~מתכחשת~
S Super Alonit New member 20/5/07 #94 איזה חסכים... בטח הייתה לך חתיכת ילדות עשוקה, אחת כזאת שמתחילים להמציא מחדש כשנכדים שואלים שאלות. you poor thing.
איזה חסכים... בטח הייתה לך חתיכת ילדות עשוקה, אחת כזאת שמתחילים להמציא מחדש כשנכדים שואלים שאלות. you poor thing.
B Brombit New member 20/5/07 #114 גם את זה לא ממש הבנתי ../images/Emo122.gif ../images/Emo115.gif התוכלי להבהיר דברייך?
L Lily SonataArctica New member 17/5/07 #28 אהבתי... והיה כתוב באתר שלהם שהסינגל יוצא ב30 למאי... time for one more daring dream... תתרגלו לליריקס...
אהבתי... והיה כתוב באתר שלהם שהסינגל יוצא ב30 למאי... time for one more daring dream... תתרגלו לליריקס...
M mary06 New member 17/5/07 #29 הם עשו שינוי מין לילד המת?../images/Emo4.gif באמת קשה לשפוט לפני ששומעים, והם מרגיזים עם הטעימות הקטנות פעם בשבוע למה שעתיד לבוא סך הכל עטיפה לא רעה..
הם עשו שינוי מין לילד המת?../images/Emo4.gif באמת קשה לשפוט לפני ששומעים, והם מרגיזים עם הטעימות הקטנות פעם בשבוע למה שעתיד לבוא סך הכל עטיפה לא רעה..
D danduuu New member 17/5/07 #30 אולי הוא תמיד היה בת הילד המת ../images/Emo6.gif אולי זה בן עם נטיות תומאס מישהו? |מגלגלעיניים|
T The Cat Woman New member 17/5/07 #36 ההשערה שלי... תומאס קורא פה בפורום ונמאס לו לראות אותנו אומרים שהוא חובב בנים, אז הוא קם ועשה מעשה
I Itay Simons New member 17/5/07 #32 וקי, ועכשיו כשאני בבית עם מקלדת של בני אדם.... נמנמ, זה יפה והכל, אבל כל כך לא נייטוויש יש לי הרגשה שזה רמז שכזה שהסולנית הולכת להיות משו אחר לגמרי.
וקי, ועכשיו כשאני בבית עם מקלדת של בני אדם.... נמנמ, זה יפה והכל, אבל כל כך לא נייטוויש יש לי הרגשה שזה רמז שכזה שהסולנית הולכת להיות משו אחר לגמרי.
B BrowN EyeD GirL1 New member 17/5/07 #40 אמממ... אני לא יודעת מה לחשוב.זה..שונה..אולי מסמן שינוי בסגנון של נייטוויש? אבל בסה"כ עטיפה נחמדה ביותר.
אמממ... אני לא יודעת מה לחשוב.זה..שונה..אולי מסמן שינוי בסגנון של נייטוויש? אבל בסה"כ עטיפה נחמדה ביותר.
E Ever Dream Of Me New member 17/5/07 #41 אממממ צריך לשמוע אותו כדי לחוות דעה! הבנתי לפי האתר הרישמי שלהם שהדיסק ייצא ב-30 במאי, וככה גם תמונות של הסולנית החדשה >.< . אני באמת מחכה לשמוע אותה , לראות אם היה שווה לחכות או לא, למרות שאני בטוחה שהיא על רמה אם הם לקחו אותה כסולנית שלהם
אממממ צריך לשמוע אותו כדי לחוות דעה! הבנתי לפי האתר הרישמי שלהם שהדיסק ייצא ב-30 במאי, וככה גם תמונות של הסולנית החדשה >.< . אני באמת מחכה לשמוע אותה , לראות אם היה שווה לחכות או לא, למרות שאני בטוחה שהיא על רמה אם הם לקחו אותה כסולנית שלהם