שרשור לילה היום ה-24 בעיר 2025

סטילהוק

New member
אם כבר הישרדות, עדיף לראות את הדבר האמיתי הישרדות US

ובעיקר את עונת ההזדמנות השנייה האפית שצולמה בקמבודיה.

tg151

Well-known member
אה, אמרו להם שמישהי מוכרת נכנסת.. כי אני רואה שהם

מדברים על זה עכשיו.. לא ראיתי את סוף השידור. אני הולך לראות

אמן זה יהיה אדיר! אין פה ג'ורה כמו שלה ואין לה אלוהים

קשה לי להאמין אבל, יש לה גם תכנית רדיו וגם תכנית טלויזיה....

tg151

Well-known member
אוי נו מה זה שווה.. אז זה יהיה רק לכמה שעות

מקסימום יום. מה זה החרא הזה... היה פרסום שאופירה וברקוביץ' נכנסים לעשות משימה. לא בתור תושבים

רינה 157

Active member
אופירה לדעתי תיכנס יחד עם ברקוביץ למשימה אבל לא כדיירת... יש

להם תוכנית לשדר כל יום שישי...

לא מובנים לי המענקים האוטומטים להודיה ונטע,מה זה כאילו ...

הנימוק השטחי של הצופים? בגלל שהן "יפות"?? הודיה משייטת דרכה לסוף מבלי לתת משהו בתמורה,ונטע? חוץ מלבכות בכל מקום בעיר לא ראיתי גדולות ונצורות ממנה.

המענקים לדודו הם גם אוטומטים,אבל לפחות הבחור עובד... מיכאל בחר להתאבד כלכלית,והצופים עושים לו דווקא,יכול להיות שזו היתה טקטיקה אדירה של מיכאל,הוא ראה שהוא לא מקבל מהקהל כבר כמה שבועות...החליט לעשות מעשה שמשון.... והקהל התאהב באקט המשוגע והחליט לשמור את המשוגע לעוד שבוע.

עכשו אם מיכאל באמת בוחר לצאת מהעיר,יש בידיו כוח אדיר...תיאורטית הוא יכול לשלוח את לימור הביתה ולהציל את רומי,אם יבחר לשים לה מענק גבוה מאוד. דודו לא ישים על לימור יותר מ2000 במצבו הכלכלי,ואני בספק אם ישכנע את הודיה לשים עליה.היחידה במקרה שמיכאל מחליט להיות אביר עבור רומי,להציל את לימור היא נטע.

נחמד לראות שהקהל בחר בהדרת פני זקן עם ג'ו...הוא סבא חביב אך מעיק קמעה.

מאוד אהבתי שמנואל,סיגל,ורומי לא קיבלו מהקהל...זה יגרום להן לחשוב הרבה...מנואל תזגזג כהרגלה ,סיגל תעשה פלברות ורעש כדי למשוך את הקהל שוב אליה,ורומי? לא פוסל שתנסה לפנות שוב לדודו.

מישהי מוכרת תכנס בחמישי...אז מה יורם החלטת לשים את מעט הבייצים שנשארו להציל את הפורמט על מי ששאני חושב שזו?

מורבידי

New member
לגבי הודיה , לא ממש מסכים איתך,

יש עוד תכונה שמשחקת בריאיליטי שהיא "המאמי הלאומי/ת".
ועל המשבצת זו הודיה יושבת.
מאלה שלא באו לשחק את המשחק.
לכאורה , גם מיכאל חשב שייכנס על התקן הזה.. לא תככן, "עממי" ה"ג'קי" ה"קותי" של התוכנית... אני מהשכונה, אני אדם פשוט.
לצערו , בנוסף לאלה, הוא גם טמבל ולא מעניין , לכן הוא לא תפס.
הסיבה היחידה שקיבל השבוע הצבעה כנראה, היא שבעריכה עשו עימו חסד ושידרו איזה מונולוג שלו עם גולדי. (לדעתי פיברקו מונולוג. לא חושב שמיכאל מסוגל לשבת ולדבר משפטים רצופים מעל דקה ברצף).
לגבי רומי - היא צ'ילבה מושבעת של דודו, היא מתעבת אותו בכל רמ"ח איבריה, אני בספק אם היא עד סוף המשחק תוריד את כבודה , תשפיל את עצמה ותפנה לדודו. היא אדם שמאוד דומה לדודו ,היא חיה על שמחה לאיד , היא לא תוכל להביא את עצמה להשפלה שהיא תצטרך להיות תחת חסותו.
באופן מפתיע, מנואל דווקא יש סיכוי איכשהוא שתחבור לדודו ,ופה מגיע שאפו לדודו שעשה את הבלתי אפשרי, חפר וחפר ועבר מאחד לאחד , כי לא היה לא מה להפסיד כי ממילא כולם מיסו אותו ,והצליח להוריד את זה .משימה לא פשוטה כשאתה האדם השנוא בעיר ואין סיבה לאף אחד לעשות לך הנחות רק כי "ביקשת".

