Hebrew Kazaa Lite 2.1.1 [
]

דודל

New member
K-Dat

K-Dat - נוצר ע"י Hasnain. ניתן להשתמש בעזר זה כדי לצפות במידע אודות קבצי ה-.dat שלכם:: -שם הקובץ -גודל -שמות-משתמשים של מקורות -כתובות IP של מקורות -כתובות IP של Supernodes -מידע הקובץ עצמו -תיקיית היעד של הקובץ -וכו'. תמונה זו מראה את לשונית המידע אודות מקורות ההורדה.

דודל

New member
K-Sig

K-Sig הוא עזר K-Sig, אשר מאפשר לכם לשתף קבצים על-גבי רשת ה-FastTrack, פטורים מזיופים. לכל קובץ ב-FastTrack/Kazaa יש חתימה ייחודית המורכבת מ-20 בתים. זה כל מה שדרוש כדי להוריד את הקובץ מ-Kazaa. נעשה שימוש ב-K-Sig כדי לחשב קישורים שכאלה (הנקראים QuickLinks או "קישורים-מהירים") עבור הקבצים שברצונכם לשתף ב-Kazaa. פשוט גררו את הקבצים לחלון הראשי וביחרו את הסגנון שבו אתם רוצים שהחתימות יחושבו. באפשרותכם גם לחשב חתימות בתור קישורי-אינטרנט, כך שכאשר תלחצו על QuickLink שכזה בדפדפן האינטרנט, K-Sig ייצור אוטומטית את קובץ ההורדה עבורכם. נוסף על כך, תוכלו גם להוסיף הורדות ל-Kazaa מבלי להפעיל את היישום מחדש, על-ידי הגדרת האפשרויות המתאימות ב-K-Sig.

דודל

New member
[../images/Emo62.gif]זהו זה[../images/Emo62.gif]

כל התכונות המוזכרות לעיל תהיינה ב-Kazaa Lite 2.11, אשר צפויה לצאת בעוד כשבועיים עד חודש. מיותר לציין, שאם מצאתם שגיאות כתיב/דקדוק כלשהן בתמונות שפרסמתי, אתם חופשיים להגיד לי - ואתקן אותן בהקדם.

דודל

New member
שווה? [../images/Emo9.gif]

האמת היא, שכל הפרויקט התחיל כתוצאה משעמום בחופש-הגדול של 2002. הבעיה היא, שזה תפס יותר מדי חזק, כך שאיני יכול להפסיק. לפחות לא בקרוב.

דודל

New member
לא צריך רשיון בשביל זה,

למרות שאפשר להחשיב את זה כלא-חוקי. לא משלמים לי. אני מתרגם בשביל כל מאותגרי-האנגלית אי-שם, וסתם לאנשים שאוהבים עברית. וגם כי אני אוהב את זה [
]

דודל

New member
מי זה 'הם'?

ואם אני חושב על מה שאת חושבת [הלילה, פינקי, נשתלט על העולם!], אז נדמה לי שלא.

SaberTooth

New member
קאזה לייט בעצמה לו חוקית...

קאזה לייט התחילה כאשר איזה מתכנת רוסי פרץ לקוד של קאזה והוריד את כל הפירסומות, תוכנות הריגול וכל שאר השטויות שקאזה דוחפים לנו למחשב כשאנחנו מתקינים את התוכנה שלהם. זו הייתה הגירסה הראשונה של קאזה לייט.

למעלה