EMA Inter Act: Tokio Hotel!!!!!!!!!!!!

animfanatic

New member
XDD יש הרבה תמונות שגיאורג נצמד לטום או

למישהו אחר.... נראה לי שזה נעים לו
סתםםםם...מתה עלייך גוסטי!

animfanatic

New member
מתה עליך גיאורג ../images/Emo122.gif

הנה עוד הוכחה שכנראה באמת נעים לו להצטלם צמוד

animfanatic

New member
ממשיכה בעבודת הפרך:

מרקוס: אם כבר מדברים על זה (משהו שקשור לשנים ולא ידעתי איך לתרגם בהודעה למעלה). הם הבחנתם במשהו שונה אצל הנשים במדינות השונות? כמו איך הם מגיבים אליכם? ולא אתה (מצביע על גיאורג) מאז שאתה לא "score" (לא היה לי נעים לתרגם את זה, אני מניחה שכולם כבר יודעים מה זה אומר), מאז שהוא (טום) סיפר לנו. ביל: אני רק יכול להגיד שאני שמח שהרבה מהן ניסו ללמוד גרמנית, במיוחד כאן על השטיח האדום כי אנחנו לא יודעים לדבר בשפה אחרת ואנחנו לא טובים באנגלית. אז כן, כבוד למעריצים שלנו שלומדים גרמנית ובאים ומנסים לדבר איתנו בשפה הזו. זה הרבה יותר קל בדרך הזו. וטום עכשיו יכול לדווח על השאר... טום: באמת היו לי סיכויים גרועים בלהתחיל עם מישהי באנגלית... ביל: זה הכל עם ניקול הלילה...חחח (או משהו כמו אבוד לך עם ניקול הלילה) טום: העניים הוא, שאני לא צריך שום מילים באנגלית. אני לא צריך לדבר הרבה. מרקוס: אבל בקשר ל- Nicole Scherzinger, אמרת לנו בטלפון שאתה רוצה to score with her (עוד פעם המילה הסוטה). עכשיו תסביר לנו איך תשכנע אותה. טום: אני קודם צריך לדבר עם בושידו (לא יודעת מי זה) מכיוון שרצינו לעשות זאת יחד. אבל קודם אני ישוחח איתו מי מתחיל קודם. זה יסתדר איכשהו. מרקוס: אופטימי? טום: מכנסיים פתוחות ורק צריך לזרום עם זה. ביל: כן, אני "ממש" בטוח. מרקוס: בקשר להופעה, לאיזה שיר נצפה ומה נראה? כולם: מונסון. מרקוס: אנגלית או גרמנית? גיאורג: אנגלית. ויש לנו הפתעה גדולה לכולם. מקווה שזה יעבוד. ביל: זה ממש, ממש מצחיק. ניסינו לשמור זאת בסוד הרבה זמן. בחזרות זה יצא גרוע בצורה מושלמת. אז כן, אני מקווה שזה יעבוד בהופעה טוב. מרקוס: אז שיהיה בהצלחה. ותהנו בטקס. זהו סיימתי **מתנשפת***

דג מלאך

New member
היא לא משהו.

אם מישהו היה אומר שהוא score אותי הייתי ממש נעלבת. לא נעלבת "אוי אוי אוי", נעלבת הולכת-ותוקעת-לו-סכין-בחזה. זה משהו כמו השיר של הישראלים (איכס), "אני שחקן גדול אני אכניס לך גול". זה פשוט להתייחס אלייך ממש ממש ממש בזלזול
(אל תסקלו אותי כי אמרתי דברים רעים על טום, כן? X: אני אפילו לא בטוחה במאה אחוז שזה באמת זה. אבל זה צרם לי שהוא אמר את זה...)

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifבעיקרון זה להתייחס אלייך כאל

אובייקט מיני בלבד. כאילו "לתקוע אותך"

דג מלאך

New member
תרגום הקטע שהסתבכת איתו:

Tom: We’ve just gotten back from Milano since we’ve played there two days ago in front of 12,000 people, that was for example really great. Otherwise the other guys don’t really have anything spectacular to say since women-wise nothing happens there as I’m the one that experiences the most. So we have to just sit down and I’ll tell you all about how nice it was abroad. Markus: Speaking of which; have you noticed anything different about the women in different countries? Like how they react to you? And not you [Points towards Georg] since you don’t “score” since he [Tom] said so​
טום: רק עכשיו חזרנו ממילאנו, כיוון שניגנו שם לפני יומיים מול 12,000 איש, וזה לדוגמא היה ממש נפלא. למרות שלאחרים אין משהו ממש מיוחד להגיד כיוון שבעניין הבנות שום דבר לא קרה שם ואני היחיד שהתנסתי בעיקר (וואו, באמת משפט קשה ועילג. אני מקווה שלזה הוא התכוון. בכל מקרה - העיקר הוא שהוא היחיד שהיה שם עם בחורות). אז אנחנו יכולים רק לשבת ואני אספר לך כמה נחמד היה לי שם (הוא מתכוון שרק הוא יכול לספר והאחרים לא). מרקוס: אם כבר מדברים על הנושא, שמתם לב לאיזשהו הבדל בנשים ממדינות שונות? כמו איך הן מגיבות אליכן? ולא אליך (גיאורג), כיוון שאתה לא "תוקע" (XD), לפי מה שהוא (טום) סיפר לנו. הם בכוונה מדברים ככה ומסתבכים עם המילים והניסוחים?
את סקור הפכתי לתקע כי זה אותה משמעות ואותה רמת דיבור ._. אגב, אם הייתי הניקול הזאת, הייתי בועטת לטום בביצים.

animfanatic

New member
חחח...עכשיו הבנתי על איזו ניקול טום

דיבר... הוא דיבר על ההיא מהפוסיקט דולז...

למעלה