EMA Inter Act: Tokio Hotel!!!!!!!!!!!!

Eden10025

New member
:-O

חשבתי שהיא סתם חולת נפש,לא חשבתי שהיא באמת מסוממת,כתבתי את זה למטה בצחוק. ממ..היא רציני מגעילה,ההופעה שלה הייתה לגמרי מפגרת(את צודקת בכל מה שאמרת).גם אם היא לוקחת סמים(שזה גועל נפש),למה לפני הופעה?! ס ת ו מ ה !

MaaYanUshM1

New member
חחחחחח חופשי...

ממש חששתי שבכל רגע היא תתמוטט או שתפרוש מהשיר...זה היה נראה ארוך ומייגע... ויש הרבה זמרים ושחקנים שלוקחים סמים לפני הופעה/ כתיבת שיר.... אני הייתי תמימה וחשבתי שרוב אלו בארץ לא אבל התפלאתי לשמוע כמה כן..אני לא יכולה לומר שמות כי זה דיבה אבל יש המוןןןן שמתמשים...!!! זה נותן להם "אנרגיה" ו"השראה"...קיצר בולשיט סתם פחדנים מושתנים~!!! נקווה בשבילה שתלך לגמילה... והנה ציטוט משיר שלה "rehab": They tried to make me go to rehab, I said 'no, no, no' Yes I've been black but when I come back you'll know know know I ain't got the time and if my daddy thinks I'm fine He's tried to make me go to rehab, I won't go go go

never cry

New member
ממש לא אהבתי ת'תגובה

"חשבתי שהיא סתם חולת נפש" - אולי תקראי קצת על מחלות נפש.. לפני שאת הופכת אנשים לחולי נפש. "גם אם היא לוקחת סמים(שזה גועל נפש),למה לפני הופעה?!" - זה ידוע שהרבה מפורסמים לוקחים סמים במיוחד לפני הופעות. הם לא יודעים מה לעשות עם ההצלחה ו"משתגעים" ואז מתחילים לקחת סמים, הגיוני מאוד שהיא לקחה לפני ההופעה. אני באמת חושבת שיכולת לכתוב את אותו דבר בצורה יותר יפה ורעותה. ואני חושבת שצריך להפסיק להשתמש במונחים שנראים כ"כ טבעים בצורה כ"כ טבעית בזמן שההגדרה לא נכון ועלולה לפגוע באנשי ההגדרה הנכונים.(הכוונה למילים כמו: 'מפגר'-בעצם יורדים ככה על אנשים מפגרים,'משוגע', חולה נפש' וכו') מקווה שהבנת מה שהתכוונתי..(שזה לא לפגוע בך אלה לתקן..!)

סליחה אבל

זה ממש טיפשות לקחת סמים, לפני הופעה כל כך חשובה. הכי חשובה באירופה. פשוט טיפשות. אבל אין מה לעשות ככה זה שמכורים -.-"

dorkiflitz

New member
היא ווירדית משהו פחד..

גם כשהיא זכתה.. היא עלתה לבמה כאילו היא עושה למישהו טובה.. ובשיר נראלי היא בכתה או משהו.. איזה מפחידה. ומה זה הפקעת שיש לה על הראש למען השם?!

LiHiLuSh

New member
נכון לא היא יעני

היא לא חשבה שהיא תיזקה ובצדת כן ח.. היא היתה בשוק ולא ידע מה לומר והיא בכתה באותו רגע וגם בשיר היא בכתה ועמדה להתעלף ככה נירא לפםחות ובאמת מה היה לא פאקין על הראש פקע לש גוזלים!!

MaaYanUshM1

New member
חחחחחחחחחחחחחח גוזלים~!!!../images/Emo118.gif

הרגת אותי.......... אני דווקא אהבתי את השיער שלה:| מיוחד לטעמי...אבל זאת רק אני כנראה... והיא נורא מוכשרת...חבל שדווקא הגאונים והמוכשרים הכי לא יודעים להתמודד עם עצמם ורק גורמים להרס עצמי..:/

LiHiLuSh

New member
נממ

אני אהבתי רק חלקית את השער שלה שלהלה נמ היא לא רעה בכלל בשירה אבל אתמול זה היה ממש זוועה היא לא הייתה מוכנה ממש לכולם היא לא חשבה על זה שיבחרו באה היא הייתה כולכך מופתעת .. והיא בכתה ליפני ההופעה ובהופעה וכימעט ניחנקה בה ונירא ככאילו היא אמדה להיתעלף עוד שנייה

בעקרון היא אלכוהוליסטית

נראה לי שהיא הייתה שיכורה או משהו ראיתם בפרס שהיא זכתה? היא בקושי אמרה תודה. היא ממש מוזרה מה נסגר איתה?

חח היא באמת פריקית..

כשהיא זכתה היא כאילו באה לדבר ויירדה מהבמה S: מה , אין לה למי להודות?! חחח אפילו לא למעריצים?

MaaYanUshM1

New member
חחח הפרס שהביאו לה היה מטעם האמנים...

לא הקהל בחר בה..זה הפרס היחיד שהיה בכל הטקס שהוא נבחר ע"י מוזיקאים...

tsofa

New member
לללא עעללוו ! :( מבעעס :| ../images/Emo85.gif

לינקין פארק עעלוו :O

לינקין פארק גם טוב אבל פוב ומכר יצאו בלי כלום

ולטוקיו יש עוד קטגורייה אחת לא?

florit11

New member
אני מבואסת רצח....

אוף... ><" הם אמורים עוד להופיע, נכון? מקווה שהם לא התאכזבו יותר מידי... מצד שני... הם לא יוצאים עם ידיים ריקות... D:

למעלה