first there was men

Master Boo

New member
אמנות פרפקציוניסטית אסוציאטיבית

?! למרות שעל המקוריות הייתי נותן לך 10.

IC4

New member
הממם תודה עכשיו אתה מלחיץ אותי

מה אני אתן לך בחזרה? הממם רוצה חיבוק ? חיבוק חיובי
קח !
מתנה |מתנה|

IC4

New member
godamnit ../images/Emo6.gif מה עם ../images/Emo39.gif ?

למרות שפרח זה בעצם חרא של מתנה כי אי אפשר לעשות איתו כלום חוץ מלחפש לו מקום מתאים בבית לתקוע אותו שם ולדאוג לו לאספקת מים כל החיים שלו! סתם סתם, פשוט אמרת שאני חיובי, הייתי צריך להראות למען הישארות היקום מושלם שאני עדיין שלילי
חשבתי על זה שמושלם זה הכללה של טוב ורע ואתה הוא זה שצריך לבחור מה הטוב לך או משהו כזה מה שמביא אותי לנקודה אחרת מלחמה היא לא דבר רע וגם לא דבר טוב היא פשוט דבר. IT JUST IS.

Cruvi7

New member
קונספירציית השינה והילדות...

א. מה קורה באמת כשאנחנו ישנים? לאן התודעה נעלמת? למה גלי אלפא ועוד כמה סוגים נכנסים לנו לתוך השכל? למשל אצלי, החלומות נהיים יותר ויותר ריאליסטיים, עד לנקודה שהם מתערבבים לי עם החיים. עד עכשיו לא משהו קריטי. אבל אם אני אשכח איפה אני מתעורר ואיפה אני נרדם...זו תופעת לוואי של שגרה. והחיים הם שגרה. ב.כמה מכם זוכרים באמת טוב את כל התקופה שהם חיו עד גיל 12 בערך? טשטוש ועירפול יכולים לתעתע בכם ממש טוב אם אתם מתרחקים מתקופת הילדות.

srullli

New member
../images/Emo96.gif

שום צבא לא יוכל לעמוד בפני כוחה של אידאה שהגיע זמנה אינך יכול ללמד את האדם דבר , אתה יכול רק לעזור לו למצוא זאת בכוחות עצמו

Master Boo

New member
סתם שאלה...

איתי, אם תחבר שוב את כל הנושאים תחת טופיק אחד, אז עקרונית יוצא שאף פעם לא נעבור דף בפורום! הוא ימשיך עד אינסוף!! קדימה, לעבודה!

IC4

New member
וואלה בוא נראה מה יקרה

רק שאני אמחוק הודעות מפגרות כדי שלא יהיה יותר מדי עבודה. בכל זאת יש לי אינטרנט איטי ולוקח הרבה זמן לטעון מחדש את הדף אחרי כל שרשור אל דאגה לא אמחוק הודעות טובות , רק הודעות של אנשים לא קשורים שלא אומרות כלום ולא מתקדמות לשום מקום ולא עושות שום דבר גם כשהן לא מתקדמות.

Master Boo

New member
מה שאתה אומר,

זה שאתה הולך למחוק את כל ההודעות בפורום הזה?...

IC4

New member
ווווואייייייי תחשוב על זה

לעשות את הכל שרשור אחד ענננננק !!!! ולמחוק אותו

מימי

New member
איכסה!

אני יודעת שזה לא ממש קשור לכלום, אבל זה מעצבן! אני מניחה שנתקלתם כבר בפרסומת הזאת של הפלאפונים, שעושים כל מיני דברים אחד עם השני. אלה פלאפונים!!! הם לא יכולים לעשות כאלה דברים!!! אם הם היו יכולים כבר מזמן היו מורידים את המחירים, כי כל אחד שהיה קונה שני פלאפונים ושם אותם ביחד היו נהיים לו פלאפונונים קטנים! בכל אופן, הפואנטה היא: למה חייבים למכור כל דבר באמצעות סקס? יש דברים אחרים כל כך יפים בחיים, ושאין עליהם הגבלת גיל וכו´, למה דווקא זה? יש את הפרסומת הזו לתחתונים של סלוגי, שהיו יכולים להשתמש בישבן של דוגמנית וכולם היו מזילים להם ריר על המסך, אבל לא! למרות שזה באמת הדבר המתבקש מיצרנית תחתונים, הם עשו בדיוק ההפך והלבישו תחתונים על פירות. ואני מעריכה אותם מאוד על זה. והקטלוג המגעילול של טי אן טי. חברה שמוכרת בגדים, אבל עושה קטלוג בלי בגדים. א. מה הקטע? ב. מה זה עוזר להם? ג. הנה, הם הפסידו לקוחה נאמנה- אני, שהחלטתי לעשות עליהם חרם צרכני למרות שאני מחבבת את הבגדים שלהם. בקיצור, אני ממש מעוצבנת על כל החברות הנצלניות והאהבליות האלה, ועל כל הפרסומאים המטומטמים, ועל החברה שלנו שבאמת מתלהבת מכל הפורנוגרפיה שהולכת פה.

