שרשור לילה היום ה-24 בעיר 2025

מורבידי

New member
לא מדויק,

שי כמעט זכה.. לדעתי במספר זעום של קולות. ועזוב ,נניח אפילו שהוא הפסיד בפער..
הוא הגיע למקום שני.. כלומר גם אם "רוב" העם חשב שאסף אנושי יותר ממנו... רוב העם בחר שי חי.
לא בן זיני.. ולא נטלי.. ולא ויקי, ולא אף אחד אחר. כולם בחרו שי חי. אחד , בסה"כ אחד, בשם אסף עקף אותו. זה .
קשה לקרוא לזה עדיין ניצחון השפיות.
ואגב, בעונה הקודמת אם שי חי לא היה "מתפוטר" , הוא היה זוכה .

לגמרי.

שי היה זוכה עונה שעברה
ושי היה זוכה גם העונה אם הוא ותני לא היו מבקשים מ"צבא האמת" לא לתמוך בו.

אבל מה זה משנה, מי שחושב ששי או דודו אנשים רעים, לא נשכנע אחרת...

GM1988

Well-known member
שי לא הזוכה של עונה שעברה

ואת זה טענתי גם אז וגם עכשיו, והעונה האחרונה הוכיחה את זה.
שי זה בדיוק הפתגם על הכושי, אבל בהחלט אין מה לשכנע את המשוכנעים.

סטילהוק

New member
רוב העם בחר שי חי? בוא נתחיל מזה שרוב העם לא צופה בפח הגדול

וגם מהקומץ שכן צופה, לא הרוב בחרו בו. שלא לדבר בכלל על העובדה שההפקה הסתירה וטייחה חצי מהרוע שלו, אם זה כלפי נטלי, אם זה כלפי בן שבכלל לא הראו כלום מזה, אם זה כלפי אורלי, אם זה כלפי עדן ואם זה כלפי אסף. ונחש את מי הוא לא העמיד להדחה במשך כל העונה מכולם, למרות שטען שהוא ראש הנחש? את עדי לאון. IRMC

זה לא בדיוק ככה, אתה צודק רק בחמישים אחוז

נכון שזה משחק על כסף, אבל זהו משחק חברתי ובסופו של דבר ינצח זה שהצליח לשלב היטב בין ניהול הכספים וניהול החברים.
אז לא רק דודו וסיגל מעניינים. את האמת? סיגל כבר לא מעניינת אותי מזמן.
דומיניק מעניין, ג'ו לא משעמם גם אם הוא מטרחן, נטע לא משעממת גם אם נדמה שהיא מיתממת, רומי מאוד לא משעממת ותכלס הליהוק לא רע בכלל ועובדה שהפרקים ממש מרתקים ושעה שעה וחצי עוברות בצ'יק.
תראה, כל אחד מהם מבין את המשחק בצורה אחרת. דודו מציג את עצמו כשחקן שרואה את המשחק הכי ברור והכי מדויק מכולם. אבל גם אחרים מבינים את המשחק וכל אחד מהם בוחר איך לשחק את המשחק ועדיין לשמור על צלם אדם.
מיכאל הבין שהוא לא מוכן למכור את נשמתו לשטן תמורת דירה. הוא נכנס למשחק כי חשב שהמטרה מקדשת את האמצעים אבל כשהוא כבר בתוך המשחק הוא מבין
שהוא לא מוכן לעשות שקר בנפשו.
אז כל אחד מהם עושה את חשבון הנפש שלו ובודק את עצמו עד להיכן הוא מוכן להגיע. דודו מוכר את נשמתו לשטן ואין לו בעיה למכור או לדרוך או לרמוס כל מי שיעמוד בדרכו בכדי לנצח. אז מצד אחד הוא רוכש הרבה מעריצים שמעריכים את האסטרטגיה שלו, את החריפות שבה הוא משחק את המשחק ואת האופי הנחוש שהוא מפגין בשביל המטרה. באותה הנשימה הוא גם רוחש לעצמו שונאים רבים ומתעבים שממש בוחלים בו ובשיטות הפעולה שלו. את חשבון הנפש האמיתי שלו
הוא יצטרך לעשות בסוף המשחק.

