"Dear lord, im not okay, amen"

Love Bem

New member
שיט! לא סתם!

הם לא כוסוני אל...(קיימים כאלה בכלל?) אבל הם יפים!(מודה) קיצר ריי הכי חתיך חחח..(זה לא נשמע טוב) טוב נו.. הם לא מכוערים! אבל הם הכי מוכשרים

Love Bem

New member
דהההה!(גם זה לא נשמע טוב)

במוזיקה הכי מוכשרים!! בגלל זה הם המעודפים שלי

Love Bem

New member
זה היה של בת דודה שלי

מיום ראשון(4/12) עוד יום ראשון(11/12) כי היא לא רוצה לפתוח משתמש אז סתם היא תהיה פה!

GUILTY

New member
זה שאדם כותב על השער ובמקרה הזה

זאת היתי אני שכתבה על השער החום והקצר.. זה לא אומר שאיכפת לי רק מהמראה שלהם האמת בכלל לא איכפת לי...... אני התחלתי לאהוב אותם בגלל המוזיקה וחשבתי עד כמה מכוערים ומפחידים ומוזרים הם! זה שכתבתי על השער החום והקצר לא משנה משהו כי מותר לכתוב את זה ואין חוק שאומר שלא.........אבל הכל צריך להיות לא בהגזמות...כמו בפורום הרישמי שפתחו שירשורים על האף השער העיניים והתחת של ג'רארד (מי שרשום בפורום יודע את זה...) או שמעריצה צועקת ג'רארד תעשה לי ילד זה כבר מוגזם. יש מלא אבל מלא להקות שאני ממש מכורה למוזיקה שלהם ואני אפילו לא יודעת איך הם נראים. וזה שאתה מדבר על השער הקצר ממש לא הופך אותך לשיטחי. וגם שאנשים יגידו מה שהם רוצים על המעריצים של MCR כי גם עם נהיה הכי בסדר שאפשר אנשים תמיד ימצאו על מה לדבר ועל מה ללכלך כי זה בטבע האדם. אז FUCK הם והדעות שלהם לא צריך לשים זין על כל דבר שמישהו אומר ואין צורך להגן על המעריצים או על הלהקה.

EnchantedS

New member
מצטערת, לא זכרתי מי זו הייתה, סתם

נתתי דוגמא... ואם היית מסתכלת בהמשך השירשור, היית רואה שהסכמתי עם קרן. (ושוב, לא אמרתי שאם מדברים על זה, זה אומר שבשביל זה את כאן...) חחח באמת מישו פתח שירשור על התחת שלו???!! וואו. (ובקשר לתעשה לי ילד- סתם ראיתי שמישו כתב "ג'רארד, תעשה לי גופה" וזה היה ממש מצחיק)

GUILTY

New member
אין לי בעיה שתגיבי על דברים שאמרתי

גם עם הם רעים כי אני אוהבת שמגיבים לי ושאומרים לי את האמת כי אני אוהבת להיות ישרה עם אנשים ואני אוהבת שאנשים ישרים אתי גם עם זה רע. פשוט אמרת שאת לא יודעת מי אז אמרתי לך. ובקשר להסכמה עם קרן כן ראתי....רק גם עם אנשים יגידו כמה חראות הם או את בטור מעריצה זה לא ממש צריך לענין אותך כי אנשים הם חראות. ותמיד יהיו אנשים שידברו על המראה גם עם זה רק השער או רק התחת שלו (ולא זוכרת בקשר לשירשור על התחת- זה היה דוגמה) אבל יש מלא שירשורים כאלה בפורום ואני אפילו לא נכנסת אליהם כי זה ממש לא מענין... מה שחשוב זה רק מה שאת מרגישה ולא מה שאחרים מרגישים.

whatascene

New member
ראיתי יותר גרוע

שרשור על האוזן של מישהו.. כן כן, אוזן! אבל טוב המעריצות ההן היו פסיכיותתת היה שם פוסט לכל איבר בגוף של הסולן הזה.. חח (טוב, כמעט כל איבר בכל מקרה..) אני אישית לא יודעת איך נראות הלהקות שאני אוהבת בכלל, חוץ מהיוזד (שזה גם בגלל שאנשים התחילו לפרסם תמונות בכלמיני מקומות), גרין דיי (שנראה אתכם נמנעים מלראות אותם), ואולי רדיוהד ועוד כמה בגלל קליפים וכו'. חוצמזה יש לי כל כך הרבה להקות שאין לי שמץ איך נראה מי, וגם בכלל לא אכפת לי. בקשר למה שאומרים על מה שאת שומעת - אם את באמת אוהבת להקה לא צריך להיות לך אכפת. כל עוד לא אוהבים משהו כי זה מה שכולם אוהבים (וזה כבר גרוע בפני עצמו) אני לא מבינה למה למישהו צריך להיות אכפת מדעות של אחרים. מוזיקה זה עניין סובייקטיבי, אם מישהו לא רוצה לאהוב את זה שלא יאהב, זה לא אומר שזה צריך להזיז לך.

קרניjack

New member
יאן לך מושג איזה שירשור היה שם

הוא הטריף אותי.... נו אז בסדר יש שירשור על האף/שיניים/עיניים/איבר רבייה (שגם את זה הזכירו
) של ג'רארד... אבל על הגב של ג'רארד התחילו לדבר שיש לו עקמת נוראית ושמו תמונות נוראות של אנשים גיבנים להמחשה.....כאילו לאיפה אנשים הגיעו
גם התחילו לספר שם סיפורים על פריצת דיסק, חבל שמדברים סתם בלי לדעת, אבל אמרו משהוטא שמתקבל כהגיוני (למרות לא בטוחה שזה אמיתי וגם לא נראה לי שהגב שלו כך בגלל זה)- שהוא נפל מהבמה פעם אחת כשהוא היה שתוי....

EnchantedS

New member
חח ועוד הוא יכול להיכנס ולקרוא את

זה:). כאן אפשר לדבר על הכל כי אז מה, הוא לא ייכנס לכאן, אבל שם זה הפורום הרישמי, אז... ודרך אגב: יש באתר הרישמי כל מיני פציעות שכאילו קרו להם... זה אמיתי? או שלא או שרק חלק כי רשום על אחד נזק מוחי חח אז זה די ניראה שלא:)

קרניjack

New member
נראה לי הם הקצינו את זה

שם....למשל שבוב פגע לעצמו כמה פעמים בראש עם המקלות....

למעלה