שרשור לילה היום ה-24 בעיר 2025

סטילהוק

New member
יש לו מזל שאחד כמוני לא עומד מולו, כי אז הוא היה מסכן

ומבקש בעצמו מרצונו החופשי לפרוש מהמשחק.

מספיק שהייתי מטיח בפרצופו המכוער שהוא מכוער מבפנים ומבחוץ וחרא של בן אדם, ושהבת שלו צריכה להתבייש בו לא על נטיותיו המיניות אלא על האופי וההתנהגות המגעילה והכיעור הפנימי שבתוכו. גם הייתי שואל אותו איך הוא היה מרגיש אם מישהו מרושע ובהמתי כמוהו היה מתנפל כך על הבת שלו ומדבר אליה ומתנהג אליה כמוהו? שלא לדבר בכלל על הקללות במרוקאית שהוא שפך עליה.

והייתי אומר לו את כל זה ועוד כמה דברים נוספים מול כולם.

אתה חושב שאחרי כזאת שטיפה דודו העלוב והאסטרטג דמיקולו היה נשאר בעיר?

מורבידי

New member
אני ראיתי ששניהם עשו הצגה בקטע הזה,

כל אחד מתח טיפה את החבל לצורך ההצגה.
דודו, בצעקות שאינן קשורות לשום דבר :"את מבינה בכלל מה עשית לי ?????????????????????????????????????? (עם מיליון סימני שאלה)".
הלו, דודו, חמוד. מה היא עשתה לך ?רצחה אותך? אתה 3 שבועות במשחק שאתה "דופק" אנשים על ימין ועל שמאל כספית ,והם "דופקים" אותך, מחילה על המילה. כל שבוע שני אנשים ממסים אותך , לא מחלקים לך במשימות , לא מעבירים לך כספים , ואתה לא להם . הכל טוב.
"את יודעת מה עשית לי "???????????????? את בכלל יודעת "???
הו הדרמה.
ורומי , הו , רומי.
מי שראה את הלייב השבוע, ראה השבוע בבית הקפה את דודו ,ולימור מדברים כשרומי לידם מקשיבה לכל מילה, בשיחה שבה דודו אמר ללימור שנקודת החולשה שהוא פוחד ממנה זה שיתגרו בו ואז הוא יתקוף והצד השני יבכה ותצא תמונה שהוא התוקפן מול הקורבן.
שמעה את זה רומי ואצה רצה למצות את הסיטואציה עד סופה. הם הבינו שהדרך היחידה לנצח את דודו במשחק הזה זה להביא אותו לסיטואציה שבה הוא התוקף.
אז היו שם כמה דמעות מאולצות.. ואפילו אחרי שדודו כבר יצא ואמר לה " אל תדברי איתי" ,והרי היא לא סובלת אותו ולא באמת רצתה להשלים איתו ולא באמת רצתה לדבר איתו.. היא המשיכה להקניט אותו. .עוד טיפה ועוד טיפה.. "אבל דודו., "רגע" .. "חכה שנייה" "אבל למה"... היא ידעה שהוא ביקש לא לדבר איתה, אבל אולי אם היא טיפה תעבור את הגבול, תמשיך עוד טיפה להציק לו , עוד קצת , לגעת בו.. להציק.. אולי "ייצא הקוף". הפעם זה לא קרה.
בראבו. הצגה נהדרת של שני הצדדים.

מורבידי

New member
פתאום מיכאל במצב רוח טוב ,מעודד את כולם ,

אומר לרומי "אל תיקחי את זה קשה",
כשהוא לא קיבל בשבוע שעבר הוא היה זעפני, קילל , ניבל.
והאמת , המרמור של רומי שלא קיבלה - כיף לי להוריד .
קצת להוריד את הילדה הזאת לאדמה.

tg151

Well-known member
מעניין אם מיכאל עדיין במוד של לעזוב..

אם הוא עדיין החליט לעזוב יש לו 2 אופציות או:
1. להעביר את כל הכסף שלו כדי להציל את רומי (unlikely)
2. להוריש למנואל את כל הכסף שלו אחרי שהוא מודח (כנראה מה שיקרה)
&nbsp
למרות שעכשיו ראיתי ומנואל משלמת על הבירה שלו עכשיו. לא ברור לי למה, אם הוא רוצה לעזוב. כנראה שהתחרט?!