יו אני הכי לא רואה את זה ככה למשל מיכאל

שאת אומרת שהחליט לא "למכור את נשמתו תמורת דירה", אבל מה שינה את דעתו? טלפון שהוא עשה לחבר ושאל אות אם להישאר. ומה מסתתר מאחורי השאלה אם להישאר? בעצם הוא שואל "האם יש לי סיכוי / אוהבים אותי". עובדה שאחרי שהוא קיבל וייב חיובי מהחבר, פתאום הוא כן מוכן למכור את נשמתו? בעיני זה הכל מניפולציה. הוא הרגיש שהוא לא טוב במשחק ושאין לו סיכוי אז הוא "לא מוכן למכור את נשמתו". כשהבין מהחבר שהוא בסדר - פתאום הוא נשאר, במחי שיחת טלפון בת דקה!! אז סורי לא קונה את זה.
דודו היחיד שפיו וליבו שווים, הוא חכם, כריזמטי וגם רגיש וחושף את עצמו ומדמם כל פרק מול המצלמות וגם מבין את המשחק. הלוואי ויביאו עוד אלה שחקנים ושחקניות.
&nbsp

אתה רואה את השאלה של מיכאל בצורה אחרת ממה שאני רואה אותה

אתה רואה את שאלתו כ - "האם יש לי סיכוי"?
ואילו אני רואה את שאלתו כ- "עד כמה אני יכול עוד למשוך?"
הרי מיכאל לא משלה את עצמו בשלב הזה של המשחק שיש לו איזשהו סיכוי לזכות במקום הראשון, אבל הוא עושה חשבון נפש עם עצמו, עד כמה הוא יכול לוותר על העקרונות שלו בשביל להיות במקום שהוא לא מה שחשב והוא לא מוצא את עצמו במקום הזה. אני יכולה להבין אותו. הוא לא שייך למקום הזה, אבל קשה לו עדיין והוא לא בטוח שהוא ממש על קו השבר. רצה לדעת אם הוא יכול לסחוב עוד קצת ולהסתגל טיפה למקום שהוא לא בנוי אליו. ורק על זה הצבעתי לו, על כי נתן לעצמו עוד קצת זמן.

לדעתי מי שמרגיש שהוא מוכר את נשמתו, שיחה בת דקה עם חבר

שנשאלת בה רק שאלה אחת: "להישאר?" לא תשכנע אותו. אני מסכים שהוא לא עשוי מהחומרים הנכונים. אין לו תאוות ניצחון וגם לא נראה לי שיש לו תאוות כסף. יש שיר של 50 סנט שקוראים לו get rich or die trying... כאלה אנשים הפורמט הזה צריך, וזה דודו. עד היום, כל תכניות הריאליטי חיפשו את המנצח "הראוי", את האלירזים והאספים והשיפרות והמילה "אסטרטג" היתה מילת גנאי. בעיני "2025" הוא פורמט שאסטרטגיה היא הדרך היחידה שהוא יעבוד ויהיה מהנה. כמו הישרדות אמריקה, למי שמכיר. שם אין ראוי, מנצח רק מי שהערים על כולם. הוא זה שזוכה להערכה של השורדים והקהל וזה 2025.
&nbsp
&nbsp

