EMA Inter Act: Tokio Hotel!!!!!!!!!!!!

animfanatic

New member
XDD אההה נכון, זאת השעה שאני כבר צריכה

להיות במיטה...אני כבר לא רואה בעיניים בשעות האלה XDDD

Pukapukit

New member
זה רק אני או שביל נראה ממש רזה? X:

כאילו, הוא תמדי היה רזה וכזה, אבל סתכלו על הלחיים שלו- הן -ממש-שקועות, ולא נראה לי שזה בגלל הזווית או הפוזה, גם בתמונות האחרות מהטקס זה נראה ככה. כאילו הוא לא אכל שבוע. X:

MaaYanUshM1

New member
לדעתי זה בגלל האיפור..

שימי לב שיש לו סומק מתחת לעצמות הלחיים.... וזה גורם לעצמות הלחיים לבלוט וככה זה נותן תחושת רזון... לא נראה לי שהוא רזה... מה שכן אחרי ההופעה שלו באמי...ישר אחרי סיום השיר...הפרצוף שלו היה נראה מוזר...לא יודעת למה...:/ *ולא בגלל שכל השיער היה עליו והוא היה ספוג מים!*

Mrs Kaulitz

New member
שלהלהלהלהלה XDD

הולי יאו שכזה ^^ הלב שלי קפץ כל פעם שמי כמיכל רומאנס וטוקיו
הופיעו.. אהבתי את הגימיק עם המים...וכל ההופעה אני ואחותי צרחנו איזה טוסיק חמודד יש למוי בילי XD DDDDDDDDDD:

אומיפאקינגאד , הם זכו ?? ../images/Emo12.gif יש יש יש

לא ראיתי , כי לא הייתי בבית .. הייתי במסיבת יומולדת של חברים טובים
אבל לא הייתי יוצאת מהבית אם לא היה לי איך להקליט . אז כמובן שהקלטתי אבל אני מחכה למחר לראות , כי ההורים שלי ישנים איפה שההקלטה . אתם לא מבינים אני כ"כ מאושרת , אני כבר מתה לראות את זה ! איזה כיף שכל ההצבעות האלו לא היו לסתם !D: ייאי אני כ"כ מאושרת בשבילהםםםםםםםםםםםםםםםםםם .

NOLLA GIRL 112

New member
טקס מכוררררררררררררר

וכל מי שאומר אחרת יכול לדחוף בתחת. וביל מפחיד. מאוד. ונפלה לו הליפה XDDDD האיש צריך לקנות לה דירה לבד. אם זאת לא פאה בכלל.. ומה זה כל האיפור הזה שהוא שם?! הומו. כל עוד הוא לא בת בכלל.. חרא להקה, חרא שירים וחרא טקס.

Eden10025

New member
חחחחחחחח אהבתי.

אנשים סתם לא יודעים לפרגן וסתם חושבים שהם יודעים הכל.

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וזה יכול להימשך עד מחר XDDDD

linoroosh

New member
../images/Emo163.gif מה הקטע שלך?!?!?!

ט"ה מדהימים!!! אם את לא אוהבת אותם ולא יודעת להעריך את הכישרונות שלהם זה בעיה שלך... אבל מה זה כל הבולשיט הזה?? ביל לא "מפחיד" וגם לא "מאוד" ה"ליפה" שלו מדהימה (ולא, זה לא פאה..) האיפור שלו מהמם!!! וחוץ מזה יש עוד מלא שמתאפרים!! לגבי זה שהוא "הומו. כל עוד הוא לא בת בכלל"---> הוא לא בת והוא ממש לא נראה כזה!!! והוא גם לא הומו. וגם אם הוא כן היה הומו- זה ממש לא משנה... הוא עדיין מוכשר ואני אמשיך לאהוב אותו... וחוץ מזה יש מלא אומנים הומויים וזה לא מפריע לאף אחד... והם ממש ממש מממש ממש ממש ממש לא חרא להקה, והשירים שלהם ממש ממש ממש ממש ממש לא חרא!! וגם הטקס לא היה חרא.... בקיצר, את ממש אהבלה... בדרך כלל אומרים לאנשים "זכותכם להביע דעה" אבל לך לא הייתי אומרת את זה בחיים... אם את לא אוהבת אותם את לא חייבת אבל מה זה כל הזבל הזה?!?!?!?

למעלה