Fashion Police – Best & Worst for 2007

symptoms

New member
אני חושבת שיש לה

טראומת ילדות שגורמת לה לבחור דברים מנצנצים, אחרת אני לא יכולה להבין חלק מהבחירות שלה. האיפור אבל באמת יפה
רעות

אוי פוי ../images/Emo31.gif

מה עם העקבים? לא מספיק שהשמלה מחרידה צריך לטעות גם בעקבים? קצת התחשבות

West Doll

New member
איו, למה זה זוהר?../images/Emo122.gif

השיער חמוד והנעליים מזעזעות ובמיוחד העקבים

Guncrazy

New member
אוי איכס

אני לא מבינה למה שמישהו ירצה ללבוש דבר שכזה

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gifNo.# 2 - Worst../images/Emo41.gif

הדגש|מקום שני
אירוע- Movies Rock במלתחה- שמלת פאייטים בזהב ואפור. אני מצטערת אבל זה אחד הדברים המחרידים ביותר שנתקלתי בהם בשנה החולפת. נכנסתי לאתר חביב שרעות המליצה עליו ופתחתי לתומי את התמונה בגדול וכמעט שהקאתי את הבן אנד ג'רי'ס שאכלתי בצהרים. אני חוששת שגם איבדתי את ראייתי לכמה שניות. הבעיה העיקרית בשמלה הזאת היא שאין לה שום נקודת אור- (ולא אני לא מדברת על נקודות מחזירות אור, כי כאלה יש הרבה) הגזרה שלה איומה, הגימור שלה מחריד. היא לא מחמיאה והיא מכאיבה לעיני המתבונן. כשאת מגיעה לאירוע תקשורתי ואת רוצה שיסתכלו עליך זה לא המראה הנכון וגאד אולי מספיק עם הזהב?! אביזרים נלווים- עקבים דודתיים מחרידים בזהב (איך לא) ושחור. עגילי חישוק זהובים גם הם נגנבו מהשידה של דודה סופי Bless Her פריזורה- אומנם זה לא רע, אבל לא אהבתי ויחד עם כל ההופעה זה פשוט לא עובד
איפור- צללית בטורקיז וזהב קצת סומק וגלוס אנמי. חבל, קצת צבע לשפתיים היה מוסיף, הפעם גם האיפור לא מציל אותה
ציון- 1

symptoms

New member
אפילו בעקבים היא פישלה הפעם

ובדרך כלל יש לה נעליים מדהימות. (שתי השמלות האחרות באותו אירוע אבל היו נורא יפות, אני חייבת להגן עליה, אני לא יכולה לשלוט בזה). רעות

West Doll

New member
איכ איכ איכככככ

נעליים מכוערות! ובאמת דייייי עם הזהב המזעזע הזה

Guncrazy

New member
אני חושבת שגם אני התעוורתי

זה ממש מסנוור :O וכן.. מחריד

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gifNo.# 1 - Worst../images/Emo41.gif

מקום ראשון
אירוע- Pre-Grammy Awards party במלתחה- ובמקום הראשון שמלת הקשקשים של קרי עושה קאמבק. טוב אז לא בדיוק קאמבק, אבל קרי הוכיחה לנו פעם נוספת שיש לה פאטיש לא מוסבר לבת הים הקטנה וכל שנה יש לה צורך עז להתחפש לאריאל. ולשנת 2007 זו היתה היציאה התורנית. לזכותה יאמר שלפחות זה לא בזהב. אביזרים נלווים- צמיד כסוף פושטי, ארנק שחור עם סוגר כסוף מעורר קנאה, טבעת בכסף ושחור, עקבים שחושפים צורך נואש לפדיקור ועגילים רגילים שראינו במיליון טקסים לפני. פריזורה- ביג אנד פלאפי כרגיל התוספות צועקות הצילו. איפור- מושלם. אז נכון שאר ההופעה מזעזעת אבל האיפור צעיר, מרענן ומשורטט. תענוג לעיניים. המאפרים הפעם עשו עם קרי חסד עילאי. ציון- 1

symptoms

New member
אני לא משוכנעת שידעתי שהיא לבשה את זה

נראה לי שהיא לבשה דברים יותר מזוויעים השנה אבל, את השיער אני אוהבת דווקא. האריאל השני עלה יותר
. אבל גם הוא הגיע למקום ראשון לא? רעות