אבל כאן זה לא הישרדות

המשחק כאן הוא כסף וחברים. חברים וכסף.
לדודו יש מזל שזק אוהב את המשחק שלו ומראה אותו 90 אחוז מהזמן על המסך.
ברגע שהוא הפך אותו לכוכב שלו, מן הסתם יותר צופים מתחברים אליו, מעריצים אותו ונותנים לו כסף כל שבוע. אבל כל הכסף הזה נמחק ברגע שהוא רוכש לעצמו אוייבים והם ממסים אותו ומורידים אותו לתחתית הטבלה ואז הוא צריך שחברים שלו יתנו לו כסף ויעזרו לו.
זה שהוא מדבר כל היום על אסטרטגיה, זה לא אומר שהוא אסטרטג טוב יותר מדומיניק או יותר טוב מנטע. הוא פשוט קולני יותר, אגרסיבי יותר, שנוא יותר ובהמתי יותר. לא בהכרח טוב יותר. אבל לזק זה מצויין. הוא אוהב כאלה תושבים. באיזה ריאליטי היו מרשים למישהו לקלל ככה במרוקאית במשך דקות ארוכות
ילדה בת 20 שבסך הכל שיחקה את המשחק בדיוק כמו שהוא משחק? מה זה היה צריך להיות? הראו את הצעקות שלו לרומי, הראו את הצעקות שלו על ג'ו, הראו את כל הבהמיות שלו ועדיין אנשים מצביעים לו בהמוניהם בשם האסטרטגיה. הם לא מבינים דבר אחד, המשחק הזה זה לא רק אסטרטגיה, אלא גם יכולת לנהל את
הכסף שיש לך בחכמה ולרכוש לך חברים שלא יטילו עליך מיסים וגם לעניין מספיק את הצופים כדי שיעשירו אותך כל שבוע בעוד שמונת אלפים.
אה ועוד משהו, אני אגלה לך בסוד,
דודו הוא אסטרטג דה מיקולו
אבל אל תגלה לאף אחד. הוא חושב שאם הוא יבזבז את הכסף שלו, ירדו לו פחות מיסים. הוא לא קלט עדיין שככל שיהיו לו יותר אוייבים, ככה ימסו אותו יותר וככה הוא ירד יותר ויהיה תלוי בחברים המעטים שלו עד שיימאס להם גם כן.

מורבידי

New member
דווקא גם אני חשבתי על הישרדות,

מעולם לא ראיתי הישרדות,
אבל חשבתי על זה שאם מנסים להסתכל על זה אחרת...
אנשים נרשמו למשחק טלויזיה, למשחק הזה יש כללים,
כמו שאם היינו משתתפים בשעשועון זוגות ,זוג אחד כנגד השני , היינו עושים הכל כדי לנצח. אם הייתי ב"המירוץ למיליון" ,היינו רצים הכי מהר כדי להשיג את האחרים.
כך גם כאן.
מה ש"מצחיק" בסיפור עם 2025, שכבר בפרק הראשון , נתנו קורין וארז את הסוד למשחק.. הם אמרו , אין טעם להרוויח במשחק הזה כסף. בלי שיהיו לך חברים (שיעזרו לך + לא ימסו אותך) , לא תוכל לנצח. ועדיין דודו , ה"אסטרטג" לכאורה מתעלם מזה. למרות שהוא מתחיל בשבוע האחרון לחשוב אחרת ו"לקנות" חברים.
מה שעוד מעניין לגבי דודו.. הוא יודע שכדי לנצח הוא ממש לא צריך להיות בראש הטבלה כל פעם... הוא רק צריך , באופן מתיש ומלחיץ , כל שבוע ושבוע לדאוג שהוא שני מקומות מעל המקום האחרון בטבלה.. רק האחרון הולך . זה לא משנה אם אתה מקום לפני אחרון או ראשון.
וברגע האמת - בגמר - גם אם הוא יהיה מקום 11 בטבלה- הקהל כבר יבחר בו לניצחון. הוא רק צריך לשרוד משבוע לשבוע, גם אם זה אומר כל שבוע להיות במקום 11 בטבלה. לא פשוט, כי זה רמת סטרס מטורפת, כמובן שזה שבראש הטבלה יכול לנוח על זרי הדפנה ולא להילחץ כי אין סיכוי שיודח. דודו מראש יודע שהוא לא יוכל להיות שם. אבל הוא כן יוכל להפחית את הממסים אותו ל 5 (מ 8 ל 5), כעת כשרי הלכה. ועל זה הוא עובד .

