Hebrew Kazaa Lite 2.1.1 [
]

דודל

New member
[../images/Emo45.gif]

קראו לו יוּרי. אם היה את קוד-המקור של הגרסה הנוכחית, לא תוכל לתאר איזה ניסים ונפלאות היו מוסיפים לה המפתחים של Kazaa Lite. ואני מכיר ת'מפתח הראשי, הכנתי בשבילו איזו תוכנה פעם [
]

HuGo Hell

New member
למה קוראים לו ככה? @_@; ../images/Emo1.gif

יורי = סקס בין שתי בנות.

דודל

New member
טווווווווווווב.

כפי שנאמר: אם אתה רואה מישהו שעולה לקומה ה-46 של מגדל עזריאלי כשעל גבו פסנתר כשארקדי דוכין מנגן עליו את השיר "עוד נגיעה" - אל תעזור לו.

Kryptonite

New member
הממממף../images/Emo168.gif

אתה לא מנצל את תפוז לאיחסון תמונות, נכון?
-8*

themaestro777

New member
קזאה לייט בעברית-הצחקתם אותי-קבלו

את הדבר החם החדש ברשת - סבבה לייט בקרוב תקבלו את סבבה לייט !!!!!!!!!! פי 10 יותר טובה , פורטל מובנה !!! ועוד מלא דברים. הפורטל הכי טוב לתוכנות השיתוף !!! אה וגם עברית כמו שצריך !!!!! מימין לשמאל !!!! ועוד תוכנות עזר מובנות !!! קחו תמונות בנתיים : http://sababa.web1000.com/sababalite/sababalite.html ובנתיים לכו תהנו מהאתר סבבה http://sababa.web1000.com ומהרובוט להורדט שירים - מיליון דיסקים כמו שאתם שומעים . מהתוכנות והמדריכים הכי טובים !!! כדי שתהנו מהרובוט - תעיפו את hebrew kazaa lite ותתקינו את הגירסה שבאתר . בקרוב תקבלו את הגירסה הפצצתית שבתמונות . אה ודודל - מה יש לך להגיד ? ביי

דודל

New member
מה יש לי להגיד?

קצת תחרות אף-פעם לא הזיקה לאף-אחד... שיהיה בהצלחה. [
] אגב - עצה ידידותית: השם 'סבבה לייט' לא ממש משדר מקצועיות, אבל שיהיה.

מושיקו77

New member
ממש לא מובן .....

אמיול , החמור , קאזה , dc - וואו ממש משדר מקצועיות ...... מקצועיות משדרת התוכנה ולא השם שלה . ודרך אגב - עצה ידידותית : עברית בצד שמאל - במקום בצד ימין כמו אצלך זה לא משדר מקצועיות - זה בכלל לא מקצועי ( לתקן...) סבבה לייט - כשם האתר ושם קליט ביותר . ביי

דודל

New member
אגב, לא שמתי לב לשני דברים...

"עברית כמו שצריך"? כדאי שתבדוק את התרגום שלכם, 'אלץ את יצירתן של חלונות...' דבר שני, גם אצלי יש תפריטים מימין לשמאל...

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

דודל יש לך שגיאת כתיב קטנה בתמונה... "נקה הורדות שנסתיימו" >> "נקה הודעות שהסתיימו"... ואולי תעשה גם שהתפריט הראשי(רשת, קאזאה לייט שלי, נגן קאזאה, חיפוש, תנועה...) יהיה מימין לשמאל.

מושיקו77

New member
דודל - אולי תשים גם את kazaasearch

הרובוט להורדת שירים !!! בגירסה העברית שלך ? ....... למה אתה לא שם ? זה לא עובד ? ביי

דודל

New member
איןלי שום עניין לצרף את KazaaSearch

לחבילה של Hebrew Kazaa Lite.

themaestro777

New member
זה לא שאתה לא מעוניין - אתה פשוט לא

יכול . כי זה לא יעבוד . נקודה . אה וגם פאול לא יעשה לך SETUP עם התוכנה הזאת . כדי להשאר בתחרות צריך להשתפר - ( לא מספיק רק לתרגם - עבודה קשה כשלעצמה ) זרקתי לך פה כמה רעיונות .... ביי

themaestro777

New member
ודרך אגב אני עדיין מחכה לתשובות

עבור השאלות ששלחתי לך ל email . ממה אתה מפחד , תחזיר תשובות . ביי

למעלה