EMA Inter Act: Tokio Hotel!!!!!!!!!!!!

MaaYanUshM1

New member
חחחח כן..גם אני..אבל...:/

רק חבל שכל היום לא ראיתי את זה אפילו פעם אחת:(

חח זהו גם אני אתמול, הייתי מרותקת

לאמטיוי ולא ראיתי את זה בשיט ~.~ אבל היום גם באופן ממש ממש מפתיע הייתי מרותקת לאמטיוי וראיתי שהם קיבלו את הפרס פעמיים#$@$!$ ואת הקליפ גם פעמיים ^^

ממ אם אני לא טועה

יש מצב ייראו בימים הקרובים שוב כי היום היה אמור להיות, ולא היה לי סבנלות לחכות כי הלו"ז איחר קצת בטלוויזיה XD אז שווה לבדוק :)

LiHiLuSh

New member
אוקי רגשות רצים../images/Emo99.gif../images/Emo10.gif

אז ככה כולי הייתה צמרמורות של ממש קיצר נגיעה להיכר אז הם זכו ממש מש הייתי מאושרת כול רגע שדיברו הלאם או הרהו אותם והכול ואז הגיעה החלק השני והם לא זכו ... כולכך התבאסתי אבל למרות זאת אני שמחה שלפחות אחד הם הצליחו אבל מאז השני שאמרו שלא.. מש הרגשתי מוזר התבאסתי הרגשתי אותם מתבאסים משום מה לא יודעת למה הרגשתי ממש ביאוס אני הייתי בשוק המומה שהם הפסידו ככה .. כאילו אני ממש היה לי צמרמורת והרגשתי חום וקור ואפילו בכית טיפה היה לי רבה דימה והיא אבל לא הגיעה אפילו לחיי *ואני לא בוכה ובטח לא בגלל כזה דבר* פשוט הרגשתי ממש מוזר והרגשתי אותם למרות שאני בכלל לא מכירה אותם ממש ממש הגשתי אותם שהם מבואסים וכל המשך הייתי בביאוס וחיכיתי להופעה ורציתי ליראות אותם ליראות מה איתם ועם הם באמת איך שאני מרגישה שהם.. והנה זה הגיעה! ההופעה ישר הסתקלתי הלהם עם הפנים של ביל עם הפנים של טום כי את גיוארג וגוסטב לא ממש ראו והרגשתי את הביאוס שלהם ראיתם את העיניים של ביל מי לא היה רואה את הבאסה שלו הוא הי קצת בעצב וגם טום ראיתי!!.. הרגשתתי. ממש מש ושמעתם את הקול של ביל הוא היה דאוך לא כמו תמיד והוא לא זז ממש כמו תמיד היה מוזר! אבל בהמשך ההופעה השתפר לו מצב הרוח אחרי הכו להוא תמיד אומר שההופעות מאלות לו את מצב הרוח וטיפה עזר לו וחייבת לציין זאת הייתה אחת ההופעה הכי מדהימות שראיתי זה היה כולך אדיר מדהים פשוט איך לתאר את זה במילים.. ואחרי ההופעה הרגשתי טיפה יותר טוב ואני בטוחה שהם גם.. אבל אחר כך שוב ירד להם טיפה ואז עלה להם שוב המצב רוח זה מה שהרגשתי אבל עכשיו... אני מרגישה ששוב ירד להם.. פשוט הבזקי חום וקור מוזר לי יעני אני מש מרגישה ואני מרגישה כאילו אני הייתי שם ולי נפלו המים על הפנים במקום לביל אני מרגישה שיורדים לי מים מהראש!!... אבל ממש ואני מרגישה שהם שוב בבאסה אוף למה אני אנחנו לא שם לתת להם את החיבוק המעודד ואת האושר שלא נורא תמיד היה שוב והיה טוב גם אחד זה טוב למרות זאת ,זה לא היה עוזר.. למרות זאת בזה הרגע נירא לי שאלה להם שוב המצב רוח לטיפה יותר טוב...אבל ממש טיפה ואני לא יודעת אבל אני לא יכולה לרשום יותר ממש לא.. ממש מוזר לי והכול בורח לי מהראש.. ________________________________________________ מה שכן היה לי דבר מאוד מוזר ונחמד ומפחיד!!.. כול הזמן מול הטלוויזיה שראיתי את זה והקלטתי כן כן דרך הטלוויזיה יאיי.. מקווה שזה באמת הצליח להקליט... אז הייתי בטלפון עם חברה שלי כול הזמן הזה ופשוט הרגשנו בדיוק אותו דבר ואנחנו גם ככה עדין זה ממש מפחיד באתי להוצי מילה אמרנו אותה מילה ביחד חשבנו על אותם דברים ואמרנו אחת לשנייה באותו זמן יצאו לנו אותם מילים אותם מחשבות וגם בקשה לנעליים של מישהו או כל דבר אחר ממש חשבנו על אותם דברים אפילו שלא היה קשורים למה שראינו עכשיו בטלוויזיה יעני את כול זה.. זה היה ממש מפפחיד אמרנו הכול אותו דבר אתם מבינים O___ם זה היה פשוט מוזר... אותם מחשבות אותם מילים אותם משפטים ושאמרנו שהם לא זכו שנינו לא יכולנו בקושי לדבר ולזוז במשך 5 דקות מה תנוכה שהיינו.. זה היה מוזר אבל אנחנו רגילות לזה בזמן האחרון בחצי שנה האחרונה בערך זה קורה לנו אותם מילים מחשבות וכול דבר אחר אני יודעת שזה לא קשור לפה אבל רציתי לשתף... סליחה על החפירה.... עם בכלל מישהו קרא אותה ואני מרגישה כבדה פתאום ....