סטילהוק

New member
רואים שלא הבנת את המשחק, מי שבמקום הראשון בגמר הזוכה.

ולא הקהל בוחר מבין מי שנשאר.

מורבידי

New member
אני לא בטוח .. אף פעם לא ראיתי הישרדות,

אבל למשל בהישרדות , כמה שאני יודע , זה כל שבוע ה"שבט" מדיח אנשים ,אבל ברגע האמת ,בגמר - זה לא החלטת הקהל נטו ?
עדיין לא ממש ברור , הם כל כך מסתוריים כמה זמן תימשך העונה, עד מתי יכניסו אנשים חדשים (מה , גם בשבוע האחרון ??) , ואיך יראה הגמר ? הרי אם הגמר זה נטו כסף ,אז אנחנו כבר כמה ימים מראש נדע מי הזוכה. .אם יהיה שם זוכה בפער של 15000 אלף אחד מהשני, לא נצטרך את הגמר, נדע יומיים קודם מי הזוכה... אין לי ספק שלא סיפרו לנו עדיין את כל הפרטים.

Rodrik Harlaw

Well-known member
לא

המושבעים (אלו שהודחו החל ממיזוג השבטים והלאה) הם אלו שמצביעים למי ששכנע אותם ששיחק את המשחק הכי טוב. בחלק גדול מהעונות הראשונות של הגרסה הישראלית נתנו את הכח לקהל בשביל הכסף מה-SMS, אבל בעונה האחרונה (2 אחרונות?) כבר עברו להצבעת המושבעים.
בפועל, אם מתמודד התנהג בגסות שהוא לא מצליח להסביר איך הייתה נחוצה למשחק שלו המושבעים יצביעו הצבעת מחאה כנגדו, גם אם הניע הכי הרבה מהלכים מרשימים. עונות 19 ו-20 של הישרדות האמריקאית מציגות את זה. עוד משהו שיכול להניע הצבעה הם אינטרסים שלאחר התוכנית.
&nbsp
משלב מסוים לא ייכנסו תושבים חדשים לעיר, כלומר האוכלוסיה תצטמצם. בשבוע השני, דודו אמר ששאל את השאלה שלך את ההפקה וזו התשובה שקיבל.
&nbsp
מן הסתם, אם יהיה מישהו בפער גדול, מי שמתחתיו ימסו אותו. לאורך הזמן המיסויים יהיו יותר אינטרסנטים. יש דירה על הכף.
&nbsp
אם אני צריך לנחש, ב-2025 תהיה החלטה משולבת - של הקהל ושל תושבי העיר, כך שהקהל בבית לא יוכל להטות את הכף כנגד כל התושבים, כלומר לדודו לא יספיק להגיע לישורת האחרונה (אם בכלל יצליח לעשות את זה) בלי חברים. הוא יצטרך שגם חברים שלו יעבירו לו כסף כדי לסיים בראש הטבלה.

מורבידי

New member
ככה בערך ראיתי את זה ,

שיהיה שילוב של המשחק + הקהל.
מי שירצה לנצח יצטרך כנראה להעפיל למקום ריאלי בטבלה, נגיד מקום 3 או 4 - ומפה כבר זה יהיה תלוי בהצבעות הקהל.
זה יהיה מעניין.
האוכלוסיה שתצטמצם - נקווה שזה לא ממש יקרה בדרמטיות ,שלא נחווה שוב את מחלת סוף קורס של האח הגדול ,בה בשבועיים האחרונים יושבים שישה דיירים בעיר על ספסל ובוהים לשמיים.
מה שטוב כרגע בעיר - זה שעל כל דייר יוצר - דייר נכנס, אין שעמום מעצם הפחתה במספר הדיירים.

