שרשור בוקר היום ה18 בעיר 2025

מורבידי

New member
גם כל ההצגה שדודו מנסה להציג את מנואל כאילו שגתה כשבחרה בו,

הוא מודה שאומנם הוא ומנואל לא מדברים, חוץ מ"שלום שלום".. אבל אומר , זה עדיין לא אומר שהיא צריכה הייתה למסות אותו .. זה לא שהם אויבים.
אבל מה הוא מיתמם. הרי כל אחד צריך היה לבחור שני אנשים שהוא פחות מתחבר אליהם.
כל מי שהיא הייתה שמה יכל להגיד לה אותו דבר "מדוע שמת אותי , אנחנו לא "אוייבים".
הרי אין לה "אוייבים" שם, הולכים לפי חיבור. זה לא משנה אם הוא אומר לה "שלום שלום" בבוקר . כל אחד הרי צריך היה לבחור שני אנשים למסות.
אין לי בעיה עם האסטרטגיה של דודו, לפחות כל עוד הוא מדבר בהגיון.

מורבידי

New member
דודו אומר להודיה שזה דבר מגעיל שרומי

מיסתה את ג'ו.
שאדם קשיש, שעשה את כל המשימות - שזה בושה ומגעיל לא לתת לאדם כזה שקל במשימה.
כשהוא לא יודע שהודיה בעצמה, היא זו שמיסתה את ג'ו גם.

מורבידי

New member
רומי הפלרטטנית כבר מהיום הראשון מתיישבת על דומיניק

רומי הפלרטטנית מהיום הראשון מתיישבת על דומיניק, שלשם שינוי פעם ראשונה נראה שמרגיש לא נוח ומבקש ממנה לרדת ממנו.

מורבידי

New member
סרטון : דומיניק מוסר ד"ש לירון , בעלה של מנואל תוך כדי

שהוא מלטף את שערה . ודש לילדים על הדרך

tg151

Well-known member
לא נראה לי שהוא רואה במנואל משהו רומנטי

כמובן שאם הייתה רווקה, בטוח שהיה מנסה. אבל נראה לי שהוא רואה בה אחות גדולה יותר מאשר משהו רומנטי

מורבידי

New member
לדעתי , יש מחשבות

רומנטיות או משיכה,
מצד שני , זה מי ליטופים באמת של חום ואהבה,
ואין לנו מושג מי זו מנואל ,מי זה בעלה , מה המסוכמות ביניהם מה היחסים ביניהם,
אבל בגדול זה לא נראה טוב כל ההתלטפויות האלה. הגבר הישראלי ההטרו הממוצע , לא ייתן למישהו לגעת ככה באישתו כל היום, אלא אם כן זה חבר גיי, או אישה אחרת שהיא ידידה טובה
מן הסתם מנואל מאפשרת את זה , אין לי טענות חד צדדיות כלפי דומיניק. הוא עושה מה שמאפשרים לו.
.

בדיוק, גם אני חשבתי על זה שהוא רואה בה מן אחות גדולה

הוא מאוד טעון רגשית ומספיק היה לראות את התגובה שלו כשראה את אחותו בטלוויזיה בראיון אצל גלית ואילנית או איכשקוראים להן, כמעט וקיבל התקף לב.

מורבידי

New member
שמעו, הפיל עומד בחדר. הסיפור שלו עצוב. הילד צריך דמות אם,

אימו הרי נפתרה, הוא היה בערך בן 15 כשאימו נפטרה , שכובה בדירה גמורה מסמים.. ילד של פנימיות כל היום, לא למדתי פסיכולוגיה רשמית, אבל ברור שיש פה מחסור בדמות אם.
מצד שני, שמעתי אותו בימים הראשונים שהוא מתפאר ש"לא חסר לו בנות".. ותראו גם הבנות שם משדרות אליו משהו קצת יותר מאימהי, אין מה לעשות..
זה כמו להגיד שהפלרטטנות של רומי וזה שהיא שמה יד על מיכאל ,ודומיניק , וקצת סייף זה "קירבה".. זה מעבר לזה.
בהתחלה חשבתי שאולי מנואל באיזה הליך של פרידה מבעלה , או שיש ביניהם איזו מערכת יחסים לא יציבה שזה מקובל ...
אני כרגע לא מוקף חברתית, בתקופות שהייתי יותר מוקף , החיבוקים האלה והליטופים היה בד"כ רק בין אנשים שלא יכול להיות ביניהם מתח מיני. אולי הדור היום הצעיר יותר הוא אחר .(בטוח שהוא אחר).

queenjane

New member
חשבתי שאמרתי הכול בתסביך אדיפוס כשמנואל היא האמא והאבא הוא ג

ג'ו רק לא ברור למה שהוא ירצה להרוג את ג'ו

tg151

Well-known member
רגע, אם לימור מוגנת אז נטע תעביר כסף לסייף

ואז סייף נשאר. מה הסיבוך פה? סייף בטוח נשאר. חחח (סייף בטוח חחחח)
&nbsp
דרך אגב למי מתכוונים חבורת דומיניק להעביר כסף? כולם לשרי ורומי? בטח גם ג'ו ייתן למישהו, עכשיו שיש לו קצת כסף.

