שרשור בוקר היום ה18 בעיר 2025

מורבידי

New member
העיקר שאתה נשאר. השאלה הגדולה תהיה השבוע

מי ייכנס.. (בן ? בת? אחד מהארבעה שהודחו בתוכנית הראשונה ? אחד שישב בבית וראה את כל הרקיחה של דודו ובא להיכנס בו ? או דווקא מישהו ממחנה דודו ?
אולי הסבתא המרוקאית של דודו ?

tg151

Well-known member
קראתי שקשת מתכננים לעשות שינויים בתכנית

יש כמה כתבות שפורסמו היום על כמה התכנית היא כשלון ובכותרת של אחת הכתבות היה כתוב שקשת מנסים להציל את הפורמט והם יעשו שינויים בזמן הקרוב. אבל בגלל שהכתבה המלאה עולה כסף לא קראתי את השאר, שם פירטו כנראה מה משערים שקשת יעשו.
&nbsp
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5470835,00.html
&nbsp
מה שמעצבן אותי זה שכל התקשורת הישראלית והרשתות החברתיות צוחקים על קשת ועל התכנית על זה שזה פלופ

האמת היא שזה מעצבן שצריך לשלם כדי לקרוא כתבה

קודם זה התחיל עם עיתון הארץ שהיה צריך לשלם על הכתבות שלהם, ועכשיו זה עבר גם ל-YNET וזה ממש מעצבן.
וכן, חוסר הפירגון גם מעצבן במיוחד. השמחה לאיד ניכרת בכל פינה.

מורבידי

New member
מה הכוונה מבחינתך "צוחק"? שמח לאיד כמו דודו?

שמע - הייתה כתבה ב וואלה שממש מנתחת יפה למה זה לא עובד ..(הקונספט שהתוכנית מסתובבת רק סביב כסף , ולא סביב שום נושא אחר .. פרט למיסויים לא מטילים עליהם שום דבר במהלך השבוע.
ועוד כמה נקודות נכונות

shouldistay

Active member
קניתי וקראתי. לא עמדתי בסקרנות. לא משהו דרמטי, אם תרצו אעלה

עשיתי תמונות מסך

תודה

אני עדיין מסרבת להיכנס לפאסימיות בקשר לתוכנית הזאת. שינוי פה או שינוי שם, התוכנית עדיין בשלב של ניסוי וטעיה וזה רק עניין של זמן עד שאנשים ייתפסו לזה.

tg151

Well-known member
איזה חארות הם עם הכותרות הבומבסטיות כדי שנקנה בכסף

כשבעצם הם לא מחדשים שום דבר. מה אומרים בכתבה?

tg151

Well-known member
תודה! בקיצור יהיו שינויים בפורמט בימים הקרובים

מעניין מה יעשו!

מורבידי

New member
רומי לא מובנת לי. היא צודקת מאה אחוז

כשהיא כל הזמן אומרת שהיא קלטה שהיא לא עניינה מעולם את דודו. .ושאם יש מישהו שניסה להטות את דעתה ולהתחנף אליה בשביל כסף - זה רק הוא. והיא צודקת.
מצד שני, היא חוזרת על זה , שלפני החלוקה הוא היה כל היום "פוצי מוצי" , ואחרי החלוקה הוא הזעיף לה פנים, לא אמר לה שלום , התרחק.
נו , מה את רוצה ? נתת לו בתחתית הטבלה, ברור שיום אחרי זה הוא יזעיף לך פנים ויתרחק ממך :/

יא וואלי דודו לא מגיע אליכם בחילה ממנו

כל היום עסוק באיך לפזר רעל
מקווה שהכל יחזור לו כבומרנג
ומחר יגיד יפה שלום

queenjane

New member
כול אתמול הוא היה עסוק בשלמוח לאיד נאומי הסנדק של למה סיגל ל

קיבלה מהקהחל אה זה ברור כי ראינו שדודו נפגע מימנה ושאר שיחות אסטרטגיה הוא מגעיל ההתנהגות כאילו הוא מנהל את העיר
אם הייתי רוצה לצפות באסטרטגיה בלופים הייתי צופה בהישרדת

למעלה