"Dear lord, im not okay, amen"

קרניjack

New member
מה עשו לאוונסנס?

וכבר יש אירגון של אימהות שהם נגד MCR והיוזד, בגלל התכנים של השירים, זה לא מספיק?

whatascene

New member
אה הם גם נגד MCR?

היה גם משהו עם גרין דיי.. חח יש להם סיפור שלם עם איזו אמא שבלה בלה בלה..

EnchantedS

New member
לאוונסנס יש שיר שקוראים לו

tourniquetת שמדבר על מוות, מה קורה שמתים, או משו, לא יודעת בדיוק. אז זה לא ממש לרוחם של הכנסייה והקתולים, אז הם יצאו נגדם... באמת?? אירגון של אימהות נגד MCR??? Now I like them even moooore:) (הו, אחרי שכתבתי את זה, זה נשמע לי קצת מזוכיסטי... הו וול...)

קרניjack

New member
אה מכירה את השיר

מיי בלאק טורניקוט, כאילו זה אלוהים או משהוא כזה שם. ואני כמעט בטוחה ב100% שקראתי על האירגון של האימהות בפורום הרישמי, זה היה מזמן.

whatascene

New member
חוסם עורקים.. חח

הקתולים האלה קצת פסיכים.. קורה אני קראתי על הארגון רק בקשר ליוזד, אבל אני מניחה שזה הגיוני שיחברו גם לMCR

קרניjack

New member
שם מוזר לשיר

כאילו אלוהים הוא חוסם העורקים שלה משהוא כזה? שמעתי את השיר מזמן, אני כבר לא זוכרת מה היה בו=/

whatascene

New member
לא יודעת, אין לי מושג מה הליריקס

אבל.. FYI - משתמשים בחוסם עורקים כשרוצים להזריק מיני דברים לווריד.. חח

MyMystery

New member
שיר יפה =P הייתי חורשת עליו. המילים

I tried to kill the pain But only brought more (so much more) I lay dying And I'm pouring crimson regret and betrayal I'm dying, praying, bleeding and screaming Am I too lost to be saved? Am I too lost? My God, my tourniquet Return to me salvation My God, my tourniquet Return to me salvation Do you remember me? Lost for so long Will you be on the other side? Or will you forget me? I'm dying, praying, bleeding, and screaming Am I too lost to be saved? Am I too lost? My God, my tourniquet Return to me salvation My God, my tourniquet Return to me salvation (Return to me salvation) (I want to die) My God, my tourniquet Return to me salvation My God, my tourniquet Return to me salvation My wounds cry for the grave My soul cries for deliverance Will I be denied Christ? (Christ) Tourniquet My suicide

EnchantedS

New member
אמרו לי שהשיר מתאר את הרגע לפני

המוות, וחוסם עורקים זה דבר שדוחה את המוות

whatascene

New member
חוסם עורקים זה הגומי הזה

ששמים בשביל להבליט את הווריד לפני שעושים בדיקות דם או זריקות למיניהם.

קרניjack

New member
זה גם

הבד שקושרים ומסובבים על מקל כמישהוא נפצע( כמו איבר שנגדע וכו'), כדי לעצור את זרימת הדם.

GUILTY

New member
לא קושרים את זה על מקל.........

את מדברת על שבר....עם המקל עושים כשיש שבר. חוסם עורקים של איבר שנגדע זה רצועת עור שקושרים כמה ס"מ מעל הקטיעה עצמה כדי לעצור את זרימת הדם.......למדתי עזרה ראשונה והתנדבתי במד"א

קרניjack

New member
לא התכוונתי לזה

התכוונתי שכדי שזרימת הדם תעצר וכדי שהבד יהיה מאוד צמוד אז אחרי שמסובבים את הבד על החלק הפצוע (לפני החלק הפצוע), אז עושים מן לולאה ומכניסים שם מקל ומסובבים את המקל.....זה משמש כמו ידית שהבד יהיה הדוק יותר, וזה יחסום יותר חזק.....עשו לנו סנדה על זה, עכשיו את מבינה על מה אני מדברת?

GUILTY

New member
כן הבנתי גם מקודם אבל כשאני התנדבתי

לימדו אותנו על חוסם עורקים ועל איך משתמשים בזה.....וזה מה שאני אמרתי.

קרניjack

New member
אבל זה לא אותו הדבר

במטרה הכללית כן- לעצור את הדם, אבל במעבדה לא ישימו עליך איזה בד או משהוא ויסובבו עפ מקל. זאת הכוונה !

למעלה