LiHiLuSh

New member
המשך

סליחה על החפירה.... עם בכלל מישהו קרא אותה ואני מרגישה כבדה פתאום .... משום מה כואב לי הגב הידיים הכול

animfanatic

New member
חחח...לא פלא שתרגישי כבדה אחרי הודעה

כזו ארוכה
כשתלכי לישון תדמייני שאת נמצאת במקום שקט סביבך נמצאים טום וביל טום מעסה לך את הראש וביל עושה לך מסז' ברגליים ובגוף
הכאבים יעברו בטוח... לא נראה לי שהם התבאסו, הם די שמחו כשזכו, יהיו להם עוד הזדמנויות...הם די חדשים שם...

LiHiLuSh

New member
כן אני יודעת נורא שמתחתי שהם זכו

והם קפצו ביל בכלל קפץ חח אבל בכאל זאת הרגשתי ביאוס אחר יהשני.. כי למרו תזאת,זה הפסד.. אבל ממש שמחים שיש פרס אחד זה כבוד

LiHiLuSh

New member
ונממ זה לא ביגלל הכתיבה ממש רשמתי את זה טוח

2 דקות אחדות ,אפילו פחות ובכלל לא היה לי קשה

לא קראתי הכל [נו מה? זה ארוך../images/Emo178.gif../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

אבל קראתי את החלק של החום וקור והבכי. גם לי זה היה! פתאום קפאתי מקור ושמתי ז'קט ואח"כ הרגשתי ממש חום ואז שוב פעם קור ושוב פעם חום. ובכיתי. ובהופעה שלהם התקשרתי לחברה שלי ובכיתי עוד יותר. אבל אני ריגשי, אני בוכה מכל דבר

LiHiLuSh

New member
חח..אני לא והיה לי ממש דימה אחת ושהו

חח מוזר וכם הרגשתי כול הזמן חום ובוקר הרגללים קפואות ויש אבזקי חום קור החלק העליון היה לי בוא חם והיה גם הבזקי חום וקור

LiHiLuSh

New member
חח..אני לא והיה לי ממש דימה אחת ושהו,

חח מוזר וכם הרגשתי כול הזמן חום ובוקר הרגללים קפואות ויש אבזקי חום קור החלק העליון היה לי בוא חם והיה גם הבזקי חום וקור

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifמה זה אינטר אקט לעזאזל!?!?!!?!?!?!?!?!

והקטע עם המים היה פשוט מממיס
! ביל היה כולו נוטף סקס. חהחה

animfanatic

New member
אינטר אקט זה שהם נמצאים ביחסים טובים

עם המעריצים מהמילה CONTACT

animfanatic

New member
מה יש לביל על הלחי? זה גם לפני הטקס

מה זאת דמעה או סתם פיצעון?

למעלה