד אז... חופשייה

Amir Noy

New member
טוב...

זה כבר מקרה של טמטום... P: סולחת? P: קארין D: אה..ויש לך אחלה תמונה בעולם שלך D:

Amir Noy

New member
|תחילת חפירה|...............|סוף

טוב... עקב זאת שאנו מדברים על שרית חדד.. ועם חפירות.. תעשו אחד ועוד אחד..[שתיים למוגבלים שבינינו במת'..אין צורך לפתוח משבון..] אז אם עושים אחד ועוד אחד בעיקרון מקבלים 2! אז זה אומר קיסריה! יאללה בואו נתחיל במצעד של פחירות.. ~צריכים לעשות פינה כזו~ בשם:חפירות השבוע או משהו כזה D: רק בשביל אנשים כמו קארין שזקוקים ליחס מיוחד בקשר לחפירות D: ~נשאל את המנהל בקשר לזה~ בינתיים...מקובל? D:

חחח../images/Emo6.gif

יחס מיוחד בקשר לחפירות?:*מרגישה מוגבלת* מצעד חפירותXD..נשמע כמו שם של תכנית רדיו שמדרגים בה חפירות

למעלה