שרשור בוקר היום ה-24 בעיר 2025

מורבידי

New member
הסיפור עם השעון הוא דוגמה נהדרת לאיך מתחילות שמועות שווא

בפייסבוק.

איזה כיף לראות את דניאל ולימור ביחד

ככה נראה מישהו שבאמת מחבב את לימור.
מנואל הזו מכשפה- לא מתכוונת להניח ללימור כנראה,
מעניין אם לימור מזכירה למנואל משהו מהעבר שלה שגורם
לה להתנהג ככה...
מיכאל בוודאות יוצא ביום חמישי?
מה בדיוק קרה אתמול בלילה בצנזור הארוך הראשון ב 2025?
לא מצליחה להבין.
אגב הבוקר התחלתי לראות ב09:30 אם היה שיר ומבזק הוא כנראה היה לפני

מורבידי

New member
כולם , אגב, קלטו היום את החיבוק של דודו ומנואל ?

"חיבוק הצביעות", תמונה על בד בשמן ,מאת הצייר הצורפתי יורם ז'אק.

כן חחחחח הייתי בשוק

ועוד אחרי מה שקרה אתמול בלילה בין מנואל לבין לימור.
חבר טוב דודו חחחחחחחחחחחח (לא)

מורבידי

New member
לא חושב. אל תטעי לחשוב - דודו חבר של לימור מבחינת משחק,

להיפך , החיבוקים עם מנואל זה משחק , (שלכאורה לא מתאים לדודו, כי הוא טוען שהוא לא "מזייף" חברויות).
הוא לא אוהב את מנואל, הוא רוצה להפיל אותה. הוא יודע שהם לא יהיו חברים, וכסף היא לא תעביר לו , מה שהוא מנסה לעשות זה מזעור נזקים.
הוא יודע שבמצב הנוכחי אין לו מה להפסיד כל שבוע 6-8 ימסו אותו. הוא מנסה להקטין את זה. הוא אומר לעצמו "מילא , לא אהיה חבר של מנואל והיא לא תתמוך בי, אבל המינימום שבמינימום הוא מנסה שלפחות פחות בן אדם אחד ימסה אותו".
לדעתי זה לא יצליח , מנואל תמשיך למסות אותו , גם אם היחסים ביניהם יהיו יותר קורקטיים. ואלמלא מנואל הייתה מבינה שדודו הוא הכוכב והוא אהוד בחוץ , היא בכלל לא הייתה עושה את המאמץ הזה להתיידד איתו .
מבחינת לימור- מבחינת משחק היא תמיד תהיה יד ימינו.
אתמול הוא אמר ללימור שהיא צריכה לנצל את השבוע/ות הזה כדי שיראו אותה יותר ויתנו לה כסף מהקהל .
זה לא שהוא "לא חבר" של לימור, הוא פשוט ריאלי, הוא יודע שהוא פופולארי, הוא לא בטוח לגבי לימור.. הוא יודע שבהתחלה היא לא קיבלה ואז קיבלה. הוא מבין שצריך לספק לקהל חומר לסיפור על לימור, וזו ההזדמנות של לימור להראות את עצמה . מי שאין לו "פעילות" בעיר הזו, הצופים לא מכירים אותו. (אנחנו מדברים על הצופים של המשדרים כמובן, לא על הלייב).

רינתי77

Active member
אולי, למרות שלי זה לא נראה הסבר נכון. אם לא היה הריב בין

לימור למנואל, הייתי מסכימה איתך. אבל לאור הריב הזה, שאחריו לימור הייתה ממש נסערת, זה מאד לא לויאלי להתחבק עם מנואל, אפילו מתוך אינטרס. מה גם שדודו יודע שמנואל לעולם תהייה נגדו.

אני לא בטוחה לגמרי אבל:

לימור החמיאה לשריי- אמרה שעכשיו ששריי עוזבת אין לה יותר דרך
להבין אם תעבור משימה או לא...
ואז כנראה מנואל התחילה לירות מתחת לחגורה-- עירבה עבר אמא ואבא

לא ברור לגמרי
לא לגמרי סגורה על זה

מורבידי

New member
הוספתי בשרשור בקישורים מה שהיה ביניהן,

לא ראינו מה היה ביניהן, לא צילמו את זה ,
אבל ראו את לימור מספרת לדניאל, ובסיטואציה אחרת מספרת לדודו מה שהיה.
מה שהובן זה :
אחרי שכולם נפרדו ברוח טובה משרי,
לימור העירה הערה בצחוק לשרי "שרי היא האידינדיקציה שלי במשימות, מה אני אעשה אם תלכי" ?
היא התכוונה לזה ששרי עברה את כל המשימות בגבורה . ואם יש משימה ששרי לא הצליחה לעמוד בה, אז לימור מראש יודעת שאם שרי לא עברה אותי ,אז בטח שהיא עצמה לא תעבור אותה.
אז לימור העירה הערה בקטע הומוריסטי לגבי זה .ואז מנואל התפרצה עליה, שהיא באמת , לימור, לא אינדיקציה לכלום, ושיש לה בעיות לא פתורות שקשורות לאימא שלה ושהיא צריכה לפתור אותן. בתגובה לימור השיבה שלה בעצמה (למנואל) יש בעיות של אימהות, והילדים שלה בבית מסכנים.. נטע באה והרחיקה/הרגיעה בכוח את לימור ודרשה ממנה לא להמשיך להגיב.
את כל זה לא ראינו, אבל כן ראינו את לימור מספרת לדודו ודניאל על זה.
כשהיא סיפרה את זה לדניאל, הוא הגיב (על מנואל) - "אני אקבור אותה. וגם את סיגל. כלבה . " (לא ברור איך סיגל קשורה)
את יכולה להיכנס לשרשור הקישורים ,העליתי שם את הסרטונים הללו.

hinna

Well-known member
מתי? באה לי לראות

באיזה הקשר? סתם ככה?

יעליק200

New member
מנהלות יקרות מישהי יכולה להסביר לי למה אין

בתכנית אתר לקריאת כל סדר היום שלהם כמו שהיה באח הכגדול?

Maybe Mary

Well-known member
מנהל
זו שאלה שיש להפנות לקשת ולא אלינו..לנו אין שליטה על זה

למעלה