Rodrik Harlaw

Well-known member
חשבתי על שילוב אחר

בשבוע האחרון יש העברת כספים בין המתמודדים בעיר, אבל הפעם מעבירים כדי לעזור למי שיש לו סיכוי להגיע למעלה ולא כדי להציל מהדחה כמו שבוע רגיל.
בנוסף, גם הקהל, נותן כסף. למשל, כל 10 הצבעות למתמודד זה שקל שנוסף לו בטבלה.
&nbsp

סטילהוק

New member
הקהל לא קובע כלום בהישרדות האמיתית בעלת 38 העונות

שהאחרונה 'הישרדות 38: סף ההכחדה' משודרת בארה"ב בימים אלה ממש, עם כמה מהשמות הגדולים של הישרדות, וביניהם קלי וונטוורת' השורדת הכי אהובה עלי בכל הזמנים ובכל הגרסאות של הישרדות בעולם, כולל ישראל.

ולא, גם אצלנו כבר לא הקהל בוחר את הזוכה, המקסימום שהקהל בוחר, או כך היה לפחות בשתי העונות האחרונות של הישרדות הישראלית, זה את חביב הקהל, שמקבל רק תואר, אך לא שום פרס.

העולם הקפיטליסטי זה יותר הישרדות מהישרדות

ובעיני דודו לא בהמי. מה בהמי בו? שהוא מסרב להיות "פאלש" לרומי או לג'ו ואומר שהוא לא מעוניין בחברות הצבועה שלהם אחרי שהם מיסו אותו?
זה שהוא גבר מרוקאי קצת ווחש גורם לדברים שלו להישמע אלימים, אבל הם ממש לא. התוכן של דבריו אמיתי וכנה. אל תמסה אותי ודקה אחרי זה תבוא להתחבק ולהתנשק איתי. מוזר שהגישה הזו לא זוכה להערכה בפורום, כפי ש"כל האמת בפרצוף" זכתה בזמנו, לא?
&nbsp
ולגבי הבזבוזים - לדעתי הוא חכם. הוא היה מקום ראשון, עכשיו הוא מקום רביעי, אז התוצאות מדברות. הוא גם חי טוב, גם קונה לעצמו ולחבריו מה שבא לו וגם מסיים כל שבוע בטופ 5.
בנוסף הוא חושף את עצמו, את הקשיים שלו בעבר, את משפחתו, הוא חזק וגם פגיע. הוא הומו אבל הכי גבר.... יחפה! יש בו משו, את חייבת להודות

צר לי, אבל אני לא יכולה להסכים איתך

אני רואה את המשחק הזה בצורה אחרת
וגם רואה בני אדם בצורה אחרת.
אולי לא כאן המקום להסביר לך מה בהמי בו ואם הוא גבר בעיניי או לא.
גבר שמתבטא בצורה כזאת כלפי בחורה וכלפי בן אדם מבוגר, בעיני הוא לא גבר
ולא נעליים. דבר אחד אני כן מכבדת אצלו, זה את היציאה מהארון והאהבה האין סופית שלו לילדים שלו. זה הדבר היחיד שאני מעריכה אצלו. לצערי, שאר ההתנהגויות שלו כפי שהן באות לידי ביטוי במשחק הזה, פשוט גורמות לי לשאת נפש.

אוהב אותך בכל מקרה

כשהוא דיבר עם רומי הוא אמר שהוא לא סולח לה והיה מת שהיא תלך הביתה. זה לא בסדר להגיד אחרי זהיא ממש דפקה אותו עם הכסף? בעיני זה אמיץ ומעורר הערכה.
ובעיני רומי התחילה לבכות כי פשוט לא היתה לה שום דרך להתמודד עם האמת הפשוטה שלו. היא רגילה לתל אביב, לאינסטגרם לצביעות, לממי וכפרה. היא לא רגילה שמישהו אומר לה את דעתו על התנהגותה.
&nbsp
כל מה שראיתי על דודו זה כמה הוא נפגע ממנה. הוא גם אמר את זה. פשוט הסגנון הערסי שלו מבלבל וגורם לזה להיראות קצת אלים, וזה לא.

למעלה