"Dear lord, im not okay, amen"

GUILTY

New member
לא אי אפשר. זה שיר שהיה אמור להיכנס

לדיסק ובסוף לא הכניסו אותו. רשמתי את זה כבר אז בקומונה אבל הנה עוד פעם. זה היה אמור להיות הדיסק TCFSR 1. Cemetery Drive 2. Give 'em Hell, Kid 3. It's Not A Fashion Statement, It's A Fucking Deathwish 4. I Promise It's The Last Time 5. The Ghost Of You 6. You Know What They Do To Guys Like Us In Prison 7. Hang 'em High 8. Black Angel and the Desert Sun שיר 4 ו 8 לא נכנסו לדיסק. אחר כך זה היה אמור להיות הדיסק: 1. To the End 2. Give 'em Hell, Kid 3. Thank you for the Venom 4. The Ghost of You 5. I never told you what I do for a living 6. Cemetery Drive 7. Hang 'em High 8. You know what they do to guys like us in Prison 9. Helena 10. If we're not careful, We'll turn into Catholics 11. It's not a fashion statemen, it's a fucking deathwish 12. I Promise it's the last time 13. The Jetset lifestyle will kill you שירים 10 12 ו 13 לא נכנסו לדיסק. ובסוף זה מה שכן נכנס: 1. Helena 2. Give 'em Hell, Kid 3. To The End 4. You know what they do to guys like us in Prison 5. I'm Not Okay (I Promise) 6. The Ghost of You 7. The Jetset life is gonna kill you 8. Interlude 9. Thank you for the Venom 10.Hang 'em High 11. It's not a fashion statement, it's a fucking deathwish 12. Cemetery Drive 13. I never told you what I do for a living אבל אומרים שחלק מהשירים שלא נכנסו אלו אותם שירים שכן נכנסו רק ששינו להם את השם כמו: I Promise it's the last time זה בעצם i'm not okay

קרניjack

New member
הם לא אמור שהם ישמיו את זה

ב DVD? הם צריכים להוציא את זה מתיישהוא

GUILTY

New member
ני חושבת שכן. כי עם לא הם לא היו

חושבים על להכניס אותם לדיסק

love mcr

New member
אמ...סיכום על הנושא

ואני חושבת שרוב הילדים פה יסכימו איתי... אף אחד לא בדיוק אכפת עם פתאום הם כולם יראו מגעיל אבל המוזיקה שלהם לא תשתנה... ואני גם בטוחה שהרוב אוהבים אותם בגלל המוזיקה.. כי באשכרה יש מליון אנשים יפים\ כוסנים\ חתיכים אבל לא הרבה שעושים מוזיקה טובה כזאת... ואני חושבת שאם הם יתחילו עכשיו לעשות מוזיקה זבל לא ישארו הרבה מעריצים רק כי מישהו משם כוסון... וקבלו שאלה פשוטה מה אתם מעדיפים לשמוע את כל השירים שלהם בלי לראות אותם או לראות תמונות אמ..אני חושבת שפה הרוב יענו אותה תשובה... וכל מי שיורד על הלהקה או על המעריצים שיהיה לו בכייף! וזה שיש בלהקה כמה כוסנים זה סתם עוד +

yaelrs

New member
אממ

אני חייבת לציין שבתור כומר הוא מאווד סקסי..חח ונורא אהבתי את הפירוש, לא בהכרח נראה לי שלזה הוא התכוונן אבל אני נורא אוהבת איך שכל אחד יכול לפרש את השירים שלהם באופן שונה

קרניjack

New member
../images/Emo41.gif תסתכלו על זה...מעניין

יש סידרת קומיקס שנקראת preacher (המטיף-כומר), יכול להיות שג'רארד הושפע מזה, או לקח השראה מזה, בתור חובב קומיקס מושבע.... אתם יכולים לראות על הקומיקס פה http://ubqtous.com/preacher.cfm

yaelrs

New member
כן..

הוא אמר באיזה ראיון שהקומיקס הזה הוא ההשפעה הכי גדולה על האלבום

EnchantedS

New member
מעניין איך זה הקומיקסים האלה...

כי בחיים לא קראתי שום קומיקס, חוץ משל אורי פינק, ואיזה אסטריקס אחד...

למעלה