EMA Inter Act: Tokio Hotel!!!!!!!!!!!!

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifלראות את ההופעה בפעם

השניה,זה אפילו יותר מדהים! איך האנרגיות של גוסטב ושל גיאורג ושל טום,ובכלל של כולם התפרצו כשירד הגשם כביכול. ואין מצב שזה פלייבק. עכשיו ממש שמתי לב ששומעים ממש טוב שזה לא פלייבק. וואו,זאת הייתה חתיכת הופעה מ ד ה י מ ה ! כל ההופעה עד שירד הגשם היו לי פרפרים בבטן

../images/Emo36.gifדחוף!! כנסו!!!../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif../images/Emo26.gif

מצטערת שאני נדחפת ככה, אבל כרגע ראיתי את הסרטון של מונסון באמי, ופשוט התחתי לבכות!! אני לא יודעת אם שמת לב, אבל כשהכריזו שTH עולים לבמה, היו הרבה מכיאות כפיים, וביניהם, שמעו ממש ברור קריאות בוז מצד הקהל.............. גם בתחילת השיר, וגם בסופו!!!!!!!! אם ביל היה מבואס כל השיר, הייתה לו סיבה טובה לזה!!! הארץ שבה הם נולדו, והם כל כך גאים בה, מפנה להם גב, וצועקת להם בוז, ועוד בטקס חשוב כמו האמי?!?!?!?!?!?!?! אותי זה נורא העליב אישית....... ביל לא חייך אפילו פעם אחת בשיר, ואחריו....... וראו כמה מבואס הוא היה. לפי דעתי, אני לא חושבת שזה היה בגלל שהם לא זכו בפרס להקת השנה, זה היה בגלל זה!!! כ"כ עצוב לי לראות את ביל ככה, מבואס, וכאילו בסוף השיר הוא פשוט יפרוץ בבכי........ אני לא יכולה שלא לבכות! אם אני הייתי במקומם, שם על הבמה, הייתי כל כך נפגעת מזה............ עכשיו, למי שלא שם לב לזה, הנה קישור: http://www.youtube.com/watch?v=P-77GZNzvmQ&NR=1 אם מישהו שומע משהו אחר, בבקשה תתקנו אותי, לפני שאני אכנס פה לאבל.................... ואני אצא סופסוף מהדיכאון................

dirty look

New member
בוז?!?!

~שומעת~ ממ לא יודעת האמתOO קצת מזכיר אבל אני לא חושבת=/

animfanatic

New member
כן, גם אני שמעתי בוז...איזה חארות...

מעניין אם באמת מה שאת אומרת נכון, שהם נראו מבואסים בגלל הקריאות... אבל בסך הכל הם יצאו די גדולים, הם לא שמים על אף אחד והם יודעים שיש כאלה שלא אוהבים אותם גם בגרמניה ונראה לי שהם די השלימו עם זה...

היה קשה שלא לשים לב. ../images/Emo4.gif

באמת מקומם שדווקא להקה שיוצרת ומופיעה מכל הלב זוכה לתגובות כאלה. נכון שרוב הקהל באולם היה גרמני, אבל היו שם הרבה מארצות אחרת (לא שזה משנה, אני מסכימה איתך שזה דבר מגעיל לעשות). אבל אין מה להתרגש, בסופו של הדבר הם זכו בפרס והגיעו למעמד הזה בזכות המעריצים והיחס שלהם אליהם, מה שאומר שלא חסרים אנשים שמעריכים אותם ואת האומנות שלהם. משביתי שמחה תמיד יהיו, זה לא אומר שהם שווים את היחס.

PerfectSP

New member
בקשר למה שאמרת על אותה ארץ וזה, ../images/Emo190.gif

זה בדיוק כמו שאנחנו צועקים בוז[והרבה!] לביט69 חחחחחחחחחחחחחחח[למרות שזה ממש מוצדק!
]

chikogirl

New member
איזה מגעיליםםם

אני ממש בוכה עכשיו איזה גועל של אנשים כאילו מה הם לא חיבים לאהוב אותם אבל לצעוק בוז!! זה ממש לא בסדר!!!

ravidulce

New member
מה בוז?

לא שמעתי... זה גם יכול להיות קריאות וצעקות אחרות ולא בוז חוצמזה, גם אם כן אין להם למה להעלב, זה כולה ילדים שצעקו להם בוז, זה לא שהילדים האלה טובים יותר ויש מה להעלב מהם. עם כל ההערצה שלהם המליוני מעריצים והזכייה בפרס של האינטר אקט אין להם מה להעלב מכמה קריאות בוז...

../images/Emo36.gifמצטערת, אבל אני פשוט נפגעתי מזה אישית..

אי אפשר שלא.......... כאילו העליבו אותי, עם הקריאות האלו........ עלו לי ממש דמעות בעיניים כששמעתי את זה בפעם הראשונה........... לצערי...... ומצטערת, אני מנסה, אבל אני פשוט לא מצליחה להפנים!!!!! ואני בטוחה שאני לא היחידה שמרגישה ככה...........

