first there was men

Chot

New member
שקומוניזם זה חלומו של נער שמוצ

נאיבי במיוחד מלפני 20 שנה?

חזיר בר

New member
איך אמר צ´רצ´יל

מי שלא קומיניסט בגיל 20 אין לו לב מי שקומינסט בגיל 50 אין לו מוח. אני מסתייג כמובן מהחלק השני של המשפט.

חזיר בר

New member
ואני רוצה להוסיף

פלג, אז הוא נאיבי אותו שמוצנ"יק אלמוני, אז מה? מי שינה את העולם אם לא אנשים נאיבים שהאמינו שדברים כמו שהם הם לא נכונים. מי עשה את המהפכה האמריקאית,האנשים שאמרו "לא,עזבו,אל תהיו נאיבים - אי אפשר לתת בראש לאנגלים" או אלו שאמרו "בואו ננסה לחיות את החלום,בוא נשנה את פני הדברים". מי נתן לנו את היכולת לטוס אם לא שני איזה אחים שהיו נאיבים מספיק לחשוב שהם יכולים להגשים את החלום לעוף מי עשה את הדמוקרטיה אם לא איזה יווני שלמרות מה שההורים שלו אמרו לו ("מותק,תקשיב,אל תהיה נאיבי - שלטון העם? זה לא בחיים לא יעבוד") אנשים נאיבים הם אנשים שהאמינו שפני הדברים הם לא עובדה מוגמרת,שהמציאות היא עניין של החלטה. צר לי עלייך שכבר בגיל 16 את יכולה להגיד על אנשים שהם נאיבים,כי זה אומר שאת איבדת חלק משלך.

IC4

New member
מוזיקת ID4 עולה ברקע

WE WILL NOT FADE INTO THE NIGHT ! WE WILL FIGGHHHHT! מוזיקת ID4 מתחלפת במוזיקת BRAVEHEART FOR OUR FREEDOOOOOOOM!!!!! מוזיקת BRAVEHEART מתחלפת בבלינק 182 WILL U SHUT THE FUCK UP? IM TRYING TO LISTEN TO B182 HERE! אבל חזיר צודק אנשים נאיבים הם אנשים טובים ולא מקולקלים שחיים את כל החיים שלהם במחשבה שאפשר עוד לתרום ולגרום לעולם להרגיש טוב יותר הפוטנציאל לדעתך אצ´וט (צ´וט אלקטרוני?) של נאיבי הוא להיות גרוע (טיפש/מבוזבז) בעוד שזה גם להיות באותה מידה טוב יותר (עוזר/מציל/מוכיח/משנה) האבולוציה תלויה באנשים נאיבים! הרי זה כל הרעיון בפורום שלנו שאף אחד לא יוכל להגיד לנו מי אנחנו חוץ מעצמנו. ולכן לפסול נאיביות זה פשוט איבוד מרכיב חשוב בעולם. למרות שלנאיביות יש את הבעיות שלה...

Chot

New member
טוב

לא כל כך נעים לי שסתם כתבתם הודעות ארוכות ככה אני אמרתי בסה"כ קודם שאני די מסכימה עם תומר צימרמן לא שאני בקיאה משהו במניפסט הרעיון של שיתופיות נשמע לי רעיון לא רע בכלל, ואם היה באפשרותינו לקיים אותו במלואו, מה רע. נכון שאני קצת נשמעת מזלזלת, אבל זה לא ממש מכל הלב. אם השתמע מההודעה שלי שנאיבי זה גרוע, שיהיה. טוב אין לי כוח.

IamRa

New member
אנחנו צריכים את זה

זה ישמע מוזר, אבל תארו לכם את העולם כשלא יהיו מלחמות או מחלות? נשמע כמעט אוטופי, אבל מה שיקרה זה פיצוץ אוכלוסין מסיבי, רעב וכו´. מלחמות, אסונות טבע ומגפות הן טרגדיות, אבל הן למעשה הדרך של הטבע האנושי והכללי על מנת ליצור איזשהו שיווי משקל בעולם. זאת הברירה הטבעית. .Life feeds on life. This is necessary

חזיר בר

New member
לא,לא ממש

אתה יודע שכבר עכשיו יש את היכולת להאכיל פי שלוש מאוכלסיית העולם? מזון אמיתי,לא משוער,העניין הוא שזה פשוט לא מחולק כמו שצריך. אם הייתה אוטפיה גם היה מספיק אוכל לכולם

IC4

New member
of all pigs....

of all pimps הממם אתה יודע חלק מהרעיון בלשלול משהו, הוא להציג את ההסבר ללמה לשלול אותו אתה לא אנרכיסט, נכון ?