West Doll

New member
../images/Emo5.gif

הנעליים חמודות אבל הן באמת מדגישות את זה שהיא חייבת פדיקור

Guncrazy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני זוכרת את בת הים הקטנה במצעד הקודם
אני גם זוכרת שאז לא ידעתי בכלל מי זאת קרי
וכן.. זה מכוער, למרות שאני חושבת שהמקום השני יותר נוראי

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo196.gifסיכומים, מסקנות ושאיפות../images/Emo196.gif

סיכומים- שנת 2007 הייתה שנה די נוראית בהשוואה לשנים קודמות מבחינת מלתחה. אומנם בכל תחום אחר קרי ממש פָּרְחה, אבל המלחתה שלה נשארה החוליה החלשה. אומנם זכינו לכמה רגעי נחת אבל הם לא מכפרים על ערמות הזוועות שהנ"ל לבשה. מסקנות- מסקנה ראשונה- השליכי את כל הזהב שיש לך בארון! מסקנה שניה- תעלי 8 קילו! מסקנה שלישית- תפטרי את כל הסטייליסטים שלך! מסקנה רביעית- קחי אותי בתור סטייליסטית צמודה
שאיפות- כולנו נושאים תפילה כנה שקרי תמצא את דרך הישר ותחזור למוטב (תעלה 8 קילו) תסתכל במראה לפני שהיא יוצאת מהאוטובוס שלה. תבקש מהרשיז אספקת שוקולד לכל החיים ושלא תפסיק לאכול עד שהיא תחזיר לעצמה את ה-8 קילו האבודים. שזהב לעולם לא יעשה קאמבק, כנ"ל לדברים מנומרים. שקרי תדבוק בהיותה צמחונית ותפסיק להתעלל בבע"ח ע"י לבישה לא מבוקרת שלהם (ע"ע דבורים\דגים\זברות וכו') חדל מיחזור
במיוחד כשמדובר בפרטי חתונה. שתזרוק את החבר שלה ותיקח אותי
זהו, שיהיה לה בהצלחה
אני נהניתי, מקווה שגם אתם, והנה עכשיו, חלקכם במצעד הפינם לשיפוטכם

symptoms

New member
../images/Emo6.gif אני מסכימה עם הכל,

חוץ מהשאיפה האחרונה
. את לא מוכנה לקבל אותה כמו שהיא, אז היא צריכה לקחת אותי
. (ואת חבר שלה היא צריכה לזרוק בלי קשר). היה מצעד אדיר
אחד הטובים, והיה שווה לחכות. הצלחת למצוא תלבושות שאפילו אני לא ידעתי שהיא לבשה, שזה די מסובך, אז כל הכבוד על חיפוש התלבושות. פחות כל הכבוד לקרי, כי כולנו יודעים שאם המצעד הזה היה הולך על אחוזים אחוז הגרועים היה הרבה יותר גדול
. מצד שני, היא בכל מקרה נראית מעולה, אז לא נורא
. ואכן היו לה כמה יציאות טובות. בקיצור, היה מקסים כתמיד, הרגת אותי עם חלק מההערות שלך (בצורה טובה).
אוו, ואני כל כך שמחה שעשית פינה לשיפוטינו, אני אחשוב על זה ואחליט, כיף כיף כיף. רעות

LeAnnDylan

Well-known member
האמת שלא ../images/Emo122.gif

כאילו לא השקעתי כמו שתיכננתי והוא גם לא יצא מוצלח כמו האחרים
אני מבטיחה להשקיע יותר במצעד הבא וזה בסדר אני מוכנה להביא לך אותה, אם היא לא רוצה להעלות במשל אני אקח את צ'אבי רן

symptoms

New member
יצא מוצלח ../images/Emo9.gif

וחוץ מזה, זה מצעד רק של קרי, יש לו יתרון על האחרים
. רעות

Guncrazy

New member
המצעד קרי הקודם באמת היה יותר טוב ../images/Emo11.gif

אבל זה לא אומר שזה לא טוב
זה היה אחלה מצעד וממש נהנתי
מתה על המצעדים שלך

למעלה