EMA Inter Act: Tokio Hotel!!!!!!!!!!!!

ניסיתי לשמוע את מה שאת אומרת..

והאמת שלא הצלחתי לשמוע בוז וכאלה 0: יכול להיות שאני לא שומעת טוב או משהו .חח אני רצינית, אבל באמתש לא שמעתי בוז או כאלה... לדעתי הם פשוט היו בציפייה לזכות גם בתור הלהקה הכי טובה של 2007 וכמובן שמאכזב לא לזכות בזה.. אבל לא יודעת, יכול להיות שזה בגלל מה שאת אומרת ואני פשוט לא שמעתי את זה..

PerfectSP

New member
יה יה,איש וויס.. ../images/Emo190.gif

איש הבה גסין דאס אין לייבD: קיצר,כן ראיתיD:

MaaYanUshM1

New member
ושוב..אני חשבתי שדיימניתי את זה...

אני חשבתי שלא שמעתי טוב את קריאות הבוז...ממש בושה שלא מפרגנים להם! לא משנה אם אוהבים או לא מינמום אל תצעקו בוז...זה לא משחק כדורסל...איכס דוחים! ואני בכל זאת לא חושבת שביל היה מאוכזב בכלל...הם היו מאושרים עד הגג...הם ממש לא ציפו לשום פרס!....הקטע היחיד שעיצבן אותו היה הקטע של האוזנייה שהפריעה לו וגרמה לו לחוסר נחת בהופעה....וגם הקטע שהקול שלו היה לא בריא במיוחד (אתם אומרים שהוא חולה..אין לי מושג לגבי זה)...

../images/Emo36.gifיכול להיות שהוא עדיין לא החלים לגמרי???

זה נשמע הגיוני קצת, לא?? וכה, בפעם השניה שראיתי את הקליפ, ועוד לא שמתי לב לקריאות בוז, אז באמת האוזנייה הפריעה לו!!! חחח מסכן............. אבל זה ממש משגע אותי!!! ואני ממש מנסה להפנים את מה שאמרתן, שלא צריך לקחת ללב, או להעלב, באמת שאני מנסה, אבל אני פשוט לא מצליחה להוציא את זה מהראש!!!! איך הם יכולים לצעוק עליהם ככה?? ועוד באמי?!?!?!?! (סליחה, התרגלתי... EMA) הם ממש צריכים לשמוח שTH שמו אותם על המפה בתחום המוזיקה!!! אבל ממש!!! וגם, כל מה שאמרו על גרמניה, שהיא ארץ מגעילה, ושלא ושלא כדי לבוא לשם..... כבר ממש התחילו לרדת מזה אחרי שTH נחשפה לעולם!!! זה כ"כ משגע אותי........... טוב, אחרי החפירה הזאת, צריך סופסוף להתחיל להפנים................... סליחה שחפרתי, ותודה שקראתם, מי שקרא...........XDDDDDDDD

MaaYanUshM1

New member
../images/Emo188.gifחח אהמ אני קראתי:)

אל תיקחי את זה כל כל ללב.... יש הרבה דברים שאת לא רואה.. אנשים עוד יותר יורדים עליהם ומקניטים אותם בשמות..אז מה...בסופו של דבר הם אלו שצוחקים כל הדרך אל הבנק
. ועם כל השנאה המיותרת כלפיהם (שנובעת כמובן מקינאה
) יש אלפים על אלפים של אנשים שאוהבים אותם ומוכירים להם תודה על המוזיקה הנהדרת שהם עושים
. והרבה היו רוצים להגיע למעמד שהם הגיעו- הם הלהקה הכי מצליחה אי פעם שיצאה מגרמניה
. אז רק על זה כבוד
וזה ברור שיהיו לא מעט שירימו גבה על זה
(או שסתם הם מנסים לחקות את ביל עם הגבה;) ). ותדעי לחיים=> כשהאנשים הגדולים מצליחים לפרוץ תמיד מתגלים מסביבם האנשים הקטנים.

zshpinell

New member
../images/Emo207.gif בקשר להופעה..

אני לא מעריץ של טוקיו הוטל אבל אני קורא פה מדי פעם ואני רוצה להגיד שההופעה הייתה ממש טובה, בין הטובות שראיתי בזמן האחרון. יש לי שאלה בקשר לההופעה, ביל שר בלייב?! אם כן הקול שלו צרוד בגלל שהוא היה חולה או שהקול שלו ככה תמיד?

ravidulce

New member
הקול שלו לא תמיד ככה

יכול להיות שזה בגלל שהוא היה חולה או שהוא פשוט התרגש,אינלי מושג..

SpongBobit

New member
הקול שלו כן תמיד ככה ^_^ אבל שמעו שהוא התרגש.

והם תמיד בלייב.

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif כן זה תמיד ככה, אבל בלייב תמיד זה לא

כמו בדיסק. וואי סופסוף מישו שמגיב מבחוץ ואומר דבירם טובים ! ולא מגעיל ואומר שאנחנו נאצים וכאלה

zshpinell

New member
חחח כי אתם לא נאצים ולטוקיו יש מוזיקה טובה!

למרות ששמעתי רק 4 שירים שלהם. ותאמיני לי אני יודע מה זה שבאים לפורום ומשמיצים את מי שאתה מעריץ ואוהב.

zshpinell

New member
אותי זה מצחיק ה"דעות קודומות" של אנשים!

חחחח גם לכם נכנס איזה פריזר לפורום ואמר איך אפשר להעריץ אותם ובלה בלה בלה?

../images/Emo36.gifכה!! מה גם לך זה קרה??../images/Emo26.gif

חח ממש רציתי לשבור את המסך של המחשב שלי באותו רגע............. מה הוא ניכנס ואומר לי שצריך להפסיק לאהוב אותם בגלל שהם גרמניים, או בגלל שביל הומו?!?!?!?!?!?!?!?! דיי!! זה כבר ממש מחרפן!!! אני לא מאשימה אותך, אני רק.... "פורקת"........ אז נא לא לקחת את זה באופן אישי. תודה. חחחח

zshpinell

New member
חח תתפרקי זה טוב...אני האמת נשפכתי מצחוק

מהשרשור..גם חברים שלו נכנסו לנו לפורום והתחילו לשרשר.

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif חח בוא נתחתן ../images/Emo3.gif חח סתם ../images/Emo9.gif

אבל נחמד מצידךך

אתם יודעים, שמתי לב למשהו..../images/Emo168.gif

הקהל שם לא היה מעודד כ"כ. ואני מדברת על כל הטקס, הקהל צרח והכל אבל מה, לשתי שניות בערך? הם לא היו אנרגטים ובדר"כ כשאני רואה הופעות אז אם הקהל היפר כזה וקופץ וצורח ומשתתף אז מרגישים את זה ובטקס זה היה קריר. כאילו הם עושים טובה שהם שם או משהו. הם לא היו כ"כ מעודדים. מסקנה- צריך לעות הכל בישראל עם קהל ישראלי. הם צריכים ללמוד מאיתנו מזה לצרוח ולעודד

למעלה