שרשור בוקר היום ה-24 בעיר 2025

סטילהוק

New member
והיום והלאה לא מעביר יותר כסף להודיה, כי כסף לה זה כסף לדודו

ואני ממש לא מעוניין להעביר כסף לדודו בשום דרך ובשום צורה, לא ישירות ולא בעקיפין. ואם הודיה עוד לא קלטה שדודו הנבל המרושע הוא נחש והספיקה כבר לשכוח את הטרור שהוא עשה לשלושתן כבר בשבוע הראשון שלהן במשחק, עד שגילה שהן אהובות הקהל ומאז רוכב על זה ומנצל את זה לטובתו, ועל הדרך הצליח להסית את שלושתן זו נגד זו, אז להודיה לא מגיע יותר לקבל כסף מהצופים.

מעכשיו והלאה היחידות שיקבלו ממני כסף כל שבוע הן רומי שהוכיחה שהיא היחידה שם שיש לה עמוד שדרה ומסוגלת לעמוד מול הנחש המרושע דודו, ונטע, שלמרות שעשתה טעות שהוציאה 4.5K על סייף כדי להצילו, ובסוף הוא העביר את כל כספו לדודו, היא לפחות משחקת מהרגש, ולא מרוע או במניפולציות. ולכן אני עדיין שומר לה חסד נעורים, עד שתוכיח לי אחרת. ואני מאוד מקווה שהיא תתפקח ותפתח את עיניה עם הזמן, ותפסיק לתת ללימור הנחשה של דודו להמשיך לעבוד עליה ולעשות עליה מניפולציות העצה אחת עם דודו הנחש המרושע. היא ורומי יכולות להיות פאוור קאפל חזק מאוד בעיר אם שתיהן יתחברו ויפתחו חזק את העיניים. וכמה שיותר מוקדם יותר טוב עבורן.

אני עדיין מתלבטת אם להצביע למנואל היום

ואם כן, אז זה כדי לחזק את דומיניק.
בטוח ההצבעות שלי הולכות לנטע, רומי, ג'ו, דומיניק

לא, לא....אין סיכוי שמנואל תקבל משהו ממני

לא אוהבת אותה
הריב שלה עם שרי הראה לי בדיוק מי היא
אני אצביע לגו (אנחנו גם מתאמנים באותו חדר כושר
)
כמובן דומיניק ונטע
רומי כי היא עומדת מול דודו ומגיע לה
ועוד לא החלטתי אם לתת לסיגל

זאת לא סיבה שלא להצביע לה

היא צריכה להמשיך ולקבל את הצבעות הצופים בבית כדי שתרגיש שהיא בסדר
והיא מתנהלת בחכמה ובתבונה. לא נראה לי שהיא הולכת להציל את לימור עוד פעם ועוד פעם. מתישהו היא תבין מי זאת לימור וזה ייפסק.

מורבידי

New member
נטע בהחלט לא תמימה, אבל מצליחה בצורה מופתית להלך בין הטיפות

בינתיים.
ולגבי ה4.5K שהעבירה - היא השתכנעה יותר לעשות את זה , ברקע שקלטה שהיא יכולה להרוויח מזה רווח משני שאם היא תרים את סייף, ואחרים ירימו את רומי- המשמעות של זה - שדודו יודח. מה שמתאים לה.
היום בבוקר היא באה למלון כשדודו הודיה וסיגל אכלו שם ארוחת בוקר, דודו התעלם ממנה כל השיחה.
אצל דודו הכל נורא מובהק. אפילו קצת ילדותי אפשר לומר.

Lilo80

New member
קצת מצחיק אותי איך המראה העדין הבהיר נותן פור לאנשים

כמו באגדות תמיד העדינים בחזות נחשבים לטובים ואילו הכהים
מאיימים בנוכחותם, לא פלא שדודו שנוא למרות הבלגן והכאב שחווה בילדותו
ועוד מצד אימו ,אתמול ראיתי בפעם הראשונה והבכי שלו על שאמו קראה לו קוקסי
לא הותיר אותי אדיש

הצודקת11

Well-known member
דודו בטוח יקבל,רומי חלשה,נטע חשוב שיהיה מספיק כסף

ודומיניק וג'ו הקבוצה התפרקה רובה,מנואל כנראה עוברת לדודו,
ימסו אותם שבוע הבא לפחות ארבעה דיירים לדעתי,

לרונטל

New member
אני באופן אישי לא פוסל או בעד אנשים על פי צבע עורם אלא על פי

התנהלותם והתנהגותם ואפשר להזדהות עם הכאב של דודו בלי לאהוב אותו ואת ההתנהלות שלו. ולגבי המראה העדין...הנחה שגויה מאד לראיה רוב זוכי האח הגדול לדורותיו, לא בעלי מראה עדין ובהיר או עדינים. רחוק מזה.

תאמין לי שגם אותי הקטע עם הקוקסי לא השאיר אותי אדישה

באמת נקרע לי הלב במיוחד כשאני כל כך קרובה לנושא הזה והוא בדמי.
אך יחד עם זאת אני מאוד משתדלת לעשות את ההפרדה בין הנטיה הטבעית שלי להתחבר לסיפור שלו כל כולי, לבין ההיגיון והראש שלי שרואה יום יום את דודו
מהבוקר ועד הערב ורואה את כל ההתנהגות שלו, הדיבור שלו וכל ההתנהלות שלו שהיא מאוד מאוד לא לרוחי.

מורבידי

New member
אני רואה את זה ככה : אני לא אוהב את דודו, למרות שהוא הומו,

ולא בגלל זה.
כלומר ,עצם היותו הומו, הייתה אמורה לתת לו נקודות זכות ,פור על האחרים, מבחינתי , ולמרות זה , הוא מאוס בעיני.
אגב, לפני 10-20 שנה , דמות של הומו , "נבל" , בפריים טיים הייתה סופר בעייתית לתדמית של הקהילה. מבחינת הקהילה שלא היו לה כמעט ייצוגים בפריים טיים או בטלויזיה בכלל , ייצוג של מישהו מהקהילה , בצורה של דודו - הייתה אסון.
היום זה אפשרי , כי הנטיות המיניות הן ממש לא אישיו ושופטים אדם על פי היותו אדם.
דודו הוא אדם מניפולטיבי ולא חביב , בלי קשר להיות הומו .

למעלה