יוצא הסינגל, לא הדיסק הדיסק בספטמבר אאל"ט.
E Ever Dream Of Me New member 17/5/07 #44 הו, אוקי תודה על התיקון (; בכל אופן, אני ממש מצפה לשמוע אותו ובקשר לעטיפה, היא עדיין בסיגנון נייטוויש למרות שהעדפתי את הסיגנון הקודם שלהם , היה יותר "הם" . אבל נחכה ונראה.
הו, אוקי תודה על התיקון (; בכל אופן, אני ממש מצפה לשמוע אותו ובקשר לעטיפה, היא עדיין בסיגנון נייטוויש למרות שהעדפתי את הסיגנון הקודם שלהם , היה יותר "הם" . אבל נחכה ונראה.
T The Young Amyrlin New member 17/5/07 #42 הרעיון של העטיפה ממש חמוד, לא פנטסטי כמו העטיפות הקודמות של נייטוויש... הביצוע - ממוחשב ומעובד מדיי. היה הרבה יותר יפה כשזה היה נראה ציורי יותר.
הרעיון של העטיפה ממש חמוד, לא פנטסטי כמו העטיפות הקודמות של נייטוויש... הביצוע - ממוחשב ומעובד מדיי. היה הרבה יותר יפה כשזה היה נראה ציורי יותר.
ש ש נ י1 New member 17/5/07 #46 עטיפה חמודה אבל לא כמו של האלבומים הקודמים... זה רק אני או שיש משהו קצת גברי בילדה הזו?
S Super Alonit New member 17/5/07 #54 גם אני חשבתי ככה! נראה לי בגלל הלסת שלה, היא גסה ומרובעת. בקיצור, העטיפה איכזבה.
I Itay Simons New member 18/5/07 #64 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif!!!! לא, בעצם, טאריה הייתה גורת פנדה. כבר דנו בזה, לא?
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif!!!! לא, בעצם, טאריה הייתה גורת פנדה. כבר דנו בזה, לא?
T TheImpactBoy New member 18/5/07 #78 חייב למצא תמונה של גור פנדה!!!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
L Lily SonataArctica New member 19/5/07 #92 ../images/Emo6.gif מעניין לאיזה חיה הסולנית החדשה דומה...XDDD
B Beyond The Veil New member 18/5/07 #68 לא ממש אהבתי ../images/Emo4.gif זה בהחלט יותר מידי ממוחשב ומשחק מחשב כזה, לא אהבתי בכלל.....תמיד אהבתי את הסגנון הציורי, חבל, זה הרס אני מחכה לסינגל, מקווה שזה לא מנבא רעות
לא ממש אהבתי ../images/Emo4.gif זה בהחלט יותר מידי ממוחשב ומשחק מחשב כזה, לא אהבתי בכלל.....תמיד אהבתי את הסגנון הציורי, חבל, זה הרס אני מחכה לסינגל, מקווה שזה לא מנבא רעות