חזיר בר

New member
שיט,כתבתי הודעה ארוכה

ואני אשחזר אותה בקצרה, הפורום הוא בשביל האנשים צריך לתת לו חיים משלו הפורום הוא לא אתה, זה לא אישי אני לא אנרכיסט אלו היו ראשי תיבות,אין לי כוח לשחזר את כל ההודעה.

IC4

New member
נווו אני לא עד כדי כך פשיסט ../images/Emo98.gif

שמאלני יפה נפש נאצי שכמותי תראה הרעיון הוא שלא כל איש ששם לב שאנחנו קיימים יתחיל לזבל שטויות ברור שאני בעד הפורום של האנשים ולא האנשים של הפורום ברוררררר בוווודאיייי אבל השאלה היא איזה אנשים ולכן רשמתי את זה בגישה שכזו. אני לא בעד לסלק מי שאני חושב שלא מתאים לפורום זה לא הענין. לדעתי כולם "מתאימים" לפורום, אבל שיזכרו שיש פורומים אחרים בהם אפשר לדבר על נושאים שעדיף כאן להמנע מהם. כדי לתקן את המעוות כי כנראה מילות האומן לא הובנו כראוי, אני מבטל את מה שרשמתי בהודעה המרכזית. (למרות שאני לא מוחק את השרשור, כי עדיין הוא אומר משהו ובעל עקרונות כמו שהדת לא תשנה את צורת הכתיבה החופשית של אנשים בפורום זה.) בכל מקרה כתבתי את ההודעה ההיא במצב רוח מוסער ולכן אני רושם עכשיו ברוגע שכזה שהיא מבוטלת.

אוף!!!!!!!!!!

לא יכולת לגלגל את עכברך קצת יותר למטה ולקרוא מה שפחות או יותר כתבתי על זה? אוי איתכם אנשים!

nights

New member
קודם כל תרגעי../images/Emo29.gif

תנשמי עמוק. הכל בסדר. בזמן האחרון את קצת עצבנית כאן... אני דוקא קראתי את מה שכתבת. אולי את לא. אז הנה תזכורת. ובכלל מה הבעיה? העלתי כאן נקודה שלא הואלתה קודם ושלעניות דעתי שווה התייחסות. אולי הבעיה שלך היא שאת כתבת "קונספירצית ברגותי" קודם? שלא קיבלת קרדיט? אז הנה הקרדיט שלך: "ארצנו הקטנטונת" אמרה את זה קודם. ואת יכולה לצטט אותי.

עכשיו אני רגועה

נראה לך שזה מה שהציק לי?????????? הייתי מצפה ממך ליותר, מה שהציק לי זה למה פתחת חדש אם היה כבר משהו, קצת מעצבן שאף אחד לא מתייחס למה שאני כותבת, אפילו אם זה חשוב

nights

New member
בודאי שהתייחסתי../images/Emo29.gif

אני תמיד קורא ומתייחס לדברים המעניינים שיך לך לומר. משום מה, לא ראיתי קשר בין שתי ההודעות שלנו למרות השם הזהה. sorry

RedStorm

New member
היי IC , אני מבין את הרעיון

ואני חושב כמןך לרוב. פוליטיקה - באמת נמאס..... דווקא דיונים על דת - אני חושב שלפעמים מתאימים ומעניינים כי הרי דת זו תפיסת עולם - טכדי שכל אחד ידבר פה על תפיסת העולם השונה שלו. אבל ...... יש אבל! הייתה לי בעייה עם ההודעה שלך. האנשים הם הפורום!!!. לא האנשים הם של הפורום.

IC4

New member
תפיסת עולם שלו....

בשמחה! כל אחד אנא רשום את תפיסת העולם שלך רק שהדת לא תחלחל לה גם למקום זה, שהדת תשאר קטנה ולא עשרים אחוז מהפורום כמיעוט ביחד עם שאר דעות אינדיבידואליות בכלל חשבתי שאנחנו נגד דת דת סתם משעבדת את המוח שוווב אני לא אומר שמי שדתי שילך להזדיין אלא שהצד הזה, החלק הקטן הזה ביישות שהוא , לא יובא לידי ביטוי באופן בולט בפורום הזה אבל מה כבר אני יודע

למעלה