ממשיכה בעבודת הפרך:
מרקוס: אם כבר מדברים על זה (משהו שקשור לשנים ולא ידעתי איך לתרגם בהודעה למעלה). הם הבחנתם במשהו שונה אצל הנשים במדינות השונות? כמו איך הם מגיבים אליכם? ולא אתה (מצביע על גיאורג) מאז שאתה לא "score" (לא היה לי נעים לתרגם את זה, אני מניחה שכולם כבר יודעים מה זה אומר), מאז שהוא (טום) סיפר לנו. ביל: אני רק יכול להגיד שאני שמח שהרבה מהן ניסו ללמוד גרמנית, במיוחד כאן על השטיח האדום כי אנחנו לא יודעים לדבר בשפה אחרת ואנחנו לא טובים באנגלית. אז כן, כבוד למעריצים שלנו שלומדים גרמנית ובאים ומנסים לדבר איתנו בשפה הזו. זה הרבה יותר קל בדרך הזו. וטום עכשיו יכול לדווח על השאר... טום: באמת היו לי סיכויים גרועים בלהתחיל עם מישהי באנגלית... ביל: זה הכל עם ניקול הלילה...חחח (או משהו כמו אבוד לך עם ניקול הלילה) טום: העניים הוא, שאני לא צריך שום מילים באנגלית. אני לא צריך לדבר הרבה. מרקוס: אבל בקשר ל- Nicole Scherzinger, אמרת לנו בטלפון שאתה רוצה to score with her (עוד פעם המילה הסוטה). עכשיו תסביר לנו איך תשכנע אותה. טום: אני קודם צריך לדבר עם בושידו (לא יודעת מי זה) מכיוון שרצינו לעשות זאת יחד. אבל קודם אני ישוחח איתו מי מתחיל קודם. זה יסתדר איכשהו. מרקוס: אופטימי? טום: מכנסיים פתוחות ורק צריך לזרום עם זה. ביל: כן, אני "ממש" בטוח. מרקוס: בקשר להופעה, לאיזה שיר נצפה ומה נראה? כולם: מונסון. מרקוס: אנגלית או גרמנית? גיאורג: אנגלית. ויש לנו הפתעה גדולה לכולם. מקווה שזה יעבוד. ביל: זה ממש, ממש מצחיק. ניסינו לשמור זאת בסוד הרבה זמן. בחזרות זה יצא גרוע בצורה מושלמת. אז כן, אני מקווה שזה יעבוד בהופעה טוב. מרקוס: אז שיהיה בהצלחה. ותהנו בטקס. זהו סיימתי **מתנשפת***