שרשור בוקר היום ה-24 בעיר 2025

סטילהוק

New member
הדבר האחרון שלפיו אני שופט אדם זה על פי צבע עורו

אבל אם הוא מכוער גם מבפנים וגם מבחוץ, אז ברור שאני אשנא אותו יותר.
דודו אדם נבל ורשע לא בגלל צבע עורו, או כיעורו החיצוני. אלא שזה האופי והטבע שלו להיות רשע. ואין לזה שום קשר לצבע עורו, כיעורו החיצוני או נטיותיו המיניות.

ומאותה אותה סיבה אני שונא גם את שי חי שהדבר האחרון שאפשר לאמר לגביו שהוא מכוער חיצונית, אך רשעותו והכיעור הפנימי שלו מכערים בעיניי גם את יופיו החיצוני.

היה פעם סרט שנקרא 'הפנטזיה של הל' שהוא ראה את האנשים שהוא פגש לפי היופי או הכיעור הפנימי שלהם, ואנשים שנראו טוב מבחוץ נראו מפלצות מבפנים וההיפך. וכך בדיוק אני שופט אנשים, כמו גם מתמודדי ריאליטי, לא על פי יופיים החיצוני שיכול אולי לעשות רושם רק בהתחלה לפני שמכירים את הבן אדם מבפנוכו ואת הלב והנשמה שלו, אך לא יכול להחזיק מים בהמשך, אם מתגלה הכיעור הפנימי שלו.

נטע יפה וטובה גם מבפנים וגם מבחוץ, ולכן אני ורוב הצופים הכי מתחברים אליה. ובדיוק מהסיבה הזאת היא סוג של קונצנזוס בקרב הצופים. דודו לעומתה מכוער גם מבפנים וגם מבחוץ, ולכן אני הכי לא מתחבר אליו, ולא יכול לסבול אותו. תוסיף לזה את המנות הגדושות אוברדוז שק וההפקה דוחפת לנו לגרון בכוח, ובין למה הוא יצא לי כבר מכל החורים ולמה אי אני כבר לא סובל אותו עד כדי בחילה.

לקי7

New member
לסטילהוק, מסכים לכל מילה והזכרת

הסרט "הפנטזיה של הל". זה דווקא קורה הרבה גם בחיים שאדם יפה חיצונית נראה במבט שני כאדם פחות יפה, בגלל פנימיותו. זוכר את דניאל גרינברג שנראתה יפה מאד? אך הכל נעלם בגלל הערסיות. נטע והודיה נאות וצעירות ובינתיים לא ראינו שדים יוצאים מהן. דודו נראה לי שבאמת ניצל מלהיות עבריין, הוא מתאים להיות ראש כנופייה.

דודו לא נעים בלשון המעטה בלי קשר לנטייתו או צבע עורו

ולכתוב את זה כך יכול להעליב אנשים מסויימים

queenjane

New member
איזה שטויות במיץ עונה קודמת באח הגדול בקשת הפייבוריטים שלי ה

היו אינדל ושני
בעונה של שי חי אהבתי את תמר
בעונה הקודמת של רשת את תמי
בעונה של טהוניה את טהוניה וענת צאיג
איזה קשר יש בין כולם מבחינת מוצא או איזשהו קשר???

אני אשמח אם תמתני את התגובה בלי שטויות במיץ

זכותו של כל אחד לחשוב ולהביע את דעתו מבלי להנמיך אחד את דברי השני.

tg151

Well-known member
אז בעצם מנואל תישאר לבד השבוע, כי גם מיכאל יודח

מורבידי

New member
קודם כל היא לא תישאר לבד. יש לה אותנו

והלו.. מה עם דומיניק ? ג'ו ?
וכן, אין לה ברירה, היא תצטרך להתחיל ללקק לדודו וחבורותו, והיא תסלוד מכל רגע, גם אם היא תעמיד פנים ותהנהן בחיוך והבנה לדבריו, והם יחלקו חוויות ויעשו "קומבייה" ביחד.

לקי7

New member
נטע סיפרה שהיה לה דייט עם "היפסטר"

שבהתחלה פסלה אותו על לבוש ואחר כך היה להם דייט מדהים. אלא מה? בסוף הארוחה הציע לה שיתחלקו חצי בחצי בתשלום ובטיפ. פה כבר החליטה שהוא לא בשבילה. למחרת התקשר ולא הבין למה פסלה, אמר שאפשר ללבן דברים. מצד אחד אפשר להצדיק אותה שהוא נראה לה קטנוני, קמצן ולא מתלהב. מצד שני, אני מכיר כמה בחורים (לעיתים סטודנטים) שאם היו נפסלים רק על זה - זה לפסול אנשים טובים. ומצד שני בהזדמנות אחרת אמרה שהיא מפרנסת את עצמה ולא נשענת על מישהו.

sagko

New member
טוב לא סגורה על דניאל / דניאלה

בבוקר בעבודה אני עם 2025 ברקע והוא פשוט רועששש
אבל אולי זה כי הוא חדש.
אבל בנתיים הוא לא עובר לי טוב , ולימור איתו חופרים היה לי יותר מידי

רינה 157

Active member
אני לא סגורה על אף אחד... צופה ומתרשמת... לא בא לי

להיקשר ריגשית ואחר כך לחטוף מפח נפש... כשניקשרים למישהו לא עוזבים את המסך...
מספיקה מלחמת הרגשות באח הגדול... ב2025 אני מנוטרלת ריגשית... הכי בריא!!!

sagko

New member
זה ממש נכון , באח הגדול האחרון ( לא VIP ) היה לי ממש קשה

בגלל זה לא ראיתי את עונה VIP
אבל איך את נישארת מנוטרלת ... אני לא מצליחה
אני כבר מתחברת לדוד הודיה דומניק ....
איך אני מקנא בך .

tg151

Well-known member
די כבר עם ה"חיים שלי" "נשמה שלי" "כפרה" די!!!!

tg151

Well-known member
ההצבעה נפתחת רק במשדר היום. דרך אפליקציית מאקו

למעלה