../images/Emo36.gifאוףףףףף../images/Emo190.gif

איפה קבוצת תמיכה כשצריך אותה?!?!?!?!?! אוףףףף אני ממש מרגישה שאני צריכה לדבר עם מישו...... לפרוק מחשבות וחרגשות................. OK אני צריכה פסיכולוג................... חחח אם בא לכם: [email protected]

PerfectSP

New member
למה את גונבת לי את המאומץ?!../images/Emo2.gif../images/Emo46.gif ../images/Emo190.gif

../images/Emo36.gifחח Sorry......../images/Emo26.gif

ממש מצטערת, זה לעולם לא יקרה שוב.......... סולחת??

PerfectSP

New member
בטח בטח../images/Emo24.gif ../images/Emo190.gif

שיערתי שלא ראית שהוא שלי^^ D:

אוי בחייכן, אתן מתנהגות כמו תינוקות../images/Emo168.gif

אתן באמת חושבות שכולם יאהבו אותם? אז נכון, קריאות בוז [שדר"א אני ממש לא חושבת שאלו קריאות בוז אלא קריאות של אוווווווווווווווווווווווו ולא בוווווווווווווו XDD] אבל למה אתן כ"כ מופתעות שאנשים לא אוהבים אותם? כאילו אני יודעת שאתן לא אבל זה עדיין נראה כאילו אתן נכנסות לשוק כלשהו. לטוקיו יש שונאים אבל עם זאת המון אוהבים. וזה ככה לכל להקה, לא לכולם יש את אותו טעם וזה כמו שאתן לא אוהבות להקה אחרת אבל אחרים כן. בגלל זה אני מתפלאת שיש אנשים שמקניטים להקות אחרות/ זמרים אחרים שהם לא אוהבים. הרי מעריצים, הדבר האחרון שהם צריכים לעשות זה לרדת על להקה אחרת כשבאותו זמן מקניטים את הלהקה שהם אוהבים והם נעלבים מזה [למרות שאני לא יודעת למה להיעלב מזה. אני פשוט מחייכת ואומרת תודה. וזה מה שמרגיז אותם עוד יותר
]. אל תקניטו להקה אחרת כמו שאתם לא רוצים שיקניטו את הלהקה שאתם אוהבים. ואם כן אמרו להם בוז- לא נראה לי שהם בדיכאון מזה. למה להם? הם בטקס הכי שווה שיש והם ניצחו וכברו על להקות מדהימות ומוכשרות. והם עושים את מה שהם הכי אוהבים בעולם והם מודעים למה שאומרים עליהם ונחשו מה? לא אכפת להם! אז למה לכן כן?

סמיילי66

New member
../images/Emo13.gifהופעה יפה מאוד. בקשר לבוז../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הרגעו בקשה! גם אם אלו אכן היו קריאות בוז, אז הן היו בודדות בין המון קריאות התלהבות. הקריאות המעודדות כלפי הלהקה עלו פי כמה וכמה על קומץ הקוראים "בוז". הם הכניסו את הקהל להתלהבות וברגע השיא של המים, הקהל נכנס לאקסטזה של ממש. זה מה שצריך לשים לב אליו! ביל לא חייך, בגלל שכנראה הוא התרגש מהמעמד וגם הוא כנראה דאג שהאפקט של המים יעבוד, כי הוא אמר בראיון שהוא מקווה שההפתעה תעבוד, משום שבחזרות זה לא כ"כ הצליח להם. חוץ מזה, הם נמצאים כבר בתודעה, עצם ההשתתפות שלהם בטקס תכניס אותם למודעות ותפתח להם עוד דלתות בתחום. הם קיבלו גם פרס, דבר שמעלה את תשומת הלב כלפיהם. אני רואה שהם מתקדמים בדיוק כפי שציפיתי, כל הכבוד להם! אני מאוד מעריכה אותם כאומנים.

linoroosh

New member
../images/Emo163.gif לא שומעת בוז... יכול להיות שהתחרשתי?!?

ראיתי את זה טונה פעמים ושמעתי רק מלא אההההההההההההההההההההההה ו-וווהוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו וכל מיני קריאות עידוד כאלה... לא שמעתי בוז. אבל אם באמת אמרו בוז--> איזה חארות! אם הם לא אוהבים אותם שלא יעודדו ושישתקו... וביל לא היה עצוב או משהו בגללם..... הוא בטח התרגש ודאג שלא ילך להם כל הקטע עם המים.. ואולי גם בגלל שהוא היה צרוד... פחד שלא ילך לו..... לא צריך לקחת ללב... יש אנשים שלא אוהבים אותם ולא מבינים את הכישרון העצום שלהם... בעיות שלהם! אני לא יכולה להפסיק לראות את הקטע עם המים!! אני כל הזמן מעבירה אחורה ורואה שוב!!! זה היה מהמם!!!!! ממש התרגשתי..........

למעלה