לגמרי. מנואל כמה ואסטרטגית ומסוכנת ועכשיו בלי שרי

לדעתי היא תוציא את הצד הזה ויהיה מעניין איתה.
ג'ו ומיכאל, הכדורי שינה המהלכים האלה חייבים לצאת SOS ולהכניס במקומם שני שחקנים אסטרטגים מורעלים שלא רואים בעיניים, כאלה שלידם דודו ייראה הכי וניל

סטילהוק

New member
נטע מעניינת פי אלף יותר מאלף דודואים מכוערים מבפנים ומבחוץ

וחבל שהיא לא מקבלת יותר זמן מסך, גם בלייב וגם בפרקים הערוכים. אבל זק הנוכל המגמתי כהרגלו בקודש מחליט מי יקבל יותר זמן מסך ומי פחות, ויקיר ההפקה שהוא גם יקירו של זק מקבל את רוב זמן המסך. אבל לא בגלל שהוא מעניין, אלא בגלל שזק חולה לו על התחת וחפץ בייקרו.

נטע יפה מבחוץ זה נכון אבל מבפנים היא משעממת למותתתת

רק לבכות היא יודעת. נטלי דדון כבר יותר מעניינת ממנה.
דודו מככב בפרקים לא כי זק מאוהב אלא כי הוא היחיד שם שהוא דמות עגולה שמחזיק סיפור אישי מרגש, יריבות מול תושבים אחרים, משחק אסטרטגי ומראה נאה, הוא ליהוק מבריק מבריק מבריק והוא המזל של העונה הזו עד כה.

סטילהוק

New member
מראה נאה? נראה כמו מחבל של דאעש

ומעניין שמרוב ההברקה של העונה, כלשונך, הרייטינג נמצא בירידה מתמדת עד שיגיע לרייטינג חד-ספרתי בגלל שלרוב הצופים כבר נמאס לראות את המכוער הזה מבפנים ומבחוץ 24/7 על המסך גם בלייב וגם בפרקים הערוכים המגמתיים של זק.

בדף הרשמי של 2025 בפייסבוק לרוב הגולשים כבר נמאס ממנו ודורשים להפסיק להראות רק אותו 24/7.

Vertigo555

New member
בשביל מה עכשיו גם דומיניק מתקשר...

שייתן להודיה להנות קצת מהתשומת לב והפוקוס.
ישר חייב להעתיק ולגנוב אליו את ההצגה.
בדוק עכשיו יצא בדמעות וכולם יחבקו אותו במעגל.

מורבידי

New member
למי הוא התקשר ? לאלכוהוליסטים אנונימיים ?

סתם. סתם. אל תהרגו אותי !!!

IT WAS A JOKE

tg151

Well-known member
ג'ו מקום 3 עכשיו, אתם תראו ביום חמישי הוא לא יילך לסוויטה חח

הוא מקסימום יילך לבית הפרטי עם דומיניק. הוא לא מסוגל להוציא סכומים כאלה, אפילו שהוא יכול... חחחחחחח

לדעתי הוא צריך להזמין את דומיניק לסוויטה פעם אחת שיראה בגרות

השאלה אם מהמקום שהוא נמצא יתן כסף להציל מישהו כנראה איזה 300ש"ח גג

למעלה