"Dear lord, im not okay, amen"

EnchantedS

New member
אבל לא הבנתי למה הוא מתלבש ככומר

ויש תפאורה של כנסייה, והצלב והדת וכל זה?... איך זה בדיוק קשור?.. המממ אולי כנסייה ודת וזה, פשוט מביאה לנוצרים אסוציציה של דברים מפחידים?

קרניjack

New member
דה בדיוק מה שכתבתי בהודעה

שהוא רוצה שהמעריצים יהיהו כ"מאמינים" במוזיקה שלהם ובשירים שלהם, ולא ילכו אחריהם רק בגלל הפרצופים היפים שלהם
אבל לדעתי זה גם קשור למכל מיני דברים בשירים שלהם, כמו עניין המוות, שקשור לג'רארד, ובטח עוד דברים, הרי יש מכל מיני דברים שקשורים שם. יש גם את השוררה "call her black maria" אבל אין לי עכשיו זמן לכתוב על זה ועוד תמונות אז פעם האבה שאני פה

GUILTY

New member
אממ... אני קראתי את זה איפה שהוא

לא זוכרת איפה אבל זה ממש ההיפך ממש שאת כתבת....זה בכלל כאילו הוא לא מאמין. This song is talking about Missionaries. Or just people who come to your door and try to give you information about God, when all you want them to do is leave you alone. "Give me a reason to believe" and "Preach all you want but who's gonna save me?", are lines that come to mind when you want people to get off your back about Christianity

EnchantedS

New member
אהבתי את הפירוש הזה:)

חילונים חילונים מוזר שהכנסייה לא תוקפת אותם עדיין. לאוונסנס עשו את המוות........

Dooritos

New member
גמאני חושבת שהפירוש הזה יותר הגיוני

למרות שאני בכלליות חושבת שג'ר פשוט היה מעוצבן יום אחד ושרבט שיר (יצא לו)

GUILTY

New member
מה שמוזר זה .....

ראיתי ראיון וידיאו ישן אתם....ג'רארד סיפר על המוות של סבתא שלו ואמר: "היתי מאוד כועס באותה תקופה על אלוהים עם היה או יש....." ואחר כך ראיתי ראיון שהם אומרים שהם אנשים מאוד מאמינים. כאילו הלוו תחליטו!
אז ככה שאני לא ממש יודעת........

GUILTY

New member
מה זה איך שמסתדר?

כאילו שטוב לך אז כן וכשרע לך אז לא? זה מפגר

קרניjack

New member
איזה מצחיקה

לא צריכה להיות אמונה שלמה, וגם זה בהתאם להרגשה שלהם........את לא צריכה לנסות להבין את זה

Bondage Soul

New member
נראה לי ש...

הוא ציפה שאלוהים לא יגרום לו לסבל כי הוא מאמין בו. יש בזה משהו הגיוני...

למעלה