EMA Inter Act: Tokio Hotel!!!!!!!!!!!!

פעם שלישית שאני רואה את ההופעה

פעם אחת ברגיל אח"כ בהיטס ועכשיו בשתיים. ועוד מעט בבאס. אני מתרגשת כל פעם שאני רואה אותם מופיעים

התבלבלתי../images/Emo122.gif../images/Emo168.gif

רגיל היטס 2 באס ועכשיו יש עוד הפעם בהיטס. חחח ותמיד אני צוחקת מגיאורג שמעיף את השיער הרטוב שלו וביל אח"כ מסתכל והוא נראה כמו גור כלבלב מתוק רטוב, פשוש
יואו אבל הם כ"כ מצחיקים XDD

3has3

New member
זה היה כל כך...

עאעאעאעאאע בהחלט D: אני לא ראיתי את ההופעה XD נרדמתי D: או יותר נכון הלכתי לישון D: בכל קטגוריה אני קופצת כמו משוגעת על כל להקה שאני אוהבת D: ואז באו טוקיו אז בכלל קפצתי על המיטה XD פתאום אומרים TOKIO HOTEL אני כל כך התרגשתי! אני רצינית שלא יכולתי לנשום ואז אני רואה את גוסטב והדופק שלי כל כך עלה XDDD וביל, עאעאעאעא פעם ראשונה הוא ריגש אותי! בתור אחת שלא ממש אוהבת אותו
זה היה אדיר D: אחר כך קפצתי בכל הבית והערתי כמה שכנים XDD אבל למי אכפת? טה נצחו!^%$# למישהו יש את ההופעה?

florit11

New member
תגידו לי שמישו

צילם/הקליט את ההופעה... אני חייבת לראות אותה שוב... היא פשוט כ"כ.... מדהימה.... בכיתי כשהיא ניגמרה, ובכיתי גם בהתחלה, כשהם זכו... יואו.. ><" מישהו צילם את זה... אני צריכה את הופעה שוב, ראיתי אותה רק פעם אחת כי יש לי עכשיו בצפר... יאללה... עפתי למוסד החינוכי, אנחנו לא שובתים... ;_;

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איזו תמונה גדולה

אני יושבת מול המסך ומתפוצצת מצחוק כרגע
הוא מוציא לשון

אגנסקעXD

New member
אהבתי תסוףףףףףףףףףףףףףףף!

רציתי לכבות ת'טלוויזיה ואז שמעתי תמילה טוקיו הוטל השארתי.. אהבתי ת'מיכנס של ביל..!

animfanatic

New member
../images/Emo6.gif אני בטוחה שהוא תמיד משתמש באיפור מהסוג

הזה, זה הכי טוב, זה מחזיק טוב גם כשמזיעים XDD אוה...זה היה הקטע הכי טוב בהופעה כשהראו את גוסטב והמים עליו
ואז ביל אההההה
והשיער שנהרס... וגיוארג שהתפרע עם השיער מצד לצד
וטום
המים קפצו לכל מקום בגלל הראסטות הסקסיות שלו

animfanatic

New member
הבנים עם הפרס, תמונה ברורה וגדולה

איזה מתוקים, להדביק אותם לקיר ולהפשיט אותם

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifרואים על טום וביל שהם מאוכזבים

על גיאורג וגוסטב קצת פחות. איזה חיוך יש לגיאורג..

kushkush1233

New member
מאוכזבים? למה נראה לכם?

ממש לא! הם באו לשם בידיעה שיצאו בידיים ריקות כי הם לא ציפו לנצח! אבל הינה הם ניצחו והם ממש לא מאוכזבים \:

Plaztyk

New member
חחח הדבר הראשון ששמתי לב אליו..

הוא עד כמה שגיאורג צמוד לטוםXD

למעלה