איכסה!
אני יודעת שזה לא ממש קשור לכלום, אבל זה מעצבן! אני מניחה שנתקלתם כבר בפרסומת הזאת של הפלאפונים, שעושים כל מיני דברים אחד עם השני. אלה פלאפונים!!! הם לא יכולים לעשות כאלה דברים!!! אם הם היו יכולים כבר מזמן היו מורידים את המחירים, כי כל אחד שהיה קונה שני פלאפונים ושם אותם ביחד היו נהיים לו פלאפונונים קטנים! בכל אופן, הפואנטה היא: למה חייבים למכור כל דבר באמצעות סקס? יש דברים אחרים כל כך יפים בחיים, ושאין עליהם הגבלת גיל וכו´, למה דווקא זה? יש את הפרסומת הזו לתחתונים של סלוגי, שהיו יכולים להשתמש בישבן של דוגמנית וכולם היו מזילים להם ריר על המסך, אבל לא! למרות שזה באמת הדבר המתבקש מיצרנית תחתונים, הם עשו בדיוק ההפך והלבישו תחתונים על פירות. ואני מעריכה אותם מאוד על זה. והקטלוג המגעילול של טי אן טי. חברה שמוכרת בגדים, אבל עושה קטלוג בלי בגדים. א. מה הקטע? ב. מה זה עוזר להם? ג. הנה, הם הפסידו לקוחה נאמנה- אני, שהחלטתי לעשות עליהם חרם צרכני למרות שאני מחבבת את הבגדים שלהם. בקיצור, אני ממש מעוצבנת על כל החברות הנצלניות והאהבליות האלה, ועל כל הפרסומאים המטומטמים, ועל החברה שלנו שבאמת מתלהבת מכל הפורנוגרפיה שהולכת פה.