מורבידי

New member
בדיוק , כולם פשוט התמרמרו כי הבינו שהקהל לא אוהב

אותם, שדודו הכוכב וכו' וכו'.. כל הניתוחים שכבר דיברנו עליהם.
פתאום מיכאל קיבל.. הוא פתאום שוב כוכב הבית.
אין שום סיבה שיקבל.. עשו לו חסד בהפקה, שידרו בתחילת התוכנית קטע ארוך של 5 דקות שלו - זה מה שהרים אותו. לדעתי זו השיחה הכי ארוכה שהוא דיבר אי פעם בחיים שלו. מי שרואה רק את השיחה הזו ,חושב שמדובר באיזה בחור סופר עמוק שמנהל שיחות נפש תהומיות פעמיים בשעה .

יכול להיות שהוא התחרט לאחר השיחה שהוא עשה עם חבר שלו

החבר שלו מאוד עודד אותו ואמר לו לא לפרוש ולהמשיך להתמודד. והנה מסתבר שהעובדה שהראו אותו בפרק לפחות כמה דקות, הרבה אנשים הצביעו עבורו, אפילו אני ולו רק בכדי לעצבן את דודו

מורבידי

New member
הוא על גג העולם. אוהבים אותו, העם רק עליו מדבר בפייסבוק בטח,

ובטח תלו תמונה שלו בנתיבי איילון.
מניח שיחזור לו החשק לחזור למשחק פתאום.
כמו שרשמת למטה, יש לי הרגשה שיכניסו השבוע איזו כלנית אחת ... איזו מישהי שלא תעשה הנחות לדודו ותיכנס בו.
מצד שני, כל מי שרואה את המשדרים בבית , יודע שזה סיכון עצום להגיע לעיר ולהיכנס בדודו. מי שעושה את זה לוקח סיכון ענק לגבי הישארותו במשחק.

רומי הייתה צריכה לקבל את המענק הזה לא מיכאל

רומי שהתחילה את כל הבלגן
וזאת שגורמת לכולם להראות תפרצוף האמיתי שלהם
לא מקבלת אפילו שקל
פשוט לא הוגן!

tg151

Well-known member
מורבידי צודק. מיכאל קיבל אך ורק כי ראו אותו בפרק היום

זה רק מראה כמה כוח יש לזמן מסך בפרקים. אם לא היו מתעסקים בלהראות את דודו 95% מהפרק אולי היה יותר גיוון בהצבעות.

הצודקת11

Well-known member
אבל גם את רומי הראו,הייתי בטוחה שתקבל אחרי שהראו את השטיפה

שדודו עשה,
את הבכי שלה.
&nbsp

רינה 157

Active member
הרבה כסף זורם בעיר אבל לא כסף קטארי.... מפגיזים עכשיו בעזה !

tg151

Well-known member
או יופי, איזה עיתוי מושלם לביבי למצב ביטחוני רגיש

להראות כמה הוא "מר ביטחון" וואי, אני יודע שלא כדאי/אסור לדבר על הנושא פה.

רצוי מאוד לא לדבר על הנושא הזה בפורום הזה

אנחנו משתדלות לשמור על הפורום הזה כעל מקום של אסקפיזם שבו אפשר
לברוח מהחדשות של היום יום.

tg151

Well-known member
כן, סליחה. אני כל פעם נופל בזה. כי הנושא הפוליטי מעצבן אותי

ברמות. מצטער שוב

zinioz

New member
כתבתי תגובה בשרשור הבוקר שלדעתי סיגל עושה 1+1 ומתחילה להבין

שההיצמדות שלה לדודו עושה לה נזק בחוץ, וזאת בעקבות כך שלא קיבלה כסף מהקהל וגם בעקבות השיחה שרומי עשתה לה אתמול לגבי הקירבה שלה לדודו.
אם בא לך לקרוא את התגובה בשרשור בוקר אני אשמח להמשיך את הדיון על סיגל שם

סטילהוק

New member
כמה טוב שאני לא צופה בלייב

הדבר האחרון שבא לי לבזבז את הזמן הפנוי שלי עליו זה על הפרצוף המכוער והמרושע של דודו יקירו של זק. עוד תוכנית פח של יורם זק שצריך להחליף את שמה למופע של דודו בחסות יורם זק. כמה טוב שמתחילה הישרדות שתקבור סופית את התוכנית הזאת ותשלח את זק הנוכל לתהומות הרייטינג.

GM1988

Well-known member
אף פעם לא ראיתי הישרדות. אולי שווה להתחיל

כי נראה ש2025 לא הכי מעניינת.

למעלה