שרשור בוקר היום ה18 בעיר 2025

שמעתי את השיחה הזאת, הוא רצה שהיא תעביר אליו כדי שהוא יוכל

להעביר לסייף.

דודו חכמולוג. הוא רוצה שיעבירו כסף לסייף ואם זה לא יספיק, סייף יודח ויעביר לו את הכספים שלו בירושה יחד עם כל התרומות שהוא קיבל.

tg151

Well-known member
אה, מתחכם

הוא מתכנן להעביר כסף לסייף כדי להציל אותו ואומר להודיה שתעביר לו כסף (לדודו) כדי לכסות את ההוצאה שלו על סייף. הבנתי. ואז בעצם דודו לא ייאבד שקל אחד. כלומר הודיה תעביר לדודו 3,000 ש"ח ודודו יעביר לסייף 3,000 ש"ח. ככה גם דודו וגם סייף ישארו. הבנתי

מורבידי

New member
השאלה איך זה אפשרי טכנית ? הוא יצטרך לקחת הימור לא ?

כלומר כולם מעבירים כסף לכולם באותו רגע .. הוא לעולם לא יוכל לדעת אם הודיה באמת נתנה לו , כדי להעביר לסייף.
ראית בשיחה הזו עם הודיה , שרומי ניסתה לבקש מדודו לדבר איתו צעקה לו מחוץ לבית ,והוא ענה לה שאין לו מה לדבר איתה

איזה מקום מגעיל זה וצבוע :) שאנשים צריכים להשפיל את עצמם לדבר עם מישהו שהשפיל אותם , בשביל הכסף .
כמו במציאות בעצם

tg151

Well-known member
זה בכלל עבירה על החוקים. אסור לדבר על מי יעביר למי כסף

מורבידי

New member
חכה, אני אקליט את השיחה אם לא ראית,

באדיבות זה שלימדת אותי איך לעשות את זה

מורבידי

New member
נכון, אבל בשיחה של דודו עם הודיה הוא עובר מלא על החוק הזה, ו

והודיה מעירה לו .. היא כל הזמן שואלת אותו "מותר לעשות את זה" ?(לדבר על זה") והוא מתעלם.

מורבידי

New member
דודו רומז להודיה : "סיגי, אני מאמין שתיתן לי (כסף)", בעצם

הוא רומז להודיה : "תעבירי לסיגל בשיחות האינטימיות שאתן מדברות שאני מצפה ממנה להעביר לי כסף , כי זה יכפר על שהעמדת אותי למיסוי השבוע".
מה שדודו לא מבין (הוא כנראה מבין אבל מנסה להישאר אופטימי) שסיגל לא תיתן לו כסף , גם אם יישב לה על המצפון, סיגל , כמוהו, סופר שחקנית, ויודעת שזה לא משחק של תרומות ורחמים , היא לא תיתן שקל לדודו.

hinna

Well-known member
מאוד מקווה שזה רק למראית עין

נראה לי הם מהנהנים, אך לא יעבירו מספיק אם בכלל בפועל.
&nbsp

מורבידי

New member
tg! תראה תסרטון ששמתי מאתמול בערב של העקיצות בין דודו לרומי

דווקא דודו לא קונה אותם...
פשוט הם מושפלים, ומבינים שאם הם רוצים להישאר במשחק הם חייבים לעשות תפנית...
העניין הוא שפניהם נפלו, אבל כשחושבים על זה , פרט לצופים בבית , רוב הכסף לתושבים עדיין מתקבל בינם לבין עצמם - ופה דודו בבעייה. הוא צריך לעשות חושבים בדיוק כמוהם.

מורבידי

New member
שימו לב טוב טוב בדקה 0:50, כש

כשדודו מתחיל לשיר שיר שמחה לאיד.. שימו לב לרגליים (לנעליים!) של סייף... סייף נוגע ברגליים של דודו בכוונה כמה פעמים (הוא אח"כ דיבר על זה), הוא ניסה לתת לדודו סימן ברגליים שייירגע קצת וקצת יוריד הילוך מלרדת על רומי.

מורבידי

New member
שמעי, אתמול הוא היה ממש בחגיגת שמחה לאיד .

בגלל זה הייתי חייב שתראו את הקטע הזה. ותשימו לב שסייף ניסה לרסן אותו עם הרגליים. (אח"כ רומי דיברה על זה) . זה קטע.
שמעו , כולם אסטרטגים .. ודווקא , דווקא , כשדודו מתחיל להתרכך אני פחות מחבב אותו , כי הוא מתחיל לשקר ולהמציא דברים. כשהוא דוגרי ואומר "באתי לפה למשחק כסף" - לפחות זו האמת.
אבל אם הוא משקר וכל מיני אי אמיתות שאמר למנואל - זה גם הציק לי.

tg151

Well-known member
וואי איזה דוחה הדודו הזה. כמה לא מפתיע שהצופים אוהבים אותו

tg151

Well-known member
חכה ליום חמישי. תראו את הכניסה שלי לתכנית

למעלה