חחח... מידי שבוע..מציג את החפירות הגדולות ביותר...חח.. ונתן להם דירוג...חחח... זה יהיה אדיר D:
A Amir Noy New member 19/11/06 #69 חחח... מידי שבוע..מציג את החפירות הגדולות ביותר...חח.. ונתן להם דירוג...חחח... זה יהיה אדיר D:
B BrowN EyeD GirL1 New member 19/11/06 #71 חחחח זה יהיה מאוד חפרני.. דירוג החפירות יקבע לפני כמות העגבניות ושאר ירקות שייזרקו על החפרן..
L LadySilkworm New member 19/11/06 #78 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נהיה לי כאב ראש מהשורש ח.פ.ר אחרי שקראתי את הדיון שלכם P:
A Amir Noy New member 19/11/06 #85 חחחחחח זה מצחיק שמישהו באמת קרא את החפירה הזו..חחח.. XDDDDD ובייחוד החפרנית הכי גדולה... אז..תגובה לחפירה? ציון? D:
חחחחחח זה מצחיק שמישהו באמת קרא את החפירה הזו..חחח.. XDDDDD ובייחוד החפרנית הכי גדולה... אז..תגובה לחפירה? ציון? D:
D danduuu New member 19/11/06 #101 ../images/Emo45.gifנכון!! אנחנו עוד נשתלט על העולם ושירה באמת לא חפרנית היא פשוט מצפינית..היא לא חפרה בינתיים בהודעות כמוני
../images/Emo45.gifנכון!! אנחנו עוד נשתלט על העולם ושירה באמת לא חפרנית היא פשוט מצפינית..היא לא חפרה בינתיים בהודעות כמוני
B BrowN EyeD GirL1 New member 19/11/06 #106 חחח באמת נשתלט עליו בסוף../images/Emo123.gif חחח טוב לגלות שיש מציפן ןיש חפרן ואלו שני דבירם נבדלים
A Amir Noy New member 20/11/06 #114 חפרנים שולטים!!! גוו חפירות!! כמו בטראנסים...חפירות!!! זה מה שנעשה פה... XD חיפרות!
B BrowN EyeD GirL1 New member 20/11/06 #115 טראנסים../images/Emo5.gif חפירות יהיו,אבל לא כמו בטראנסים וכן עד שיסקלו אותנו החפרנים בסלעים וירקות..
טראנסים../images/Emo5.gif חפירות יהיו,אבל לא כמו בטראנסים וכן עד שיסקלו אותנו החפרנים בסלעים וירקות..
א אטומיק בייגל New member 20/11/06 #123 איכ טראנסים ../images/Emo3.gif וואו, אתם משתמשים המון ב"חפרן" "לחפור" ושאר הטיות המילה. X__________X אני שונאת את הביטוי הזה, "לחפור". :X
איכ טראנסים ../images/Emo3.gif וואו, אתם משתמשים המון ב"חפרן" "לחפור" ושאר הטיות המילה. X__________X אני שונאת את הביטוי הזה, "לחפור". :X
B BrowN EyeD GirL1 New member 20/11/06 #126 חחח אוקיי... אז נשתמש במילים "אדם שמדבר הרבה" במקום חפרן...מקובל? למה את שונאת את הביטוי אם יותר לי לשאול?
חחח אוקיי... אז נשתמש במילים "אדם שמדבר הרבה" במקום חפרן...מקובל? למה את שונאת את הביטוי אם יותר לי לשאול?
א אטומיק בייגל New member 20/11/06 #127 אין סיבה מיוחדת... זה פשוט... מעפן כזה. ]: אני מעדיפה "לברבר" D: פשוט נדבקתי לזה מתישהו ואני כל הזמן אומרת את זה ועושה את זה
אין סיבה מיוחדת... זה פשוט... מעפן כזה. ]: אני מעדיפה "לברבר" D: פשוט נדבקתי לזה מתישהו ואני כל הזמן אומרת את זה ועושה את זה
B BrowN EyeD GirL1 New member 20/11/06 #129 חחחח לברבר../images/Emo6.gif באמת,שאני מעדיפה לפטפט..XD גמני לא מתה על המילה חפרן/ית(אולי כי אומרים לי אותה הרבה)..אני מעדיפה פשוט להגיד שאני פטפטנית...
חחחח לברבר../images/Emo6.gif באמת,שאני מעדיפה לפטפט..XD גמני לא מתה על המילה חפרן/ית(אולי כי אומרים לי אותה הרבה)..אני מעדיפה פשוט להגיד שאני פטפטנית...
C Cold Heritage New member 20/11/06 #128 גם אני שונא את זה.. לא יודע.. O: פשוט ככה... זה לא מתאים ומוזר שכזה X_X
B BrowN EyeD GirL1 New member 20/11/06 #131 אולי כי זו מילה שנשמעת שלילית.. טוב,לי לפחות היא נשמעת מילה שלילית