"Dear lord, im not okay, amen"

whatascene

New member
בהחלט מחבט בייסבול..

נראה איכותי אם הוא רק היה משקיע יותר בגלימה.

אאאאממ...

בחיים לא חשבתי על זה ככה.... אבל.... אהבתי דווקא.... זה יפה..... וגם מתחבר כשחושבים על זה...

danduuu

New member
איזה כומר שקסייי../images/Emo99.gif

אהבתי את הפירוש...מעניין ביותרר! איןןן לא משנה באיזה מצב הוא כזה יפה...חחחח אבל הוא מצחיק אותי עם התנועות האלו

EnchantedS

New member
בבקשה לקרוא את ההודעה הבאה בטון

מסביר ונחמד (כי אם לא, זה פשוט נשמע לא נחמד מאוד...): בכל מקום, חושבים שפורום mcr הם אנשים שיטחיים, ילדות קטנות וצרחניות, שמה שמאפיין את ההודעות שלהם זה "איזה מאמיי ג'רארד!!111" וכו. אניוויי, מנסים להגן עליכם ככה: לא, פורום mcr הם לא שיטחיים, אכפת להם רק מהמוזיקה והם לא כותבות כמה הן מפנטזות על.... *השלימו את החסר* אז שכותבים בפורום איזה שקסי הוא, או דברים כמו: "שימו לה לשיערו של ג'רארד. הוא קצר וגם חום, ולא ניראה לי שהוא מתכוון להאריך אותו", אז זה די סותר את מה שאמרתי.... מצטערת שהגבתי דווקא בהודעה שלך, ומצטערת שציטטתי אתכם (זה לא אישי:) )... אבל סתם תהיתי לעצמי...

kati666

New member
מחזקת.

למרות שגם לי יצא לא פעם להגיד כמה שהוא חמוד...אבל הוא הרבה יותר מוכשר מחמוד :] עוד מעט כשהפורום יהיה יותר זקן אז יעלמו להם כול הבנות שאומרות כמה שהוא מאמי וזה,זאת התלהבות זמנית. או שעם האלבום השלישי יבוא עוד גל כזה.נאמ. זה פשוט חלק מזה...

קרניjack

New member
על מה בדיוק את מנסה להגן?

על כבוד הפורום? על האנשים שבו? את ממש לא צריכה. זה פורום, והוא של כל מי שמתעניין ב MCR אפילו בפיסת המידע הכי שיטחית שיש, ותמיד יש כאלה,והוא גם של מי שמתעניין בלבד במוזיקה, או שמתעניין במראה ובשניהם. ופה יש גם מהסוג הזה וגם מהסוג, ומי שחבר בפורום יכול לראות את זה, מי שסתם מקשקש, בעיה שלו. ומה לעשות זה לא מוצא חן לכולנו, אבל צריך לקבל את זה, בדיוק כמו שהודעות שלכם לא מוצאות חן בעיניים מישהוא אחר. אבל כמו שכתבתי בתקנון, ביום הראשון של הפורום(זה שעבר זמן לא אומר שזה לא תקף
) והוא נמצא במאמארים, זה הפורום של המוזיקה של הלהקה, ואם יהיהו הודעות מוגזמות מדיי על המראה השקסי בלה בלהבלה, אני אמחק. מי שרוצה ליצור תדמית לפורוםן, מה שלא כל כך משנה,שיתנהג בהתאם למה שהוא רוצה. פיייייייייי........

Dooritos

New member
אני איתך

גם אם יש כאן אנשים שבאים רק בגלל שהם חושבים ש______ חמוד לא אומר שאסור להם להיות כאן. להפך- אולי הם אפילו יתחילו להעריך את המוזיקה בעקבות הפורום והדיונים בו! ובתור מישהי שאומרת כל הזמן שג'רארד ומייקי ופראנקי סקסיים (סליחה לריי ובוב גם הם פסדר) אני יכולה להגיד שהמוזיקה שלהם הרבה יותר מעניינת אותי מאשר המראה שלהם אז זה לא תמיד אומר שאם אומרים ש_______ חמוד שזאת שאומרת את זה היא באה לפה בשביל תמונות של האנשים. סיימתי נאומי.

EnchantedS

New member
חח לא אמרתי שהם באים רק בגלל המראה

ולא בגלל המוזיקה:) רק שמתעסקים בזה יותר מידי... אבל עזבי, היא שיכנעה אותי שזה.. הממ.. לא נורא. (וואו, אני בנאדם מושפע...)

MyMystery

New member
*לא קשורה ,כרגיל אבל בא לי להגיד*

כשרק הכרתי את מי כמיקל לא ידעתי איך הם נראים. כשראיתי חשבתי שהם אממ איך אני אגיד? לא משהו..(חחח מה לעשות..) אבל הכישרון שלהם הפך אותם ליפים

Dooritos

New member
חח

טוף בהתחלה גמאני לא ידעתי איך הם נראים וגם אחרי זה לא שמתי במיוחד לב למראה שלהם ועד שהגעתי לפורום לא ידעתי מי זה מה ואיך קוראים לכל אחד..!

Love Bem

New member
כנ"ל

אגב אני עדיין חושבת שהם לא משהו! לא אכפת מה תגידו!

למעלה