first there was men

DJ T REX

New member
שלום!!!

שמי מורן מזרחי ואני די חדש בפורום אבל מכיוון שראיתי את הסרט 8 פעמים אוכל להשיב לך על הקושיות: א. לדעתי ניו ידע על המאטריקס דרך האינטרנט, תוך כדי חקירה של התחושה שאיתה הוא הסתובב. ב.ניו הוא האקר, כך לפחות נאמר בחקירתו על ידי הסוכנים. הוא מכר תוכנות לא חוקיות או מידע.נאמר גם שהוא"ביצע כל פשע מחשב אפשרי" זה קשור לזה. ג.מאטריקס 2 אמור לצאת בעזרת השם בקיץ ואחרי חודשיים מאטריקס 3. ד.המאטריקס היא אשליה של המון אנשים ביחד, היא תוכנת הדמייה אינטראקטיבית. הצינורות הללו שמחוברים לאנשים מאפשרים לתוכנה להעביר תחושות ולהזין את בני האדם בחממות. ה. על איזה שינוי את מדברת?

IC4

New member
מאטריקס 2 בקיץ WTF?????!?!!!

חס וחלילה מאיפה שמעת את זה? למה לטפח תקוות שלא יתגשמו ? ובטח לא מאטריקס 3 חודשיים אחרי אני מאד מעונין לדעת מאיפה שמעת את זה. אגב מטרת המאטריקס היא להזין את המכונות, לא את בני האדם. אל תבלבל.

Ka Dargo

New member
שלום

אני מפורום מד"ב ופנטזיה, ומבקר כאן לעיתים קרובות ומצאתי שיש לכם פורום די נחמד כאן....ולפואנטה: אני יודע שזה לא לרוח התקופה (עם כל ההרוגים וחיילים בפרט) אבל מצאתי משהו: שמתם לב שפעם בעשור (מאז קום המדינה) פורצת מלחמה??? בין 1940 ל-1950 מלחמת העצמאות בין 1950 ל-1960 מבצע קדש בין 1960 ל-1970 מלמחת ששת הימים בין 1970 ל-1980 מלחמת יום כיפור בין 1980 ל-1990 מלחמת של"ג בין 1990 ל-2000 מלמחת המפרץ בכל אופן, מה אתם חושבים?

IC4

New member
מה יש לנו לחשוב

דבר ראשון אני מעונין להיות קטנוני ולהגיד שמלחמת המפרץ לא נחשבת, זה לא היה ממש מלחמה אלא קבלת סקאדים אבל בכל מקרה: דעתי היא שהמדינה במשך מספר רב של שנים בה התפתחה מבפנים, לא עשתה שום שינוי נוח כלפי חוץ שהיה מייצב את המצב אני אוהב יותר את הקטע הזה של כל עשרים שנה היה ניסיון התנקשות בנשיא ארה"ב. סליחה , כל נשיא שנבחר בשנה שהסיומת שלה היא 00 שלום!

Ka Dargo

New member
כן אני יודע

שמלחמת המפרץ לא הייתה בדיוק מלחמה שלנו, אבל זה התאים לי לתאוריה... והנה יש לכם חבר חדש בפורום...שלום לכולם.

Ka Dargo

New member
אכן...

איפה התוכנה של העולם הטוב? מי האידיוט שזרק אותה לפח???? נבוט בראש!

טולר

New member
BEATLES

טוב, אז איפשהו שם במאה ה 22, נגיד, חיו שלושה מדענים, שהייתה להם חיבה עמוקה למוזיקה מהמאה ה20, לתהליכים הפוליטיים, למכוניות אפילו. כל חייהם הם עבדו למען יצירת מכונת זמן, וכך, אחרי זמן מה, הם הצליחו. הם החליטו לחזור למאה ה 20 ולהיות כוכבים גדולים, הם אספו הרבה להיטים תכננו דרך פעולה והכל...חזרו אחורה בזמן, וכך נולדה הלהקה הגדולה מכולם, שמספר להיטיה פשוט בלתי ייאמן - הביטלס. אמממ... נו איך זה? (דרך אגב, אמרתי שלושה, למה אין סיכוי שגם רינגו סטאר היה חלק מזה)

Master Boo

New member
אוקיי...

אז איפשהו במאה ה23 קמה נערה מדענית שחזרה לעבר בתור צפרדע בלונדינית, ושבתה את לבם של כל הטין-אייג´רים בעולם. וגם איפשהו במאה ה24 קם מדען מטורף מצולק, שחזר בתור אדם שרמנטי עטוף כמו מומיה ויושב על כסא גלגלים, חזר במכונת זמן, וסיפר על סיפור חייו. כולם חשבו שזה רק גימיק, אך בעצם הוא באמת שרוף! ואיפשהו במאה ה36 עלה לשלטון שבלול בר מצוי, הוא החריב את כל העתיד [ההווה בעצם, אבל מי אני שיתעסק בקטנות?... (קטנות, לא קטינות!!!)] וחזר אחורה בזמן. כיום הוא עובד עם צב (בצ), ציפור (אוזה), אפרוחה (נולי) ואיש מפחיד עם זקן, והוא ידוע בשמו שָבּי (או לפחות ככה אנחנו חושבים...)

hsotrt

New member
ואם כבר עסקינו בקטינות...

