EMA Inter Act: Tokio Hotel!!!!!!!!!!!!

1anna6

New member
אעעעעעעעעעעעעעעעע

עשיתי את חברה שלי חירשת אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע שמעתים ביל דיבר אנגלית אעעעעעעעעעעעעעעעע

animfanatic

New member
אהההההה הם לקחו את הפרס

יווווו איזה סקסיים, איזה חמוד ביל שדיבר באנגלית קצת כבדה אבל עדיין מעלףףףףףףףףף אההההההה ישששששששששש שיסכו גם בקטגוריה השנייה

tsofa

New member
אאאאייייזההה כככיףףףףףףף :] ../images/Emo85.gif

אאאממממאא :] אני ממזה מתרגששתתתתת , אאיייזה ככיףף ! אייזה חמודים הם הייוווווווו :O וביל עם הג'קט הנוצץץ הסקסי שללווו ! ושהוא וטום צעקו טנקייווו :) ואיךךךש לא הבנתי מה ביל אאמממר :O חחחחחח גם חוייה :] אאיך ששמעתי "טוקיו הוטלל" התחלתי לצרוךך בביתתתת :] אמא שלי חשבה שהשתגעתתי : O חחחח XD למה זזה נגממר זה היה כככזה יייאפפפפפפפפה !

tsofa

New member
אגנסה עוופי להתקללחח : ] ../images/Emo85.gif

ואני רוצצה תמווונה !

אגנסקעXD

New member
הבטחתי..וקיימתי..!../images/Emo194.gif ../images/Emo194.gif

הפנים יצאו פדיחה... אז הסתרתי..! והבילון הסתיר את האור .. אז בערך רואים! אחותי לא יודעת לצלם נורמלי...! המים היו קפואים..........

tsofa

New member
חחחחחחח :] צחוווקים איתךך , ../images/Emo85.gif

חחח חלמתי שאני בבריכה קפפפוואה !!!! [בגללך :)]

אגנסקעXD

New member
ח...

הבטחתי לאחותי.. אם הם ינצחו אני ניכנסת למיקלחת..! וניכנסתי.. ח.. הייתי חייבת..! וואי איזה טקס..! מהמם...!

לאאא עכשיו פו"ב ומכ"ר צריכים לזכות!!../images/Emo168.gif

הלהקות האהובות עליי, טוקיו זכו עכשיו פו"ב ומכ"ר.

כן! כן! מכ"ר../images/Emo99.gif

הא כן וגם פו"ב!!~

Leb Die Sekunde

New member
ראיתתתי

ודוד שלי צרח עליי לסגור את הטלויזיה והטלפון אבל אני בטלפון עם נעם*-* וו... אני יגיב אחר כךךךך

florgirl20

New member
וזה עוד לא נגמר ../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif

טוקיוווווווווווווווווו
בסוף הטקסססס כולם פההההההה

ElinorLahav

New member
אאאאאאאאעאעאעאאעאעאאע ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אאאאאאאאאאאאאאני פשוט בהלם ! אני וחברה שלי כזה מחזיקות אצבעות ברגלים וביידים וזזזזזזזזה הישתללללללללללם ! ווואי פאק ! אני עדיין לא קולטת
ראיתם איך הוא היתרגש חחח איזה שושווווון
רואה ת'המשך ! מקווה שיזכו גם בקטגוריה השניה

Rock This Party

New member
עאעאעאעאעאעאעא

אני ואשתי כל הטקס בטלפוןןןןןן XD איך צרחנו! ואז אבא שלי הרע סגר לי את הטלוויזיה אבל מי שואל שמתי שוב XD

איזו מוזרה איימי ווינהאוס!!../images/Emo168.gif

מישהו מבין מה היא שרה? היא נשמעת לי מגמגמת. והיא לא יודעת את המילים של השירים! היא מסתכלת כל הזמן למטה ובטח יש לה שם את הליריקס. איזו דפוקה. היא נראית לי מסוממת...

tsofa

New member
כממה שיעער ??! היא ניראת עייפה רצחח :] ../images/Emo85.gif

MaaYanUshM1

New member
לא נראה לך...

היא מסוממת וזה ידוע... הרבה קרובים שלה ואמרגן לשעבר נראה לי גם אמרו שלא לקנות את הדיסק שלה ולא לתמוך בה עד שתלך לגמילה מסמים ואלכוהול... היא הייתה מסוממת רצח!! רעדה...שכחה מילים..גימגמה...ניסתה לרקוד באופן די מגוכך...וגם כשקיבלה את הפרס היא באה התסכלה על הקהל והלכה בלי לומר מילה.... לפחות יש לה שירים יפים..

למעלה