מורבידי

New member
היום אתה לגמרי OFF
. נטע אמרה במפורש שהיא לא תעביר

כסף לא לסייף ולא לרומי, כי היא לא רוצה לבצע בחירה ביניהם (ככה לפחות היא העבירה לדודו, ייתכן וסתם אמרה. אבל היא לא הטיפוס שישקר).

לגבי סייף - באיזה תרחיש אתה רואה שהוא בטוח ? אני לא רואה דרך להציל אותו.. סייף הוא השלוחה של דודו, הוא יד ימינו של ציר הרשע.. הוא חדש, אף אחת לא התחברה אליו.. מבחינתם הדרך היחידה קצת קצת קצת לשמוע לאידו של דודו השבוע , היא להעיף את סייף. את דודו הם לא יצליחו להעיף , אם יצליחו להעיף את סייף מבחינתם זה ניצחונון קטן.
מניח שחבורת דומיניק תעביר למי שאמרת. בודאות הם לא יעבירו לסייף ובטח שלא לדודו . יש מצב שרק אחד מהם יעביר לסייף.
יש מצב שמיכאל היה מעביר לסייף. אבל הוא לא יהיה מסוגל , אחרי שרומי העניקה לו (למיכאל) , 12 אלף ש"ח (!) .
בואו נחשוב על זה ככה. ג'ו למשל טיפה התחבר עם סייף (הם מניחים תפילין בבוקר כל יום) , ורואה בו בחור טוב, אולי ג'ו יפתיע.
הבנות יודעות שהן לא יכולות להעביר לסייף. הנקמה שלהן בדודו תהיה כשרומי תישאר.
כן - ואני ממש ממש ממש מקווה שלא נצטרך לשמוע במשדר את הבדיחה הנלוזה על זה ש"סייפ" הוא לא safe כבר :/

מורבידי

New member
אני מתקן. הרגע נטע דיברה עם לימור ואמרה שהיא שקלה ממש להעביר

כסף לסייף.
אבל משיחה עם לימור היא הבינה שאם נטע תעביר כסף לסייף , לימור תלך הבייתה (לא יודע איך לימור הגיעה לזה).
מעניין אם לימור בסתר מנסה לטרפד את זה שסייף יישאר.

אל תשכחו שלימור לא יודעת שסייף הוא זה שהטיל עליה מס (!) . הוא כאילו בחבורה שלה, אבל הטיל עליה מס. אולי היא חשה את זה. צריך לשמוע את השיחה עם נטע יותר בקשב.

queenjane

New member
לא נכון היא בטוחה שדודו מתמר את כולם ככה שהוא יהיה מוגן וגם

שמעה שדודו הולך גם לתמרן כדי להציל את סייף וגם יודעת שרומי ושריי מגובות ע"י חבורת מנואל שריי אז מי נשאר?

מורבידי

New member
לא הבנתי , קווין. תרשמי

מי זו "היא" מי זו "שמעה"... הראש שלי לא עובד פיקס , לא הצלחתי להבין

queenjane

New member
אתמול דודו ישב עם סייף ולחץ על הודייה להציל את סייף דודו היו

היום במסע של להחזיר את הונו האבוד אחרי שמיסו אותו ובכלליות הוא מתחמן כול הזמן אז לימור הבינה שחבות מנואל שריי יצילו את שריי ורומי
ודודו יציל את סייף ואת עצמו מה שאומר שלימור היא הבאה בתור

מורבידי

New member
שיחה חמודה בין נטע וסייף.

נטע חמודה. וסייף חכם.
סייף אומר לנטע שהוא מסכים שיש לדודו לפעמים התנהגות שלפעמים מכפישה ולא נעימה. אבל הוא מרגיש קירבה לדודו , ולחיבוק שהוא קיבל מדודו בהתחלה.
הם מדברים על השבוע הראשון..
סייף רואה שזה שדודו הזמין אותו לדירה לארוחה בשבוע שהם נכנסו היה אקט של חיבה.. נטע רואה את זה אחרת ,אומרת שזה היה ברור שהחדשים היו נכנסים לארוחה בדירה. .כיוון שבאותו יום אלה שתפסו את המסעדה תפסו אותה לצורך לחגוג יומהולדת לנטע.. ולחדשים לא היה מקום בארוע כזה, כי החדשים טרם הכירו את נטע. וכיוון שלא היו במסעדה , אז הם הוזמנו לדירה בלי קשר מי היו הדיירים החדשים , לדבריה.
משום מה נראה שסייף מרגיש שאקט ההזמנה לדירה בערב הראשון אצל דודו הודיה וסיגל היה אקט נטו של חיבה.
לדעתי הוא הבחור הכי אנושי במשחק, למרות שגם הוא אסטרטג. חבל שהוא הולך מחר.

לימור ממש מעצבנת

קודם ניסתה לעבוד על דומיניק שהיא רוצה כסף כי היא מרגישה שהיא בסכנה ודומיניק נתן לה להבין שאין מצב שהיא מודחת, עכשיו היא עובדת על נטע שהיא כביכול בסכנה והיא רוצה כסף ונטע מסבירה לה שאין מצב שהיא בסכנה.
לימור מתעקשת שהיא צריכה כסף. פשוט עושה עבודה שחורה בשביל דודו כדי שאנשים יעבירו לה כספים כדי שהיא תוכל להעביר לדודו. היא חושבת שיש לה עסק
עם מטומטמים. אין מצב שהיא במיקום שלה תקבל כסף ממישהו.

למעלה