חשבתם פעם על הקטע שאוליי "נוסעי זמן קבועים" עשו את הזמן שלנו טוב יותר?? כאילו, בעתיד של פעם(לא נשמע טוב...) העולם הוחרב ע"י עמים שונים! אבל אז באו הצאצאים של IC, ד"ר תומר, סרולי וRedStorm (מחשבה מעוררת בחילה...) וחזרו בזמן ועזרו לרוסים+בריטים להביס את הגרמנים, וגרמו לחורף כשהנפוליאון חדר לרוסייה (עוד תמונה מבחילה- נפולאון & mother russia). כאילו הכל היה יכול להיות רע ועכשיו זה טוב...

TomerZimmermann

New member
כן אבל

כל זה לא ייתכן בגלל שאי אפשר לשנות את העבר. למעשה אין צורך לפחד מהחזרה בזמן מכיוון שהכל כבר קרה ולכן לא ניתן לשנותו. הבעיה האמיתית עם מסע בזמן היא איך לתאר אותו. כשאתה נוסע לשנת 1800 ומדבר על מה שקרה בשנת 1900, איך תגיד את זה? בעתיד יקרה כך וכך או בעבר קרה כך וכך מסע בזמן יהפוך כל שפה למסובכת הרבה יותר. _____________ והמבין יבין.

IC4

New member
היייי !!!!! זה RED ALERT !!! !

האינטרו שלו
time vill tell... time vill tell...... אגב מה הקשר בין זה למאטריקס? אין ! אבל הבסיס/FACILITY שנערך בו המחקר נמצא במקום בשם TRINITY ב NEW MEXICO

?1900

ב1899 כמה שנית לפני המעבר לשנת 1900 חשבו באירופה שהמאה הבאה (המאה ה 20) תהיה מאה של שלום, אחוה צדק וסבלנות. ללא ספק, הם חיו באופוריה שם אף אחד לא דמיין לעצמו שאירופה והעולם נמצאים על סף המאה ההרסנית ביותר, שני מלחמות עולם, שואה, פאשיזם, קומוניזם. היהודים אז החלו להתערות בחברה האירופאית, זונחים את המנהגים הישנים, רבים מהם החליפו שמות משפחה. בשנת 1900 יהודים החלו להתערות יותר ויותר באירופה הנאורה ב1914 פרצה מלחמת העולם הראשונה. סימנים גוברים של אנטישמיות החלו להופיע. המין האנושי החל את הסחרחורת ומהר מאוד התהום נפערה בשנת 1999 המין האנושי שוב חי באופוריה. הסכמי שלום בצבצו, עידן חדש בפתח המין האנושי היה משוכנע ששנת 2000, בסימן המילניום מבשרת על אחווה\ צדק, סובלנות והרמוניה. עכשיו אנחנו נמצאים שנתיים אחרי וסימנים של כאוס עולים ומבצבצים שני מטוסים מתרסקים ל WTC, מהפכות איסלמים עם מתאבדים ושוב, כן שוב, הרוע המוחלט מציג את היהודים כרוע מוחלט. סימנים גוברים של אנטישמות. האם עוד מישהו חוץ ממני רואה את זה ?

man in heaven

New member
הלו

אנחנו רק בתחילת המאה אין לדעת מה יהיה... בעקרון התיאוריה נשמעת מוצדקת, אבל המאה ההרסנית עליה את מדברת יכולה להיות רק ההתחלה למאה עוד יותר הרסנית (המאה הזאת) או למאה שקטה יותר. המאה רק התחילה לכן קצת קשה לקבל את הרעיון שלך. אבל סחתיין על המחשבה.

Master Boo

New member
Yeah!

סוף סוף אני מהמגניבים שכותבים הודעות בשעות הקטנות של הלילה! וזהו. אין לי ממש מה לכתוב. חוץ מזה שהחיים טובים! תנצלו כל רגע! (אבל לא יותר מדי, תחשבו על הרגעים איזה מסכנים- כולם מנצלים אותם...)

IC4

New member
מה קרה לך ?

חשבת לרגע שהם רוצים שינצלו אותם ? להזכיר לכם את הסוף של אמריקן פאי ? I WAS USED ! COOL !

Master Boo

New member
כן, אבל

תחשוב שכל רגע 6,000,000,000 אנשים (פחות או יותר) מנצלים אותך! זה כבר הגזמה... אני בטוח שאם היה לרגעים רגליים, הם מזמן לא היו כאן!

למעלה