IC4

New member
מה לעשות שהאנשים שעובדים ביצירתיות

אינם יצירתיים.... אגב ה"ג" שלך מזכיר לי פרק בFRIENDS שפיבי מתנגדת למסחור שב POTERRY BARN אבל לא יכולה לעמוד בפיתוי לקנות רהיט שלהם
אבל באמת מה הרעיון בדוגמניות עירום ? מה לעזאזל מפרסמת דוגמנית אם אין לה בגדים?! ומימי צודקת, יש כל כך הרבה דברים יפים בחיים, פירות עם תחתונים למשל

TerminalFrost

New member
בני הנפילים

אנחנו דור בני הנפילים ההורים של רובנו חיו את שנות השישים והשבעים כ"שנים היפות של חייהם" נזרקו במסיבות סמים ורוק´נ´רול לצלילי הצפצופים של הגיטרה של ג´ימי הנדריקס תוך שהם עוסקים בפעילות מינית לא מבוקרת (אורגיה למתקשים)... הבנים שלנו יהיו בנים לדור של אנשי ההיי-טק הפלצנים, עם המזוודה ביד והפלאפון, שרודפים אחרי דמויות חשודות במסדרונות חשוכים בQUAKE, דור המלחמות (חורף 73? אינתיפאדת אלאקצא?), דור הטלוויזיה איזה ערכים אנחנו נעביר לבנים שלנו? ששלום אהבה ואחווה זה פאסה? או שעבודה טובה זה הדבר הכי חשוב בחיים? איזה עולם מסכן הילדים שלנו יצרכו לגדול בו... חחחחח למי אכפת

IC4

New member
מהקרה לך ??

אתה לא סומך על עצמך כאיש טוב ? אתה לא רואה אותך כחבר של הבן שלך ? מגדל אותו באהבה ובשמחה וBKF (בכיף, המצאת גלי(R) אימי התפוזית המאומצת) אני רואה את עצמי משחק עם הבן שלי ברשת QUAKE יחדיו
שלושה בנים, נעשה שניים על שניים, או שלושתם עליי יהיה כיף בעתיד לא הכל חייב להיות תלוי ומושווה ל"ערכים"
העיקר שיהיה טוב, AND TOV IT SHALL BE! נלך איתם לראות את מאטריקס - הגרסא המחודשת בעריכה דיגיטלית
שלום ואהבה זה לא פאסה, זה פשוט עוד לא התחיל כמו שחזיר בר היה אומר עם היה כאן לצידי ולא יושב בכלא בסיביר בגלל שקרא לסטאלין "קומוניסט": שלום אהבה וקומוניזם.

TerminalFrost

New member
אתה מוכן להפריד את השרשור-על הזה

הוא פשוט נורא!! לא מבינים מניינים פה בכלל

IC4

New member
זה הביקורת של הפורום הזה על המשטר

של תפוז שלא מאפשר לבני משפחת האצולה את החופש להפריד הודעות... רק לשרשר חוצפה !! וכפי שכל אחד מהפורום שלנו חושב - משעשע אבל די כלומר עשינו את שלנו משעשע ולא יתשרשר יותר. --- בקרוב - פורום מוק"א עונה שישית!

srullli

New member
הממממ אוקייי

יכול להיות שזאת רק אני , אבל אני ממש לא רואה מה הפואנטה וההיגיון של לשרשר הכל ביחד ...... זה מסורבל וכל הרעיון הוא שכל שרשור יופרד עפ"י נושא משלו .... לא ???!!! ככה זה סתם מסובך וקשה להיתמצא אבל שוב אני אומרת שיכול להיות שזאת רק אני , וכל השאר פה דווקא מאוד משועשעים מלעשות שרשור ענק אינסופי זהו

למעלה