Hebrew Kazaa Lite 2.1.1 [
]

דודל

New member
אני לא חייב לך כלום.

אגב, דיברת על השתפרות... אני מכין את ה-Setup בעצמי, אולי כדאי שגם אתה.

themaestro777

New member
אני רואה שכבר תיקנת את העברית

מימין לשמאל - כפי שהמלצתי לך לעשות ( רואים את השינוי מהתמונה הראשונה ) יפה . מה עם kazaasearch בתוכנה . לי אתה לא חייב כלום-אבל לגולשים ברשת כן. הם דורשים את זה . למה שלא תוסיף ? ולמה אתה לא מחזיר לי 3 תשובות לשאלות ששאלתי אותך ? ממה אתה מפחד כל כך . ומי אמר שלי אין setup שאני מכין בעצמי ? כדי להישאר בתחרות - צריך להיות מוכנים . רק לתרגם - זה לא חוכמה - צריך את הערך המוסף !!! ואם כבר מתרגמים - תרגם את הכל לעברית . על תשאיר חלקים באנגלית . למשל בפילטרים , בחיפוש - לפחות במקום at list וכדומה . זה לא מראה על מקצועיות !!! זרקתי לך כאן - כמה רעיונות - תעבוד עליהם .... סבבה לייט הדבר החם הבא - בקרוב. http://sababa.web1000.com/sababalite/sababalite.html ביי

דודל

New member
אתה לא מעודכן...

את התפריטים מימין-לשמאל תיקנתי כבר בתחילת העבודה על 2.11. אגב, כדאי לך לבדוק את התאימות של ה"מימין לשמאל" בחלון ה'חיפוש' עם Windows 98. סמוך עליי ובדוק. התמונה הראשונה היא תמונה ישנה... היא לא באה להמחיש דבר. ושוב - KazaaSearch לא תתווסף ל-hebrew kazaa lite. ולגבי זה שאמרת ש'אי אפשר, זה לא יפעל' - התוכנה היא תוכנת קוד-פתוח, אני מניח שלא יהיה קשה לתרגם אותה (למרות שלא אנסה). וכאמור - אתה לא מעודכן. גם בפילטרים הכל מתוקן כבר מזמן. ובזאת אסיים את הדיון, כי אין לי כוח להתווכח. מה שיש ב-Kazaa Lite המקורית - יש ב-Hebrew Kazaa Lite. זהו.

themaestro777

New member
בטח שלא תנסה - כי לא צריך רק לתרגם

זאת העבודה הקלה , צריך גם לשנות את הקוד בתוכנה - כדי שתתאים לגירסה העברית , וזה כנראה אתה לא יודע ..... הגולשים דורשים את זה - אז יאללה קדימה, אתה צריך להישאר בתחרות .... ואני עדיין ממתין לתשובות . מה קשה לך לענות : מי זה נתן , התייעצת עם עו"ד ? יש לך קשר לפורטל שיפתח בקרוב - ואני רואה את זה כבר 5 חודשים ? מתי יפתח הפורטל ? ביי

דודל

New member
זאת לא שגיאה...

זה פועל בבניין 'נתפעל' (תת-בניין, אם אפשר לקרוא לזה כך, של בניין 'התפעל'). דוגמה: נסתיימה, נתפתחה, נתגלתה וכו'.

דודל

New member
ועוד משהו,

לצערי, אי-אפשר ליישר את סרגל הכלים לצד ימין.

עעעעעעעעעעעעעעעעעע! ../images/Emo46.gif

תפסיק לכתוב ביי בסוף ההודעה שלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
מה אתה ילדה קטנה שאוהבת מורדים?
"נכון שפאבלו כזה כוסון?!?!??!?! וגם אתמול קניתי ברבי חדשה ויש לה שמלה ורודה עם פרחים!!!!!!!!!!!!!! טוב אז ביי"

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

וואי את באמת חייבת ללמוד להגיב להודעה הנכונה! פעם הבאה, תפתחי את ההודעה שעליה את מגיבה ושם תוסיפי תגובה, זה מעצבן לחפש את ההודעה האמיתית שעליה את מגיבה!!!

themaestro777

New member
ביי ביי ביי ביי ביי ביי ביי ביי ביי

ביי ביי ביי ביי ביי ביי ביי ביי ביי ביי ביי ביי ביי ביי ביי ביי ביי ביי ולסיום להתראות !!!

למעלה